TEST af Raunsborg sensitive serien – Testfamilien
TEST af Guldstjernehæfter

TEST af Raunsborg sensitive serien

De seneste måneder har flere af vores testere testet bodylotion, ansigtsvask, ansigtscreme og håndcreme fra Raunsborg sensitive serien.


Aynur fortæller:

“Jeg modtog de lækreste skønhedsprodukter fra Raunsborg, som kom i flotte forskellige emballager og indpakninger, hvor både designet, og de forskellige farver var meget indbydende. Ved første øjekast var jeg vild med emballagen. Den er så fin, enkel og derfor kan man sagtens have den stående fremme i huset.

Jeg har testet nedenstående produkter fra Raunsborg som tilhører sensitive skønhedsserie:

 • Bodylotion Sensitive 200 ml – 165 kr.
 • Face wash Sensitive 100 ml – 125,95 kr.
 • All Day Face cream Sensitive 50 ml – 299,95 kr.
 • Hand cream Sensitive 100 ml – 125,95 kr.

Jeg har hørt meget godt om Raunsborg skønhedsprodukter, men har aldrig selv prøvet dem, og derfor har jeg set frem til at teste disse produkter. Jeg er vild med at Raunsborg er en dansk virksomhed. Hos Raunsborg har de fokus på naturen og tror på, at naturen er det bedste for huden. Hvilket også tydeligt ses på Raunsborgs emballage, som er dekoreret med ting og ingredienser fra naturen, og er yderst feminine at se på.

Alle produkter fra Raunsborg sensitive skønhedsserie er parfume fri, og jeg ved allerede, at alle de testede produkter er noget, jeg fremadrettet hellere end gerne selv vil købe og, der er i hvert fald et par af produkterne, som fremover altid skal være med mig.

Bodylotion

Denne bodylotion er, uden tvivl, én af de bedste bodylotion, jeg nogensinde har haft. Den er utrolig let at smøre ind med. Den har en lidt glattere konsistens og, derfor glider den på en anden måde ved påføring, hvilket resulterer i en smidig brug. Samtidig fedter den ikke, hvilket skyldes at produktet indeholder olie fra radise frø. Jeg har stort set altid smurt min krop ind i olie lige efter bad, da jeg ikke har haft held med bodylotion, der gav det samme effekt af fugt som olie giver. Men det er slut nu, med Raunsborgs bodylotion får jeg en dybdevirkende fugtighed, som efterlader huden blød, smidig og føles bestemt meget friskere.

Herudover indeholder bodylotionen Padderok, som virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin, hvilket jeg med fordel kan bruge på maveregionen, da jeg for nylig har været gravid og trænger til opstramning.

Det er altså en bodylotion, der gør en varm i hjertet af lykke, når man bruger den.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Det er dejligt med en velplejet og blød krop.

Holdbarhed: MEGET GOD – Designet er simpelt og flot og så er lotionen meget drøj og, kan derfor holde længere.

Pris: MEGET GOD – Det er et rimeligt pris (165 kr.), da man får så meget fugt for pengene, til ens tørre hud.

Kvalitet: MEGET GOD – Hvis man går efter en lotion der giver masser af fugt til huden, så er denne creme virkelig effektiv.

Ansigtsrens

Jeg går meget op i mit udseende og gør en dyd i, at rense min hud og fjerne make-up rester, hver dag, da jeg kan have en tendens til uren og irriteret hud. Den dufter mildt og er enorm drøj i brug og skummer meget op, selv ved en lille dosering, hvilket betyder længere holdbarhed, og dette er godt for pengepungen. Jeg elsker at produktet skummer, da jeg føler at min hud bliver ren. Den fjerner effektiv make-up rester og snavs fra huden og efterladen en dejlig silkeblød og lækker hud. Det er én af de lækreste ansigts rens produkter, jeg nogensinde har prøvet.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Jeg bruger ansigtsrens hver dag og derfor er dette produkt yderst nytteværdi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holder længe pga. konsistensen, da den er enorm drøj

Pris: MEGET GOD – Absolut pengene værd og fair pris sammenlignet med lignende produkter på markedet, 125,95 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg er meget glad for ansigtsrensen. Den er effektiv til at rense make-up rester og snavs fra huden uden den tørre huden ind.

