TEST af Derma Solcreme – både kids og voksne – Testfamilien
TEST af Soundliving Soul Headset

TEST af Derma Solcreme – både kids og voksne

Vores testere Louise og Mette har begge sammen med deres børn testet solcreme fra Derma.

Derma Kids Solpakken fås netop nu på tilbud til samlet 250 kr.

Derma Prisvinderpakken får til kun 168 kr.

Louise fortæller:
“Vi har været så heldige at få lov til at teste solcremer fra Derma. En test hvor hele familien har kunne inddrages, da deres solcremer kan bruges af hele familien. Derma er ikke et ukendt mærke for os, da vi gennem årerne har været forbruger af deres mærke og vi vidste derfor hvad vi gik ind til.

Dermas solcremer er for os at se perfekte til hele familien, da de ikke er fyldt med en masse kemikalier. De er allergimærket, svanemærket, 100% veganske, uden parfume og uden unødig kemi.

De er lette at smøre ud, tørrer hurtigt ind, fedter ikke, misfarver ikke tøjet (hvilket er ret vigtigt) og duften er meget mild. Jeg er personligt ikke til solcremer som dufter meget, da dufte og solskin ofte ikke er en god kombination.

Dermas solcremer er desuden certificerede og er flere gange kåret som bedst i test. Senest er ”Sollotion SPF15” kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK i 2019.

Det er tydeligt at Derma ønsker at skabe fokus på, at deres solcremer er certificeret med Vegan Society, hvilket jeg er stor fan af. Dette viser, at det er et mærke som ønsker at skabe cremer som er rene, ærlige og uden alverdens unødig kemi.

Begge mine piger er som så mange børn ikke vilde med at blive smurt ind i solcreme og ofte, ender indsmøringen med en diskussion – særligt med den 3 årig herhjemme. Men et genialt life hack er at gøre brug af deres roll-on-solcreme som er genial til børn. Man ruller ganske enkelt cremen på ligesom man ville bruge en roll-on deodorant. Har man børn på 2 plus, kan de sagtens selv rulle cremen på, da cremen doseres fint med roll-on funktionen. Min datter Uma på 3 år, har synes det har været en fest at rulle sig ind i creme og vi har derved undgået de mange diskussioner.

Jeg prøver altid at fravælge produkter med parfume, særligt når det kommer til mine piger. Jeg synes ikke de skal udsættes for unødig parfume og netop derfor har Derma været en del af vores faste solcreme-sortiment gennem årerne. Og Derma gør det netop nemt at vælge dem, da de er meget tydelige omkring hvad der er i deres produkter og hvad der IKKE er i dem.

Derma er absolut et mærke som jeg vil anbefale til andre, men også et mærke som vil forblive en del af vores sortiment mange år frem. Jeg elsker at det er dansk og ikke mindst, gør de meget ud af at producere solcremer til hele familien. Netop nu, kan man faktisk købe en Derma Prisvinderpakke hvor man får en pakke med 3 solcremer med en besparelse på 40%. Så har man lyst til at prøve noget nyt, hvor man uden tvivl bliver glad for produkterne, er det nu man skal slå til.

Med solens stærke UVA – og UVB-stråler er det vigtigt at passe på sin hud – året rundt. Vores solcremer står i hvert fald på hylden året rundt, i Umas garderobe i børnehaven og i Thits skoletaske. Man kan aldrig starte på tidligt, men man kan starte for sent!

Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De kan det de lover! Ganske enkelt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne har en holdbarhed på 12 måneder efter åbning, hvilket giver god tid til at få brugt cremerne inden sidste holdbarhedsdato.

Kvalitet: MEGET GOD – De er uden tvivl af god kvalitet og der er tænkt over hvordan cremerne er produceret og hvad de indeholder. Absolut en god kandidat på solcremefronten når der skal indkøbes solcreme til hele familien.

Pris: MEGET GOD – Virkelig fine priser, hvor de fleste kan være med. Alle cremer ligger i et leje, hvor man køber et produkt som lever op til alle krav man måtte have til en solcreme, men til meget venlig familiepris.


Vores tester Mette har testet Derma kids solpakke sammen med børnene Bjørk og Selma og har også testet en “voksen pakke”.

Solpakken til børn indeholder:

  • Derma Kids sun lotion spf 30 500 ml, med pumpe.
  • Derma Kids Roll-on spf 30. 50 ml
  • Derma kids sun spray spf 200 ml

Det hele er pakket i en Gots certificeret bomulds rygsæk sammen med pixibogen “Sille solhat” og en badebold.

