TEST af skoletaske fra HELM af mærket Satch – Testfamilien
TEST af "skolestartspakke 4-6 år"fra Forlaget Alvilda

TEST af skoletaske fra HELM af mærket Satch

Flere af vores familier med lidt større skole børn, har testet en bæredygtig og ergonomisk Satch Pack Special Rygsæk i samarbejde med Helm.

Louise fortæller:

“Vi besøgte Helms butik i Vejle og blev mødt af en utrolig sød medarbejder, som bød os velkommen.

Hun spurgte pænt ind til vores krav og behov til en skoletaske. Da Filippa er startet i 5.klasse og de er begyndt at få rigtig mange bøger inkl en notebook, så er det utrolig vigtigt, at hun har den rigtige støtte i ryggen og læn.

Jeg har aldrig tænkt over, at det findes så mange detaljer mht et køb af skoletasker – men det gjorde Helm os opmærksomme på, hvilket overraskede os positivt.

Filippa valgte en sej skoletaske, som er lavet af 25 gamle cola flasker, så en bæredygtig skoletaske er noget der giver god samvittighed oveni. Den er enormt organiseret og lavet så man kan have en ekstern lader i sin taske, så man har mulighed for at lade sin telefon eller have ledning igennem tasken uden det hele roder.

Vigtigst af alt så har den hofterem, så den har den rigtige støtte. Derudover så kan den justeres i og med at hun vokser så den kan indstilles i cm. Det er super smart.

En ting som imponerede os da vi kom ind i hos Helm var da vi fik fortalt at Helm samler gamle skoletasker ind  til børn i Tanzania,  og kommer du ind med din gamle skoletaske så giver de 50 kr i rabat på en ny skoletaske.  Det er virkelig en god sag at støtte og enormt bæredygtigt

Filippa skulle lige vende sig til den nye skoletaske, da den var lidt stiv i det i starten, men hun er blevet enormt glad for den, og vi hører aldrig beklagelse over at den er for tung eller at hun har ondt i ryggen. Det gjorde vi førhen med hendes gamle skoletaske.

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier:

Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af denne test for Satch Pack Special Rygsæk:

Nytteværdi: MEGET GOD! Det er en taske som har en del funtioner. Den kan jo både bruges som skoletaske, tur taske eller som weekend taske. Dog er det en skoletaske, men man har mulighed for at kunne bruge den i flere situationer. Derudover indeholder den mange rum som gør, at man kan have en vandflaske seperat hvilket er en fordel hvis den bliver utæt.

Holdbarhed: MEGET GOD.  Man mærker ikke at tasken er fremstillet af genbrug. Dvs den er 100% fremstillet af genanvendeligt PET- materiale dvs det er en umættet polyester type  som er termoplast. Så er den lavet så den tåler en del. 

Pris/ Kvalitet:  GOD / MEGET GOD:  Jeg vil altid mene at pris og kvalitet hænger sammen og det nævner jeg hver gang i mine tests for testfamilien. Jeg synes aldrig man skal gå ned på kvalitet mht. børne sko, overtøj og skoletasker da det er enormt vigtigt at de ting de har behov for har en ergonomisk funktion som støtter dem. Skoletasken kan rumme op til 30 liter.

Prisen for denne taske Filippa valgte ligger på 1199,-kr Og kan købes hos alle Helms butikker i landet. 


Randi fortæller:
“Satch er en gennemtænkt skoletaske/rygsæk. For ikke nok med at der er tænkt over genbrug, men så har den også en god inddeling med 2 store lynlåsrum. Det største rum, som er bagtil, indeholder en stiklomme med elastik der er god til en computer, Ipad eller de største bøger. Det andet rum er et stort brugbart rum. Tasken har også et lille lynlåsrum foran der indeholder en lomme til mobiltelefon hvor der er klargjort til at man kan føre sine høretelefoner ud gennem ryksækken. Dette rum er også udstyret med en smart organizer. På hver side er der stiklommer til en evt. drikkedunk.

