TEST af Moonboon slyngvugge – Testfamilien
TEST af APPLE AIRPODS (2019) MED OPLADNINGSETUI fra MY TRENDY PHONE

TEST af Moonboon slyngvugge

Vores tester Linda har sammen med hendes søn testet en økologisk slyngevugge fra Moonboon.dk

Linda fortæller:
“Økologisk blødt bomuld, allergivenlig, 100% naturlig og økologisk kapokmadras, samt en tryghed uden lige er hvad man får, når man anskaffer sig en slyngevugge fra moonboon.dk”
Da jeg åbnede min pakke lå der:

Den økologiske slyngevugge

Kapok madrassen som måler 90×35 cm

En taske/net til slyngevuggen

Fjeder med stof så fjederen bliver skjult

Sikkerheds strop

3 karabinhager

0,5 meter kæde

Karmbeslag

Link til brugermanual

Jeg satte min mand til at samle slyngevuggen. Vejledningen var dejlig nem og overskuelig og han havde hurtigt samlet slyngevuggen.

Kæmpe plus at det var så nemt og ligetil.
Jeg er virkelig fan af slyngevuggen fra Moonboon.dk og det samme er min søn.

Der er tænkt på alle detaljer, så den både er sikker, funktionel og samtidig pæn at kigge på/have hængende i ens hjem. Endvidere tager den ikke gulvplads og er nem at flytte rundt på.

Madrassen som er lavet af kapok, gør at ens baby ligger på en madras der både er allergivenlig, anti bakteriel og temperaturregulerende – igen et kæmpe plus i min optik.

I enden af slyngevuggen er der knapper, som gør at baby ikke kan glide ud. Samtidig kan man nemt få sit barn op og ned i slyngevuggen, man kan også sagtens få barnet op og ned uden at åbne knapperne, men jeg syntes personligt, at det er mest rart lige at åbne dem først.
Min søn elsker at ligge i slyngevuggen.

Nogen gange tager han en lur i den og andre gange ligger han bare og slapper af og nyder slyngevuggens bevægelser, som minder om de bevægelser, han kender fra da han lå inde i min mave.

Jeg hænger også nogen gange legetøj op, så kan han ligge trygt og hygge sig imens han kigger på det.

Når vi skal besøge nogen, kan vi nemt og hurtigt pakke slyngevuggen ned i den medfølgende taske/net så alt er samlet, den fylder nærmest intet også kan den nemt hænges hurtigt op, når vi ankommer.
Hvis man har et barn, der elsker bevægelsen slyngevuggen giver, men som vågner når bevægelsen stopper, kan man købe en vuggemotor, som kan indstilles så den vugger slyngvuggen alt imens baby ligger deri. Den overvejer jeg selv kraftigt at købe, da min søn er begyndt, at vågne når jeg stopper med at vugge ham i slyngevuggen.

(Moonboon.dk har lavet en sampak, hvor man både får slyngevugge og motor med for 2625 kr.)

Man skal HUSKE at købe karmbeslag, hvis man vil kunne hænge slyngevuggen forskellige steder i huset og ikke kun ét fast sted i en krog i loftet.

Desuden er det smarte ved et karmbeslag, at uanset hvem man besøger (som har dørkarme på maks. 25 cm brede), kan man nemt lige sætte slyngevuggen op og baby har derfor sin trygge og velkendte “seng” med sig.

Jeg kan ærligt kun anbefale en slyngevugge fra moonboon.dk, kvaliteten, sikkerheden og designet gør, at jeg er kæmpe fan og så selvfølgelig at min søn finder ro ved at ligge i den.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tror at størstedelen af alle babyer vil finde ro og tryghed i slyngevuggen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har brugt den en del og den ser stadig ud som ny.

Pris: MEGET GOD – Vi snakker økologisk og lækker kvalitet, så jeg syntes at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er ikke et sekund i tvivl om at kvaliteten virkelig er i top.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af APPLE AIRPODS (2019) MED OPLADNINGSETUI fra MY TRENDY PHONE