TEST af Najell SleepCarrier vol.2 – Testfamilien
TEST af Kampa Dometic lufttelt i samarbejde med Camping Agenten

TEST af Najell SleepCarrier vol.2

Vores tester Linda har testet Najell SleepCarrier vol.2 i sort.

Linda fortæller:

“Hvis du/I spørger mig er en SleepCarrier 100% et must have – uden tvivl!

Den er testet og godkendt til at de må sove i den og siderne er lavet i airmesh som gør at baby kan trække vejret igennem stoffet hvis de ligger med hovedet helt op af.

Den er virkelig genial og gør at baby har en velkendt og tryg base uanset hvor man befinder sig da den er ultra nem og let at have med på tur.

En SleepCarrier er både en babynest, en lift, en “bæresele” samt et legetæppe.

Den omslutter og giver baby tryghed (babynest), den har bærehanke så man kan bære baby i den (lift). Man kan bruge den som bæresele men hvor baby ligger ned ved at benytte den medfølgende, integrerede “bærersele” og så kan den også bruges som et legetæppe.

Seriøst genialt tænkt at bæreselen er integreret så den altid er med for så skal man ikke huske noget udover ens SleepCarrier og baby, og så har man alt hvad man skal bruge uanset hvor man tager hen.

Jeg har dårlig ryg og funktionen med at sætte den op på mine skuldre er jeg vild med for det gør at vægten er meget bedre fordelt og jeg kan bevæge mig rundt med min søn liggende i SleepCarrier uden at få ondt i ryggen, som jeg får hvis skulle bære ham i den med hankene.

Selve bære-funktionen er mega nem at “installere”. Bæreselen er gemt i siden og klikkes nemt fast på SleepCarrier.

En anden smart funktion er at man kan indstille størrelsen på den så den passer til babys størrelse og så passer den til stort set alle barnevogne.

Vi har en Stokke Trailz kombivogn og den passer perfekt ned i den.

Det mindste mål man kan snørre den ind til er ca. 60×23 cm og det største mål er ca. 80×27 cm.

Derudover kan man slå SleepCarrier helt ud og bruge den som legetæppe. Igen mega genialt tænkt for så har man både babys trygge seng med sig samt legetæppe hvis man skal på tur og vi ved alle hvor meget man skal pakke til baby så virkelig genialt at man har så mange funktioner i bare én enkelt ting.

Najell SleepCarrier vol.2 fåes i tre farver: sort, grå og beige.

Den er lavet i materialer som er 100% Oeko-tex certificeret klasse 1 standard 100 og den indeholder ingen animalske produkter og så kan den vaskes i vaskemaskinen på 40 grader.

Vi er ubeskrivelig glade for vores Najell SleppCarrier vol.2.

Vores søn bruger den til hver eneste lur og vi har den altid med uanset hvor vi skal hen.

Hånden på hjertet så kan jeg virkelig kun anbefale alle med en baby/der skal have en baby at anskaffe sig en Najell sleepcarrier vol.2 for i mine øjne er den det mest geniale på markedet da den indeholder alt i en og så er designet mega flot, i mine øjne, og kvaliteten er ubeskrivelig lækker. Man er nødt til at have den i hænderne for at forstå HVOR lækker den er.

Jeg er kæmpe fan og det samme er min lille søn.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle babyer skal sove et sted og i mine øjne er den her det bedste bud på markedet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den døgnet rundt og hver eneste dag, på tur og herhjemme og selvom min søn feks. har fået gylpet i den så jeg har måtte vaske den så ser den stadig ud som ny.

Pris: MEGET GOD – 1.199kr – Kvalitet og pris hænger sammen for der er ingen tvivl om, i min optik, at den er hver en krone værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i fuldstændig i top. Den er ubeskrivelig lækker.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kampa Dometic lufttelt i samarbejde med Camping Agenten