TEST af SURF´N TURF grillmenu fra Smageriet – Testfamilien
TEST af Units tumledyr (de afrikanske dyr samt uglen)

TEST af SURF´N TURF grillmenu fra Smageriet

Fem af vores testfamilier har testet en Surf´N Turf grillmenu fra Smageriet.

Christine fortæller:
“Vi valgte at fejre fars dag med den lækreste Surf´N Turf grillmenu fra Smageriet

Maden bliver leveret lige til døren og alt er klart til grillen, nemmere bliver det ikke. Jeg modtog en sms med et leveringstidspunkt, i vores tilfælde var det mellem 15-15:45 fordi vi gerne ville spise kl. 17:00.

Maden blev leveret af den sødeste chauffør, i engangsemballage.

Menuen består af 7 dele og koster pr. kuvert 230 kr. (man skal min. bestille 4 kuverter):

– Tomahawk steak
– Tigerrejer på spyd
– Kartoffelpakker med små kartofler
– Sommerkål med brunet smør
– Sommersalat med melon
– Hummermayo og hjemmelavet hvidløgssmør
– Brydebrød bagt med majs

Man får tilsendt en ordrebekræftelse, hvor man kan læse hvordan de forskellige ting skal tilberedes. Det er dog ingen videnskab, for det meste af det skal blot på grillen. Der er desuden små etiketter på hver enkelt ting med tilberedningstid og hvad bakken indeholder.

Farmand fik tilberedt maden uden problemer på grillen og jeg varmede brødet i ovnen og anrettede salaten. Vi syntes umiddelbart ikke, ved første øjekast at det så ud af “så meget” men der skal jeg love for, at vores mening ændrede sig, da vi kom igang med maden.

Vi havde valgt at hygge om vores farmand, så vi var blot farmand, 2 børn, 1 baby og jeg selv. Vi lagde ud med tigerrejerne og brød. Vores børn elsker fisk og var helt vilde med spydene med de fineste tigerrejer på – de smagte fantastisk sammen med brød smurt med hvidløgssmør!

Karoflerne smeltede på tungen og det samme gjorde tomahawk steaken. Det var virkelig fantastisk! Vi har faktisk aldrig smagt tomahawk steak før og blev virkelig positivt overrasket. Sikke en smag det har, virkelig kraftig og god.

Salaten og sommerkål var let på en god måde og passede rigtig godt til resten af menuen.

Vi var alle dybt imponeret og især farmand der ELSKER kød, var virkelig glad for tomahawk steaken.
 Vi kan klart anbefale Smageriets Surf´N Turf grillmenu. Det er nemt, lækkert og specielt! Perfekt til sommerhygge i haven!

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  GOD – Hygge i haven med grillmad hører næsten sommeren til, ikke?!

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Lækre råvarer, friskt og smagfuldt.

Pris: GOD – Menuen koster 230 kr. pr. kuvert v. minimum 4 kuverter. Da vi snakkede om prisen her hjemme synes vi, inden vi havde smagt maden, at det var en høj pris. Efter vi havde spist maden var prisen helt fair 🙂 Hvis vi skulle 4(5) mennesker ud og spise, havde vi kommet af med det samme, hvis ikke mere. Vi fik noget rigtig god mad, leveret lige til døren uden vi skulle gøre ret meget selv. Det betaler vi gerne lidt for, især når manden var SÅ god!


Louise fortæller:
“I anledningen af min 29 års fødselsdag, havde vi inviteret min familie til grill på terrassen. Vejrguderne var med os, og solen skinnede fra en skyfri himmel. Heldigvis kunne vi allesammen bare slappe af, drikke vin, lege med børnene og nyde solen – for maden – den sørgede Smageriet nemlig for.”

Kl.16.30 bankede det på døren, og en flink chauffør, leverede to store flamingokasser lige til køkkenbordet. Vi havde bestilt en Surf ‘n Turf Grillmenu til 8 personer.

Menuen kan bestilles i kuverter med min. 4 personer. Så man kan tilpasse mængden alt efter hvor mange man er. Og jeg kan lige så godt sige det nu – der var riiiigeligt med mad, selvom vi faktisk endte med at være én ekstra voksen.


Alt maden, der krævede tilberedning, var i foliebakker, lige klar til at komme på grillen. Der var to kæmpe køller kød med, som vi krydrede med salt og peber og brunede direkte på grillen, inden det kom på indirekte varme de sidste 20 minutter.Det er længe siden vi har fået så lækkert noget kød! Mørt, saftigt og perfekt til grillen.

