TEST af Paw Patrol bogpakke fra Forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST af Den Blå Planet

TEST af Paw Patrol bogpakke fra Forlaget Alvilda

En række af vores testere har sammen med deres børn testet en bogpakke med Paw Patrol bøger fra forlaget Alvilda.

Mette, som har testet med tvillingerne på 4 år fortæller:

“Bogpakken indeholde følgende bøger:

Paw Patrol – 12 små bøger i æske – vejledende pris 199,95
Paw Patrol – Kig og find – pris 99,95
Paw Patrol – Find med Skye – pris 99,95
Paw Patrol – Mandalas – pris 59,95

Der var vild jubel da vi pakkede bøgerne ud af kassen, mine piger er som så mange andre 4 årige, ret betaget af de firbenede venner. Vi har brugt mange rolige læse stunder i selskab med Ryder, Skye, Marshall, Chase, Rubble, Zuma og alle de andre i Adventure Bay.

Paw patrol kufferten med 12 små paw-tastiske historier har været et kæmpe hit. Både Bjørk og Selma har nydt at kigge i de små bøger, tage dem ud af kufferten og putte dem igen. I en lang periode har Selma haft Paw patrol mini biblioteket med i seng, når hun vågnede om morgen var bøgerne noget af det første hun kastede sig over.

Bøgerne er inddelt i temaer bla. bevægelse, farver, haven, modsætninger, dyrelyde mm, der er en meget kort tekst på hver side som billedet understøtter. Bøgerne er perfekt til helt små børn som ikke kan sidde stille ret længe af gangen, de små bøger er lavet af ret tykt pap, så de har en god holdbarhed, så selv tumlinge kan læse bøger, uden siderne bliver revet itu.

Mandalaen med de skønne mønstre af de velkendte vovser bringer lykke. Der kommer ro i hjemmet, når pigerne dykker ned i det kreative univers. De kan bruge timevis på, at farvelægge mandalas. Gentagelserne i mandalas gør at deres koncentration øges og man kan se deres kreativitet udfolde sig, imens de eksperimenterer med alverdens farver. Selv som voksen nyder jeg at sidde med de beroligende mandalas. De systematiske forløb synes jeg giver en form for ro og øget fokus på at farvelægge mandalaen.
Kig og find bøgerne blev hurtig ret populære, opgaverne er lette og figurerne er virkelig nemme at finde. Bøgerne egner sig bestemt til barnets første kig og find bog. Søger barnet lidt udfordring er der lidt sværere opgaver bagerst i bøgerne. Bjørk er vild med den lette tilgang til at udpege hundevennerne, hun udtaler at når hun læser bogen, er det ligesom om hun er inde i Paw patrols verden.

Illustrationerne er farverige og tydelige hvilket giver et godt blikfang, hvilket får mine børn til at læse bøgerne igen og igen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering bliver:

Lege/ Nytteværdi: MEGET GOD – Er er virkelig høj legeværdi i disse bøger, mine piger har brugt timer i selskab med de paw-tastiske venner.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Holdbarheden er i top og har fine farverige sider, som tåler at blive læst igen og igen.

Pris: MEGET GOD – Bøgerne har en helt fair pris i forhold til hvor stor underholdningsværdi de indeholder.


Heidi fortæller:
“Matti har været så heldig at modtagen lækker bogpakke fra Forlaget Alvilda. En lækker pakke med bøger der omhandler det største hit pt, nemlig Paw Patrol bøger”

Behøver jeg sige der blev jublet da pakken blev åbnet.

Jeg tænker det langt fra kun er i vores hjem, at Paw Patrol fylder i hverdagen. Hvem kender efterhånden ikke de seje hunde der kommer samfundet til undsætning i hver tænkelige situation, hvor Rubble, Chase, Marshall, Skye og resten af deres hundevenner redder dagen.

Faktisk tror jeg ikke jeg overdriver hvis jeg siger Matti har set alle 5 sæsoner et par gange eller 3 i lockdown perioden.

12 små bøger
Største hit i pakken er kufferten med de 12 små bøger.

