TEST af HairLust produkter – Testfamilien
TEST af City Mini GT2 fra BabyJogger

TEST af HairLust produkter

Vores testere Regitze og Christina har begge testet produkter fra HairLust.

Regitze fortæller:

“Jeg har testet følgende produkter: Hair & Scalp Detox Scrub, Scalp Follicle Treatment Volumizer, Hair Growth Formula Capsules, Hair Growth Formula Gummies, Eyelash Enhancing Serum, Eyebrow Enhancing Serum fra The Hairlust.

Jeg modtog den fineste kasse, der bare gjorde én glad, da man åbnede den og så hvor fine farver de forskellige emballager og indpakning havde. Jeg har nu testet de forskellige produkter i 5 uger og er virkelig begejstret over dem alle. Selv skriver Hairlust om deres hårprodukter ”Innovative hårplejeprodukter der giver effektiv og inde og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis” . Jeg havde i forvejen en serie på shampoohylden fra HairLust, som jeg virkelig har været glad for og jeg var derfor meget interesseret i at prøve deres nye serie, så jeg kunne teste, om den var lige så god.
Jeg har altid følt det nødvendigt at vaske mit hår hver eller hver anden dag, hvilket det helt sikkert ikke har haft godt af. Jeg har ikke kunne undgå fedtet hår, så derfor har hyppig hårvask været nødvendigt for mig. Jeg har prøvet utallige produkter, der skulle afhjælpe dette men uden effekt. Nu har jeg så testet disse to produkter de sidste 5 uger og jeg er virkelig begejstret!

Jeg oplever en kæmpe forandring og der kan nu gå 4-5 dage uden hårvask. Hovedbundsscrub’en, jeg har testet, er opfriskende og økologisk scrub til tør, fedtet, kløende eller udsat hovedbund (hvilket man må sige, min hovedbund var) og den renser skånsomt og effektivt i dybden, så produktrester, skæl, snavs og serum fjernes.

Den eneste udfordring, jeg har haft ved produktet, er de små korn, som jeg synes, har været lidt svære at vaske ud.

Det andet produkt, jeg har testet i denne serie, er en leave-in hovedbundsbehandling, der giver øjeblikkelig fugt og pleje og stimulerer blodcirkulationen samt støtter hårrøddernes funktion og hårets vækst.

Begge dele er økologiske og veganske og hovedbundsscrub’en er sågar fri for parabener, sulfater og ftalater. Jeg har altid døjet med sensitiv hovedbund, der blandt andet begyndte at klø, så snart jeg brugte føntørrer eller opholdt mig i solen. Den her leave-in spray er SÅ rar at få i hovedbunden. Den køler på en dejlig måde og hovedbunden føles frisk bagefter. Den er nem at sprøjte i hovedbunden og klistrer ikke eller får håret til at fremstå fedtet. Denne spray har jeg haft virkelig gavn af de sidste dage, hvor hovedbunden har været mere udsat for sol.

De to produkter komplimenterer hinanden virkelig godt.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tænker, at alle gerne vil have et sundt og flot hår, hvilket disse produkter er med til at skubbe i gang.

Holdbarhed: GOD – Jeg synes, deres scrub er drøj i brug, men jeg har allerede brugt en del af leave-in sprayen på 5 uger. Jeg har brugt begge dele i forbindelse med hårvask.

Pris: MEGET GOD – 199,- for scrub og 229,- for spray. Jeg synes, det er en rigtig god pris for to så fantastiske produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg har oplevet så stor effekt af disse produkter, at jeg kun kan give dem denne rang. Jeg kan slet ikke sige nok, hvor glad jeg er for de her produkter. De har hjulpet mig med at få en meget bedre og mindre sensitiv hovedbund og jeg kommer helt sikkert til at købe disse produkter fremover.

Hair Growth Formula Capsules og Hair Growth Formula Gummies:

Disse gummies indeholder alle de vitaminer og mineraler, som rødderne har brug for til at styrke og vedligeholde et normalt hår.

De indeholder blandt andet biotin, folsyre, C-vitamin og zink. For at opnå den ønskede effekt skal man spise 3 om dagen i forbindelse med et måltid og sammen med et glas vand. Jeg har haft det som rutine at gøre det i forbindelse med morgenmaden.
HairLusts Gummies smager fantastisk og jeg kunne sagtens spise en hel bøtte, hvis det havde været ”lovligt”. De klistrer ikke i bøtten, som jeg ellers har oplevet fra andre, jeg har prøvet.