Rygsækken kan indstilles både i ryggen og i hofte- og skulderrem. Det giver en super god pasform og ryggen indstilles ud fra højden på barnet, hvor man så sætter rygpanelet ud fra den højde som  barnet har, og dette er jeg sikker på vil passe til de fleste børn. Men da Jasmin er meget langbenet har vi på trods af hendes 155 cm måtte sætte rygpanelet til 130, som er den laveste indstilling, men den sidder super godt på hende. Vi har tit har snakket om, at hun har lange ben og det fik vi da bekræftet her.

Helm.nu har været superbehjælpelige med god beskrivelse af rygsækken, hurtig levering og god tlf. service.

Jasmin havde før en skuldertaske hun brugte som skoletaske og hun kan mærke at det gør en forskel med en ordentlig skoletaske, så både mor og barn her er glade for denne nye skoletaske så hun kan passe godt på sin ryg også. Og s¨ gør det jo slet ikke noget at den ser lækker ud i designet også. Jasmin er også rigtig glad for de mange rum i tasken, så alle hendes ting ikke bare er i et stort rum og roder rundt og bliver bukket.

Helm går faktisk tilbage til slut 1700 tallet og det er den nuværende tip-tip-tip-oldefar der startede Helm, som et garveri i Holstebro og har siden den gang været igennem en udvikling til nu 11 butikker og webshop. Ikke nok med den fine familie historie og udvikling, så er Helm også gået ind i et tæt samarbejde hvor de sender brugte skoletasker til Tanzania, så du kan donere din brugte taske og få 50 kr. til en ny – læs mere på deres hjemmeside.

Vores vurdering af Satch skoletaske fra Helm.nu bliver følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den har jo super meget nytteværdi, den bliver bruget dagligt og så sidder den godt på ryggen så den bliver skånet den kære ryg.

Holdbarhed: MEGET GOD – I den tid vi har bruget den der kan man ikke se på den at den bliver brugt dagligt og hun skåner ikke sinde ting den kære Jasmin.

Pris: GOD.  Prisen på 1199 kr. ligger i den høje ende for en skoletaske men det er også de lækker detaljer der gør det med læder osv. modellen kan fås til 899 kr også men i andre farver og uden læder detaljer.

Kvalitet: MEGET GOD: Den oser af kvalitet og man er ikke i tvivl om der er kræset for detaljerne.   


Stella fortæller:

”Som mor til et skolebarn, har vi fået lov at teste noget af det fedeste indenfor skoleområdet, – nemlig en skoletaske, fra det danske firma Helm.

Vi kørte en tur til Helm butikken i Viborg, hvor vi blev mødt af et personale som havde høj faglig kompetence, samt et kæmpe udvalg af skoletasker til både store og mindre børn. Jeg havde svært ved at vurdere om Merle skulle have en 20L eller større, så derfor søgte jeg rådgivning. I børnehaveklassen havde hun en 20L, og jeg ville være bange for at en ny model i samme størrelse, hurtig ville blive for lille. Derfor prøvede vi hos Helm butikken en Satch skoletaske, som er på 30L, og beregnet fra 140 cm og opefter. Butikken og jeg blev hurtig enige i, at en 20L netop alt for hurtig ville blive for lille til Merle, og vi valgte derfor denne smukke Satch Pack special rygsæk model.

Servicen i butikken var helt fantastisk, de gav sig rigtig god tid til at lade Merle prøve og se nærmere på de mange forskellige modeller.

Denne flotte skoletaske i farven Nordic Rose (fåes også i farven Nordic Blue), kan bruges af barnet i mange år, på grund af indstillingen i ryggen. Derudover er den polstret i ryggen og har hofterem, som sikrer en god komfort. På tasken er der brune læder detaljer, som gør denne taske lidt mere speciel end de andre.

Tasken har to større rum til bøger og penalhus. Der er lommer i siden af tasken til drikkedunk, derudover er der en ekstra lomme/rum foran hvor der er mange små praktiske lommer til iPad, mobil, høretelefoner, pung, lommeregner med mere. Tasken er så smart designet, at børnene kan have mobilen liggende i tasken med tilsluttet høretelefoner – og have ledningen igennem det indbyggede ’hul’ som er designet i tasken. På denne måde undgår man at mobilen/ipad’en bliver våd/eller blot ligger godt beskyttet imens man hører musik.

