TESTbesøg på Bakken inkl. frokost – PART 1 – Testfamilien
TEST af VITAYUMMY Adults

TESTbesøg på Bakken inkl. frokost – PART 1

Vores testfamilier skal i løbet af sommeren besøge Bakken, hvor de skal spise frokost på en af de lækre restauranter og prøve forlystelser med et turpas.

Her fortæller de første fem familier om deres oplevelse.


Ida fortæller:

“Sol, blå himmel, kolde øl, is, rutschebaner, karruselture, balloner, lækker frokost og Candyfloss – så har i en del af opskriften på en skøn dag på Bakken.

Jeg har et særligt forhold til Bakken. Jeg har selv boet og er vokset op ikke langt der fra og jeg har mange minder derfra. Jeg klappede derfor i mine små hænder da vi fik mulighed for at teste lige præcis Bakken.

Vi samlede pigernes mormor op på vejen og kørte mod Bakken, som åbnede for restauranter og forlystelser kl. 12.

Vi startede ud med en frokost på Skovly. Maden var simpelthen så lækker. Jeg fortrød lidt at jeg ikke tog en Skovly sandwich ligesom Henrik og min mor – mums den så god ud. Skovly ligger lige i kanten af Bakken ud til Dyrehaven og der er super hyggeligt. Jeg vil glæde mig til at besøge restaurant Skovly igen.

Ifølge Lærke var det en meget laaaang frokost. Ingen af pigerne kunne koncentrere sig særlig meget om maden, selvom det var virkelig lækkert og de havde fået byttet pomfritterne ud med pasta. Lærke var så ivrig for at komme ud og prøve forlystelser.

Så efter frokosten gik den vilde jagt. Lærke var virkelig i sit es og fik udnyttet sit turpas til fulde. Hun er lige akkurat 110 cm høj, og derfor var der en del ting hun kunne prøve selv, hvilket hun synes var “mega sejt”.

Luna derimod skulle have mor, far eller mormor med til det. Vi var heldige at have mange af forlystelserne for os selv og vi kunne derfor blive siddende og få en tur mere… “og mere og mere”.

Vi tog en “pause” fra solen og nuppede en tur i hestevogn. Det var virkelig skønt med en rolig tur igennem Dyrehaven, i skyggen af træerne. Lærke fik lige lidt ro på og Luna fik sig en kort lur oven på de mange indtryk. Vi så kronhjorte og Lærke fik efter turen klappet alle hestene i hestvogns køen.

Vi nåede alle klassikerne og fik både kastet med bolde, spillet hestevæddeløb, spist is, popcorn og candyfloss og fik fisket i andedammen. Mormor gav balloner til pigerne, som selvfølgelig valgte de største.

Det var virkelig en dejlig og varm dag. Og både store og små var trætte og mætte , i både maver og hoveder.

Tak for en skøn dag.


Louise fortæller:

“Vi ankom lørdag på en skøn solrig dag. Da vi bor i Jylland og havde 2 timers kørsel fra Fredericia til Bakken i København, tænkte vi, at der ville være proppet med mennesker.

Vi ankom kl. 11 og der var masser af plads til alle derude. Folk er gode til at tage hensyn, der er opstillet håndsprit og skiltet godt mht. sikkerhed.

Bakken tilbyder forlystelser til alle aldre. Der er alt fra Karruseller, tombola til radiobiler samt pariserhjul.

Det jeg elsker ved Bakken er faktisk, at de har gratis entre som gør det hyggeligt at gå derude eller tage en tur i hestevognen rundt i skoven i Dyrehaven. Eller at se på folk prøve de vilde ting hvis ikke man selv er til det. Man bliver i enormt godt humør derude og alle er glade.

Inden vi slog os løs i parken, skulle vores maver lige fyldes op med frokost. Og vi var så heldige at få muligheden for at teste spisestedet Cafe Elverdybet.

Vi blev mødt med et kæmpe smil af en utrolig sød kvinde som stod bag baren. Igen var der opstillet håndsprit og fast menukort mht. hygiejne.

Troels og jeg valgte smørbrød og ungerne valgte nuggets pommes og toast.

Vi blev placeret lige ved Pariserhjulet, hvilket var utrolig hyggeligt at sidde og kigge på imens vi spiste. Jeg vil klart anbefale spisestedet, der er utrolig god service, behageligt område og virkelig lækker mad især deres smørbrød. Kæmpe ros herfra.

Vi fik hele 5 ½ time til at gå og skulle på intet tidspunkt stå i kø til noget som helst. Ungerne var opslugt af indtryk af parken og af Pjerrots hus. Billederne taler for sig selv.

Vi sluttede dagen af med en is og candyfloss. Der er bare et eller andet over karuseller og candyfloss 😊

 


Benjamin fortæller:

“Det blev dagen hvor vi endelig skulle afsted på Bakken. Min datter, Emily, havde glædet sig vildt meget til at prøve alle de seje forlystelser og jeg endnu mere fordi jeg vidste, at vi skulle have verdens bedste dag sammen.

