TEST af produkter fra Tupperware: ECOpure drikkeflaske, ECO+ straws, ECO+ sandwichbox samt den el frie Herb Chopper. – Testfamilien
Test af Halloween og spøgelseshuse i Bonbonland

TEST af produkter fra Tupperware: ECOpure drikkeflaske, ECO+ straws, ECO+ sandwichbox samt den el frie Herb Chopper.

Flere af vores testere har sammen med familien testet fire produkter fra Tupperwares sortiment; en ECOpure drikkeflaske, ECO+ straws, ECO+ sandwichbox samt den el frie Herb Chopper.

Ida fortæller:

Vi modtog en super lækker pakke fra Tupperware. I pakken var der en drikkedunk, en madpakke, plast sugerør og en super smart hakker.
Drikkedunken og madpakken har nogle skønne blå nuancer og et legende design. Begge dele er et kæmpe hit for pigerne. Madpakken er blevet en fast del af Lærkes svømmetaske til snacks, den er lille, handy og har en nem lukkemekanisme, som pigerne nemt kan åbne og lukke.
Drikkedunken har et tætsluttende låg, og er derfor nem at have med på farten. Derudover har flasken en udformning, der ligger godt i hånden.
Jeg er fan af tanken om at have en flaske, som kan vaskes og bruges igen og igen. Vi skal spare på vores plastforbrug og det giver meningen ikke at skulle købe engangsflasker.
Plastik sugerør er en af de største syndere af affald i vores natur! Derfor er det så vigtigt, at vi finder alternativer. Jeg har kun godt at sige om de her sugerør fra Tupperware, som er lavet af genanvendt plast og kan rengøres og bruges igen!
Sugerørene kan skilles ad og bruges i to forskellige størrelser, så de kan passe til den størrelse glas der drikkes af, samtidig er de nemme at rengøre.
Vi modtog dem på et virkelig godt tidspunkt med sol og varme – de passer nemlig perfekt til is kaffen.
Min absolut favorit, af de fremsendte ting, er hakkeren, som var sådan en ting, jeg ikke vidste, at jeg manglede.
Den er manuel og kniven drejer rundt, ved at man hiver i en snor. Den er ret enkel, både i design og i brug. Selve bøtten er gennemsigtig, så man kan følge med i resultatet undervejs. Den er lille, handy og nem at håndtere.
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af produkterne fra Tupperware er :
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle tingene er noget, som vi bruger dagligt. Jeg vidste ikke, at jeg manglede en manuel hakker i mit køkken.
Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg er vild med det genanvendelige, og at det kan bruges igen og igen. Dermed også tanken om at passe på vores verden, det er de små ting i hverdagen, som gør det. Min erfaring med Tupperware er at det holder til alt.
Pris: GOD
Kvalitet: MEGET GOD – Tupperware har helt klart en af de bedste kvaliteter, indenfor plast produkter, som jeg har afprøvet.

Nanna fortæller:

Da jeg så Tupperware-testen, ledte mine tanker mig straks tilbage til mit barndomshjem, hvor skufferne var fulde af diverse plastikbøtter, -bokse og kander. Jeg husker det, som noget mine forældre havde i hundrede år, så jeg var helt klar på at prøve deres produkter. Jeg blev ikke skuffet, da jeg så og mærkede produkterne. Deres farver er stadig meget ”hidsige”, men kvaliteten på produkterne ser HELDIGVIS heller ikke ud til, at have ændret sig siden, at jeg var barn.

ECOpure2 drikkeflasken er en flaske lavet af flergangsplastik. Den kan bruges til kolde drikke, men ikke til varme eller kulsyreholdige drikke. Den er let at rengøre, idet den ikke har den karakteristiske ”sutteflaske”-tut, som vores børn i hvert fald har haft mange af. Både voksne og børn bruger drikkeflasken herhjemme, og den er absolut godkendt. Personligt er jeg glad for at have en drikkedunk med mig både til træning og generelt bare på farten, så jeg slipper for at købe de dyre og miljøbelastende engangsvandflasker.

ECO+ straws sættet består af to flergangs sugerør, som kan deles i to. Det smarte ved dem er både, at de er lettere at rengøre, samt at de på den måde kan tilpasses både store og små drikkeglas. For enden af sugerøret er der et ovalt ”nåleøje”, som sikrer, at man ikke pludselig får klumper fra sin smoothie eller drink med ind i munden – ret smart. Ligesom drikkeflasken er sugerørene lavet af genanvendeligt plastik materiale. I denne nye ECO+ serie er det genbrugsplast, som laves om til bæredygtigt plast. Det kan man jo kun være fan af! Mine piger på 4 og 5,5 år elsker at drikke med sugerør, og jeg elsker, at de nu kan gøre det på en miljøvenlig måde.

