TEST af Aalborg Zoo – Testfamilien
TEST af Campingvogn Caravelair Artica 496 med luftfortelt for Campingagenten og Jambo feriepark

TEST af Aalborg Zoo

Tre af vores testfamilier har været på besøg i Aalborg Zoo, som faktisk frem til den 9/8-2020 har halv pris pga. Corona og ”Sommerpakken”. Dvs. ca. 60 kr. for børn og 100 kr. for voksne. Det er billigt!

Trine fortæller:

“Vi var så heldige at få lov at komme på en oplevelsestest denne gang! De er så hyggelige og jeg går altid og glæder mig til at fortælle drengene om det.

Turen gik til Aalborg Zoo, et sted vi kender ganske godt faktisk, for det ligger kun lige en halv times kørsel fra os!

Da denne test kom op, var jeg ikke et sekund i tvivl om at det ville vi meget gerne.

For det første synes vi alle at Aalborg Zoo er så hyggelig, med alle de forskellige stier, områder, trapper, tårne, grotter osv. For det andet, så var det også en rigtig god mulighed for at tjekke om vi måske skulle forny vores sæsonkort til Zoo igen i år!

Vi havde nemlig sæson kort sidste år og det var vi rigtig glade for. Dog havde snakket om, om vi skulle springe over år, da vi ligesom havde set de dinoer de havde.

Havde i mellem tiden hørt fra en kollega, at de skulle have udvidet deres dino område/ gjort meget mere ud af det!

Så at kunne komme afsted og teste Aalborg Zoo af, var for os et oplagt valg! – vi kunne finde ud af om det igen var et sæsonkort værd…

OG.. det må jeg sige, at det er det helt bestemt! Vi snakkede om det på vej hjem og endte faktisk med at vi fortrød at vi ikke bare gjorde det da vi var der ude!

Førstehåndsindtrykket var så godt! Vi bliver taget godt imod og det første der møder os, er den berømte ‘bjørne mand’ omgivet at 2 kæmpe dinoer! og med den velkomst, valgte vi at gå ind i dino området som det første. Det var så cool, gennemført og spændende både for voksne og børn.

Mange forskellige dinoer med lyde og bevægelser.

Derefter fortsatte vi videre og endte ved isbørnemor og hendes to unger. Det tænkte jeg var meget heldigt for det var der vi fik turens største oplevelse!

Den ene unge var meget nysgerrig og meget optaget af Oliver og Oskar. Den fulgte deres bevægelser, kiggede længe på dem og hoppede op ad ruden.

Ville ønske jeg fik billeder af det, men valgte at optage det istedet og drengene har set videoen mange gange efterfølgende.

Vi sagde farvel til isbjørnene og sagde hej til lækker middagsmad på Skovbakken som er et spisested inde i Aalborg Zoo.

Restauranten er placeret på bakken og der er god udsigt ud over byen og Aalborg Zoo.

Jeg tænkte at det nok kun ville være burger, fritter osv at vælge i mellem, men heldigvis var der også lækker salat man kunne vælge!

Det hele smagte dejligt! og drengene elskede at der var dino nuggets!

Vi brugte  alt i alt ca en halv dag i Zoo og vi tog alle hjem med en dejlig fornemmelse i maven, super oplevelse og vi havde to trætte drenge med hjem.

Vil lige nævne at vi kunne fint komme rundt, der var masser af plads til os alle og der var håndsprit godt fordelt rundt omkring i parken!

Så man behøver ikke være bekymret for den del af tuen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Man får brugt sine sanser, får snakket med sine børn om andre ting end man plejer og man lærer noget nyt om dyrene næsten hver gang.

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: GOD – Synes prisen er helt fair. For børn 119.- (3-11 år) Årskort 275.- For voksne: 205.- årskort 435,- (Netop nu halv pris frem til d. 9/8-2020)

Kvalitet: MEGET GOD – der er pænt, rent og der er en ok høj sandard. Det virker meget gennemtænkt og man får lyst til at komme der igen og igen.


Anders fortsætter:

“Lørdag den 4. juli 2020 var vi så heldige at blive sendt på tur i Aalborg Zoo med Testfamilien. Vi var også afsted sidste år, men denne gang har vi noget helt nyt at fortælle.