Mens vi ventede på kødet blev færdigt, spiste vi tigerrejer med brød, salat og hummermayo. Det passede så fint som forret, mens kødet hvilede inden servering.

Det er absolut ikke sidste gang, at vi benytter os af Smageriet. For gud hvor var det nemt. Både Esben og jeg NØD, at vi ikke skulle stå i køkkenet og lave mad, men bare kunne nyde det gode selskab og slappe af. Salaten, smør og mayoen blev hældt i skåle, foliebakkerne med kålen (som iøvrigt er totalt undervurderet – wauw, hvor smagte det godt!) og kartoffelpakkerne kom på grillen sammen med kødet. Da kødet var færdigt og skulle “hvile” røg tigerrejerne på 2-3 minutter sammen med brødet – og voila et lækkert grillbord til 8 voksne.Vores vurdering af Smageriets Surf ‘n Turf grillmenu bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der findes jo så meget halvdårlig take-away, som man af og til tyr til, når det skal være nemt. Men det var inden vi blev præsenteret for Smageriet, som jo er et helt fantastisk koncept, der forener kvalitetsmad og fornemmelsen af “hjemmelavet mad”, med alt det, der gør take-away mad nemt. Det er ihvertfald bestemt ikke sidste gang vi får mad derfra.

Kvalitet: MEGET GOD – alt maden var frisk og lækker. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og vi var virkelig imponerede over de store tomahawk steaks, og spyddene med tigerrejerne var vanvittigt gode. Vores gæster var heldigvis helt enige og var meget begejstrede.Pris: MEGET GODGrillmenuen koster 230 kr. pr. kuvert. Herunder er der altså både oksesteak, tigerrejer, kartofler og en masse tilbehør. Du får virkelig værdi for dine penge. Som en ekstra bonus, er alt jo sørget for dig og dine gæster, så det eneste du skal tænke på er drikkevarer og godt selskab.


Daniella beretter:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste Smageriets Grill Menu – Surf´N Turf. Pris pr Kuvert 230,-”

Vi inviterede os selv til middag hos min mor og hendes mand. Vi havde planlagt at skulle spise kl 18.00 og kl 17.30 blev maden leveret, helt super frisk og klar til grillen, vi havde bestilt til 4 voksne samt to børn, lad mig sige det sådan der var RIGELIGT! Så meget at der også var rester til dagen efter.
Vi fik som sagt maden leveret, i fin emballage, nemt og lige til. På hver ret stod der hvordan det skulle tilbedredes, det er fuldkommen idiotsikret og alle kan være med. Det kræver hverken de store kokkeredskaber eller finesser for, at kunne tilberede maden. Derudover duftede alt lækkert samt frisk, som havde vi lige stået i vores egen køkken og forberedt maden. 
I får lige en let beskrivelse af hvad vi skulle have at spise. ” Surf ´n Turf med både oksekød & skaldyr i én servering. Dertil skønne, små kartoffelpakker og sommerkål med brunet smør – lige klar til grillen. Dertil en skøn salat, brydebrød bagt med majs samt hjemmelavet, pisket hvidløgssmør og hummermayo. 
 
Amen lyder det ikke bare for lækkert? Kødet blev grillet, imens vi forberedte de sidste ting så rejerne kunne ligge i marinaden og salaten var klar til at blive indtaget, alt skulle egentlig blot enten varmes, grilles eller hældes i en skål.
Derudover var vi meget spændte på hvordan råvarerne var at spise, men alt var friskt! Selv kartoflerne i pakkerne var friske, lette og kogte inden de skulle på grillen i pakkerne, i den lækre marinade. Vi frygtede lidt at kartoffelpakkerne indeholdte glas kartofler eller lign. Men det var så lækkert!
Pigerne var også vilde med maden og selvom det var lidt mere voksen mad så hapsede de løs af det hele.
Prisen er 230 kr pr person, når man tænker på hvilken mad der bliver serveret er det en god pris, der er mange forskellige ting alt fra hvidløgssmør, brød, hummermayo osv. Derudover for man et super godt stykke kød og rejsespydene er fyldt til renden med store flotte rejer og ikke små nærige rejer.
Vi endte med at spise halv syv – det kan lige gå, men det tager lidt længere tid, at forberede maden end man lige tænker, f.eks er det lige sent nok at få maden kl 17.30 hvis spisetiden er sat til kl 18.00 men det gik og det var småting.
Jeg er vild med der kan komme SÅ lækker mad og SÅ lidt madspild! Hvis man skulle ud og købe alle råvarerne selv så havde det været en dyr omgang.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et super godt alternativ til hvis man ikke selv kan lave mad men gerne vil servere noget lækkert, tænke på madspild samt lette indkøbet, så er det en virkelig god nytteværdi.
Holdbarhed: MEGET GOD – Maden har god holdbarhed, den er frisk og super lækker.
Pris: GOD – Man skal tænke på, det er virkelig lækre råvarer man får serveret, de er friske, lækkert kød, store flotte skaldyr, lækre detaljer i maden, så man betaler for en god omgang mad, men personligt havde vi ikke selv inviteret til mad og betalt 230 kr pr kuvert.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er super lækre råvarer man modtager, der er ikke noget som helst at sætte en finger på!