Matti har kufferten med alle steder vi tager hen, den kommer med ud med sovekaninerne om morgenen og vi læser to stk. bøger hver aften ved puttetid. Selvom bøgerne er små, indeholder de meget “information”, nogle af bøgerne er hvor barnet skal inkluderes og finde ting og svare på hvad pågældende hund hedder, andre handler om venskaber og man hjælper hinanden, eller fortæller om en egenskab. Små søde bøger, der er nemme at håndtere for Matti og han elsker dem. De kan klart anbefales.

Mandalas malebog: 
Både store og små elsker at tegne herhjemme og vi har brugt meget tid sammen på at tegne i den.

Helst gerne samme tegning, Matti tegner måske ikke helt inde for stregerne, som moderen gerne værdsætter.

Matti synes selvfølgelig den er sej, med Paw Patrol, men den er lidt for “svær” til Matti og hans alder, eller ihvertfald til hans tegne kundskaber. Det er jo en mandalas malebog og derfor er mønstrene mindre og kvadratiske og derfor egner den sig nok bedre til lidt ældre børn.

Find med Skye:

Find med Skye er ligesom den gode gamle klassiker “Find Holger”.

Hunden Skye tager en med på tur rundt i bogen, hvor man skal finde hendes skjulte venner og ting i forskellige verdener.
Bogen er tilpas nem for Matti, han kan nemt finde de viste figurer, uden kan skal lede for længe eller for ledt efter dem.

Matti synes det er mega sjovt og der går sport i, hvem der finder figurerne hurtigst.

Bogen har Matti haft sjovt med især sammen med sin storebror og hvad er hyggeligere end noget at lave sammen med sin storebror.

Kig og find med Paw Patrol:

I denne bog skal Matti hjælpe blandt andet Rubble, Marshall og Chase. Der skal hjælpes med at løse mysterier, og Matti kommer med på opdagelse rundt for at finde ting der skal hjælpe Paw Patrol med at hjælpe samfundet.

En sød og sjov bog, der får Matti’s kreativitet og tanker igang.

Den fineste bogpakke der virkelig har givet mange kvalitetstimer og rigtig god underholdning.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er god underholdning, som Matti bruger rigtig mange timer på og som samtidig er med til at udvikle ham når han har det sjovt og hyggeligt. Vi hygger rigtig meget med det sammen og det betyder meget.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er rigtig god, kvaliteten er rigtig god.

De forskellige bøger kan også bruges i flere aldre, da de 12 små bøger, er bøger med tykke papsider, der ikke går i stykker hvis små børn kigger i dem.

Holdbarheden afhænger af hvor længe barnet interessere sig for netop Paw Patrol.

Pris: MEGET GOD – priserne ligger mellem 59,95-199,95 kr. Det synes jeg er rigtig fornuftige priser alle kan være med på. Hverken for dyrt eller billige og så er det rigtig gode gaveidéer.


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Silje (6), Isak (4,5), Vitus (3) og Elin (15 mdr) testet en række bøger med Paw Patrol fra forlaget Karrusel.

Louise beretter:
“Særligt Vitus var ellevild da den store kasse med Paw Patrol bøger kom ind af døren.”

Paw Patrol er søde redningshunde, som elsker at hjælpe andre og dit barn kan også hjælpe i de fine “Kig og find” bøger. Både Chase, Marshall og Rubble har brug for barnets hjælp, til at løse flere forskellige mysterier. I Kig og find bøgerne skal børnene gå på opdagelse i Paw Patrols verden og finde forskellige ting som hjælper Paw Patrol med at hjælpe samfundet.I “Find med Skye” kommer man rundt 8 forskellige steder og skal finde skulle steder, venner og ting. På de sidste sider er der ekstra “find-opgaver” for de større børn eller hvis man blot har ekstra tid og skal udfordres mere. Bøgerne minder lidt om de klassiske “Find Holger” bøger, men her i en forenklet udgave og med et univers børnene har helt styr på. Børnene har brugt virkelig meget tid på at fordybe sig med disse bøger. Udover at lede efter de ting der er fremhævet på siderne, så er det også nemt selv at finde på ting børnene kan finde for at fornye det. “Paw Patrol 12 bøger” er et lille bibliotek i en fin boks / kuffert fyldt med de bedste små Paw Patrol fortælling. Der er 12 små papbøger med små historier og fine billeder af de velkendte figurer fra Paw Patrol.

