TEST af Paw Patrol bøger for forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST af kosttilskud fra Raunsborg

TEST af Paw Patrol bøger for forlaget Alvilda

En række af vores testfamilier har testet de nye Paw Patrol bøger fra Forlaget Alvilda.

Mie Fortæller:
“Drengene har fået lov til, at teste de nye bøger fra Paw Patrol, hvilket selvfølgelig har været et kæmpe hit.

De små vovser er fast inventar herhjemme. Det startede allerede for 3 år siden, da Nohr gik i vuggestue og nu er det Loui, som er kæmpe fan af de små søde vovser. Derfor var der ingen tvivl om, at pakken ville falde i god jord hos begge drenge.

Vi har fået fire bøger fra den nye serie. Hver bog handler om hver sin hund. Vi har fået bøgerne om Skye, Marshall, Chase og Rubble. Igennem bogen lærer børnene den enkelte karakter bedre at kende. Alle bøgerne starter med en lille fakta boks.

Den er god, fordi der er noget læring i det. F.eks. hvilken hunderace er det, hvordan er deres personlighed og styrker. Det giver nogle muligheder for at have nogle gode snakke med børnene om, hvad det vil sige f.eks. at være modig og trofast betyder.

På forsiden af bogen sidder en stor Paw Patrol pap figur, som man kan tage ud og lege med imens, at man læser bogen. Drengene har haft meget sjov ud af, at lege med alle fire figurer.Udover de fire bøger modtog vi en aktivitetbog. Bogen består af en lille historie, 12 stykker legetøj, som består af hundene og deres køretøj, samt en legemåtte, som man kan folde ud og lege med figurerne på.Det hele er samlet i en fin Paw Patrol æske. Denne aktivitetsbog er guld værd, når man f.eks. skal på tur. Vi har haft den med på ferie, på restaurant, i haven.Man kan nemt have den med alle vegne og der er masser af timers leg i æsken, da fantasien kan få frit spil og børnene kan leve sig ind i hele Paw Patrol universet, når de bruger legemåtten til at besøge kontroltårnet eller køre ud på nye missioner.Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Bøgerne er et kæmpe hit herhjemme, så der har været meget gavn af dem.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Bøgerne er lavet af hård pap, så det er meget børnevenlige.

Pris: MEGET GOD – Aktivitet bogen koster 170 kr. men kan fås på tilbud til omkring 120 kr. De små bøger koster 70 kr. hvilket er en rigtig fin pris. De vil være gode til små gaveideer.


Christina fortæller:
“Vi har testet en samling bøger fra Paw Patrol fra forlaget Alvilda. Richard er jo den største Paw Patrol fan! Bøgerne fra forlaget Alvilda er altid et kæmpe hit. Denne gang måske lidt ekstra fordi bøgerne var så søde (ifølge hans mor) og Richard synes de var super seje.”
4 af bøgerne var en fortælling om hver af de 4 vovser og så hedder de f.eks. ”Jeg hedder Skye. Læs historien mens du leger med din yndlingsfigur”.

Man kan nemlig poppe en figur ud fra forsiden og enten lege med den eller have den stående til pynt.

Det er bøger med tykke sider og derfor er der heller ikke ret mange sider, det har gjort det let og overskueligt for Richard selv at sidde og læse i bøgerne eller at læse dem højt for os.

Den sidste bog var mere til leg. Den indeholdte et plastik underlag, som man kan ligge ud på gulvet og sammen med det er der en masse små Paw Patrol figurer og vovsernes biler.

Så kan man læse sig frem til i bogen, hvad man skal lege og udføre af missioner. Herhjemme har det underlag slet ikke været pakket væk, siden at Richard fik bøgerne. Han bruger det også sammen med alle de Paw Patrol figurer, han har herhjemme i forvvejen.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Når børnene først når alderen hvor Paw Patrol er det fedeste (og den alder tror jeg faktisk rammer stort set alle), så kan de bøger her ikke være et større hit. Det er virkelig nogle fantastiske børnebøger.

Holdbarhed: MEGET GOD – Bøgerne er tykke og rigtig god kvalitet. Selv figurerne som man presser ud kan holde til rigtig meget. Bogen med legeunderlaget har også tykke sider, så skal det kun være legeunderlaget som måske ikke holder ligeså længe, fordi det er lidt tyndt.