Ansigtscreme

For mig er det vigtigt, at man har en god ansigtscreme og, derfor tjekker jeg altid hvilke ingredienser produktet indeholder, da der findes mange produkter på markedet, der anvender ikke hud venlige ingredienser. Jeg er meget forfængelig og, passer ekstra på mit ansigt og undgår at udsætte min hud for skadelige ingredienser, da det evt. kan medføre allergi og hudproblemer. Én af de ting jeg husker at bruge hverdag, er nemlig ansigtscreme. Jeg er mor til tre og er lige blevet mor til tvillinger, hvilket betyder, at jeg desværre ikke får min optimale nattesøvn og til tider, ikke ser specielt frisk ud.

Denne creme er fugtgivende og opstrammende og, forbedrer hudens elasticitet samt gør huden mere frisk og sund at se på. Ansigtscremen er velegnet til sensitive, irriteret eller uren hud, da den har anti-inflammatoriske ingredienser såsom brændeælde og mælkebøtte. Udover at brændeælde og mælkebøtte virker anti-inflammatoriske, så har de også opstrammende effekt på huden. Cremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden uden efterfølgende at se skinnende ud samtidig er den drøj i brug, så et lille pump er nok. Raunsborgs ansigtscreme er fuldstændig fantastisk, den gør huden blød og smidig samtidig strammer huden. Ydermere danner cremen et perfekt grundlag, når der efterfølgende skal lægges make-up.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – God ansigtscreme er nødvendigt, hvis man vil passe på sin hud.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produktet er meget drøj i brug og, derfor har den en lang holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes, at prisen er rimeligt i forhold til kvaliteten. Ansigtscremen koster 299,95 kr. og alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er slet ikke i tvivl, at det er et kvalitets produkt, man har med at gøre.

Håndcreme

Denne håndcreme har været min redning, da jeg i disse tider anvender håndsprit, hver dag, og som betyder, at jeg har fået ekstremt tørre hænder. Men med denne håndcreme får huden meget fugt og beskyttelse samt hjælper agurkeekstrakter til at opretholde hændernes naturlige fugtbalance. Den dufter meget mild af birk og trænger hurtigt ind i huden uden, at den fedter. Jeg har stort set haft denne håndcreme med mig over alt. Den er altid med i pusletasken, når jeg er ude med tvillingerne.

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Den er ikke til at undvære. Når man først har brugt cremen én gang, bliver man helt afhængig af de silkebløde hænder den efterlader. Den er ikke til at undvære.

Holdbarhed: MEGET GOD – Man skal ikke bruge ret meget creme, da den er drøj i brug, hvilket betyder at håndcremen rækker til mange påsmøringer.

Pris: MEGET GOD – Håndcremen koster 125,95 kr. Det er en rigtig god pris, taget kvalitet, holdbarhed og virkning i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Hvis man døjer meget af tørre hænder, så er denne creme virkelig effektiv, da den trænger hurtigt ind og efterlader den blød bagefter.


Vores tester Tina har testet hudplejeprodukter fra Sentive-serien fra Raunsborg.

Tina fortæller:

Raunsborg Sensitive serie er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og indeholder hudplejeprodukter til både ansigt og krop. Navnet sensitive antyder, at man også kan bruge disse produkter, hvis har sensitive hud eller parfumeallergi.

Jeg har testet fire produkter fra denne serie.

Face wash, Face Cream, Body Lotion og Hand Cream.

Personligt har jeg aldrig været særlig god til at huske at smøre min krop ind i creme og heller ikke til at få vasket ansigtet med en sæbe, som rent faktisk er beregnet til den sarte hud i ansigtet. Derfor meldte jeg mig som tester af denne serie – i håb om at jeg kunne komme ind i en rutine, hvor jeg netop får husket at forkæle min krop med omsorg af gode hudplejeprodukter.

Jeg har testet hen over sommeren og jeg er netop kommet ind i en rigtig god rutine!

’Face Wash Sensitive’ har jeg brugt når jeg har været i bad om morgenen.

Det er en parfumefri, skummende og mild ansigtsvask, som fjerner snavs, makeup og urenheder.

Den har været virkelig lækker at bruge – og faktisk har jeg ikke haft nogen ’urenheder’ i ansigtet under testperioden, det tænker jeg at ’Face Wash Sensitive’ kan tage æren for!

