TEST af navneskilte fra woodn.nu – Testfamilien
TEST af Højdemåler fra Woodn.nu

TEST af navneskilte fra woodn.nu

Leon fortæller:

“Vi har testet navneskilte fra woodn.nu

En far som ingen kreative ideer har om hvordan et fælles børneværelse skal være?

“Far, far hvornår kan vi gøre vores børneværelse færdig? Den sætning har jeg hørt ALT for tit det sidste halve års tid fra mine to skønne børn Silje og Oliver”

Ja, jeg må indrømme, at som far er det ikke min stærke side. Jeg har ledt efter spændende og flotte indretningsdetaljer, der kan give deres værelse et personligt præg, det skulle både være praktisk og have en hyggelig og anderledes stil.

Så det var en kæmpe gave, da vi fik muligheden for vælge to produkter fra woodn.nu. Eftersom det er børnenes værelse så fik de selvfølgelig lov til vælge og valget faldt på et eventyrskib til Oliver og prinsesseslot til Silje.

To smukke og håndlavede navneskilte i elegant egetræ, slebet og olieret. Man kan godt mærke, at deres produkter er i høj kvalitet, som vi kan forvente af et dansk design. De tænker i miljø og hvordan de kan genbruge bare en lille ting, de små dyr og flyvere i pap, har vi fået med som en lille bonus, ideen er sjov og hammer god.

Her hjemme er vi ikke bare vilde med woodn.nus lækre produkter men lige så meget det personlige forhold vi på en måde får ved at bestille et produkt igennem dem. Vi er tossede med det lille indblik vi får i, hvem de er som ejere, deres vision som virksomhed, som de skriver på deres webside

“Vi ønsker at skabe livslangt interiør med en historie knyttet til. Historier om at vokse, lege, mindes og udvikle sig både personligt og fysisk.

Vi hedder Lasse og Malene og står bag Wood’n. Vi bor på Orø i vores tiny house med vores søn. I løbet af de sidste par år, har vi bygget et værksted med formålet at lade vores kreativitet løbe frit. I dag designer og skaber vi boliginteriør med hånden på hjertet, kærlighed til godt håndværk og øje for de personlige detaljer.”

Jamen så har man da kun lysten til støtte en dansk familie virksomhed som deres.

Vi siger det bare for en sikkerhedsskyld:

HUSK STØT DANSK

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Vores vurdering af Woodn.nu eventyrslot og det magiske slot

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Der bliver brugt timer på børnenes værelse så nytteværdien er kæmpe stor og hyggeligt med det personlige præg

Holdbarhed: MEGET GOD – Kort sagt: For evigt, kan ikke se hvorfor andet.

Pris: MEGET GOD – Fra 150 kr. – Det synes vi for håndlavede produkter er et røverkøb .

Kvalitet: MEGET GOD – Vi kan bare ikke sætte en finger på kvaliteten, helt klart træ frem for plastik


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Højdemåler fra Woodn.nu