TEST af produkter fra Yummi Haircare – Testfamilien
TEST af sæbe og cremer fra Dr. Bronner's

TEST af produkter fra Yummi Haircare

Vores testere Heidi, Rikke og Line har alle testet produkter fra Yummi Haircare.

Heidi fortæller:
“Jeg har været så mega heldig at få lov at teste hårvitaminer, detangle egg brush og mikrofiber hårhåndklæde fra Yummi haircair.

Lækreste lyserøde hjerteformede små vitaminer der smager af jordbær.

Hårvitaminerne styrker håret indefra og hjælper med at opbygge et sundt og stærkt hår og hjælper med hårvæksten.

Mit hår har i mange år været skadet og ødelagt og føles i perioder mere som hø end hår. Glansløst og spaltet.

Det skyldes flere ting. Mange år med hårfarvning, sjældent klipning og generelt dårlig pleje af mit hår og sjældent hårbørstning.

Selvom jeg ikke har brugt yummi haircair vitaminerne særlig længe kan jeg allerede se en markant forskel. Håret vokser hurtigere, det er blevet tykkere og mere glansfyldt og faktisk ser det for første gang i mange år også sundt ud, selvfølgelig bakket op af en klipning for ikke længe siden.

Hårvitaminerne er både veganske, gluten og laktosefri samt uden gelantine og kan også benyttes af allergikere.

De har et højt indhold af biotin, folsyre, zink, B12 og vitamin B, D og E. En god blanding af vigtige ting der styrker hår og ikke mindst er godt for hud og negle samtidig.

Og så indeholder de naturligt sukker, farve og smagsstoffer.. så altså hårvitaminer man kan spise med god samvittighed.

Yummi haircair anbefaler at man bruger hårvitaminerne i min. 3 måneder for optimal resultat, så jeg glæder mig bare til at se resultat i sidste ende, når jeg allerede kan se en forskel.

Som ikke kun jeg kan se, men også noget andre nævner. Så ved man det ikke bare er indbildning.

Jeg spiser normalt ikke slik, men de her små lyserøde banditter smager SERIØST godt og smager altid efter flere. Men man må desværre kun spise 2 om dage. En bøtte indeholder én måneds forbrug.
Udover hårvitaminer har jeg testet deres detangle egg brush.

En lille børste med special designet pigge, perfekt til filtret hår. Piggene skåner håret og øger blodcirkulationen i hovedbunden.

Børsten kan bruges i både vådt og tørt hår. Som nævnt tidligere er hårbørstning ikke altid øverst på listen og med en stor hang til tørshampoo, kan håret været en jungle at komme igennem, men detangle børsten er genial og så nem til at redde mit hår igennem.
Sidst men ikke mindst en GENIAL opfindelse jeg ville ønske jeg havde kendt til for længe siden.

Hårhåndklæde med knappelukning i nakken. SLUT med håndklæde der konstant falder af og ikke bliver siddende.

Hårhåndklædet er lavet i mikrofiber der er rigtig vandabsorberende og tørre håret hurtigt.

Den er også genial, når mit hår ikke skal vaskes og holder håret på plads.
Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge Yummi haircare hårvitaminerne også efter de 3 måneder er gået.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Selvom jeg bestemt ikke har været god til at pleje mit hår er hår noget af et første man lægger mærke til og det er derfor vigtigt for mig at have et pænt hår og det hjælper Yummi haircare med.

Kvalitet/Holdbarhed: GOD – Flot design, lækker smag og gode ingredienser. 1 bøtte holder én måned. Resultat viser sig hurtigt.

Pris: MEGET GOD –

Hårvitaminer:

1 bøtte 249 kr.

3 bøtter 449 kr. du spare derfor hele 40% ved at købe 3 måneders forbrug

Detangle:

1 stk børste 69 kr.

Microfiber håndklæde:

1 stk 99 kr.

2 stk 169 kr.

Derudover har de et samlet tilbud til 599 kr. for 3 bøtter, børste og 2 håndklæder.

Rigtig gode priser.


Rikke fortæller:
“Jeg har testet hår vitaminer fra Yummi Gummi og jeg må indrømme at jeg er gået hen og blevet en smule fan.

For det første smager de virkelig godt! De har en lækker konsistens og så synes jeg, at jeg på relativ kort tid, har kunne se en effekt i mit hår.
De er desuden allergivenlige og veganske.
Mit år vokser generelt ret hurtigt, så det er ikke rigtig der jeg har kunne se forskel. Til gengæld synes jeg at mit hår har fået noget mere glans og fugt.
Jeg oplever normalt at mit hår bliver tørt og glansløst om sommeren, men ikke i år på trods af meget af sommeren er blevet tilbragt udendørs.
Jeg føler at “Yummi Gummi hår vitaminer” er et rigtig fint tilskud til min daglige hårpleje, de giver masser af pleje og næring og jeg vil helt sikkert forsætte med at bruge dem i fremtiden.