Pris: MEGET GOD – Priserne for bøgerne fra Forlaget Alvilda synes jeg altid er helt fair. Det er kvalitet man betaler for.

Kvalitet: MEGET GOD – Som nævnt ovenover, så er det virkelig nogle bøger af god kvalitet.


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn testet en række bøger med Paw Patrol fra forlaget Alvilda.

Følgende bøger er testet:
– Paw patrol – Chase figur og historie
– Paw patrol – Marshall, figur og historie
– Paw patrol – Sky, figur og historie
– Paw patrol – Rubble, figur og historie
– Paw patrol aktivitetsbog med Figurer
Særligt Isak (5), vitus (3) og Elin (18 mdr) elsker Paw Patrol universet med de nuttede vovser på redningsauktioner. De var så klar til at gå ombord i bøgerne da de så dem. Vitus og Elin var straks igang med aktivitetsbogen med legeunderlag og 12 små figurer med deres yndlingsvovser. Paw Patrol aktivitetsbog er en hyggelig bog og legetøj i ét.

Der er fine illustrationer, en historie og små figurer af de velkendte karakterer fra Paw Patrol. Figurerne er med til at give liv og sætter gang i barnets fantasi.
Paw Patrol bøgerne med udtagelige pap figurer af de kendte vovser, var også et stort hit. De synes det har været super fedt at kunne tage hunden ind og ud af bogen og sidde og lege mens vi har kunne læse om hundende og lære dem bedre at kende.
Bøgerne er papbøger lavet i kraftigt pap som egentlig er i god kvalitet. Elin er dog ekspert i at ødelægge, så særligt Sky bogen (hendes yndlings hund) formåede hun at rive lidt fra hinanden, da de var med på bagsædet på vej til Jylland på sommerferie.

Bøgerne kommer frem næsten dagligt og særligt Elin og Vitus har i den grad kastet deres kærlighed på dem. De er lette og hurtige at læse og der står ikke så meget, så små børn kan let holde koncentrationen. Figurerne er med til at gøre dem ekstra interessante og vækker deres nysgerrighed.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – bøgerne er med til at øge barnets koncentrationsevne og udvide dets ordforråd, alt sammen på en sjov måde med kendte figurer fra Paw Patrol som de elsker. Det er super fedt at man kan tage figurerne ud, som gør dem ekstra nysgerrige og sætter fantasien igang.

Holdbarhed: GOD – Bøgerne er et hit og bliver taget frem igen og igen lige nu. Men de er nok mest interessante så længe, at Paw Patrol er et hit.

Pris: MEGET GOD – priserne er alle overkommelige og kan fås til forskellige priser på webshops.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten virker god. Det er kraftige papbøger – dog er det alligevel lykkedes Elin at rive dem lidt fra hinanden.


Diana fortæller:
“Bøgerne er over al forventning.”

I hver af de fire bøger findes en papfigur, som kan tages ud og sættes sammen med et ekstra stykke på, og så kan figuren stå selv. Dem har Willads brugt meget tid på, at lege med.
Den store plakat, der er med i én af bøgerne, har været grobund for meget fantasi og leg!
Selve bøgerne er i hårdt pap, hvilket gør dem mere robuste. Med en dreng på 3,5 år, er det ikke altid, at tingene bliver behandlet lige pænt! Men de holder fint! 
Til sidst er længden af bogen rigtig fin, især når man, som vi, har brugt dem som godnatlæsning.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Lege/nytteværdi: MEGET GOD – at man har valgt at kombinere bog og legetøj i et, har været et kæmpe hit herhjemme!
Holdbarhed: MEGET GOD – god og tyk kvalitet på både bøger og papfigurer!
Pris: GOD – Gode priser hvor alle kan være med.
Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten hænger, i dette tilfælde, sammen med holdbarheden, og der er ikke en finger at sætte her!

