TEST af maleftertal.dk – Testfamilien
TEST af plejeprodukter fra Astion Pharma

TEST af maleftertal.dk

Fire af vores testfamilier har testet mal selv malerier fra Mal efter tal.

Gønül fortæller:

“Jeg har været heldig at teste to produkter, der er skræddersyet efter to af mine egne fotografier fra Maleftertal.dk.

Maleftertal.dk er en virksomhed der udbyder Mal efter tal sæt. Du behøver ikke at have meget erfaring med at male da lærredet er inddelt i felter med hver sit nummer.

Mit førstehåndsindtryk af Maleftertal.dk, er at det er en miljøvenlig virksomhed da produkterne er sendt i genbrugstube og indpakning. Selv penslerne er lavet i træ og ikke plastik. Inde på deres hjemmeside er der et stort sortiment at vælge imellem, som for eksempel dyr, byer, landskab mm. Der er også mulighed for at få skræddersyet sine egne minder.

Jeg har fået konverteret to af mine minder til to skønne Mal efter tal sæt.

Inde på Maleftertal.dk er der en grundig vejledning til at vælge og uploade dit ønskede foto.

Et Mal efter tal sæt indeholder fire pensler lavet i træ, lærred, bøtter med maling, dit valgte foto og ved siden af fotoet er det beskrevet hvilken farvekode hvert tal har. Derudover er der også en kopi af lærredet i papir, hvor du kan se tallene på fotoet. Dette har jeg haft gavn af, i de tilfælde hvor jeg har malet over tallet uden at færdigmale feltet. Når jeg er vænt tilbage til maleriet, har jeg ved at kigge på kopien kunne se hvilket nummer feltet har og dermed færdigmale det.

Det har taget mig henholdsvis 18 og 13 timer at male begge malerier. Det har været en afslappende proces og givet mig den ro som kunst bringer.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig har de en meget god nytteværdi. Hver dag nyder jeg at se mine kunstværker på vægen.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lærred og maling er i god kvalitet og kan pynte på vægen i uendelige år.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger mellem 199,95-349,95. Det er en god pris og jeg kan klart anbefale det til andre.


Ida fortæller:
“Ungerne sover, der er kaffe i koppen og lydbog i ørene. Foran ligger der et lærred med en masse små felter. Det er tid til mig-tid.
Jeg modtog to fine kanvas. Det ene et billede fra kategorien vidunderlige Danmark. Et skævt billede fra Nyhavn, med skønne farver.
Det andet var et lærred med et billede, som jeg selv har fundet på nettet. Det forstiller en gepard med sine unger – Lærkes yndlings dyr, så selvfølgelig til hendes værelse.
Sammen med hvert kanvas, fulgte 3 super lækre pensler med i træ og akrylisk maling i fine små bøtter. Alle bøtterne har hver deres farvekode og en oversigt over hvilken farve der hører til hvilket nummer.
Det er helt klart at der er tænkt over konceptet. Og at ideen med det hele, blandt andet også er at bytte skærmen ud med noget andet.
Hele konceptet og fremgangs måden er super nem. Du er ikke i tvivl om hvad du skal når du pakker tingene ud. Man kan gå i gang med det samme, uden at skulle gøre for meget klar.
Min vurdering af mal efter tal er :
Nytteværdi: MIDDEL – Det hele er i princippet gjort for dig. Du kan slå hjernen fra og stole på at der kommer et flot produkt ud af det i sidste ende. Jeg elsker tanken om at bytte skærmtiden ud med noget mere kreativt. Jeg er dog usikker på om jeg vil blive ved med at synes det er sjovt, jeg savner lidt det kreative i at have et helt hvidt lærred, og måske synes jeg det bliver en lille smule kedeligt i længden, at male små firkanter. Jeg tror dog hvis Lærke var en smule ældre og havde en lidt mere tålmodighed, så ville hun ELSKE det. I princippet er det jo en stor “malebog” med pensler i stedet for tusser og så er farverne bestemt på forhånd.
Holdbarhed: MEGET GOD – minder varer for evigt. Sammen med sit billede kan man bestille en ramme. Rammen er lavet af fyrretræ og sendes usamlet. En ramme er selvfølgelig med til at passe på dit kanvas.
Pris: MEGET GOD – priserne ligger på 199,- til 349,- alt afhængigt af motiv. Det synes jeg er en super fin pris. Man får det hele med, så man kan gå direkte i gang når pakken er modtaget. Jeg tænker faktisk at det kunne være en perfekt julegave ide!
Kvalitet: MEGET GOD – Alt er økologisk og vegansk. Selv penslerne som følger med er lavet af træ og ikke plastik. Malerierne sendes også i genbrugstube og indpakning. Man kan godt mærke at kvalitet er i top.