Tasken har brystspænde og hoftespænde, som sikre en rigtig god komfort for barnet. Herudover har tasken en polstret hank, så det er dejligt komfortabelt og nemt for forældre at bære tasken, hvis børnene ikke orker. Dette kender alle forældre vel til. 

Det eneste jeg ser lidt som et minus ved denne taske er; at der ikke er lavet tilbehør til såsom penalhus, gymnastikpose, regnslag med mere, som der er til de mange andre Satch modeller.

Dette håber jeg at de engang vil udvikle, så tasken ville kunne blive passet endnu bedre på, og børnene kunne få matchende tilbehør.

Merle er utrolig glad for sin taske, og takker Helm & Testfamilien for denne fantastiske test/samarbejde

HELM støtter op omkring at hjælpe børn i Tanzania.

Hos Helm mener de, at børn har ret til en uddannelse og en fremtid. Derfor støtter de op om projektet, og alle kan bidrage. Helm giver 50,- i tilskud til en ny skoletaske eller rygsæk, hvis man donerer sin gamle skoletaske eller rygsæk til børnene i Tanzania. Det er da smukt!

Så hvis du ønsker at donere din gamle skoletaske, så læs mere i her.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Satch skoletasken anbefales til de lidt større børn fra 140 cm – 180, hvilket betyder at den kan bruges resten af folkeskolen med videre. Der er mange rum, som er rigtig praktiske når man bliver lidt ældre.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden ved denne rygsæk kan jo blive meget lang, især hvis du efterfølgende vælger at donere den til børnene i Tanzania. Tasken er fremstillet i polyester, og jeg synes indtil nu at den virker ret solid og slidstærk.

Kvalitet: MEGET GOD – Endnu en smart ting/fordel ved denne skoletaske er, at den er fremstillet af 25 gamle cola flasker, og er derved fremstillet af 100% genanvendeligt PET-materiale.

Den er simpelthen bare i den lækreste kvalitet.

Pris: MIDDEL – Satch Pack special rygsækken koster 1.199 kroner, og det er mange penge for en skoletaske. Når det så er sagt, så synes jeg at det er pengene værd da denne skoletaske har det hele, og nærmest kan bruges til de går ud af folkeskolen. Helm har ’prisgaranti’, så hvis du finder tasken billigere andre steder, så sender du Helm en mail. Smart!


Mie fortæller:

“Anna som i år er startet i 6. klasse fik ved skoleårets start ny skoletaske fra Helm af mærket Satch.

Det er en god og rummelig taske, som kan indeholde alt det, som man nu skal slæbe med frem og tilbage fra skolen, når man går i 6. klasse.

Der er virkelig mange rum og især ipadrummet var et stort hit hos Anna.

Den er nem at indstille og egnet fra børn fra 3. – 10. klasse. Den har en regulerbar ryg.

På fronten af skoletasken har den en  lynlåslomme til fx. madkassen og påmsiderne har en stiklomme, som passer til  en drikkedunk.

Rygsækken er designet med en praktisk hank samt to skulderremme og et hoftespænde der sikrer den bedste komfort når man hurtigt skal ud af døren.

Anna har ikke været vant til at have hoftespænde, så det skulle hun lige vende sig til. Men det gør at den er noget nemmere at cykle med til at skolen hver dag.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD.  En god skoletaske er en nødvendighed. Især når man kommer lidt op i de større klasser, hvor der ofte skal slæbes mange bøger frem og tilbage.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er en taske som er egnet for børn fra 3.-10. klasse. Den vil derfor kunne holde i mange mange år.

Pris:. GOD. Tasken koster 1.199 kr., hvilket måske kan virke af mange penge. Men er til gengæld også sikker på, at vi har en skoletaske, som Anna kan bruge resten af hendes skoletid.

Kvalitet: MEGET GOD. Man er slet ikke i tvivl om at tasken er i god og slidstræk kvalitet. Den er faktisk lavet af 25 gamle cola flasker, hvilket en virkelig god tanke.


Regitze fortæller:

“Vi har siden Albertes skolestart d. 10. August testet den fine skoletaske fra Satch, som Alberte forelskede sig i med det samme, hun så den. Alberte er 9 år og lige startet i 3. klasse og trængte i den grad til en taske, der gav hende mere støtte og bedre komfort end den tidligere taske, så vi havde set meget frem til denne test.