Vores tester Annemette har sammen med sin søn Storm på 3 år og datter Laura på 7 år, testet 5 super flotte bøger fra forlaget Alvilda, med Paw Patrol.
Anne Mette fortæller:
Den ene bog er med 10 figurer, fra den kendte tegnefilm og en legemåtte.Ved første øjekast var det den, begge børn faldt for, da de elsker at lege med de små figurer alene, men også imens jeg læser.
Dernæst skulle de 4 andre bøger udforskes. Der er 4 bøger om hver sin Paw Patrol vovse. Man kan tage vovsen på forsiden ud og lege med og have til at stå til pynt. Det var begge børn også helt vilde med og syntes det var ekstra hyggeligt at få læst op, imens de kunne lege/ kigge på den tilhørende figur.
Alle 5 bøger har tykke sider og nemt for især Storm at bladre i. De flotte, klare farver passer godt til og er meget fængende. Noget enhver Paw Patrol fan vil elske.
Jeg synes det gode i bogen med figurerne er, at den har et særskilt rum, med klar plast for, som et delt op i 2, en til figurene og en til legemåtten, så børnene nemt kan pakke det sammen igen.
I bøgerne med de udtagelige figurer, er der ikke hul helt igennem, så man nemt kan sætte figuren på plads i bogen, hvis det er det man ønsker.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – børnene elsker bøgerne. Især da de jo både kan lege med indholdet og få læst op. Jeg
Holdbarhed: GOD – Bøgerne er rigtig godt lavet, men i den store bog, kan man hurtigt se brugsspor, der hvor figurer og legemåtten ligger, i form af slid på hjørnerne. Men det kommer af at børnene selv får lov at tage tingene ud og ned i bogen igen, og hvis barnet kommer til at trykke lidt for hårdt på bogen.
Pris: GOD – Jeg syntes prisen er meget fair, i forhold til at det man får i bøgerne. Jeg syntes ikke de er dyre, slet ikke taget i betragtning, at de både kan bruges til at læse i og lege med.
Kvalitet: GOD – Gode tykke sider af god kvalitet og figurerne i den tykke bog er rigtig godt lavet. De virker generelt rigtig slidstærkt. Farverne er klare og flotte, selv efter meget brug.

Sanne har sammen med sine drenge Lionel 6 år og Oliver 4 år (og Pelle 1 år) testet bøger med Paw Patrol fra Forlaget Alvilda.


Sanne fortæller:

Paw Patrol kan bare et eller andet. De seje superhelte sammen med Ryder fangerne børnenes opmærksomhed. Der er altid brug for dem.

Sammen med mine to drenge, Lionel og Oliver (og Pelle som også ville være med) har vi testet de nye flotte bøger fra Paw Patrol, hvor du kommer lidt tættere på dine venner, samt den nye historiebog med 10 figurer i fra Paw Patrol. I bøgerne kan du lære Marchall, Chase, Rubble og Skye lidt bedre at kende, for det er nemlig bøger om facts for hver enkelt hund, plus der er en lille historie i. Der medfølger også en figur som kan tages ud og så kan man lege med den, imens man selv læser, eller får læst højt.


Drengene synes det er nogle seje bøger og rigtig gode historier. Du synes det var sjovt at tage figuren ud og samle den. Det satte hurtigt en leg i gang.

Bøgerne er virkelig lækre og i skønne farver og rigtig god kvalitet. Tykke børnevenlige sider. Gode og fangende billeder. Bogen har en god størrelse, også så børnene kan sidde med dem og kigge i dem. De er gode at have med på farten, i bilen eller hjem til andre. Og så synes jeg det er en rigtig sjov idé med en figur der kan tages ud, så de kan lege med den.


Den anden bog, historiebogen med figurerne var også et hit. Figurerne var det første der fangede drengenes interesse. Hurtigt gik de i gang med at lege med dem i sofaen og på bordet. Der medfølger også en legemåtte som de også legede med. Det er en legemåtte med billeder af steder fra Paw Patrol filmene.


Det er en fin underholdende historiebog med de små skønne karakterer.

Bogen er i lækker kvalitet, med gode farver og billede, og så er den nem at bladre i. Legemåtten fangede ikke helt de store drenges interesse i så lang tid, men Pelle synes den var fin at bruge til leg. Personligt synes jeg at den er for foldet og bukker lidt for meget, men det er måske mere en smagssag.


Bogen har to rum, et til legemåtten og det andet til figurerne. Bogens sider lukker rummene godt til så legemåtten og figurerne ikke kan falde ud når bogen er med på farten.

