TEST af Najell Easy Bæresele – Testfamilien
TEST af Moonboon slyngvugge

TEST af Najell Easy Bæresele

Vores tester Aynur og Kia har sammen med deres mænd og børn testet den nye Najell Easy Bæresele. 

“Den seneste måned har vores tester Aynur og hendes mand Jacek testet Najeel Easy bæresele, Evening grey på deres tvillinger.”

Aynur og Jacek fortæller:
“Vi har været så heldige, at teste denne fantastiske bæresele fra Najeel, som er et svensk mærke. Vi har før haft en bæresele fra et andet mærke, men den var ret bøvlet, idet den ikke kunne åbnes foran, men kun fra siderne. Samtidig skulle barnet ind fra siden og dette var ret besværligt, og tit skulle vi være 2 for at hjælpe hinanden med at få barnet ind i den.”

Det er den bedste bæresele vi har prøvet, det har været en ren fornøjelse, at teste denne absolut fantastiske sele. Den er meget brugervenlig og barnet sidder dejligt og trygt deri, og vi kan selv bruge bæreselen uden andres hjælp.

 


Najeel Easy bæresele kan bruges fra helt nyfødt (3,2 kg) uden ekstra babyindsats og helt op til 13 kg (18 måneder). Den er designet i et eksklusivt udtryk, med blødt og åndbart materiale. Herudover er den meget let,  den vejer kun 550 gram, hvilket betyder at du kan tage den med overalt, da den hverken vejer eller fylder noget.

Bæreselen er anbefalet af International Hofteledsdysplasi Institute, som en hoftesund bæresele, hvilket er et kæmpe plus. Stoffet er testet fri for kemikalier, samt indeholder ingen animalske produkter. Selve bæreselen er fremstillet af air-mesh, hvilket gør babyselen stabil, samtidig med man opnår god luftstrømning, der både afkøler dig og barnet.

Du kan bære barnet i tre forskellige bære positioner uden ekstra indstillinger. Hvis barnet vejer mellem 3,2 til 4,5 kg, kan barnets ben placeres inde i bæreselen i en neutral fetal position.

Barnet kan begynde at placeres foran (fremadvendt mod verden) eller bæres på ryggen, når barnet er 5 måneder gammel.

De sidste to positioner har vi desværre ikke haft mulighed for at teste, da vores tvillinger kun er 2 måneder gamle.


Bæreselen har også en nakkestøtte, som du kan justere op og ned på, så det passer til din baby, og så er vi helt vilde med låsen som er et magnetisk spænde. Den er nem at klikke på og tage af, og den er meget nemmere at bruge end andre låse. Vægten bæres af den mekaniske låsemekanisme, der er inde i spændet og ikke af magneten, hvilket gør, at den betjenes med en hånd

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Anmeldelse af Najeel

Pris: MEGET GOD – 899 kr. Absolut pengene værd og meget fair pris, især når man tænker på, hvor længe den kan følge barnet, og hvor brugervenlig den er, derfor så synes vi at prisen er rigtig god.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker bæresele i en god kvalitet, som sidder godt på kroppen. Bæreselen giver god aflastning, den har gode polstret skulderremme samt godt hoftebælte. Den er nem at betjene og indstille og et ekstra plus, der gør selen endnu mere lækker, er den magnetiske spænde. Som en lille detalje savner jeg en opbevarings lomme og solbeskyttelse.

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er ikke til at undvære, især ikke når man er forældre til tre. Den er en stor hjælp i hverdagen, under madlavning, indkøb, ture eller når én af tvillingerne er pylret. Et plus er at den kan følge barnet fra fødsel (3,2 kg) til 13 kg, og at den har tre forskellige bære positioner.

Holdbarhed: MEGET GOD – Designet er simpelt og flot, og så er selen lavet i et lækkert og slidstærkt materiale, så den kan vaskes i vaskemaskine.


Kia fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste Najells nyeste bæresele Najell Easy.”

Når man er blevet mor til 2, så har man virkelig brug for at få hænderne frie, og denne bæresele har reddet mig mange gange.
Jeg har testet bæreselen med lillesøster Cornelia, der var omkring 6 uger, da hun kom i den første gang. Med storesøster Olivia brugte jeg engang imellem en stræk vikle, men det tager alt for lang tid at få den bundet og nu hvor storesøster på 2 år ofte lige har brug for sin mor, så er det virkelig dejligt, at jeg hurtigt kan placere lillesøster i bæreselen.
Det er hurtigt at montere bæreselen og man kan nemt selv sætte barnet i, uden at have brug for hjælp. Bæreselen er designet i luftnet, hvilket giver en god luftcirkulation, og samtidig er det mere køligt at bære sit barn for forælderen.
Selen er ergonomisk og kan bruges fra 3,5 kg. (nyfødt) til 13 kg. En af det fedeste ting ved denne bæresele er de magnetiske spænder. Det gør det så nemt, at man hurtigt og med én hånd kan spænde selen. Man holder blot den ene del tæt på den anden også tager magneten fat.
Jeg bruger bæreselen hver eneste morgen, idet det er mig, der er på barsel og derfor både afleverer og henter storesøster Olivia i vuggestuen. Det fungerer så godt for mig, at jeg hurtigt og nemt lige kan putte Cornelia i bæreselen, så jeg kan komme ind og aflevere Olivia.
Med Najell Easy kan man bære sit barn i 3 forskellige bære stillinger, vendt mod dig, vendt fremad og på ryggen. De sidste 2 bære stillinger kræver dog at barnet har stabil nakke og kan gøres fra 5 måneder cirka.
Designet på bæreselen er meget neutralt, og derfor kan både mænd og kvinder bruge den. Herhjemme har farmand mindst lige så ofte bæreselen på som jeg har, også er der vist heller ingen undskyldning for ikke at kunne ordne praktiske ting samtidig. 
Vi tager aldrig nogle steder uden bæreselen er med. Cornelia er for tiden ikke vildt glad for at ligge i barnevognen og når man har en 2 årige, der gerne vil ud og opleve ting, og skal have brændt noget energi af, så følger lillesøster naturligvis med overalt. Her er det bare en kæmpe hjælp, at man bare kan placere lillesøster i bæreselen.
Det er ikke altid lige nemt at få en baby til at sove, selvom de er enormt trætte. Her har vi virkelig også haft stor glæde af bæreselen. Cornelia falder hurtigt til ro, og har den sidste måned sovet sin eftermiddagslur i bæreselen hver dag. Vi er virkelig glade for bæreselen, og vi ville virkelig ikke kunne undvære den.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Den er nem og hurtig at få på. Det er muligt, at bære sit barn meget længe med den.
Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Bæreselen er i god kvalitet og nem at betjene.
Pris: MEGET GODBæreselen koster 899 kr. og det synes jeg er en rigtig god pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Moonboon slyngvugge