TEST af WC Stain removers fra sanimaid – Testfamilien

TEST af WC Stain removers fra sanimaid

Flere af vores testere har testet WC Stain removers fra Sanimaid.

Line T fortæller:

”Jeg har testet `WC Stain Remover´ fra Sanimaid, som er en nyhed, der er beregnet til at fjerne kalkbelægninger i toiletkummen på en nem og hygiejnisk måde.

Jeg tør vove at påstå, at de fleste mennesker kender til pletter og kalk i toiletkummen, som er stort set umulige at fjerne – jeg gør i hvert fald.  Selvom vores badeværelse kun er fra år 2019, bøvler vi desværre allerede med kalkpletter her i 2020, hvorfor jeg ikke var i tvivl om, at jeg ville takke ja, da jeg fik muligheden for at teste produktet.

Da jeg modtog Stain removeren, var jeg spændt på, om den kunne leve op til mine forventninger. Efter én tur i kummen var alt kalk væk, og toilettet skinner nu som nyt igen. Jeg er meget overrasket over, hvor godt den virker, og jeg kan ærligt sige, at den er blevet en fast del af vores rengøringsritual herhjemme, så vi undgår grimme kalkpletter i fremtiden.

Ved køb af ”Stain remover” fra Sanimaid medfølger der et håndtag samt fire rengøringspads, som nemt monteres med velcro. Derudover kan der tilkøbes ekstra pads, som ligeledes påsættes med velcro. Det smarte ved produktet er, at man undgår at stikke hele klør fem ned i vandet for at rense kalkpletterne væk, og dermed er det muligt at fjerne pletterne på en hygiejnisk måde.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tænker, at de fleste kender til bøvlet med kalkbelægninger. ´WC Stain Remover´ gør det muligt at fjerne pletterne på en nem og hygiejnisk måde.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg har umiddelbart ikke en finger at sætte på holdbarheden.

Pris: MEGET GOD – Vejledende udsalgspris er 59,-  ,hvilket jeg tænker, de fleste mennesker er villige til at betale for et rengøringsprodukt. Der kan tilkøbes ekstra pads i en pakke á fire stk. til kun 29,-.

Kvalitet: MEGET GOD – Det virker til at være et fint og gennemtænkt produkt af god kvalitet.


Line fortæller:

Jeg var meget imponeret over de små pads fra Stain removers og hvor effektive de egentlige var.

Jeg er netop flyttet ind i et hus af ældre dato, og toilettet trængte virkelig til en hård omgang knofedt.

Jeg fik toilettet sæbet godt ind og skrubbet godt med mit nye grej. Jeg var i stand til at fjerne gammelt skidt og kalk.

Jeg kom nemt ind under hængslerne til brættet og ind under toiletranden og fik rengjort de udfordrende steder, ved hjælp af den smarte udformning på Stain removeren som har en 360 graders vinkel.

Padsene er små stykker sandpapir, som sidder fast ved hjælp af Velcro på den medfølgende stang.

De udskiftelige pads fjernes nemt, når de er slidt op og udskiftes.

Jeg var så heldig, at jeg også fik lov til at teste den originale Sanimaid toiletbørste.

Den er effektiv og hygiejnisk. Børstens udformning gør, at den kan kommer rundt alle steder i toilettet også under den smalle kummekant.

Børstens lange skaft gør den hygiejnisk, og materialet, der både er vand og smudsafvisende, gør at børsten hverken efterlader vandryp eller bakterier.

Der medfølger en smart vægholder som let opsættes på væggen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Når Du først har prøvet Stain removeren, så kan du ikke undvære den igen, den er meget nyttig!

Holdbarhed: MEGET GOD – 1 pads kan bruges flere gange og skal først udskiftes, når det er nedslidt, så holdbarheden er god.

Pris/kvalitet : MEGET GOD – Super god pris, 59kr og 29kr for en ny pakke pads med 4 stk i.


 

Vores tester Mie og hendes familie har tidligere testet den prisvindende toiletbørste fra Sanimaid – og har nu også afprøvet deres “WC Stain Remover”.