Kristina fortæller:

Jeg har den sidste måneds tid været med til at teste de smukke malerier fra maleftertal.dk.

Maleftertal.dk er en webshop, hvor man kan købe alverdens mal-selv-malerier. Man kan vælge at købe et af de malerier, der findes på webshoppen, eller man kan få lavet et maleri ud fra et af sine egne billeder.

Selve malerierne males ved at male de nummererede felter med maling i den tilsvarende farve. De små bøtter med maling er fint markerede med numre, så det er nemt at finde ud af. Der følger også en vejledning med, hvor man får lidt gode fif til at komme godt igang.

Produkterne er økologiske og veganske, og derudover bliver de sendt til dig i indpakning af genbrugsmaterialer.

Prisen på malerierne ligger fra 199,95 – 349,95.

Personligt kan jeg huske, at have lavet lignende malerier hos mine bedsteforældre, da jeg var lille, så jeg har virkelig glædet mig til at teste produkterne. Jeg valgt to malerier fra shoppen: ABE og MØNS KLINT TRAPPER.

Da jeg modtog pakken, var det første jeg lagde mærke til den virkelig lækre indpakning. Jeg fik virkelig oplevelsen af, at det var pakket forsvarligt og samtidig indbydende ind.

Selve maleriet males på et rigtig lækkert og kraftigt kanvas. Penslerne er utroligt nemme at arbejde med, og de medfølger i forskellige størrelser.

Malingen har en god konsistens og er meget dækkende – selv de helt lyse farver dækker f.eks. uden problem de tal, der står i felterne.

Jeg gik i gang med maleriet MØNS KLINT TRAPPER, og jeg var lidt spændt på, hvor mange timer der mon kunne være i sådan et billede. Jeg har indtil nu arbejdet på maleriet i ca. 25 timer, og der er stadig masser kreative timer at lægge i det, så jeg synes virkelig, at man får valuta for pengene.

Det rigtig gode ved disse malerier er, at du ikke behøver at være god til at tegne/male for at få et godt resultat, så længe du holder dig til at male i de anviste farver. Det er enormt tilfredsstillende at lave noget kreativt, som man også har lyst til at kigge på efterfølgende.

Jeg elsker at være kreativ, og det er helt sikkert ikke de sidste malerier, jeg skal lave. Det har været både sjovt og afstressende at sidde og male, og jeg vil helt klart anbefale det til alle, der hygger sig med diverse kreative ting.

Og hermed er vi klar til vurderingen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege-/nytteværdi: MEGET GOD – Der er virkelig mange timers kreativitet i et maleri, og det er bare super tilfredsstillende at kunne lave noget smukt med egne hænder.

Holdbarhed: GOD – Både lærred, pensler og maling virker holdbart og slidstærkt, men det er svært at vurdere 100 % på den korte tid med produktet.

Pris: GOD – Det er selvfølgelig ikke en helt billig hobby, men de mange timer man kan lægge i det, vejer meget op for prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er et virkelig lækkert produkt, og kvaliteten kan både ses og mærkes på det. Desuden er det både økologisk og vegansk.