Rikke fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste Smageriets SURF´N TURF GRILLMENU, og det var i den grad en fornøjelse.”

Vi valgte at få maden leveret en torsdag, så vi kunne blive forkælet med noget lækker mad, på en dag der var lidt tætpakket.
Hele ugen op til levering af maden, blev vi løbende underette om vores kommende levering. Det gav os mulighed for at reagere, hvis der var noget i bestillingen der ikke stemte. Det var ikke tilfældet, men det var super rart vide at der var helt styr på det.
På selve dagen for levering af maden, modtog jeg en sms 5 min. før maden ankom, så vi var klar til at tage i mod.
Maden blev leveret i foliebakker og var lige til at ligge på grillen, og hælde op i skåle. Virkelig nemt. På hver foliebakke var der en vejledning, så det var bare at følge den.
Menuen bestod af Tomahawk stak, de lækreste tigerrejer på spyd, kartoffelbakker, sommerkål, salat og virkelig lækkert brød med hvidløgssmør til. Det var en super lækker sammensætning af menuen, og det hele smagte fantastisk.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har fået mad fra smageriet.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD
Holdbarhed: GOD – Det skal spises samme dag, eller dagen efter.
Pris: GOD – Meget lækker mad til prise. 230 kr. pr. kuvert. 

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker kvalitet.


Leon afslutter:
“Vi har testet en lækker SURF´N TURF – GRILLMENU fra Smageriet.”

“EN TIRSDAG AFTEN I HIMLEN”
Hvor vi blev beriget en tirsdag aften i juli ,smageriet forkælede os med utallige lækker og faktisk ret sundt mad og WOW gik vi glade og mætte i seng .Du har sikkert travlt ligesom det meste af Danmarks befolkning.
Man vil jo gerne have mere tid til familien og alt det sjove, ikke? Men du vil helst ikke gå på kompromis med smagen og kvaliteten af din mad, vel? Hvad nu hvis jeg siger, at du kan få i “pose og sæk”? Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.
Alt er simpelthen lavet fra bunden og derefter bragt til din dør på den aftalte tid og sted, det eneste du faktisk selv skal lave er pakke mad ud ligge det på fad, ja det lækre kød skal have små 25 minutter på grillen derefter hvile i 10-15 min inden den skæres ud, hvor du i mens kan smide de små søde kartoffelpakker med små̊ kartofler, krydderurter og smør på grillen.

 Du skal selvfølgelig ikke snydes! Derfor… Synes vi i skal prøve bestille en total lækker grillmenu fra smageriet, du drømmer ikke om hvor godt det er!
Menuen bestod af 7 lækre dele: . Tomahawk steak skåret af oksehøjreb, Tigerrejer på spyd med kørvel og chil , Kartoffelpakker med små̊ kartofler, krydderurter og smør sommerkål med brunet smør og timian, Sprød salat med melon, fennikel og hasselnødder, samt brydebrød bagt med majs samt hjemmelavet, pisket hvidløgssmør og hummermayo.

Vores vurdering af Grillmenuen fra smageriet.dk

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Vi synes bare, at I skal gøre det, jeres sommeraftener bliver lettere og mere hyggeligt

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er holdbarhedsdato på alle råvarerne, så det var nemt for os følge med i hvor længe det kunne holde sig.

Pris: MEGET GOD – Vores menu lå på 230 kr. pr kuvert lidt i den dyre ende men alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig gode råvarer, kvaliteten kan vi slet ikke sættes en finger på.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Units tumledyr (de afrikanske dyr samt uglen)