Vores førstehåndsindtryk af produkterne var der ingen tvivl om det var solprodukter, de er enkle i deres udtryk, og stråler af sol og sommer med den fine gule farve.
Med Derma kids solcreme serie kan du trygt smøre dine børn ind i solcreme med god samvittighed, alle deres produkter er allergimærket, svanemærket, koralvenlig og 100% veganske. Tilmed beskytter solcremerne huden optimalt mod solens UVA-og UVB- stråler, helt uden unødig kemi. Solcremerne er alle yderst vandfaste og holder i lang tid. Alle solcremerne scorer “grøn kolbe” i kemiluppen.
Sol Sprayen er virkelig genial, når man skal påføre solcreme på sine børn. Ungerne kan selv håndtere sprayflasken, og sprøjte solcremen ud på huden, der er knap så meget modstand på indsmøringen, når ungerne er aktive medspillere i solcreme rutinen om morgenen. Cremen i sol sprayen er en let lækker konsistens, som virkelig flyder let ud på huden.

Det samme gør sig gældende ved den lille praktiske roll-on. Stik barnet den i hånden, og lad dem smøre sig ind, imens kan man som forældre få lov til at smøre barnet ind på resten af kroppen.

Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Derma solcreme, da mine tvillingepiger var spæd, så var spændt på om de havde ændret deres børnesolcreme. Min erfaring med deres solcreme var ikke just prangende, husker det som tykt og umuligt at smøre ud, som desuden fik deres hud til at blive rød, fordi huden ikke kunne ånde ordentligt.

Heldigvis har Derma sun kids ændret formlen på indholdet, for solcremen er på ingen måde som jeg huskede den.

Konsistensen på Sunlotionen et let og lækker, nem at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden. Ligeledes har Bjørk ikke haft problemer med at komme af med varmen grundet en barriere af tyk solcreme. Man skal dog være opmærksom på at solcreme godt kan givne gullige skjolder på tøjet, hvis solcremen ikke er trængt ordentligt ind, inden man ifører sig tøj.

Vi kommer klart til at fortsætte med solcremen sommeren over. Nem at smøre ind, holder godt i solen og pigerne har ingen allergiske reaktioner, hvilke de ofte får pga meget sensitiv hud. Derma solcreme vil være fast sortiment på hylden hjemme hos os fremover.
Vi har ligeledes modtaget en pakke til voksne:

  • Derma sollotion SPF15, 150 ml.
  • Derma sololie SPF15 200 ml.
  • Derma Ansigtssolcreme SPF15, 50 ml.


Jeg har aldrig rigtig brudt mig om solcreme i ansigtet, da jeg ikke føler huden kan ånde pga. af en tyk hinde af creme på huden. Jeg blev virkelig overrasket over den lette konsistens og den lynhurtige absorbering. Jeg begynder som regel meget tidligt på året, at påføre solcreme i ansigtet for at undgå over pigmentering på min overlæbe, her ser Derma ansigtssolcreme ud til at gøre et fantastisk arbejde, har ingen synlige pigmentforandringer i ansigtet indtil videre.

Dermas sololie med medium beskyttelse er min klare favorit. Jeg er vild med den bløde olie, der ikke udtørrer min sarte hud, hvilket mange hudplejeprodukter godt kan gøre. Beholderen er yderst praktisk med pumpefunktion, så man bare sprøjter sololien ud på huden, genialt på f.eks. stranden, så undgår man det værste sand i sin solcreme. Sololien er farveløs, derved undgår man hvide striber på huden. Olien trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, hvilket er et must, så man ikke bliver klistret ind i diverse skidt og hurtig kan tage tøj på.

Med Derma Sollotion er der ikke mange dikkedarer, den holder hvad den lover. God gedin solbeskyttelse, denne solcreme er mandens favorit herhjemme. Nem at påføre, trænger hurtigt ind i huden, konsistensen er let og laver ingen hvide plamager på huden. Det eneste minus ved solcremen er af den skal tørre helt ind, inden man iklæder sig i tøj, da den godt kan give gule skjolder på tøjet. (hvilket skyldes solfilterne) Selv solcreme forskrækkede mænd kan være med her uden af blive forbrændt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lækker solcreme, virkelig uundværlig i det danske sommervejr.

Holdbarhed/ Kvalitet: MEGET GOD – I det man skal bruge solcreme dagligt, de dage hvor huden eksponeres for solen, løber man hurtigt tør for solcreme, men det gør sig gældende for hvilken som helst solcreme. Men solcremen holder godt og er vandfast, og beskytter huden mod solskoldning.

Pris: MEGET GOD – Virkelig favorabel pris for lækre solprodukter. Prisvinder Pakken kan fås for den nette sum a’ 168 kr på Derma’s hjemmeside. Jeg synes absolut det er en fair pris for at undgå solskader på huden.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Soundliving Soul Headset