TEST af Soundliving Soul Headset – Testfamilien
TEST af HairLust produkter

TEST af Soundliving Soul Headset

Vores testere Camilla og Daniella har begge testet høretelefoner fra Soundliving (Soul Headset)
Camilla fortæller:
“Jeg har været så glad for at teste høretelefonerne fra Soundliving. De spiller bare så godt og så sidder de virkelig godt på hovedet.

De er blevet godt testet, både til løb og hverdagsbrug.

Soul høretelefonerne er trådløse og slår automatisk på ens telefon når først man har været forbundet, det synes jeg er rigtig dejligt, så man ikke skal ind og parre dem hver gang at man skal bruge dem.

De har en fantastisk lyd med hi-fi lydkvalitet og lukker alt andet ude. De kan spille i op til 36 timer før de skal oplades.

Når man er færdig med at bruge dem, så kan de nemt foldes sammen, så de ikke fylder ret meget.

Jeg har testet dem på løbeturen og det klarede de virkelig godt. De sidder fantastisk på hovedet og kan justeres så de passer. De bliver siddende på hovedet på trods af rystelser og bevægelser og så er de ovenikøbet også vind reducerende, hvilket betyder rigtig meget for mig når jeg løber.

Man får virkelig meget for pengene, hvis man investerer i sådan et par hovedtelefoner fra Soundliving.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De har et formål med at give brugeren en suveræn musikoplevelse og det lever de helt klart op til.

Holdbarhed: GOD – Holdbarheden på selve høretelefonerne er rigtig god, på trods af at de kan justeres og foldes sammen, dog er lyden i mikrofonen ikke særlig god og skal helt klart tages med i overvejelserne, hvis man bruger sine høretelefoner til at snakke i telefon, for så vil jeg ikke anbefale dem, men hvis man udelukkende bruger dem til at lytte til musik så er de rigtig gode.

Pris: GOD – Prisen for sådan et par høretelefoner er 999 kr. Prisen er måske i den lidt høje ende, men man får virkelig også et par kvalitets høretelefoner som har en fantastisk lyd og spilletid.

Kvalitet: GOD – Det føles som god kvalitet og med en god lang batteritid. De har den nyeste Bluetooth version 5,0 som gør at man er tilkoblet sin telefon på få sekunder.


Daniella fortsætter:
“Jeg har fået lov til at teste de mega fede høretelefoner fra Soundliving igennem Testfamilien – modellen hedder Soundliving Soul Silver og koster 999 kr. 
Høretelefoner for mig skal kunne nogle forskellige ting for at være gode for mig, så da jeg modtog disse vidste jeg allerede hvilke krav de skulle leve op til, for at være de perfekte høretelefonener for mig. Jeg har personligt længe ledt efter nogle jeg kunne bruge til gåture, når jeg er aktiv men også som bare er behagelige med en god lyd når jeg ligger og ser iPad eller hører musik.
Jeg synes de har et utroligt lækkert design, de er meget behagelige at have på, dog er de ret store og fylder meget når de er på, det er lidt et minus da de for mig er lidt store i følelsen at have på. Derfor er de ikke optimale, hvis jeg skal bruge dem imens jeg er aktiv da selve bøffen er for stor omkring øret for mig og går for langt ud for øret.
Lyden er også en vigtig spiller, for at give gode høretelefoner – selve lyden er god men bassen mangler lidt i dem efter min mening, jeg manglede følelsen af en høj bass eller følelsen af at være lukket inde når jeg tog dem på – den savner jeg lidt, lyden er lidt for let og klar uden det dybe.
Lyden høres let uden for høretelefonerne, man kan ikke skrue alt for højt op uden det høres hvilken sang man hører, dog kan de skrues virkelig højt op faktisk – det er fedt.
Kvaliteten af høretelefonerne er virkelig lækker, det er et pænt design og de kan foldes virkelig fint sammen samt justeres godt ud til et større hoved.
De er trådløse hvilke er mega lækkert, de holder lang tid på strømmen og de er virkelig nemme at bruge og koble op i mellem forskellige telefoner, der er knapper skjult pænt på høretelefonerne, der er super lette og behagelige at have på.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: GOD – Lyd og musik er en stor del af min hverdag, derfor vil jeg sagtens kunne mene det er et vigtigt element med disse høretelefoner, der er super lækre og kan anbefales hvis man ikke er for kræsen med lyden.
Holdbarhed: MEGET GOD – De holder virkelig godt og selve produktet er af lækre materialer.
Pris: MIDDEL – Jeg synes de er lige til den høje side ud fra kvaliteten af lyden, samt følelsen af at have udstyret på.
Kvalitet: GOD – Kvaliteten er der kælet for i designet, men jeg mangler lige det sidste så som at holde på lyden, en god bass osv.

1 kommentar

  • eva P

    Lyder som nogen høretelefoner som skal tjekkes ud til manden min.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af HairLust produkter