Mie fortæller: Det kan roligt klare en gentagelse, da vi var – og stadig er – begejstrede for vores toiletbørste fra Sanimaid. Rengøring og god hygiejne er en stor del af vores alles hverdag, især lige nu, hvor Covid-19 fylder meget i vores liv. Derfor er Sanimaids toiletbørste en sikker vinder og løser de hovedpiner, som traditionelle børster altid har givet os bakterieforskrækkede sygeplejersker:-)

At de så også har udviklet en “pletfjerner” til toilettet, hvor man ikke behøver at have hænderne nede i toilettet og skrubbe – det er jo mega lækkert! Bare ned i kummen med den lange stang, med en påsat pads – også er det ellers bare i gang med at skrubbe. Vupti, på nul komma fem har man en hvid kumme!

 

 

“Stain Remover” er et langt blåt håndtag, med mulighed for at tage de såkaldte “pads” af/på, vha. velcro. Altså super nemt! Der medfølger flere pads i pakken og dertil kan man også tilkøbe en refill pakke med 4 styk. De holder dog længe! Vores toiletter er forholdsvis nye, så vi havde ikke så meget kalk/pletter, der skulle fjernes – men det var virkelig effektivt og hurtigt at fjerne det der var. Her taler billederne vist også for sig selv 🙂

 

 

 

Eneste ulempe ved Sanimaids “Stain Remover” er, at der ikke er nogen “beholder” til den, hvor man kan opbevare den i, når den ikke er i brug. Lidt ærgerligt, når de ellers er så gode til at have fokus på hygiejne.

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er super god og gør det nemt at holde sit hjem flot og hygiejnisk!

Holdbarhed: GOD – De udskiftelige pads holder længe. Vi opbevarer den i en beholder, så det er hygiejnisk.

Pris og kvalitet: MEGET GOD – Billig og effektiv!! Knap 60 kr. er da en pris, vi alle kan være med på.


Trine fortæller:

Vi har testet Sanimaids Stain remover.

Vi har allerede været så heldige at teste den flotte toiletbørste, som er bakteriefri og kendte derfor godt mærket. Vi har 3 toiletter i huset, hvoraf det sidste er i kælderen og sjældent bliver brugt. Det var derfor perfekt at teste dem der.

Som det fremgår af billedet, så er der mange grimme mærker i kummen. Vi bruger jævnligt sådan en slibeting, men toiletvand er virkelig klamt at få på fingrene. Her sætter man slibepads’ene fast med velcro på håndtaget.
Her kan I se, hvordan det gik. Det hele er stort set væk, fordi der er skaft på “pads’ene”, så får du ikke vand på dig. Du skal dog dyppe den i vand, inden du skrubber, så du ikke ødelægger emaljen.

Resultatet taler vist for sig selv. Det skal retfærdigvis siges, at jeg brugte 2 pads, men med knofedt og denne her børste, så kører det. Jeg er imponeret.

Nytteværdi: GOD – Den er jo ikke livsnødvendig, men den er virkelig effektiv og nyttig at have i huset.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Det virker. Håndtaget er rart at holde ved og man undgår vand og bakterier på sine hænder.

Pris: GOD – 69,95 for en pakke med 4 i er måske lidt i den dyre ende, hvis jeg brugte to. Men nok ikke alle toiletter er ligeså tilkalkede som vores.


Vores tester Mette har testet toiletbørste og Stain remover fra Sanimaid.

Mette fortæller:

Vi har fået tilsendt produkter fra Sanimaid, som er et dansk firma, der bl.a. er kendt fra “løvens hule”.

Vi har testet “Copenhagen” modellen af toiletbørsten. Toiletbørsten er drypfri og opsamler derfor ikke vand i holderen, som ligger og kan lugte. Derudover er den 99,9 % bakteriefri, hvilket gør den meget mere hygiejnisk end andre toiletbørster.

Testfamilien har tidligere skrevet et godt blogindlæg om Sanimaid toiletbørster, som kan læses her: https://testfamilien.dk/2019/10/06/test-af-den-prisvindende-toiletboerste-fra-sanimaid-model-paris/

Vi har også testet nyheden fra Sanimaid, som er Stain removeren – en “stang” og velcro pads.

Det er en god ide, at skifte padsene efter brug, så de ikke ligger og samler bakterier i skuffen indtil næste brug.

Stain removeren er designet, så den kan nå rundt i alle hjørner af toilettet og stangen er så lang, at man selv kan rengøre nede i bunden af toilettet, uden at ens hænder kommer i kontakt med vandet, hvilket er en klar fordel.