Selvom de i Albertes klasse har mulighed for at opbevare et par af bøgerne i klassen, så er der stadig meget at slæbe på. De har blandt andet fået computer i dette skoleår og flere bøger, som skal slæbes med hjem hver dag.

Vi mødte fysisk op i Helms butik i Silkeborg, hvor vi blev taget rigtig godt imod af den sødeste ekspedient. Hun tog sig god tid til at vise alle de egenskaber, skoletasken har, så det var let for Alberte at tage tasken i brug med det samme. Ekspedienten startede med at måle Alberte, så indstillingen i taskens ryg blev rigtigt indstillet. Det smarte ved netop denne skoletaske er nemlig, at den kan indstilles alt efter, hvor høj barnet er og dermed kan den bruges længe, samtidig med at den sidder, som den skal – faktisk kan den passe børn helt op til 170 cm. Denne taske har blandt andet også en hofterem, der sikrer en endnu bedre komfort i forhold til den taske, hun tidligere havde.

For os var det en helt anden oplevelse at møde fysisk op i butikken og få råd og vejledning, end med den sidste skoletaske, som vi købte over nettet.

Albertes skoletaske er lavet ud af 25 gamle cola flasker. Skoletasken er derfor fremstillet af 100% genanvendeligt PET-materiale. Det, synes Alberte, er virkelig sejt.

Skoletasken har to store, rummelige rum, der har plads til både madpakke, computer og bøger. Vi kan godt lide, at der er to rum, så madpakke ikke behøver at være i samme rum som bøgerne. Der er udover de to store rum også en lille lomme, hvor man kan opbevare eksempelvis sin mobiltelefon og ud fra lommen er der lavet et smart lille hul, hvor høretelefonerne kan gå ud igennem. Det forreste rum i tasken har en organizer samt en netlynlåslomme. Tasken har altså mange brugbare rum.

Tasken Alberte valgte er i en sart lyserød farve og jeg var en smule nervøs for, om den ville blive beskidt meget hurtigt. De pletter, den har haft, har været til at tørre væk med en opvredet klud og altså derfor uden grund til bekymring. Selve designet på tasken er super flot og den kommer på ingen måde til at fremstå stor og klodset, da den samtidig sidder rigtig godt på og til kroppen.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er vigtigt for os, at Alberte har en god og ergonomisk taske på ryggen. Den har levet fuldt ud op til vores forventninger og mere til.

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er ingen tvivl om, at det er en taske, der kommer til at holde længe. Materialet er slidstærkt og vi kan slet ikke se, at den har været brugt, sat på gulvet osv. i de 4 uger, den er blevet testet.

Pris:. GOD. Skoletasken har en pris på Helms egen hjemmeside til 1199,-, hvilket jeg synes er en helt rimelig pris for sådan en god, ergonomisk, holdbar og flot skoletaske.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er vildt at tænke på, at tasken er lavet af 25 gamle cola flasker og alligevel er i en SÅ god kvalitet, at man ikke kan sætte en finger på noget. Tasken har det fineste design og er alt i alt bare en virkelig god taske.


Tina fortæller:

“Det er ikke til at se det, men denne skoletaske er altså lavet af 25 gamle cola flasker. Skoletasken er derfor fremstillet af 100 % genanvendeligt PET-materiale.

Satch skoletaskerne fås i et væld af forskellige farver og designs. Silje valgte en helt enkel, men bare SUPER flot sort skoletaske

Vi hentede den lækre Satch skoletaske i Helm butikken i Skive og den søde ekspedient hjalp med at indstille den, så den passer helt perfekt til Siljes ryg. Vi fik en fin instruktion i, hvordan vi selv kan indstille den derhjemme i takt med hun vokser. Det er virkelig nemt – og simpelthen så smart at tasken kan vokse med barnet!

Rygsækken kan indstilles både i ryggen, ved skulderremmene og ved hofteremmene – og den sidder bare SÅ godt på Siljes ryg. Silje har på intet tidspunkt klaget over at tasken er tung, selvom den er godt fyldt op med skole-sager!!

Silje er 12 år og efter sommerferien startede hun i 6. klasse. Hun har brug for en stor skoletaske, med plads til både PC, iPad, penalhus og skolebøger. Der skal også være plads til en stor madpakke samt drikkedunk.