Ansigtsvasken indeholder ekstrakter fra de nordiske urter, birkebark og troldhassel, som virker beroligende, opfriskende og fugtgivende. Og på samme tid opstrammende.

Om morgenen har jeg ligeledes dagligt brugt ’Face Cream Sensitive’, som er en parfumefri, fugtgivende og opstrammende ansigtscreme, der udsætter de naturlige ældningstegn og forbedrer hudens elasticitet. Cremen indeholder brændenælde og mælkebøtte, som virker anti-inflammatorisk og opstrammende.

Jeg har været virkelig glad for den lækre ansigtscreme. Den gør huden både blød og frisk, den fedter ikke og har en dejlig mild duft.

Efter mit morgenbad har jeg smurt hele kroppen ind i ’Body Lotion Sensitive’, som er en parfumefri og nærende lotion, der tilfører huden dybdevirkende fugtighed og efterlader den blød og smidig. Cremen er tilsat radiseolie, som får cremen til at trænge hurtigere ind uden at fedte og samtidig hjælper huden til at holde på fugten.

Jeg er helt vild med den bodylotion – den er nemlig virkelig lækker og jeg har nydt at smøre min krop ind hver dag, det har den jo faktisk fortjent..!

’Hand Cream Sensitive’ har jeg liggende i min taske, så jeg altid har en håndcreme med. I disse tider, hvor håndvask og håndsprit er noget hænderne konstant udsættes for, så er det virkelig vigtigt at huske en god håndcreme.

’Hand Creme Sensitive’ er en parfumefri, nærende og fugtgivende håndcreme, der trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende. Cremen indeholder ekstrater, som virker beroligende, anti-inflammatorisk og helende.

Mine hænder ELSKER den håndcreme og jeg har på ingen måde døjet med hverken tørre, sprukne  eller kløende hænder i testperioden.

’Raunsborg Sensitive-serien’ er nogle virkelig lækre og meget anbefalelsesværdige hudplejeprodukter.

Jeg vil helt sikkert forsøge fortsætte den fantastiske rutine, som denne test har sat gang i for mig… det har på alle måder givet velvære at forkæle min krop med disse lækre produkter!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Håndcreme, Bodylotion, Ansigtsvask og Ansigtscreme er ’must have’ produkter. Produkterne fra Raunsborg kan bruges til alle hudtyper.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne er drøje i brug.

Pris: MIDDEL – Face Wash: 125,95 kr (100 ml), Face Cream: 299,95 kr (50 ml), Body Lotion: 165,95 kr (200 ml), Hand Cream 125,95 kr (100 ml)

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne fra Raunsborg Sensitive er en lækker kvalitet. De er alle parfumefri.


Anna fortæller:

Jeg elsker Raunsborg produkter, men deres nye sensitive serie havde jeg ikke prøvet. Så derfor blev jeg så glad da, jeg fik lov at teste serien.

Jeg modtog disse produkter :

 • Body lotion sensitive
 • Hand cream sensitive
 • Face wish Sensitive
 • All-Day Face cream sensitive

Lad os starte med body lotionen.

Jeg har altid været über dårlig til st, få smurt kroppen ind efter bad. Nok mest fordi, det er en klistret fornøjelse og det tager for lang tid med at tørre ind. Men sørme da ikke med dette vidunder… Den tørre lyn hurtigt ind, efterlader min hud blød og fugtet. Og så er den gud hjælpende også opstrammende med dens indhold af Padderok, som oveni hatten stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin.

Håndcremen har Frederik været med til at, teste, med hans job, i håndværker faget, er hans hænder noget udsat og når man så også i denne tid spritter og vasker ekstra meget, så har hænderne altså ekstra meget brug for hjælp.

Håndcremen har en let og lækker konsistens og den tørre hurtigt ind og hænderne efterlades ikke fedtede.

Frederik’s hænder var inden testen meget tørre, og han har tydeligt kunne mærke en forskel. Det er agurkeekstrakterne der hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtbalance.

Ansigts rensen er dejlig nem at bruge – hvilket for mig er vigtigt, for at få det gjort både morgen og aften. Du fugter blot huden, en lille “klat” rens og så ellers cirkelbevægelser i ansigtet og derefter renser af med vand. Rensen fjerner både make up, snavs og urenheder.

Dens indhold af urterne birkebak og troldhassel virker beroligende og opfriskende samtidig med at de opstrammer. Nem hverdags rens.