De er vilde med Paw Patrol, og en historie med dem er altid et hit.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – de fanger opmærksomheden med de små tekster og historier, samt figurerne, hvor fantasien starter og en leg begynder.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – man kan slet ikke se, bøgerne har været i brug. Virkelig lækker kvalitet og gode tykke sider.

Pris: GOD – En fin pris til den passende mængder sider og aktivitet. Prisen på bøgerne er henholdsvis er 80 kr og 120 kr.


Vores tester Mollie, har sammen med sønnen Laurits på 4 år, testet 5 forskellige bøger med Paw Patrol, fra forlaget Alvilda.

Mollie fortæller: Vi har været så glade for, at måtte teste de fineste Paw Patrol bøger. Laurits er kæmpe Paw Patrol fan, og da de kom ind af døren, flåede han kassen op, og var overbevist om, at vi skulle læse alle 5 bøger med det samme, og allerhelst på én gang!

Over Laurits’ seng er der en hylde, hvor han løbende udskifter bøger, som han allerbedst kan lide at få læst til om natten. Fra da vi modtog og til den dag i dag, har bøgerne troligt stået fremme.

Vi har modtaget 4 bøger der omhandler de forskellige karaktere fra en famouse serie Paw Patrol. Det er bøger om hhv. Rubble, Marshall, Skye og Chase. Hver bog indeholder en oversigt over den enkelte hunds styrke, personlighed og ikke mindst alle dens udstyr. Derudover er der en lille historie, om hundens allerbedste redningsaktion.  På omslaget af bøgerne, er der et papstykke, som man kan pille ud, og bruge som legefigurer.

Den anden bog gemmer på fine overraskelser, inde i bogen er der nemlig først en lille historie fra Paw Patrols vidunderlige verden. Når man når til slutningen af historien gemmer der sig, “et lille hemmeligt rum” – som Laurits på 4 siger. I rummet ligger der en legemåtte og alle Paw Patrol figurerne og deres køretøjer.

Laurits var helt i hopla, da han fik øje på figurerne. Straks gik han igang med at lege, at han var en del af flokken, og at de skulle på mission og redde nogen, i dette tilfælde, blev det hans bamse, som på tragisk vis var ved at falde ud af sengen.

Bøgerne udkom i butikkerne d. 18 august 2020, og er dermed stadig helt nye på market. Hvis ikke vi havde været så heldige, at få lov til at testet dem, så havde vi uden tvivl selv købt dem. Det falder lige i min søns aldersgruppe. Historierne i bøgerne er korte, og er perfekte til en godnathistorie, hvor børnene stadig kan holde deres fokus.

Bøgerne er produceret i den dejligeste tykke format, der gør at selv lillesøster på 11 mdr. kan komme og kigge med, uden at bøgerne går i stykker. Og så vil jeg igen lige, slå et slag for den fine detalje med pap figurerne i omslaget, som kan bringe mange timers leg.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD! Vi har nærmest dagligt i perioden haft mindst én af bøgerne  eller figurere fremme hver dag.

Holdbarhed: MEGET GOD! Figurerne kan holde til det hele, de har ofte været med i en rygsæk på tur, og blevet kastet rundt med, uden så meget som at få en skramme. Som tidligere nævnt er bøgerne blevet produceret i den lækre tykke papkvalitet, der gør, at siderne ikke bliver revet ud, laver folder eller går i stykker. Kæmpe plus i bogen, når man har mindre børn i huset.

Pris: Bogen med figurerne står til 169,95 kr, og de andre står til 79,95 kr. Hvilket er helt fair priser, i forhold til holdbarhed og nytteværdi.

Kvalitet: Kvaliteten afspejler sig i holdbarheden, tykke omslag. Gode plastik figurer.


Vores gæstetester Louise fortæller:
“Vi var så heldige at skulle teste 4 Paw Patrol bøger og 1 Paw Patrol aktivitets bog fra forlaget Alvilda i samarbejde med Testfamilien.dk.”

Bøgerne er anbefalet til børn fra 3 år og op.
Noah på 6 år og Jessica-Sofia på 10 år, var begge super spændte da pakken kom og fik den hurtig åbnet.

