Test af Anti-Bite tøj, UV-tøj, sko og sandaler fra Reima – Testfamilien
TEST af First Drawing

Test af Anti-Bite tøj, UV-tøj, sko og sandaler fra Reima

Flere af vores testfamilier har testet tøj, sko og sandaler fra Reima. Der er bl.a. testet den nye anti-bite kollektion samt UV-tøj.


Nohr har testet den nye anti-bite kollektion fra Reima.

Han har testet T-shirt, Bukser, Jakke og sokker.

Mie V fortæller:

“Anti-bite kollektionen er outdoor kvalitetstøj til børn. Det er lavet af en virkelig god kvalitet kan man mærke. Jeg har aldrig hørt om andre produkter som bruger denne teknologi, så var meget spændt på at skulle teste det.

Anti-bite materialet består af en coating som både er giftfri og biologisk nedbrydelig, så den ikke skader naturen eller insekterne, men derimod skræmmer dem væk.

Materialet kan holde både flåter, myg, fluer og hvepse væk. Det er da virkelig smart. Vi har testet tøjet på ture i skoven, stranden og på en sheltertur, hvor han sov med sokker og t-shirt. Midlet kan klare op til 100 vaske uden at aftage i effekt.

2 in1 Virtaus bukser

Bukserne er lavet i et meget let materiale. Det smarte med bukserne er, at de kan laves om til shorts, så man kan lyne buksebenene af. Smart til lange vandreture eller andre lange ture i naturen, hvor vejret hurtigt kan skifte. Derudover har de solfaktor 50+, så de kan beskytte børnene, når de er længe ud i solen.

Manner Jakke

Jakken er lavet af det samme stof som bukserne, så den er meget let og tørre rigtig hurtigt. Den beskytter selvfølgelig også mod solen og har solfaktor 50+.

Jakken fået i tre fine farver – Vi har testet den mørkeblå model, som jeg synes er rigtig fin. Nohr har brugt den som en let forårsjakke, når termotøjet er lidt for varmt. Han er meget glad for at have den på i børnehave og jeg tror, at det er fordi den er så let, at han godt kan lide den.

Sailboat T-shirt

T-shirten er lavet i en lækker blød økologisk bomuld. Den kommer i to forskellige farver. Vi har modtaget den hvide model, som har lidt print på brystet.

Sokker

Sokkerne fås i tre farver fra str. 22 til 41, så man kunne med fordel selv anskaffe sig et par. Vi har brugt sokkerne rigtig meget på ture i naturen, da det tit er der, man bliver stukket. Sokkerne er åndbare og svedtransporterende.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Meget relevant for den aktive familie, som elsker naturen.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD –  Rigtig god kvalitet. Tøjet er blevet vasket flere gange og holder både farve og form. Tøjet kan tåle op til 100 vaske og stadig skræmme insekter væk.

Pris: GOD –

Bukser 499 kr.

Jakke 499 kr.

T-shirt 199 kr.

Sokker 99 kr.

I den lidt dyre ende, men til gengæld er det også en særlig kvalitet, som jeg ikke kender til i tilsvarende kvalitet.


Mie I fortæller:

“Anna har testet T-shirt, Bukser og sko fra Reima.

Skoene er utroligt lette i model Bouncing til 399 kr. De fås fra str. 22-40.

Det er nogle virkelig lette sneakers, som man står solidt fast i. Der er ingen snørrebånd, så de er lette at tage på. De er elastiske og har  fleksibel overdel. Meget åndbare og vaskbare i maskinen.

Den luftige overdel i tekstil og den fleksible og forstærkede ydersål giver en meget let og åndbar sko. Selv ikke regn og mudder er et problem for disse sko – bare smid dem i vaskemaskinen, så bliver de som nye igen.

Derudover har hun testet en lækker t-shirt –  med kølende Xylitol Cool-effekt. Behageligt, elastisk design med kølende Xylitol Cool-effekt. Modellen hedder speeder og koster 179 kr. 

Det er en t-shirt, som man virkelig kan bevæge sig i – og det er stadig ikke for varmt! T-shirten er fremstillet i elastisk, hurtigttørrende og svedtransporterende jersey. Trøjen er nem at holde – perfekt til sport og idrætstimer!

Overfladebehandlingen med Reima Xylitol Cool-materiale giver en kølende fornemmelse mod huden. Og samtidig falder hudens overfladetemperatur faktisk mellem 1 og 3 grader. Den kølende effekt er baseret på xylitol og erythritol, som er spiselige sødestoffer, så overfladebehandlingen er sikker og harmløs.

Til sidst har hun testet et par leggings, som faktisk er lange badebukser, da de er lavet i badetøjsstof. Anna synes dog, at det var lidt underligt at skulle bade i dem, men har i stedet brugt den som lange leggings. Modellen hedder Curuba og koster 279 kr. 

