TEST af bObles X Pippi – Testfamilien
TEST af DESIGNSQUARE - dansk design på abonnement

TEST af bObles X Pippi

Seks af vores testfamilier har testet den nye kollektion fra bObles, som markerer Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag.

Nora, har testet sammen med datteren Elina på 2 år og sønnen Eddie på 4 mdr.

Nora fortæller:
“I anledningen af Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag, har bObles lavet en helt særlig kollektion nemlig; Pippi kollektion.”

Tumlemøblerne er farverige og fuld af fantasi til motorisk leg for børn i alle aldre! Men den nye Pippi kollektion har dog også et meget vigtigt formål som uddybes i næste afsnit.

Uddybelse af kollektionens formål
For 75 år siden kom verdens stærkeste pige, Pippi Langstrømpe, til en ny by helt alene. I dag bliver millioner af piger tvunget til at forlade deres hjem og flytte ikke kun til nye byer, men også til nye lande. Antallet af piger på flugt har ikke været så højt siden slutningen af 2. verdenskrig.

Piger udgør en særligt sårbar gruppe blandt flygtninge med særlige udfordringer, der ofte bliver glemt. De har større risiko for at blive udsat for vold og udnyttelse, som seksuelt misbrug og børneægteskaber. I de fleste tilfælde tvinges pigerne også til at afbryde deres skolegang.

BObles støtter piger på flugt – så hver gang du køber et produkt fra bObles x Pippi kollektionen, støtter du Red Barnets ”Pippioftoday” initiativ, der arbejder for at hjælpe piger på flugt!
Vores brug af tumlemøblerne fra Pippi kollektionen
Vi har simpelthen brugt så mange sjove og hyggelige timer med de fine bObles, der har skabt SÅ meget grin hos især Elina.

Her er det kun fantasien der sætter grænser!
Da vi modtager den gule donut, kunne Elina faktisk ikke rigtig trille den. Hun får den nemt på højkant, men at koordinere at skulle holde den oppe, samtidig med at hun skubber den afsted, er faktisk lidt svært. Heldigvis synes Elina at det er verdens bedste leg, så med tiden, som vi triller donuten til hinanden, bliver hun bedre og den triller længere – en kæmpe succes og en ny
leg i hverdagen.
Udover det er den brugt til at sidde og hoppe på, eller stå op og hoppe, mens hun holder en af os i hånden. Hun udfordrer balancen, da den tipper lidt, hvilket også gør det meget sjovt og giver os timevis af bevægelsessjov.

Eddie er også placeret på den, så han mærker tyngden ved at sidde og hoppe op og ned.
Pippi Mini Hest er skøn som legefigur til Eddie. Størrelsen gør at han formår at holde den fast i hans små hænder og smage på den.
Han er ligeledes blevet placeret på den, hvor vi kun holder ham i én arm, så den vipper lidt, og han mærker at skulle balancere en smule.

Elina har stået på den, mens hun har holdt fast i bordkanten, og hoppet op og ned. Det at skulle koncentrere sig om at lande på hesten igen, har gjort det til en spændende og udfordrende leg.
Ellers er det blevet kastet med de fine og farverige bolde i forskellige størrelser, trillet, jongleret og ikke mindst smagt på.

bObles er simpelthen noget af det bedste, hvis man ønsker at bringe fantasi, bevægelse og leg ind i hverdagen. Og nu hvor vi har corona pandemi, og det ikke bare lige er til at tage til fritidsaktiviteter, så formår Elina stadig at bruge kroppen – bare herhjemme.

bObles er skabt med ønsket om at forvandle hverdagspligter til noget sjovt og magisk – og det må man sige at der leves op til.
Hvis ikke du kender bObles og er nysgerrig på materialet, så kan jeg oplyse at det er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Donut er udført i oppusteligt plast med EVA-skumknap i midten. Leveres uoppustet, men der medfølger pumpe og lille prop – meget nem at få luft i. Overfladen er let at
rengøre og sætter heller ikke mærker i gulvet. Produceret uden nogen former for giftstoffer. Det er testet til børn.”