Satch rygsækken har to store lynlåsrum med masser af plads samt et mindre lynlåsrum forrest. Derudover er der også en mindre lomme, hvor der er plads til mobiltelefon – og her er det muligt at føre høretelefoner ud gennem rygsækken. Tasken har flere mindre lynlåslommer, en praktisk organizer og netlommer. På siderne er der stiklommer til drikkedunken.

Rygsækken lever fuldt ud op til Siljes behov for plads – og mere til!

Vi er meget begejstrede for Satch skoletasken, at vi har faktisk også været afsted for selv at købe en til lillebror Noah på 10 år…!

Både Silje og Noah ELSKER deres nye Satch skoletasker – og det var et par meget stolte børn vi sendte afsted til første skoledag i henholdsvis 4. og 6. klasse!!!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Når man er skolebarn, skal man have en skoletaske, hvor der er plads til alt det man har behov for til det klassetrin man går på. Satch skoletasken fås i størrelser der passer til barnets alder og klassetrin – og så kan den indstilles efterhånden som barnet vokser. Det er smart!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Satch skoletasken er i en virkelig lækker kvalitet. Der er kræset for detaljerne og så er den både flot og smart. Tasken sidder virkelig godt på barnets ryg, hvilket er virkelig vigtigt.

Pris: MEGET GOD – Prisen for denne Satch skoletaske er 899 kr.


Bianca fortæller:

“Vi var så heldige at få lov at teste den fine Satch skoletaske med regulerbar ryg fra Helm. Det kunne ikke passe bedre da pladsen i vores datters tidligere skoletaske var ved at være lidt trang allerede i løbet af 1. klasse.

Sofia havde ønsket sig en rigtig fin rød/lilla farve og da vi kom op i butikken i Vejle for at se og hente den blev hun virkelig glad. Farven og tasken bare var så smuk. Farven vi har testet hedder ”Berry Bash”.

Satch skoletasken er primært til de større børn og anbefales fra 3. klasse og helt op til 10.klasse

Sofia er ikke så stor. Hun er kun 130 cm. men vi fik meget god rådgivning og hjælp til at indstille tasken bedst muligt af det meget venlige personale i butikken. Ekspedienten viste os også alle de fine funktioner tasken har samt hvordan vi selv indstiller den løbende med at hun vokser. Tasken kan i ryggen indstilles alt efter barnets højde. Det er virkelig smart for på den måde vokser tasken med barnet.

Sofia ønskede at det hele skulle matche og derfor tilkøbte vi penalhus og gymnastikpose som passede til tasken. Butikken har nemlig et meget stort udvalg af både tasker og tilbehør.

Da vi kom hjem skulle vi selvfølgelig lige udforske skoletasken. Vi blev meget positivt overrasket da vi åbnede op og så de 2 meget store rum i tasken. Der er virkelig god plads i den skoletaske. Det bagerste rum har en lille stiklomme med elastikker. I dette rum har Sofia sine bøger samt penalhus.

I det store rum i midten er der god plads til madpakken. I det forreste rum er der små ruminddelinger og små lynlåslommer. Her har Sofia buskort og solcreme samt sprit og håndcreme i denne ”coronatid”.

Der er her også plads til telefon eller ipad og det er muligt at føre headset ud af tasken så telefon/ipad kan blive i tasken samtidig med at man har headset på. Endnu en virkelig smart detalje på tasken – især til de store børn.

Så kom dagen hvor Sofia skulle starte i skole efter sommerferien. Hun startede i 2.klasse og glædede sig meget til at vise sin fine nye taske til hendes veninder.

Vi har løbende spurgt Sofia hvad hun synes om tasken samt hvordan den er at have på.

Sofia fortæller, at den er rigtig god at have på og på trods af at der faktisk allerede er god vægt på tasken på grund af bøger og hvad de nu ellers har med, så føler hun at brystspænde samt hoftespænde hjælper hende med at bære vægten. Vi synes at det er et kæmpe plus at der både er bryst og hoftespænde.

Vi og især Sofia er meget glade for tasken og dens mange fine funktioner. Den kan klart anbefales til når de ikke længere har plads i den første skoletaske og skal rykke op i næste størrelse.