Sidste år var vejret helt perfekt da vi var afsted – i år knap så meget. Men det gjorde faktisk ingen ting, vi var jo forberedte på det og havde selvfølgelig medbragt påklædning til regnvejret.

Igen i år er der udstilling med dinosaurer – men ikke den samme som sidste år. I år var der nemlig gjort ekstra meget ud af at vise og fortælle om udgravningerne i forbindelse med fund af dinosaurer og andre forhistoriske emner.

Vi besøgte også kænguruerne i år, som var særdeles nysgerrige og kom helt tæt på. En af kænguruerne havde også en unge i pungen.

Noget andet helt fantastisk ved at besøge Aalborg Zoo er medarbejdernes lyst og tid til at fortælle om dyrene og haven. Et helt fantastisk tiltag – der dog er lavet for et par år siden – er rævesikringen. Den har gjort dyrene i zoologisk have helt trykke, og det betyder at vi var så heldige at opleve strudseunger, påfugleunger og at flamingoerne for første gang nu er begyndt at bygge rede.

Hvis man skal knytte en kommentar til Corona situationen, så har de taget rigtig mange gode og fine forholdsregler. Blandt andet er fordringerne aflyst pga. Corona – men det gør ikke så meget, når man nu alligevel kan få lov at betragte dyrene på så mange andre hyggelige måder.

Jeg vil også gerne knytte en kommentar omkring maden i Spisehuset Skovbakken. Det var virkelig noget lækkert mad – og så laver de en kanon god pølsemix.

Slutteligt vil vi gerne takke rigtig mange gange for endnu en dejlig og skøn oplevelse i Aalborg Zoo.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Aalborg Zoo:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en stor fornøjelse at besøge Aalborg Zoo, og vi er kommet hjem med gode minder og oplevelser. Helt bestemt et besøg værdigt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Giver gode minder, som børnene kan huske tilbage på.

Pris: GOD – og faktisk også meget fair. Prisen lige nu er halveret pga. Corona og ”Sommerpakken”.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ikke noget at sætte en finger på i Aalborg Zoo.


Mie afslutter:

“Vi har haft den hyggeligste dag i Aalborg Zoo. Vi var her også sidste år, men der var far ikke med. I år var hele familien samlet og det gjorde det bare så meget hyggeligere. Det var Thomas’ første besøg i Aalborg Zoo og han var meget begejstret. Det første han sagde, da vi kom ind var: “Hold op hvor er her rent og pænt, og hvor har dyrene bare fine forhold”. Og jeg kunne ikke være mere enig.

Vi var der en søndag og der var faktisk forholdsvis mange mennesker. Jeg var egentlig lidt bekymret for om der var FOR mange mennesker. Især i disse Corona tider. Men selvom der var mange mennesker var det ikke noget problem overhovedet. Der var håndsprit flere steder og der var gjort ensrettet. Derudover gik medarbejderne og sprittede overflader af ofte. Så der var virkelig styr på tingene.

Der var flere nye dyreunger. Blandt andet de smukke isbjørneunger.

Derudover var der også lige født en flodhesteunge. Der er altså bare noget over dyrebørn.

Vi fik også set på Orangotangerne og på de flotte giraffer. Ja faktisk er der mere end 50 forskellige dyr i Aalborg zoo. 

Vi spiste frokost på Spisehuset Skovbakken, som virkelig laver god mad. Især børnemenuen er sjov med deres Dino-nuggets.

Der er også masser af legepladser rundt omkring, hvis børnene trænger til at brænde lidt energi af.

Magnus synes at det var ret vildt, at han kun var en smule højere end en kejserpingvin.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Aalborg Zoo:

Nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig god nytteværdi for en familie som os. Dejligt med en god sommerferieudflugt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Gode oplevelser varer for evigt.

Pris: GOD – Prisen lige nu er halveret pga. Corona og ”Sommerpakken”. Dvs. ca. 60 kr. for børn og 100 kr. for voksne. Det er billigt!

Kvalitet: MEGET GOD – Alt er virkelig i god kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Campingvogn Caravelair Artica 496 med luftfortelt for Campingagenten og Jambo feriepark