Gummierne er helt fri for gelatine, gluten, laktose eller kunstige smags-og farvestoffer, så de henvender sig til alle.
Kapslerne er et af HairLusts kraftigste kosttilskud til håret. Kapslerne, der har et højt indhold af blandt andet zink og silica og indeholder et højt indhold af B12 og aminosyrer, har en anbefalet dosering, der hedder 2 kapsler om dagen. I ét glas er der til 1 måneds forbrug.

Kapslerne dufter og smager ikke godt. Dét har gjort det en anelse svært for mig at tage dem i starten, da jeg i forvejen ikke er god til piller. Jeg har dog været fast besluttet på at blive ved med at tage dem OG man vænner sig til dem.

Jeg fandt en god løsning med at tage kapslerne først og gummierne bagefter, så man sluttede med den gode smag.
Jeg har nu testet dem i en måned og jeg kan mærke en markant forskel på mit hår. Min frisør sagde for et par dage siden, at hun kunne se en masse nye hår, der var ved at vokse ud. Jeg fælder heller ikke så meget som før og mit hår føles sundere. Det er helt sikkert en rutine, jeg vil fortsætte med og så er jeg spændt på om, man bliver ved med at se en stigende effekt over de næste uger og måneder.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan virkelig mærke og se forskel på mit hår. Jeg er ikke i tvivl om at Gummies (sammen med kapslerne) virkelig har haft en effekt på mit hår.

Holdbarhed: GOD – I en bøtte er der til 1 måned.

Pris: GOD – 249,- for Hair Growth Formula Gummies til 1 måned og 249,- for Hair Growht Formula Capsules til 1 måned.

Kvalitet: MEGET GOD – for Gummies og MIDDEL – for Kapslerne: Begge dele kommer i en rigtig fin bøtte og Gummierne smager virkelig godt., men kapslerne smager og dufter ikke godt.

Eyelash Enhancing Serum og Eyebrow Enhancing Serum

Jeg har brugt serum morgen og aften, som HairLust anbefaler for at opnå det bedste resultat. Serum skal smøres på langs vippekanen, på det øverste øjenlåg – det er bedst at rense øjenvipperne fri for makeuprester inden serum påføres og også vente med øjencreme til bagefter, da den ellers ikke kan trække ordentligt ind.

Denne serum har faktisk modtaget den bedste vurdering, Kolbe A, fra Forbrugerrådet Tænk, som kan anbefale denne serum, hvis man som mig gerne vil undgå kemi og hormonforstyrrende, allergifremkaldende, kræftfremkaldende og miljøbelastende ingredienser. Det gjorde mig så glad, da jeg læste om denne serum, da jeg så vidt muligt undgår alt for meget kemi – især på steder hvor det kommer i direkte kontakt med huden.

Jeg har ikke oplevet svie eller rødme af denne øjenvippeserum, men jeg har heller ikke oplevet at mine vipper er vokset så meget som ønsket. Når det er sagt, så har jeg ”kun” testet det af i 5 uger og jeg oplever helt sikkert, at mine vipper er blevet stærkere og at jeg ikke længere har ”huller” et par steder, som jeg havde før opstart af vippeserum.
Det sidste produkt, jeg har testet, er deres Eyebrow Serum. Jeg har ikke tidligere afprøvet en øjenbrynsserum og jeg var derfor meget spændt på at afprøve den. Jeg har fra naturens side fine øjenbryn, men de har aldrig været fyldige, som jeg ellers synes er utroligt flot. Denne eyebrow serum indeholder kraftfulde og aktive ingredienser, der virker stimulerende på øjenbrynenes naturlige vækstcyklus. Den er utrolig nem at påføre og skal påføres både morgen og aften på rene og tørre øjenbryn.

Jeg kan her 5 uger efter start allerede se, at mine bryn er blevet fyldigere, men den endelige effekt nås først efter 8-12 uger.

Begge dele er lige som HairLusts andre produkter dermatologisk testet og fri for parabener og sulfater.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man gerne vil have fyldige bryn og lange vipper, så er det en god ide at bruge serum.

Holdbarhed: MEGET GOD – Både Eyelash og Eyebrow serum indeholder 8ml, hvilket er meget i forhold til konkurrenterne på markedet. Jeg har efter 5 ugers brug både morgen og aften fortsat meget tilbage.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, prisen er fair, når man kigger på, hvor mange ml de indeholder 449,- for Eyelash serum og 449,- for Eyebrow Serum (PÅ TILBUD NU TIL 224 kr.). Begge dele er af og til på tilbud på Hairlusts egen hjemmeside eller hos Matas.

Kvalitet: GOD – Jeg har endnu ikke oplevet den store effekt, dog ér mine bryn blevet fyldigere og jeg begynder at se en effekt på øjenvipperne. Det skal også med, at jeg kun har testet produkterne i 5 uger.