Bøgerne hjælper de mindste børn med at udforske Paw Patrol verdenen på en sjov og lærerig måde. Boksen gør det nemt for barnet at have bøgerne med sig. Vitus elsker denne bog, netop pga æsken man kan tage bøgerne ind og ud af. De første mange nætter skulle bogæsken med de 12 bøger hver aften med op i seng, som var det en bamse. Paw Patrol Mandalas er som en klassisk Mandalas malebog, men med kendte motiver fra Paw Patrol. Der er mønstre i mange sværhedsgrader så alle kan være med. Isak kastede sig straks over denne bog og har allerede farvet en hel masse fine motiver. Paw Patrol Mandalas er fantastisk med dets søde og sjove motiver, og det er skønt at se hvordan koncentrationsevnen øges og kreativiteten udfolder sig.Herhjemme har alle bøgerne været et kæmpe hit.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – bøgerne er med til at øge barnets koncentrationsevne og udvide dets ordforråd, alt sammen på en sjov måde med kendte figurer fra Paw Patrol som de elsker.

Holdbarhed: GOD – Bøgerne er et hit og bliver taget frem igen og igen lige nu. Men de er nok mest interessante så længe, at Paw Patrol er et hit.

Pris: GOD – priserne er alle overkommelige og kan fås til forskellige priser på webshops.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten virker god. Papiret er kraftigt i Kig og Find bøgerne. De 12 små bøger er lavet i kraftig pap, så de små kan kigge i dem selv uden at de går fra hinanden. Herhjemme er kufferten de lå i ved at være lidt smadret, men den har også fået en hård medfart.Christina afslutter:

“Vi har testet en samling bøger til børn fra forlaget Alvilda med Paw Patrol.

Vi har testet den med vores søn på 3,5 år. Der er ingen tvivl om, at vi herhjemme har en vaske ægte Paw Patrol fan. Da han i december fyldte 3 år var alt borddekoration Paw Patrol og alle gaver Paw Patrol, uanset om det var legetøj, tøj eller kreative ting.

Han blev så lykkelig da vi modtog bøgerne og han elsker virkelig alle de små vovser. Det er selvfølgelig også det der kører på tv hver gang han ser det. Så man kan vist kun sige at Paw Patrol er et kæmpe hit for en 3 årig, også når det kommer til bøger. Vores søns favoritter har været malebogen sammen med kig og find.

Malebogen er både med mere enkelte billeder og med mere detaljerede billeder. Han kan selvfølgelig ikke holde sig ordentligt indenfor stregerne, men derfor synes han stadig, at det er rigtig sjovt, at sidde og farvelægge billederne og endnu mere hvis Mor eller Far gider at være med.

12 små bøger er så fine. De kommer i en lille form for kuffert. De er lavet af mere hårdt materiale, så vores søn har faktisk også brugt dem meget til at bygge tårn af. Det er en sød lille fortælling om hver af de små vovser.

Kig og find bøgerne mindede min mand og jeg om find Holger bøgerne. Det er bøger hvor man ikke kun skal finde vovserne fra Paw Patrol men alle de andre ting, køretøjer, dyr eller personer som man støder på, når man læser eller ser Paw Patrol. Det er bøger som er rigtig gode til at få vores søn til at koncentrere sig og være meget fokuseret. Så har det været fantastisk at se, den begejstring der er når han har siddet og kigget længe efter en ting og så endelig finder den.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi synes at alle bøgerne er skønne på hver deres måde. Til en dreng på 3 år er de alle et hit. Vi som forældre synes virkelig godt om kig og find bøgerne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Malebogen er så stort et hit at den snart er fyldt ud, så den holder nok ikke så længe (smiler). De andre bøger kan sagtens bruges et par år endnu og gå videre til lillesøster, når hun blive stor nok til det.

Pris: MEGET GOD – Selvom Paw Patrol er utrolig populært og når man skal ud og købe det som legesager, er ved at falde bagover, når man ser, hvad det kan koste, så synes jeg at bøgernes pris hver især er helt i orden og noget vi som familie gerne ville betale. Ikke engang kufferten med 12 små bøger er dyr, selvom at den kan bruges til andet end at læse.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet. Alle bøgerne er i den kvalitet, som man kan forlange af det, som bøgerne nu skal bruges til.

Paw Patrol med alle de dejlige vovser har en stor plads hjemme hos os og vi elsker dem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Den Blå Planet