Bonusinfo om tasken: Tasken er lavet ud af 25 gamle cola flasker og er derfor fremstillet af 100% genanvendeligt PET-materiale. Når man tænker på hvad der bliver smidt ud af plastik så synes jeg at det er rart at vide at der er nogen som gør op med det og genanvender det materiale.

Bonusinfo om butikken Helm: Butikken Helm giver 50 kr. i rabat ved køb af ny skoletaske hvis man afleverer den gamle. De har nemlig et tæt samarbejde med området i Tanzania og har allerede sendt mere end 200 skoletasker derned. Så hvis man samtidig med køb af skoletaske ønsker at støtte en rigtig god sag så er det hos Helm man skal handle.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Tasken har alle de funktioner man kunne ønske. Den dækket alle behov i en skoletaske.

Holdbarhed: MEGET GOD – Nu har vi kun testet tasken i en måned, men man er ikke i tvivl om at den er lavet i kvalitetsmaterialer. Jeg er sikker på at det er en taske Sofia får glæde af i mange år.

Pris: MEGET GOD –  Tasken vi har testet koster 899 kr. Det synes jeg egentlig er en meget fair pris for en taske af den størrelse samt kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – Tasken tørres let af og fremstår igen helt som ny.  Man er ikke i tvivl om at den er lavet af kvalitetsmaterialer.


Sabina afslutter:

“Den er fed, mor”

Det var ret svært at vælge mellem Helms mange modeller, men valget faldt på denne lækre Ergobag Satch rygsæk med regulerbar ryg, så tasken kan vokse med barnet.
En detalje vi jagter herhjemme, da vores søn, ligesom alle andre børn, vokser med lynets hast.
Vores søn manglede en stor skoletaske til de mange bøger og skolecomputer i 3. klasse, og tasken her har to store lommer og en mindre lomme med plads til at systematisere sine nøgler, headphones, buskort, pung og private ting.
ET lille tip:
Vi gik ind og tog “Skoletaske testen” og fandt den rigtige til vores søn:
Kvaliteten er virkelig lækker og lavet i kraftige materialer hele vejen igennem. Der er ikke sparet på noget!
Doner din gamle skoletaske til Afrika 
Vi er ret vilde med Helm, som gennem flere generetioner har sendt tusindvis af skoletasker til Afrika, og vi er simpelthen hoppet med på bølgen! Vi har allerede samlet et par tasker sammen, og skal forbi en Helm butik i den nærmeste fremtid (når corona tillader det her i Århus), og sende de gamle tasker afsted til Afrika sammen med Helm. Det giver os 50 kr. i rabat til en taske til lillesøster og lidt god samvittighed, for den gamle skoletaske fejler intet. Den er bare blevet for lille.
Men det vigtigste er fortællingen til vores børn om, at man kan hjælpe andre mennesker ude i verden og genbruge ting. MEGA sejt invitiativ Helm!
Vi er storfan!

VORES FAMILIE VURDERER: 

Nytteværdi: MEGET GOD. Den helt rigtige skoletaske er vigtigt for både børn og forældre. Et vigtigt parameter for os var også, at tasken kunne vokse med vores søn og drage nytte i mange år frem.

Holdbarhed: MEGET GOD. Vi satser på at skoletasken holder min. 3 år frem.

Pris: GOD. 899 kr. Vi giver gerne lidt ekstra for tingene herhjemme, når vi ved, at det er bæredygtige materialer og at man på den måde bidrager til en mere grøn og klimavenlig hverdag. Vi håber, at skoletasken kan holde indtil 7. klasse, og at vi på den måde har skoletaske til min. 3 år. Derudover får man jo 50 kr. retur, når man indleverer den gamle taske om nogle år – og kan sende tasken videre til andre skolebørn ude i verden. Et VIRKELIG fint projekt, som gjorde indtryk på vores børn herhjemme!

Kvalitet: MEGET GOD. Virkelig lækker skoletaske i kraftige materiale og solide lynlåse. Derudover har skoletasken en masse lækre små rum, så barnet kan systematisere din hverdag med nøgler, headphones, penalhus, buskort, telefon osv. Genialt!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af "skolestartspakke 4-6 år"fra Forlaget Alvilda