Jeg oplevede i testperioden, at Stain removeren fik fjernet masser af snavs fra “usynlige steder”, som jeg ikke selv kunne se med det blotte øje og derved føler jeg klart, at jeg har et endnu renere toilet nu, når jeg ved, at den har været forbi i alle render af toilettet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Både toiletbørste og Stain remover er uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Jeg oplevede intet slid på nogle af tingene i testperioden.

Pris: GOD – Toiletbørsten koster omkring 160 kr, hvilket er en yderst fin pris, da toiletbørsten ikke skal skiftes ud som en almindelig toiletbørste. Stain removeren koster 59 kr. for stangen og 4 pads. Derudover koster  4 ekstra pads 29 kr., hvilket også er en virkelig fin pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Både kvalitet og design spiller 100 %. Herhjemme kommer vi aldrig til at have andre toiletbørster end en fra Sanimaid og jeg jubler over at slippe for toiletvand på fingrene, hvorfor er Stain removeren ikke opfundet noget før..?


Vores tester Randi har testet WC Remover og “Københaven” toiletbørste fra Sanimaid.

WC Stain remover er et værktøj til at gøre toilettet ekstra rent, især i forhold til kalk.  Startsættet leveres med et håndtag og 4 rengøringspuder, som begge har velcro på bagsiden, så de let kan udskiftes. Det smarte håndtag gør, at man har hænderne i god afstand fra toilettet, og man samtidig kan komme rundt og indunder kanterne. Vores toilet var ikke så synligt ramt af udfordringer med kalk, men hold op hvor kan der sidde meget, under kanten i toppen at toilettet og dette klarede Stain removeren til UG.

Jeg valgte også at bruge den på gulvet i brusenichen, da jeg længe har prøvet, af få det kalk væk uden held, men efter en omgang med Stain Remover, fik jeg fine klinker igen.

“København” toiletbørsten fra Sanimaid, som bl.a. har været med i Løvernes Hule med deres prisvindende toiletbørste.

Toiletbørsten er pladsbesparende, da den hænger på væggen, dette gør også rengøringen omkring toilettet noget nemmere. Den hænges op med klæbebåndet, der sidder på bagsiden og derfor kræver den ingen skruer. Den er samtidig drypfri – både skønt for gulvet, men også ift. holderen, den bliver ikke så uhygiejnisk, som klassiske toiletbørste holdere. Den har indbygget autobakteriel teknologi fra Microban, hvilket betyder, at den er op til 99% fri for bakterier.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –Begge dele er jeg fan af, hvem har ikke brug for en toiletbørste? Og så med de mange fordele somme denne har.

Kvalitet: MEGET GOD – Super design og begge dele ligger godt i hånden, pads er nemme at udskifte.

Pris og kvalitet: GOD – Remover til 59 kr. ekstra pads til 29kr. og toiletbørster 179 kr. alle fornuftige priser.


Anna afslutter:

Tidligere på året testede vi Sanimaid toiletrenser. Nu er Sanimaid kommet med en Stain remover eller kalkfjerner om man vil.

Den kommer med et plastik skaft/håndtag samt 4 pads, som klæbes på og af med Velcro. Pads’ene har en let sandpapirsoverflade.

Vi kender vist alle, de der gule render på “bagvæggen” af et toilet. Som er pokkers svære at slippe af med, med almindeligt rengøringsmiddel. 

Stain removeren sliber kalken let af, og derfor slider den let på emaljen.

Helt sikkert et produkt, som vi er blevet ret store fans af.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Ingen gider at bruge oceaner af tid på rengøring, og specielt ikke af toiletter. Derfor er Stain removers nytteværdi selvfølgelig GOD.

Holdbarhed: GOD – De holder fint. Jeg har skiftet pads’ne ved hver rengøring, så en pad holder til en rengøring af et toilet.

Pris:  MEGT GOD –  Et start kit koster 59 kroner, hvor der medfølger 4 pads i pakken. Du kan tilkøbe en pakke med 4 ekstra pads til 35kr. Rigtig fin pris

Kvalitet: GOD – Selve håndtaget er af en fin kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af produkter fra Tupperware: ECOpure drikkeflaske, ECO+ straws, ECO+ sandwichbox samt den el frie Herb Chopper.