Buskerne er hurtigttørrende og åndbar og med UV-beskyttelse 50+. Den elastiske talje kan justeres med løbesnoren.

Det elastiske materiale tørrer hurtigt og kan anvendes både til en svømmetur og til leg på stranden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er altså til nytte med lækkert kvalitetstøj og sko og det må man bare sige at Reima lever op til.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Der er tøj i super lækker kvalitet.

Reimas produkter er lavet uden forbudte stoffer, og er designet til at minimere en eventuelt risiko samt maksimere komfort i brug. Og det lever de virkelig op til.

Pris: MEGET GOD – Det er priser hvor alle kan være med. Synes især at prisen på t-shirten og skoene er rigtig god.


Christine fortsætter:

“Joshua har testet et sommersæt fra Reima i form af t-shirt, shorts og sko”

De lette Bouncing sneakers er virkelig lette! De vejer ingenting og er ret så nemme for Joshua at få på. Ideelt til skolen, hvor man gerne skal ud som den første og have fat i fodbold-banen 😉

De er åndbare og så kan de vaskes i vaskemaskinen. Det er noget nær det optimale for et par sko til en dreng på 10 år der elsker at spille fodbold og være aktiv, også selvom det er regnvejr og mudret.

Skoene fåes i str. 22-40.
Modellen fåes i en del andre farver og er unisex- vi er yderst fan! Prisen er iøvrigt også god. Skoene koster 399,-

T-shirten er lavet af 90% Polyester, 10% elastan. Den er virkelig elastisk og ligesom skoene, meget let! Den er lavet et hurtigttørende materiale. Den er ideel til sport og idræt i skolen men også bare som en sommer t-shirt i det lune sommervejr eller på stranden.
Desuden er t-shirten overfladebehandlet med “Reima Xylitol Cool” som er baseret på Xylitol, som giver en kølende effekt ved fysisk aktivitet. Joshua er meget glad for t-shirten, han synes den er virkelig rar og let at have på.

Shortsene er med sammen overfladebehandling med den kølende effekt. De er dejlig lette, igen ideelle til sport og idræt men også blot som sommer shorts. De er hurtigt tørrende, så også gode på stranden men også fugttransporterende.

Med “Reima Xylitol Cool” overfladebehandlingen, giver disse shorts en kølende effekt mod hunden og samtidig falder hudens overfladetemperatur faktisk mellem 1 og 3 grader. De er en ret vild egenskab for et par shorts, hvis I spørg mig!

Shortsene er udstyret med siddelommer, elastik i taljen med snøre og et fint enkelt design som passer til det meste.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sommertøj er et must! Til en aktiv dreng som Joshua er jeg virkelig imponeret over Reima tøjets unikke egenskaber. Det er gennemtænkt og lavet af de bedste materialer.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – FANTASTISK! Tøjet er stadig som nyt! Skoene har været brugt en del men er blot vasket i vaskemaskinen og derefter som nye!

Pris: MEGET GOD –  Virkelig gode priser for nogle fantastiske produkter!


Mie V afslutter:

“Vi har også testet et par Ratas sandaler til Loui.

Sandalerne fås fra str. 22-38. i to forskellige farver. Sandalerne er lavet med en ergonomisk sål, så den har en rigtig god pasform på foden. Derudover har den to justerbare velcrolukninger. Selve remmene på skoene er lavet af stof, så de er meget bløde og behagelige at have på.

Skoen vejer næsten ingenting og er nem at tage af og på.

Vi har mest brugt dem til strandture, da Loui kun er to år og sandalerne har åbne tæer, så er han for lille til, at han kan finde ud af at lege i dem, hvorimod jeg tænker, at de ville være gode til Nohr på fem år. Det er en kæmpe fordel at skoene er lette at have på.

Nohr har testet et par sko i modellen Bouncing De fås fra str. 22-40 og i fem forskellige farver.

Han har testet et par i den grå farve. Skoene er meget meget lette. De vejer næsten ingenting. Derudover er de lavet af et elastisk materiale, så de er nemme, at få af og på. Nohr kan nemt lige stikke fødderne i dem og så er han videre. De kan med fordel bruges på stranden, hvis sandet er for varmt, så er de nemme lige at smutte i.

Et kæmpe plus ved de her sko udover, at de er lette, så er de også vaskbare – De kan vaskes på 30 grader uden at skoen tager skade.

En rigtig fin sommer sko, som alternativ til en kondisko, da den er åndbar og behagelig at have på uden sokker i.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt fodtøj er en nødvendighed  😊

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD –  Rigtig god kvalitet. begge par sko er meget lette og behagelige at have på.

Pris: MEGET GOD – sandaler 349 kr. og sneakers 399 kr. En rigtig fin pris i forhold til kvaliteten.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af First Drawing