Ansigtscremen har som de andre produkter, en skøn let konsistens, som trænger hurtigt ind. Hvilket jeg syntes er fantastisk i en hektisk morgen, hvor der også skal være tid til makeuppen.

Den hjælper på ældningstegn, ved dens opstrammende effekt fra brændenælde og mælkebøtte som også virker anti-inflammatorisk.

Alle Sensitive produkterne er parfume fri og har ingen duft.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD- Selvfølgelig meget god, for disse produkter kan ingen kvinder leve uden. Jeg kan ihvertfald ikke leve uden, rens, ansigtscreme, hånd og body lotion.

Holdbarhed: MEGET GOD- Alle produkter er MEGET drøje i brug, så de har en lang holdbarhed.

Pris: GOD- Priserne ligger mellem 124,95 – 299,95 kroner. Hvor ansigtscremen er den dyreste. Priserne matcher meget godt evnerne og kvaliteten.

Kvalitet: GOD – Super lækker kvalitet. Alle produkterne har en skøn konsistens som trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og fugtet.


Vores tester Catharina har testet sensitive produkter fra Raunsborg
Jeg modtog pakken fra Raunsborg og blev super begejstret for deres pæne indpakning og emballage. Deres design på alle deres produkter er virkelig pænt og ser meget eksklusivt ud.
Min hud er yderst sart og i øjeblikket meget hormon forstyrret, hvilket gjorde at jeg var en smule skeptisk med serien. Dog skulle serien være til sensitiv hud, så jeg glædede mig til at prøve produkterne på min hud og se om det måske kunne have en positiv virkning.
Alle produkter er uden parfume, er skånsomme og milde mod huden.
Face wash er en geléagtig konsistens og skummer op når man påfører den i ansigtet. Rensen fjerner makeup, snavs og urenheder og efterlader huden ren og blød.
Både håndcreme, ansigtscreme og bodylotion fugter huden og medvirker til, at opretholde hudens fugtbalance.
Jeg har brugt ansigtsrensen morgen og aften hverdag og derefter påført ansigtscreme.
Jeg synes at min hud har været mere i balance og ikke haft nogen vilde udbrud.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne lever op til det de lover. De er uden parfume og irriterer ikke huden.
Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkterne er meget drøje i brug og der skal derfor bruges ganske lidt.
Pris: GOD – Kvalitet og priser hænger ofte sammen og i dette tilfælde, får man virkelig noget for pengene.
Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er virkelig lækker og efterlader huden smørblød.

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes familie testet Raunsborg Sensitive Serie.

Følgende produkter er testet:

 • Hand Cream Sensitive
 • Face Cream Sensitive
 • Face Wash Sensitive
 • Body Lotion Sensitive

Herhjemme har vi alle lidt sart hud, men særligt Vitus på 3 og Elin på 16 måneder har sensitiv hud og atypisk eksem. Vi har tidligere haft rigtig god gavn af Hand Cream Sensitive  til Vitus børneeksem og min mand Michael der lider af svær hånd eksem, har også været glad for denne creme, så denne test var helt perfekt til os.

Raunsborg Sensitive er en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper, så hvis man har sensitiv hud eller parfumeallergi, kan man nemt bruge disse lækre hudpleje produkter.

Hand Cream Sensitive blev hurtigt taget i brug, specielt af Michael, hvis hænder var helt rødglødende og rug. Udover behandling med hormoncremer har denne creme været virkelig god til at holde hænderne vel fugtede.

Vitus og Elin har også begge haft god gavn af den på deres rug plamager. Og derudover er det bare en virkelig skøn håndcreme om man har sart hud eller ej. Cremen trænger hurtigt ind, hvilket virkelig er et plus med en håndcreme, så man ikke fedter alt man rører ved efterfølgende. Ens hænder efterlades dejligt bløde og velplejet.

Den er parfumeri og rig på aktive ingredienser fra den nordiske natur.

 Body Lotion Sensitive bliver brugt flittigt til Elin og Vitus eksem, samt som daglig lotion til mig. Den er virkelig fugtgivende og lækker at smøre ud. De aktive ingredienser fra radiseolie får cremen til at trænge hurtigere ind uden at fedte. Cremen virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin.