ECO+ Sandwichboksen er endnu et produkt fra den bæredygtige serie, hvilket i sig selv allerede giver point hos mig. Min datter på 4 år satte straks sine navne-klistermærker på madkassen, og så har den været hendes hver dag lige siden. Den er nem for hende at åbne og lukke, og så er den helt perfekt i størrelsen til formiddags-/eftermiddagsfrugten, som de skal have med i børnehaven. Den tåler de daglige opvaske, uden at man kan se, at den bliver slidt. Klar anbefaling!

Herb Chopperen er en hel ny køkkenfavorit for mig! Et produkt, jeg ikke anede, at jeg manglede. Den er fantastisk! Det er en el-fri minihakker, som fungerer ved hjælp af nogle få træk i snoren. Den har tre skarpe blade, som indtil videre helt uden problemer eller mange armkræfter har hakket både løg, squash, nødder og urter for mig. Den hakker tingene så fint, at både løg og squash kan camoufleres i kødsovsen, så børnene ikke opdager det – blot til info, hvis der skulle være andre med børn, der ikke kan ”tåle” grøntsager.

Jeg kommer ikke låget ind i opvaskemaskinen, da jeg er bange for, at der kommer vand ind til selve snoretrækket, som så vil have svært ved at tørre indeni låget. Dog er det intet problem, at vaske det op i hånden sammenlignet med alt den tid med kniv/rivejern, som er sparet med dette instrument. Jeg er virkelig fan!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er nyttige og praktiske.

Kvalitet og holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten lever til fulde op til de forventninger, som jeg havde til Tupperware. Virkelig robust og slidstærkt.

Pris: MEGET GOD – Prisen for Herb Chopperen er 399 kr., sandwichboks 89 kr., sugerør 60 kr. og drikkeflasken 0,5 l. 89 kr. Med tanke på genanvendeligheden og kvaliteten synes jeg, at priserne er helt ok. Det er kram, der holder.


”Vores tester Rikke har sammen med familien, testet gode kvalitetsprodukter fra Tupperware”

Vi har testet en Eco+ sandwich boks, en EcoPure 5 dl vandflaske, Eco Straws samt en Herb Chopper.

Eco+ Sandwich boks:

En af Tupperwares nye produkter – en sandwich boks lavet af bæredygtige materialer. Super praktisk og i rigtig god kvalitet. En madkasse der bare holder formen, selvom den får mange ture i opvaskemaskinen. Den er god til en mellemstørrelse madpakke, samtidig er den nem at åbne for børnefingre, hvilket er et stort plus.

EcoPure2 5 dl vandflaske:

Vandflasken har en praktisk drikketud, som gør flasken nem at drikke af, også for børn. Vi har brugt Tupperwares drikkeflasker i mange år og vi har aldrig haft problemer med, at de drypper eller lækker vand. Med sådan en flaske ved hånden, undgår man at købe vand i engangsflasker og derfor er drikkeflasken yderst miljøvenlig. Jeg elsker, at flasken kan vaskes op i opvaskemaskinen.

Eco Straws:

Disse kraftige plastik sugerør kan bruges igen og igen. De kan skilles ad på midten, så sugerøret kan bruges i 2 forskellige størrelser, det er virkelig smart. Dermed bliver det også nemmere, at få gjort sugerørene rene efter brug. I den ende som man drikker af, er der et ”nåleøje” hvor væsken kommer ud, som gør drikkeoplevelsen virkelig behagelig.

Herb Chopper:

Denne her maskine hverken kan, eller vil jeg leve uden. Jeg har i forvejen en elektrisk minihakker herhjemme og jeg var fuldstændig overbevist om, at den aldrig kunne erstattes. Da slet ikke af en, hvor man selv skal trække i snoren for at få maden hakket, men denne her er virkelig effektiv. Hvis man fylder for meget i, kan den godt være lidt sej, at få i gang, men lige så snart, at man får hakket maden lidt i stykker, så er den virkelig let at arbejde med. Det er nemt at mærke, hvornår maden er færdighakket og resultatet er fantastisk. Min elektriske minihakker, kan slet ikke hakke maden så fint, som denne Herb Chopper. Det er win win, for så kan der gemmes endnu flere grøntsager i maden, uden at børnene opdager det.

Vores vurdering af produkterne fra Tupperware:

Nytteværdi: GOD – Det er alle produkter, som man bruger i dagligdagen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tupperware er bare det samme som god kvalitet. Det er produkter, der holder fra generation til generation

Pris: GOD.  Jeg syntes, at priserne generelt på Tupperware er rimelige, når man tænker på den lange holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD  – Vi har ikke en finger at sætte på kvaliteten.


Trine fortæller:

Vi har testet flere produkter fra Tupperware. De fleste er fra deres nye bæredygtige Eco+ serie også er der en gammel kending i form af Herb chopperen. Her er hvad vi testede:

1x Eco+ sandwich boks

1 x EcoPure2 drikkedunk ( 1/2 ltr)

4 x Eco+ straws

1x Herb chopper.