Den samlede vurdering af bObles fra pippikollektionen:

Nytteværdi: MEGET GOD – de bliver brugt hver dag, udfordrer motorikken og ikke mindst skaber det så meget leg og grin i vores hverdag. Det kan bruges af børn i alle aldre, så de vokser vel kun fra det, når det er blevet for kedeligt. Tumlemøblerne kan endda placeres og bruges som bord, stol eller hvad fantasien nu tillader. Herhjemme er både Eddie på 4 mdr. og Elina på 2,5 meget glad for det, og de kan lege med det på hver deres måde.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – det er begrænset hvor meget slidtage der kommer. Sætter barnet direkte tænderne i det eller hakker på det med spidse kanter fra andet, kan der godt komme små mærker i det der er lavet af skum. Men ellers skal der meget til før tumlemøblerne er for slidt til at være ubrugelige, så skal det kun være fordi de knækker, hvilket jeg tænker er
umuligt. Donut er lavet af oppusteligt plast, der holder til det hele. Selv Nikka og jeg kan have sjov med det, uden fare for at den springer. Samtidig er det rart at vide at det ikke ødelægger nogen overflader, hverken gulv eller møbler. Elina banker tit ind i vores skabe, hylder eller andet med tumlemøblerne, men hverken produkt eller møbler i hjemmet tager skade.

Pris: MEGET GOD
Donut med målene: D 45-50, h 25 cm koster 499,-.
Pippi Mini Hest med målene: b 16, h 17, d 8 cm koster 179,-.
Pippi bolde med målene: Stor: Ø 15 cm, mellem: Ø11 cm og lille: Ø7 cm koster 249,-.

Priserne som er nævnt er taget ud fra bObles egen hjemmeside på www.bObles.dk. Forhandles udelukkende  her eller hos Fætter BR – både i fysiske butikker og på www.br.dk. Priserne er fuldstændig rimelige, hvis man ønsker en masse sjov og leg i hjemmet, og ikke mindst give barnet en mulighed for at udfordre sig selv motorisk. Kvaliteten er i top, og det er brugeligt i mange år.


Vores tester Aynur har sammen med sine børn, Milas og tvillingerne Ella og Noah testet bObles X Pippi kollektion.
Aynur fortæller:

Vi modtog følgende produkter fra bObles:
Pippi mini hest og en lille Pippi bog pris 179 kr. 
Pippi Langstrømpe balancesko pris 219 kr.
– Pippi lille donut pris 299 kr. samt donutgynge pris 299 kr.

Pippi kollektionen er fremstillet i tre forskellige farvepaletter, én i orange toner som er dominerende, én i lyserøde toner og i grønlige toner. De tre farvepaletter er tiltænkt til Pippi’ere, Annika’erne og Tommy´erne. Vi har testet dem i orange toner.

Farverne er simpelthen så flotte, at man bliver helt glad indeni, selv vores tvillinger finder dem interessante og, efter min mening, er det bObles’ fineste kollektion og, at den har et vigtigt formål og budskab, gør den bare endnu smukkere. Vi har allerede aftalt, at give vippebræt med hjul og den store hest til vores ældste søn som julegave i år og på denne måde støtte et godt formål.

Jeg har en særlig kærlighed for Pippi Langstrømpe, måske fordi jeg så filmene, som barn og elskede alt ved hende, hun var stærk, modig, sjov og kærlig overfor hendes venner og dyr og ikke mindst boede hun i det mest farverige hjem, og gik i det mest farverige tøj, hvilket også afspejler bObles’ Pippi kollektion.

Den farverige tumleserie er blevet lavet i anledningen af Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag. Ud over at bObles hylder Pippi Langstrømpes fødselsdag, så hylder de også alle piger i verden, da de støtter Red barnets Pippi of Today (#pippioftoday), der arbejder for at hjælpe piger på flugt. Dvs. hver gang du køber et produkt fra bObles’ Pippi kollektionen er du også med til at hjælpe piger på flugt, hvilket er en rigtig god kampagne og støttende til en god sag.

Pippi har en unik måde at forvandle hverdagspligter til noget sjovt og magisk. bObles Pippi kollektion er skabt med helt samme ønske, at bringe bevægelse, fantasi og leg ind i hverdagen. Efter min mening har de ramt plet og udført opgaven til ug.

Pippi mini hest 179 kr.
Sammen med mini hesten fulgte der også en lille bog, fyldt med sjove Pippi aktiviteter. Milas har leget en hel del med den. Han synes, det er en rigtig sød hest og, derfor har han også haft den med i sengen sammen med alle hans tøjdyr. Den farverige hest har også fanget tvillingernes interesse, den er dejlig let at holde på og, derfor har de selv kunne tage fat om den og brugt den til deres gummer.