Vi ankom om formiddagen hvorefter vi satte kursen mod Bakkens indgang. Vi fik udleveret vores tur-armbånd af en sød og meget smilende ung dame i informationen.

Tur-armbåndene er jeg i særdeleshed vild med fordi jeg synes de er så social medie venlige.

Bakken havde sørget for en dejlig frokost og jeg havde på forhånd undersøgt spisestedet. Til min store glædelige overraskelse, skulle vi spise på Restaurant Skovly. Det skulle vise sig ikke at være det forkerte valg!

Hold fast et sødt og opmærksomt personale. For ikke at tale om maden.

Efter nøje overvejelse, valgte vi Restaurant Skovlys Grill buffet som de har disket op med i deres meget fine gårdmiljø med udsigt udover Bakkens forlystelser og fine stemning.

Vores maver blev fyldt med 16 forskellige slags kød, friske salater og en meget professionel tilgang. Personalet var yderst tilfredstillende og var i den grad opmærksom på kunder med børn.

Vi bevægede os efterfølgende ud på Bakken og nu skulle tur-båndet bare bruges.

Den største bangebuks var nok undertegnet, men Emily fik lokket mig med alligevel. Hvis hun kunne, så kunne jeg i hvert fald også.

Undervejs meldte sulten og den søde tand sig og man er jo ikke en tur på Bakken uden at have sat tænderne i Bakkens Churros og deres slikkepinde.

Da timerne var gået og dagen var ved vejs ende, bevægede vi os hjemad.

Smilende, tilfredse og fyldt helt op med dejlige indtryk.

Bakken er favoritten. De er gode til at personliggøre sig, ligger i dejlige omgivelser og har et suverænt personale.

Tak for en rigtig god dag!”


Mie og Christine afslutter:

“Vi har sammen været på Bakken med vores mænd og børn fra alderen 1-15 år. Det var Mies fødselsdag, så vi glædede os til at skulle fejre den sammen alle sammen.

Da vi kom fik vi turbånd på og inden vi skulle igang med at prøve forlystelser, så spiste vi frokost.

Vi spiste på ILÆ Burger, hvor vi også spiste sidste år. De laver simpelthen de bedste burgere og milkshakes.

Meget mætte og tanket op med energi, gik turen ud for at prøve de mange forlystelser. Tror næsten at vi kom hele vejen rundt. Der var noget for alle aldre. Vega på 1 år fik sin debut i forlystelserne og Anna på 11 og Sylvester på 15 år var seje og prøvede den helt nye forlystelse Super Nova.

Der blev også tanket op med churrus, slushice og softice og fødselsdagsbarnet fik sig et billede sammen med selveste Pjerrot.

Vejret var desværre ikke helt så godt, men det gjorde til gengæld, at der ikke var så mange mennesker. Derfor kunne ungerne virkelig slå sig løs ved alle forlystelserne uden at skulle stå i kø.

Ungerne var helt vilde med forlystelserne, som havde noget med vand at gøre. Dillen blev prøvet adskillige gange.

Der var tid til at stoppe og og se den dygtige tryllekunstner og hans papegøje – ja faktisk, var ungerne ikke til at drive derfra. Men da vi lokkede med en tur i vandrutchebanen, så var de klar til at gå videre.

Det er blevet en tradition med en tur på Bakken hver sommer (og faktisk også hver jul). Det er simpelthen så hyggeligt. Der var taget forholdsregler ift. Corona og der var begrænsninger for hvor mange der måtte være i med i forlystelserne – og derudover var der sat håndsprit op alle steder.

Efter at vi havde prøvet alle de forlystelser vi ville og alle de gange vi kunne tænke os, så gik turen hjem af. Mætte på en rigtig dejlig oplevelse. En klar anbefaling til Bakken for familier med børn i alle aldre.

Tak for denne gang.


Den samlede vurdering af Bakken:

Nytteværdi: MEGET GOD!  Du får meget for pengene, både tid og oplevelser da der er 32 forskellige forlystelser i parken udover boder. Der er for alle aldre og vil også kalde det handicap venligt derude til folk med gangbesvær. Derudover er der store chancer for at vinde gevinster derude til ingen penge hvis man er heldig.

Holdbarhed: GOD!  Bakken går op i at sikkerheden skal være i top og der er skiltet derude med alder i forhold til forlystelserne.

Kvalitet: GOD! Bakken er verdens ældste forlystelsespark, og man kan godt se at Bakken er en gammel dame, men Bakken sørger for hvert år at forny parken og værne om den, så man sagtens kan se charmen ved at det er en gammel park men på den mest hyggelige måde, som man husker da man var barn og havde sommerfugle i maven af bare spænding.

Ingen tvivl om at vi besøger Bakken igen

Priser: MEGET GOD! :

Mini turbånd 2020 hvis man er under 115 cm priser fra 139,- kr

Turnbånd til voksen er 229,- kr

Sæsonkort 2020 er 799,-kr

Derudover kan man købe humørkort til 199,- kr

Alt dette kan læses på www.shop.bakken.dk.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af VITAYUMMY Adults