TEST af legetøj (til barn på 2 år) fra Legeakademiet (Lær at tælle, Træpuslespil og mit første Vildkatten). – Testfamilien
TEST af Smageriets julebuffet og juletallerken (fra 4 kuverter)

TEST af legetøj (til barn på 2 år) fra Legeakademiet (Lær at tælle, Træpuslespil og mit første Vildkatten).

Vores tester Camilla, har sammen med hendes datter Freya på 2 år, testet legetøj fra legeakademiet, som er udviklet til at stimulere barnets sprog og finmotorik.

Følgende ting er testet:

Camilla fortæller:

Det var en test, som vi virkelig havde glædet os til, fordi Freya har været lidt længe om, at komme igang med sproget. Hun har haft en masse forskellige lyde, som hun ikke rigtig kunne få omsat til ord, så vi havde brug for et redskab, der kunne stimulere hende igennem leg og så havde vi brug for, at få øvet finmotorikken lidt ekstra.

Legetøjet er noget som er specielt udvalgt og tilpasset efter de behov som vi havde beskrevet for Legeakademiet.

Vi har testet spillet “Vildkatten – mit første” og vi havde store forventninger, fordi vi netop har hørt så meget godt om spillet igennem venner og familie. Det er et spil, hvor man trækker et kort med et billede på og så gælder det om at finde det matchende billede på spillepladen.

Det har været utrolig lærerigt for Freya og har hjulpet hende med at sætte ord og billeder sammen. Spillet er fra 2+ år.

“Lær at tælle – surprise party” var jeg ret skeptisk omkring i starten. Jeg kunne ikke helt finde ud af, hvordan vi skulle bruge det, men det fandt Freya faktisk selv ud af ret hurtigt.

På hver lille gave er der et tal, så barnet kan lære tælle, samtidig med at alle pakkerne er i forskellige flotte farver og indeholder en lille overraskelse.

“Træpuslespil – hvem bor hvor?” er et kæmpe hit herhjemme. Det er et puslespil, hvor der er en masse små låger i, som hver især er illustreret som et hus, hvor barnet skal placere de rigtige dyr, i deres rigtige hjem.

Vores vurdering af Legeakademiet og deres produkter er:

Nytteværdi: MEGET GOD

Vi har været meget tilfredse med det legetøj som vi har testet og det har hjulpet Freya rigtig meget både med sproget, som er blevet betydeligt bedre. Det lever op til, hvad det lover. Spillet Vildkatten – mit første  og Lær at tælle – surprise party  var helt klart de to, som hjalp mest med sprog udviklingen og koordinering igennem farver og tal. Hvorimod Træpuslespil – hvem bor hvor? virkelig gav Freya meget, i forhold til hukommelse, pardannelse og finmotorik.

Holdbarhed: MEGET GOD

“Vildkatten” har faktisk en overraskende god holdbarhed, i forhold til at det er et brætspil. Både spillepladen og brikkerne er tykkere og mere holdbare end normalt, hvilket er godt, når man har en 2 årig som putter alt i munden eller smider det på gulvet. “Træpuslespillet” og “Lær at tælle” gaverne er også i rigtig god kvalitet og kan holde til at blive leget med.

Pris: MIDDEL/GOD

  • Prisen på “vildkatten” er 179,-
  • Prisen på “lær at tælle – surprise party er 259,-
  • Prisen på “træpuslespil – hvem bor hvor?” er 129,-

Jeg synes at prisen er “Vildkatten” og “lær at tælle” er lige i den høje ende. Især på “lær at tælle” synes jeg, at det er en skam at det ligger i det prisleje, fordi det faktisk er er rigtig godt redskab til sprogudvikling, men der er ikke vildt mange timers leg i det.

Derimod synes jeg at “træpuslespillet” har en rigtig god pris.

Kvalitet: MEGET GOD

Det er helt sikkert kvalitets legetøj, som kan holde til at blive brugt og som er uden kemi og skadelige stoffer. Det er udviklet til læring og stimuli og det lever det fuldt op til.

Legeakademiet er en webshop, som specialiserer sig i legetøj til børns udvikling, stimulering og læring. De sætter store krav til legetøjet, som altid er af god kvalitet og uden kemi og farlige stoffer. Vi har været så glade for denne test og vi vil helt sikkert rådgive os med Legeakademiet igen, når vi skal købe legetøj til vores børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Smageriets julebuffet og juletallerken (fra 4 kuverter)