Dog skal man være påpassende med dette, især hvis barnet har tænder, da ingen af bObles tumlemøbler er egnet til at bide i, da man kan få små dele galt i halsen.
Hesten er også egnet som badedyr, da den ikke tager vand ind og, den flyder. Hesten er udført ligesom alle andre bObles produkter i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater.

Pippi lille donut 299 kr samt donutgynge 299 kr.
Den lille Pippi donut har været et kæmpe hit herhjemme. Både Milas og tvillingerne har nydt den. Milas har haft en fest med den. Vi har trillet den til hinanden mens tvillinger har ligget på maven og nysgerrigt holdt øje med vores leg. Milas har også brugt den til at sidde og ligge på, imens han har koncentreret sig i at holde balancen, dette kan gøres da den har et bevægeligt underlag. Donuten er også blevet brugt som stol/taburet, da den kan stå fast hvis man trykker den elastiske donut ned i gulvet.
Vi har fået øvet tvillingerne til at møve sig hen mod donten ved at rokke lidt på den. Herudover har både Ella og Noah ligget behageligt på maven hen over donuten og, på denne måde har de haft mulighed for at styrke nakken. Vi har været så heldige, at vi også fik tilbehøret donutgynge med, hvilket betyder, at vi kunne lave vores donut om til gynge.
Selvom det, i starten, var en stor udfordring for Milas at holde balancen på gyngen, har han, ligeså snart han lærte det, brugt gyngen flittigt og morede sig meget med at gynge inde i vores stue. Med donutgyngen bliver hele kroppen stimuleret.
Tvillingerne er for små til at bruge gyngen men de har stadig haft fornøjelse af den og nydt, at ligge under den så de kunne holde øje med gyngen mens den svingede.
Pippi Langstrømpe balancesko 219 kr.
Balancesko sætter balancen på prøve og lægger op til sjove gakkede gangarter, og de passer både til små og større fødder, pga. elastik remme. Milas har en rigtig fin balance dog var han meget påpasselig første gang han skulle prøve Balanceskoene, men der skulle ikke gå mange minutter før han slap min hånd og selv ville gå rundt i huset og lave sjove gang arter. Det var sjovt at se hvordan han turde mere og mere jo længere han prøvede skoene og det var nærmest svært at få dem af ham igen, han ville have dem på nærmest hele tiden og han synes det var skønt at vippe frem og tilbage, specielt når der blev børstet tænder. Det var dog en mindre udfordring for forældrene at få børstet hans tænder ordentligt, imens han vippede.
Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles tumlemøbler giver, i kombination med, møblernes udformning, de bedste betingelser for barnets motoriske udvikling, fordi det er barnet som udfordrer sig selv og mærker sine grænser.

Holdbarhed: MEGET GOD – kan siges ganske simpelt – det holder bare! bObles gør det igen, tumlemøblerne kan bruges, af ens børn, i en lang årrække og både på land og i vand, nærmest uden at gå i stykker.

Pris: MEGET GOD – i en prisklasse på 179-299 kr. synes jeg det er en lav pris for noget som kan bruges, af børn, længe, i mange forskellige situationer og er af en super kvalitet

Kvalitet: MEGET GOD – bObles’ tumlemøbler er alle udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater, den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulv og/eller vægge. Materialet understøtter barnet, som kan lege og tumle sikkert, uden at glide. Som sædvanlig, super kvalitet fra bObles.


Mie V fortæller:

Vi har testet den nye Pippi Kollektion fra Bobles.

Kollektioner kommer i tre serien. Tommy, Annika og Pippi. Drengene har testet Tommy kollektionen, som er lavet i grønne, brunlige og grå nuancer.

Pippi kollektionen er lavet i anledningen af Pippi Langstrømpes 75 års fødselsdag. Hele kollektionen er lavet i et farverigt univers, som passer til Pippi’s magiske verden, som vi kender den.

Som noget helt særligt støtter Bobles Red barnets – Pippi of today projekt, som hjælper unge piger på flugt.

Det betyder, at hver gang man køber et Pippi produkt – Støtter man Pippi of Today projektet.

Vi har modtaget følgende produkter: Aben, Tumlesten, Balancesko og en mini hest.

Aben består af 3 dele. Man kan bruge det som et lille bord med to stole eller balancemøbler.

