TEST af LÍLLÈbaby Dragonfly wrap – Testfamilien
TEST af skoletaske fra HELM af mærket Satch

TEST af LÍLLÈbaby Dragonfly wrap

Den seneste måned har vores tester Aynur testet LÍLLÈbaby Dragonfly wrap sammen med hendes nyfødte tvillinge pige.

Aynur fortæller:

“Viklen findes i tre forskellige farver, sort, mose (grøn) og vintage rose. Jeg modtog den i vintage rose, som passer helt perfekt til min lille pige. I starten var jeg lidt skeptisk angående farven på viklen, da jeg var nervøs for om farven ville være alt for lyserød. Men jeg blev positiv overrasket, da jeg modtog viklen. Den er bare så fin og jeg elsker, at den er støvet i farven og har et meget moderne look.

Jeg har tidligere haft en vikle fra et andet mærke, til min ældste dreng, men den var bøvlet at tage på. Det var et langt stykke stof, der skulle tages på og rettes til efterfølgende, før den var klar til brug. Derimod overraskede denne vikle mig gevaldigt, da man bare kan tage den på som en t-shirt. Viklen består af to stof dele, et rygpanel og et støttestof. Man tager rygpanel stoffet på, som en t-shirt, og derefter sætter man babyen ind, hvorefter man binder med støttestof. Det føles meget trygt og vores lille pige ser ud til at nyde det, hver gang hun kommer i viklen. Rygdelen er ekstrem komfortabel og den gør, at man bærer babyen ergonomisk korrekt.

Viklen kan anvendes allerede fra nyfødt (3,6 kg) og op til 13 kg. Der gik lige lidt tid, før vi kunne bruge viklen, da vores lille pige kun vejede 2,8 kg, da hun blev født. Hun var helt vild med viklen fra allerførste gang vi prøvede den. Vores lille pige er lidt mere kontakt søgende end hendes tvillingebror, hvilket gjorde at hun tit kom op i viklen i løbet af dagen og kunne falde til ro og sove i den. I mens har jeg kunnet ryddet op og gøre en masse praktiske ting uden at hun blev forstyrret, det har været ren Optur!

Stoffet er virkelig lækkert og blødt, den er lavet af kemikaliefrit bomulds materiale, hvilket gør at den er åndbar og transporterer fugten væk, og så føles den skøn, når man har den på. Ud over at den er nem at tage på, og er lavet i et meget lækkert materiale, så fylder den intet. Den er nem at tage med i pusletasken, i barnevognen eller, man kan tage den på inden under en jakke eller skjorte.

Viklen har været min tro følgesvend. Hvis jeg har været ude og skulle hjem med tvillingerne, har jeg tit haft viklen på før, jeg satte mig ind i bilen og kørte hjemad. Så kunne jeg, når vi kom hjem, tage min datter ud af autostolen og direkte over i viklen, så jeg kun havde en autostol at bære.

Viklen er universal i sin pasform, hvilket betyder, at den passer til alle krops typer, da den kan justeres. Når vi har haft besøg af venner og familie, så har de også haft fornøjelsen af at bruge viklen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er ikke til at undvære. Den er stor hjælp i hverdagen. Et plus er at den kan følge barnet fra fødsel og op til 13 kg.

Holdbarhed: MEGET GOD – Designet er simpelt og flot, og så er viklen lavet i et lækkert og slidstærkt materiale, så den kan vaskes i vaskemaskine.

Pris: GOD – 795 kr. Absolut pengene værd og fair pris sammenlignet med andre vikler.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er slet ikke i tvivl, at det er et kvalitets produkt, man har med at gøre og så er den nem at justere.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af skoletaske fra HELM af mærket Satch