TEST af Smageriets Design Selv Buffet – Testfamilien
TEST af LEGO Technic

TEST af Smageriets Design Selv Buffet

Vores tester Christine har testet Smageriets design selv buffet i anledningen af hendes farmors 90 års fødselsdag.

Christine fortæller:
“Min elskede farmor fyldte 90 år d. 1. November 2020. Hun havde oprindeligt booket spisning mm. ude i byen, men pga. den nuværende Covid-19 situation, måtte dette aflyses og i stedet flyttes hjem i privaten.

I design selv bufften kan man vælge tre slags kød, to slags kartofler og to slags grønt fra 139,- pr. kuvert ved min. 10 kuverter.

Da vi bestilte maden fik vi en ordrebekræftelse hvor vores ønsker var listet op. Vi skulle også tilkendegive hvornår vi ønskede at spise på dagen. I ordrebekræftelsen var der også en vejledning til forberedelsen af maden.

Gæsterne var inviteret til kl. 12:00 og vi havde planlagt at spise 12:30 og derfor blev leveringsintervallet mellem 10:30-12:00. (dagen før havde vi modtaget en sms, hvornår de forventede at levere maden)

På selve dagen blev maden leveret kl. 11:00 og chaufføren gennemgik at alt det bestilte var med. Maden bliver leveret i hvide porcelænsfade. De varme retter blev leveret i termokasser, salaterne med film omkring og den kolde forret og dessert i små portionsanretninger.

Vores menu bestod af følgende (vi havde dog fået ekstra forret og dessert med, eftersom vi skulle teste konceptet, samt nogle tilvalg som blev aftalt med kokken):

– Røget laksetatar med agurk, rødløg, dild og purløgscreme.

 • Galette med kartoffel, fløde, chorizo og springløg.
 • Cremede flødebagte kartofler med timian og grana padano.
 • Helstegt rosa oksemørbrad med timian.
 • Helstegt svinemørbrad med ramsløgspesto.
 • Hvidløgsstegt kyllingebryst med persille og citron.
 • Små ristede pestokartofler med havsalt.
 • Broccolisalat med tranebær, bacon og solsikkekerner.
 • Grøn salat med agurk, salatost, edamame-bønner og saltmandler.
 • Tomatsalat af multifarvede cherrytomater, mozzarella og pesto.
 • Stenovnsbrød og græskarbrød.
 • Cheesecake med crumble og amarena kirsebær.


Maden så ved modtagelsen virkelig lækker ud. Det er nemt at anrette enten på de fade det i forvejen er på, eller som vi valgte, at bruge vores egne fade, for at gøre stemningen mere hjemlig. Kun få ting skulle varmes i ovnen, ellers var det meste lige til at servere. Maden var frisk, indbydende, i flotte farver og duftede fantastisk!

Gæsterne og ikke mindst min farmor, var meget imponeret over smagen samt friskheden på maden. Det er ikke første gang jeg får mad leveret fra Smageriet og absolut heller ikke sidste. Vi har prøvet et par af deres menuer og vi har hver gang været lige imponeret.

Servicen blev hentet dagen efter, man skulle blot vaske det op og sætte det ud i carporten/skuret eller hvad man nu har, så henter chaufføren det. Vi fik en sms med datoen samt tidsrummet, det ville blive hentet i. Nemmere bliver det vist ikke!

Jeg vil til en hver tid anbefale Smageriet! Især i disse Covid-19 tider. Det er nemt, lækkert og til ret gode priser. Det er mad leveret lige til døren, friskt og lækkert og indbydende.

Nogle af deres menuer fås helt ned til 4 kuverter. F.eks. en juletallerken til en hjemlig julefrokost for den nærmeste familie eller julebuffet for dine bedste venner/veninder?! Smageriets koncept gør det i hvert fald muligt.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer, som gælder fri levering på ALLE MENUER, som bestilles inden d. 1/12 med levering i resten af 2020. Kode: “christine-levering”

Tillykke med de 90 år elskede farmor!

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – I disse Covid-19 tider er Smageriet yderst relevant til hjemlig hygge. Derudover også til store selskaber så som bryllup, konfirmation, barnedåb mm., når dette er muligt.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Lækker frisk mad!
Pris: MEGET GOD – Design selv buffet koster fra 139,- hvilket jeg synes er en rigtig god pris og så ovenikøbet med fri levering resten af året.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Technic