Jeg har også haft fornøjelsen af at teste det bløde håndklæde og den super behagelige hår børste fra Vitayummi, og de kan bestemt anbefales.
Jeg er typen der ELSKER lange varme bade og at give mig god tid til at smører mig ind osv. bagefter. Jeg elsker følelsen af hjemme-spa og hverdags-luksus, og både håndklædet til håret og hår børsen er blevet en fast del af dette.
Håndklædet er simpelthen noget af det blødeste jeg længe har oplevet, og det er dejlig varmt. Det sidder godt på hovedet og lukkes nemt med en knap foran.
Børsen er lille og handy og den ligger godt i hånden. Den reder nemt igennem håret og er meget behagelig i hovedbunden. begge dele er helt perfekte til en lille omgang hjemme-spa.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD
Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: MIDDEL – Vitaminerne er en smule til den dyre side.
Kvalitet: MEGET GOD

Line har sammen med sine piger Frida og Emilie testet Produkterne fra Yummi Haircare.

Line beretter:
“Vi har testet følgende:”

Yummi Haircare – Detangle Egg Brush.

Yummi Haircare – Microfiber hårhåndklæder.

Yummi Gummi – Hårvitaminer.

Hår vitaminer:
Frida har testet hårvitaminerne i 1 måned nu og selvom de anbefaler 3 måneders forbrug for bedst resultat, synes vi alligevel at
vi allerede nu kan se en forskel. Der er kommet flere små nye hår og håret virker mere glansfuldt.

De små vitamin hjerter er sunde og kalorielette med naturlig smag af jordbær. Derudover er de små hjerter veganske og fri for laktose, gluten og gelatine. Også indeholder de alle de vitaminer og mineraler dit hår har brug for.

De indeholder blandt andet Biotin og Vitamin B, D og E, som styrker og booster håret indefra.

Daglig dosis er 2 stk og man kunne sagtens spise flere, for de smager nemlig virkelig godt.

Børste:
Emilie har testet den fantastiske Detangle Egg Brush.

Emilie har lige siden hun har været lille haft et hår der har nemt ved at filtre. Nu hvor håret er langt har det bare nemmere ved at filtre sammen i kæmpe totter, det har vi prøvet at løse i badet med masser af balsam i håret og så en kam til at forsøge at rede igennem med.

Det har til tider endt ud i at vi er blevet nærmest uvenner fordi det ofte ikke var så nemt at rede uden at det gjorde ondt.
Vi har forsøgt med forskellige børster og kamme, men nu hvor vi har prøvet Detangle Egg Brush fra yummi hair er dette ikke længer et problem.

Det er nemlig en fantastisk børste til lige netop Emilies hår og siden har vi ikke haft diskutioner om at få håret redt ordentligt om morgenen. Børsten er lille og formen gør at den ligger godt i hånden.Børste kan bruges i vådt og tørt hår og den kan med fordel også bruges ved påføring og fordeling af balsam eller hårmaske i håret.De special designet pigge er med til at give din hovedbund en blid massage som er med til at øge blodcirkulationen til hårsækkene.

Hår-håndklæder:
Begge piger har testet de bløde og lækre hår-håndklæder i mikrofiber fra Yummi hair.

Håndklæderne har en stor sugeevne, som gør at pigernes hår bliver tørt hurtigere.

Håndklædet har et knappesystem, som også er nemt for børn at bruge, og det gør at det bliver siddende på hovedet og ikke falder af.

Også kan jeg godt lide at de er lavet i mikrofiber, så holder de sig nemlig pæne og bløde, og bliver ikke forvasket og stive som hvis de var lavet i frotte, som andre hår håndklæder vi har prøvet tidligere

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Børsten især har været meget nyttig hos Os, den type børste Vil vi købe fremover til Emilie!

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden på vitaminerne er 11 måned 2021, så det er en god holdbarhed.

Pris/kvalitet: MEGET GOD – Vitaminerne står i 249kr for et glas, og køber du til 3 måneders forbrug, koster de kun 149kr om måneden, altså sparer Du 40%

Detangle Egg Brush står til 69kr – billigt for et vidunder af en børste.

Hår-håndklæderne står til 99kr og 2 stk for 169kr


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af sæbe og cremer fra Dr. Bronner's