Alle kender Tupperware, og det er der en grund til, for her er virkelig kvalitet for alle pengene.

De har lanceret en ny og mere bæredygtig serie – Eco+, som er lavet af genanvendelig plast.

Jeg starter dog med deres Herb chopper, som er en af deres bestsellere – hvilket jeg godt forstår.

Vi har brugt den nonstop. Den hakker seriøst alt fra squash til mandler, nødder, krydderurter og endda dadler. Man skal ikke sætte strøm til eller bruge batterier, fordi man trækker bare i snoren, et par gange, også alt er choppet. Hvis man vil gemme rester, så tager man bare kniven ud og sætter låget på bøtten også i køleskabet med den. I øvrigt så er den smart, at have med ved bordet, da den også er ganske pæn.

Jeg træner et par gange om ugen og der har jeg brugt drikkedunken. Den er i en flot blå farve og også en del af Eco+ serien og derfor fri for alt muligt kemi. Den kan komme i opvaskeren og har et praktisk og spildfrit låg.

Sugerørene er genanvendelige og kan sættes sammen, så de kan tilpasses små eller store glas. Det har primært været børnene, der har anvendt dem, men de er lidt svære at samle for de små, da de skal skrues sammen. Til gengæld er de nemme at rengøre og mere hygiejniske, fordi de kan skilles ad.

Denne her snackboks har der været rift om. Den er flad og praktisk og børnene kan nemt selv åbne den i børnehaven. Der er fint plads til en lille sandwich eller frugt til den lille sult. Alt i alt er vi glade for alle produkterne, men Herb chopperen er min favorit – den er blevet uundværlig i vores køkken. Når man har små børn, skal alt være nemt og vi gider ikke opvask osv.. Alle produkterne ryger i opvaskeren uden problemer. Det er dejligt at en virksomhed, som lever af at sælge plastvarer også tager ansvar, og omlægger dele af deres produktion til en mere bæredygtig version. Det vil jeg gerne støtte op om.

Nytteværdi: GOD- Alle produkterne er nyttige, men chopperen er et musthave,

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Det er Tupperware og lige her svigter kvaliteten ikke. Jeg er glad for, at de har lavet en ny og bæredygtig linje.

Pris: GOD – Herb chopperen koster 400 kr. fra ny. Det er mange penge, og der er en masse billigere alternativer, men om de kan det samme, det ved jeg ikke. Det er desværre ikke muligt at finde priser på de resterende produkter, da de forhandles via private konsulenter.


Tina afslutter:

Vi har i forvejen flere produkter fra Tupperware, og det er bare superlækre produkter, som både er funktionelle og yderst holdbare. De produkter som vi har testet, den seneste måned, har bestemt ikke skuffet på nogen måder.

Eco+ Sandwich Boks er lavet af Tupperwares bæredygtige materiale Eco+. Den er både smart og flot – og så har den en nem lukkemekanisme, som børn selv kan åbne og lukke.

Noah har brugt madkassen som en ekstra eftermiddagsmadpakke, når han har haft sine sene dage i skolen eller har skullet direkte til sport efter skoletid. Den er helt perfekt til en enkelt sandwich lidt grønt samt snacks.

EcoPure2 drikkeflasken kan indeholde 500 ml og har en praktisk drikketud. Den holder helt tæt og er samtidig nem at åbne og lukke igen.

Noah har haft den med i skole hver dag her i testperioden – og jeg er slet ikke i tvivl om, at den fortsætter med at være fast inventar i skoletaskens sidelomme…!

Eco Straw er et flergangssugerør, hvilket vi virkelig er blevet fan af herhjemme. Nu kan vi nemlig med god samvittighed bruge sugerør – også i hverdagen!

Sugerørene kan benyttes i to forskellige længder og kan altså tilpasses højden på det glas, der drikkes af. Det er virkelig smart!

De to dele gør også, at det er nemmere at rengøre rørene og derved mere hygiejnisk. Vi vasker vores i opvaskemaskinen, hvilket de fint tåler!!

Herb Chopper er en fin og effektiv minihakker, som ikke behøver el. Den er simpelthen SÅ smart og klarer perfekt at hakke fx løg, nødder og chokolade.

Jeg ser frem til, at ramsløg-sæsonen vender tilbage, for så vil jeg prøve at lave min lækre ramsløg-pesto med minihakkeren.

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger – og mere til! Fint og farverigt design samt super funktionalitet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi har brugt produkterne rigtig meget i testperioden og de ser stadig ud som nye. De er nemme at rengøre.

Pris: GOD – Prisen for Eco+ Sandwich Boks er 89 kr. EcoPure Drikkeflaske 5 dl koster 89 kr. Eco Straw Sæt med 2 sugerør koster 60,- og Herb Chopper Minihakker koster 399,- Jeg synes, at det er rimelige priser for et lækkert design og en fantastisk funktionalitet.


 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Halloween og spøgelseshuse i Bonbonland