Vores tester Christina har også testet hårprodukter fra The Hair Lust.

Hårprodukter der er testet er følgende:

Hair Growth shampoo, hårkur samt balsam.

Ydermere er der testet detox scrub scalp treatment og hårolie.  

The Hair Lust er et dansk hårplejebrand som blev etableret i 2017, med henblik på at forbedre og bevare naturlig skønhed. Hair Lust har fokus på at levere naturlige produkter til indvendig såvel som udvendig hårpleje. Ydermere har Hair Lust en gennemsigtig forretning, hvor ingredienslister og råvarer altid er rene og der er ingen hård kemi tilført plejeprodukterne.

Christina fortæller:

“Mit hår er farvebehandlet af flere omgange og har været igennem en graviditet, samt amning hvilket har sat store spor i håret. Jeg oplevede fra tid til anden hårtab og langt mere tyndt hår end tidligere, hvorfor det har givet utrolig stor mening at teste netop Hair Lust Growth produkter, som henvender sig især til tørt og skadet hår. Undervejs i testen er mit hår blevet afrenset samt klippet.

Alle produkterne har en eventyrlig duft og konsistens. Man går ud af badet og tørrer håret som vanligt, men håret føles præcis som efter en tur hos frisøren. Ingen knuder og filtret hår, men hår der er let af rede igennem og få til at sidde. Det er simpelthen så vildt at have den følelse hjemme på badeværelset og ikke kun i frisørsalonen. Mine to absolut yndlingsprodukter under testen er Hair Strengthening & Protection Hair Oil samt Scalp Follicle Treatment & Volumizer.

Hårolien gør ikke håret fedtet eller klasket, men helt luftigt og trænger hurtigt ind. Håret er derefter glansfuldt og mere ensartet i overfladen. Olien er derudover UV samt varmebeskyttende. Jeg har allerede anbefalet olien til flere af mine veninder og det vil jeg fortsætte med. Efter endnu en hårfarvning, hvor håret føltes tørt tog jeg en god sjat af olien i natten over og dagen efter føltes håret igen mere sundt og blødt.

Scalp treament sprayen skal bruges i efter badet i vådt hår og har virkelig hjulpet på at mit hår ikke er klasket sammen og er blevet kedeligt. Sprayen virker ved at tilføje fugt og pleje til hovedbunden for at minimere kløe og irritation. Hovedbundens sundhed er faktisk alpha og omega for at opnå et stærkt og sundt hår, hvorfor denne spray er et musthave på beautyhylden. Jeg kommer aldrig til at undvære denne spray i mit beauty ritual igen i hvert fald.

De tre sidste produkter, som er shampoo, hårkur samt balsam er også virkelig fantastiske og har i høj grad også hjulpet mig til et langt stærkere og sundere hår. Selv efter en afrens og hårfarvning under testen, har produkterne virkelig gjort en forskel. Afrens tørrer håret ud og er meget ”skrapt” ved håret, men produkterne fra Hair Lust har virkelig vist sit værd og hjulpet med at håret ikke er fremstået ødelagt og tørt, men i stedet glansfuldt og blødt.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: Jeg vurderer produkterne fra Hair Lust som MEGET GOD. Mit hår har fået en helt anden struktur og føles langt mere sundt og velplejet end tidligere. Derudover har jeg virkelig fået øjnene op for hvad den rette hårpleje kan gøre.

Holdbarhed: Jeg vurderer produkterne fra Hair Lust som MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug, hvorfor man ikke behøver en særlig stor mængde for at få fine resultater. Min shampoo, hårkur og balsam holdt i 1,5 måned og olien, samt hovedbundssprayen er der stadig meget tilbage i, derfor vil jeg mene at holdbarheden i forhold til pris og kvalitet er virkelig god.

Kvalitet: Min vurdering af kvaliteten på produkterne fra Hair Lust er MEGET GOD. Produkterne holder hvad de lover og der er ingen tomme lovninger eller forhåbninger, for produkterne hjælper rent faktisk! Det er vildt hvad hårpleje i denne kvalitet kan gøre for ens hårstrukter på kun 1,5 måned. Jeg er meget positivt overrasket over Hair Lust.

Overordnet set har jeg indtil videre haft et enormt stort fokus kun på hudpleje, og slækket på hårplejen. Denne test har vist og lært mig at man ikke skal gå på kompromis med sine hårprodukter, da de rent faktisk har rigtig meget at sige for at opnå et smukt, sundt og stærkt hår.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af City Mini GT2 fra BabyJogger