Først fik de fat i Paw Patrol aktivitets bog, som er en god historiebog og skønt legetøj i et og det blev taget i brug med det samme.

Noah syntes at alle de små figurer var så fine og kunne selvfølgelig navnene på dem alle.

Vi gik i gang med at pakke legemåtten og de 10 små figurer ud. Både Noah og Jessica-Sofia legede med dem, der blev sagt lyde, fløjet, kørt og meget med. De digtede selv historien, som legen skulle omhandles. Det gav dem en masse kreative ideer og næste gang den skal pakkes ud, finder de på en ny historie. Bagefter læste mor bogen for dem stille og roligt i sofaen, mens der talte om hvordan det mon ville være, at være med i historien, som f.eks Chase.

Alle tingene kan nemt pakkes sammen igen og passer perfekt ned i pakken igen. Det er meget praktisk, let at holde styr på og den kan stå så fint på hylden på børneværelset, hvor den bare venter på at blive åbnet og leget med igen og igen og igen.

Om aftenen startede vi på Rubble, som den første bog af de 4, der skulle læses højt. Det er så smart, at imens jeg læser, kan Noah tage den lille papfigur af Rubble ud og lege med den. Så hopper han rundt på siderne mens jeg fortæller om Rubbles spændende færd. Alle de 4 bøger, har en udtagelig papfigur med støttefod, der sidder på bagsiden, som børnene også kan lege med, eller bare stille på hylden på deres værelser. Så er de altid klar til at blive brugt i en leg.

Bøgerne er så robuste, at vi tog dem med på ferie i Tyrkiet og kunne læse dem ved siden af poolen. Det er helt klart en fordel at siderne er så tykke og kan holde til lidt af hvert. Og da det er en nem og stor tekst, kunne min datter, Jessica-Sofia, sagtens læse for sin lillebror ved poolkanten.

Bøgerne handler om F.eks Rubble, men også de andre i Paw Patrol er med og de spiller hver især en hovedrolle i hver deres bog.
Noah er vilde med bøgerne og tager dem regelmæssig frem, så mor eller storesøster kan læse i dem, ellers leger han selv og finder på en handling ud fra billederne.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Bøgerne kan hives frem både om morgenen, til lidt morgen hygge, om eftermiddagen hvis børnene keder sig lidt og til aften som godnat historie.

Holdbarhed: MEGET GOD – De tykke sider, gør at bøgerne holder godt og ikke bliver krøllede eller rives over.

Pris: GOD – Kan findes både i butikkerne og på nettet.

Kvalitet: GOD – Det er en skøn kvalitet og der er tænkt på at de skal bruges af børn og gerne holde til mange timers leg.


Vores gæstetester Kristina fortæller:

Marie har fået lov til at teste de nye fine Paw Patrol  bøger fra Alvilda.
Marie modtog i alt 5 bøger med favorit hundene. Den ene af bøgerne bestod af en lille historie om Paw Patrol. Bagi bogen var der små figurer med hundene og deres biler. Derudover er der er fint stort kort med billeder fra serien, hvorpå man kan lege med figurerne. Sættet ligger op til flere timers leg i Paw Patrol universet.
Bogen er så fin og lækker kvalitet. Den er super nem at have med på besøg hos familie og venner og har været et kæmpe hit blandt Maries legekammerater. Så det er helt sikkert en bog vi vil anbefale til alle Paw Patrol fans.
De andre bøger brugte vi som godnat læsning. De havde hver fokus på en specifik hund fra Paw Patrol. På forsiden er der en papfigur, som kan tages af og leges med. Bøgerne er meget overkommelig for læseren, hvilket har været et stort plus hos os forældre, som priser sig taknemlig for gode korte bøger til godnatlæsningen efter en lang dag på job. Win win for forældre og børn.
Alt i alt ligger alle bøgerne op til flere timers leg og til en god godnathistorie og prisen er overkommelig.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – især bogen med de små figure har været et kæmpe hit.
Holdbarhed/kvalitet : GOD – men papfigurerne, man kan tage af bøgerne bliver slidte efter brug.
Pris: GOD – bøgerne er et kæmpe hit og prisen er til at overkomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af kosttilskud fra Raunsborg