Marie-Louise afslutter:

“Jeg har afprøvet mal efter tal, og må indrømme jeg ingen var lidt skeptisk. Jeg har altid været kreativ, og ville ønske jeg kunne finde ud af at male – men det kan jeg ikke. Da muligheden derfor kom for at afprøve dette var jeg klar. Det passede med jeg kunne starte på det i min barsel, men da jeg fødte kort inden modtagelsen må jeg indrømme at tiden blev lidt mere knap.

Mal efter tal er de flotteste malerier, som alle kan finde ud af. Webshoppen var brugervenlig, og jeg fandt hurtigt frem til de to malerier jeg ville afprøve. Det ene lidt sværere end det andet. Jeg blev virkelig overrasket over det store udvalg, og de smukke farver hvert maleri indeholder.

Da jeg modtog malerierne, blev jeg igen lidt overrasket – der var godt nok mange felter og tal. Men samtidig også spændt på selve projektet – da man jo virkelig gerne vil have det bliver pænt.

Processen:

Det er vigtigt at have et godt underlag når man skal i gang med at male, både for du ikke har maling over det hele – men også for ikke at male på bordet. Maling kan åbenbart komme alle steder, selv i håret uden du forstår hvordan.

Der er masser små bøtter med de forskellige farver som hænger sammen. Jeg valgte at klippe dem fra hinanden for at gøre det lettere. Det er nok en smagssag – men for en nybegynder som jeg hjalp det.

Et lille tip er også at male alle nr. 1 på en gang, lade det tørre også kører videre – hvis du hele tiden maler de samme tal er du ikke afhængig af at skulle vaske penslerne under selve processen. For det fandt jeg ud af er ret besværligt.

Man skal have tungen lige i munden, sætte god musik på og have en god portion tålmodighed med når du starter på at skulle male. Jeg indrømmer gerne jeg måske har taget penslen lidt for fuld, og havde en ide om det ville gå lidt hurtigere end det lige har gjort.

Rating:

Jeg er imponeret over hvor fine billederne er, stoffet det er trykt på og selv emballagen. Det hele spiller når man modtager billederne og allerede det syntes jeg at det blev et spændende projekt.

Det er en tidsrøver, hvilket man skal være klar over. Er du en der kan fordybe dig, bruge tiden og elsker at være kreativ så er det her et drømme produkt! Det hele spiller, og jeg glæder mig som et lille barn til jeg har det endelige resultat – men der går lige lidt endnu :O)

Rating herfra er GOD, og det er udelukkende på at det er et kæmpe projekt som jeg måske gerne ville have vidst før. Samtidig syntes jeg egentlig jeg har valgt ” det nemmeste” maleri først.

Nytteværdi: GOD – specielt lige her op til Jul – hvis du har gode fingerfærdigheder er det jo en fantastisk og personlig julegaveide.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan slet ikke se at der er blevet malet på forskellige tidspunkter hvilket jeg var lidt nervøs for. Men malingen er så fin.


 

2 kommentarer

 • Laura Jensen

  Fedt at I har testet dem her. Jeg har set dem andre steder (Dansk webshop) men har ikke været glad for kvalitet. De sendte det indrammet og det kan jeg ikke anbefale. Transport af varen havde ødelagt det lidt også vil jeg gerne have haft det i min egen ramme. Jeg bestilte hos maleftertal.dk efter at have læst jeres test. Bestilte tirsdag morgen og varen var her i dag (torsdag)! Jeg er enig, indpakning, produkt og alt mærkes af høj kvalitet. Glæder mig til at komme igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva Persson

  Virker som et genialt koncept specielt det at man kan få lavet sit eget billede om til et mal selv billede 👍🏻. Det kunne jeg godt finde på at prøve.
  Lavede en del mal selv billeder i min ungdom og min datter hyggede også med nogen da hun var 10-13 år. Men dem vi malede var lavet på kedeligt pap og det gjorde at brugsværdien desværre ikke var så stor.
  Disse lyder smarte, da se fremstår som ægte malerier når de er færdige.
  Tænker de er gode til større børn og voksne, som savner et kreativt frirum

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af plejeprodukter fra Astion Pharma