TEST af Helly Hansen sko model Loke Dash 2 – Testfamilien
TEST af Kreafunks wiTABLE

TEST af Helly Hansen sko model Loke Dash 2

Mie har testet de sømløse og vandtætte sneakers fra Helly Hansen.
Modellen hedder Loke Dash 2 til kvinder og koster normalt 1.200 kr. på Helly Hansens egen hjemmeside.  (lige nu dog på tilbud til kun 600 kr.)
Mie fortæller:
“Jeg har testet et par lækre sko fra Helly Hansen. Modellen hedder “Loke Dash 2” og er en kombination af en atletisk sneakers og en beskyttende udendørs sko. Det tilbyder det bedste fra to verdener: den robusthed, komfort og beskyttelse, der forventes af en sko til udendørs brug, mens den stadig bevarer et stilfuldt sneakers look.
Skoene er udstyret med HellyTechs vandtætte strækmembran. Det føles lidt som, at man stikker foden ned i en sok og den slutter godt tæt til foden.
Jeg har brugt skoene til det meste. Bl.a. helt almindelig fitness men også udendørs og funktionel træning. De er faktisk så pæne, at jeg sagtens kan finde på, at tage dem på ned og handle. En tur i skoven er de også rigtig gode til.
De har en rigtig god sål, så de står godt fast, når man fx. går/løber i terræn. De er vandtætte hvilket er en fordel, når man ofte kommer fordi en vandpyt i det danske klima.
Jeg er generelt ret stor fan at de egenskaber, som Helly Hansen leverer. Det er første gang, at jeg prøver deres fodtøj men bestemt ikke sidste.
Skoene er velegnet til fritid og vandring. Det er ikke en decideret løbesko, men det kan man også sagtens bruge den til, dog vil jeg kun anbefale det til kortere ture.
Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. For mig, som godt kan lide at være aktiv, så er det rigtig vigtigt at have det rigtige “udstyr” til det. Og disse sko fra Helly Hansen lever fuldt ud op til forventningerne.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD. Det er nogle sko med en rigtig god holdbarhed og i rigtig god kvalitet. De er vandtætte i Mesh. Membranen er HellyTech performance membrane, sålen er af gummi og mellemsålen EVA Performance.

Pris: GOD. Modellen hedder Loke Dash 2 til kvinder og koster normalt 1.200 kr. på Helly Hansens egen hjemmeside.  (ligenu dog på tilbud til kun 600 kr.). Det er en rigtig god pris.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Kreafunks wiTABLE