Jeg har aldrig været så god til at passe min hud, jeg har nok altid været lidt heldig, da min hud har været ret fin (har jeg fået at vide 🙂 ). Men med 4 små børn og ingen nattesøvn, er huden blevet mere træt og de små fine linjer har fundet vejen frem hos mig (pokkers). Nu er jeg kommet ind i en god rytme med daglig brug af Face wash Sensitive og Face Cream Sensitive,  som virkelig er skønne. Jeg er blevet kæmpe fan og kommer uden tvivl til at køre videre med disse cremer.

Ansigtscremen er en opstrammende dagcreme, der udsætter hudens naturlige ældningstegn (ja tak!). Den er med aktive ingredienser fra brændenælde og mælkebøtte, der virker anti-inflammatorisk og opstrammende og sammen med havskum virker blødgørende, giver fugt og forbedrer hudens elasticitet. Den er virkelig skøn og dét at den så hurtigt trænger ind, gør at jeg rent faktisk får brugt den, da jeg ikke behøver at vente længe på at kunne lægge makeup.

Face Wash er utroligt nem at bruge. Jeg påfører den sammen med vand på en hæklet klud og masserer den godt ind i huden. Den fjerner let og effektivt make-up, snavs og urenheder fra huden og uden at svie i øjenene.  Derudover er den opfriskende og virker opstrammende. Den kan virkelig anbefales!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle cremerne har haft virkelig god effekt.

Holdbarhed: GOD – Face Wash og Face Cream er drøje i brug. De andre er hurtigt brugt, men de er også brugt af flere personer.

Pris: GOD – Priserne er fair og man kan ofte finde produkterne på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD -Produkterne er af høj kvalitet og uden parfume og parabener, hvilket jeg går meget op i – særligt hvis det skal bruges til børnene.


Mie afslutter:

“Jeg har haft fornøjelsen af at skulle teste 4 produkter fra Raunsborgs Sensitive Serie. Håndcreme, ansigtsvask, ansigtscreme og bodylotion. Jeg er allerede meget begejstret for deres almindelige serie, men med en datter med ret sart hud, så var det rart at kunne prøve noget, som jeg vidste hun også kunne bruge:

Raunsborg Sensitive Serien en uparfumeret skønhedsserie til alle hudtyper og hudplejeprodukter til både ansigt og krop.

Hand Cream Sensitive, 125,95 ,-

Håndcreme er uundværligt i disse tider med hyppig håndvask og afspritning. Håndcremen er parfumefri, nærende og fugtgivende, den trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende.

Lind og vegetabilsk squalane sikrer, at huden får fugt og beskyttelse. Mens agurkeekstrakter hjælper til at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Vi er kæmpe fan – sådan en tube er dog hurtigt brugt herhjemme.

Face Wash Sensitive 125,95,-

Jeg vasker altid mit ansigt i ansigtsvask, når jeg er i bad. Denne fra Face Wash Sensitive fjerner snavs og makeup effektivt. Den er også parfumefri og mild og gør det den skal.

Ekstrakter fra de nordiske urter, birkebark og troldhassel, virker beroligende, opfriskende og fugtgivende. Og på samme tid opstrammende.

Face Cream Sensitive 299,95 ,-

Det er en parfumefri, fugtgivende og opstrammende ansigtscreme.

Aktive ingredienser fra brændenælde og mælkebøtte virker anti-inflammatorisk og opstrammende og har sammen med havskum en blødgørende og fugtgivende effekt.

Jeg synes at den har virket super godt i perioden. Den er trænger hurtigt ind i huden og gør sit arbejde godt.

Body Lotion Sensitive 165,95,-

Det sidste produkt, som hele familien har testet er Raunsborg Body Lotion Sensitive.En bodylotion, som tilfører dybdevirkende fugtighed og efterlader huden blød, smidig og frisk.

Olie fra radisefrø får cremen til at trænge hurtigt ind uden at fedte. Mens Padderok virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin.

Den har hele familien været rigtig glad for at bruge, den er lidt tynd i konsistensen, som det måske kan fornemmes, hvilket faktisk slet ikke gør noget. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den dejlig blød.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – God pleje til ansigt og krop har en høj nytteværdi for os.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Produkterne er drøje i brug, men da de benyttes dagligt, at holder de i ca. 1-2 måneder, hvilket er helt ok.

Pris: GOD – Rigtig fine priser (125,95 – 299,95), for så lækre produkter.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Guldstjernehæfter