Herhjemme har drengene både brugt det som bord, men det har lige så meget været en del af deres leg med forhindringsbaner. Derudover synes de det, at det er det sjoveste at bruge det runde ”bord” som balance bold. De ligger på maven og ser, hvem der kan rulle længst ned igennem stuen uden at vælte.

Balanceskoene eller Pippi’s vaskesko som Nohr kalder dem. Er gode til at træne børns motorik og balance.

Begge drenge kan bruge skoene i str. Det er mest den store som synes det er sjovt at have dem på. Nok mest fordi han bedst kan finde ud af det. Han går rundt i hele huset med dem og leger han vasker gulv ligesom Pippi.

Tumlestenene bliver sjovt nok brugt til tumlebaner herhjemme. Drengene elsker at bygge forhindringsbaner med alt deres bObles og at lege jorden er giftig. Derfor er de små sten et sikkert hit, da de lige kan bruges til at bygge banen lidt længere og sværere.

Man kan også bruge tumlestenene til en lidt sværere balanceøvelse, hvor man vender dem om, så de vipper på den runde del. Mulighederne er mange. Der er tre styk i en pakke. En på 15, 13 og 7 cm.

 

Minihesten er en lille udgave af den velkendte hest, som har været i bobles familien i mange år. Herhjemme er det mest Loui, som leger med den lille hest. Den har både været med i bad og bliver brugt til leg på værelset. Jeg synes egentlig også, at den er meget fin at have og stå til pynt.

Til hesten følger en lille bog med aktiviteter med, så børnene kan gå på opdagelse med Pippi.

Min vurdering af Bobles x Pippi er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er så mange anvendelsesmuligheder i bObles, der gavner børns udvikling. Både på motorik og balance evner, men det udfordrer helt klart også børns fantasi, hvilket jeg godt kan lide.

Holdbarhed/ Kvalitet: MEGET GOD Vi har rigtig meget bobles herhjemme og det har alle dage været et hit. Kvaliteten er god og det er legetøj, som kan gå i arv.

Pris: GOD – Aben koster 999 kr. Mini hest 179 kr. Tumlesten og balancesko 219 kr.


Vores tester Anna Kathrine fortæller.

“Jeg har sammen med mine børn – Philip på 5 år og Andrea på 2 år, været så heldig og få lov til at teste den nye smukke kollektion fra bObles, som er lavet med inspiration fra Pippi langstrømpe i anledningen af Pippis 75 år fødselsdag.

Vi har de sidste 5 år samlet på bObles herhjemme, og der har altid været bObles på børnenes ønskesedler. Legeuniverset hvor næsten alt er muligt og kun fantasien sætter grænser elsker jeg. At bObles samtidig er lærerigt og udvikler børn motorisk og deres sanser mm., er bare et kæmpe plus.

At bObles og Pippi har indgået et samarbejde, virker som det mest logiske. Begge er sjove og legelystne og som Pippi siger, ”det har jeg aldrig prøvet før, men det klarer jeg helt sikkert”.

Derudover elsker jeg, at hver gang man køber et bObles x Pippi møbel, så støtter man red barnets Pippi of today initiativ, der hjælper unge piger på flugt – nutidens ”Pippier”.

Vi har modtaget følgende:

Den nye Pippi kollektion kommer i 3 farve universer – Pippi, Tommy og Annika, hvor vores farver er fra Annika kollektionen, og jeg synes, at det er så smukke og klare farver. Selvom de umiddelbart er mest ”pigefarver”, så synes jeg sagtens, at de også kan bruges på drengeværelser.

Den lille hest har en god størrelse, så den både kan bruges som vippehest, men også til en god forhindringsbane. Andrea finder selv hesten frem og hopper ned fra den, derudover har vi set, at hun flere gange har sat sig på den og hygget med fx Gurli gris tlf., eller en af hendes dukker. Philip derimod har brugt hesten mere vildt og mere alderssvarende til ham. Han vender den på hovedet og øver balance derpå, eller han har stået ovenpå den med balanceskoene.

Balanceskoene er virkelig sjove og de minder mig om Pippi, hvor hun vasker gulv med kostehoveder på fødderne. Balanceskoene sættes på fødderne med elastik bånd, som sidder på skoene, og derefter er det bare om at træne balance. Philip synes, at de er så sjove og har brugt dem mange gange. Nu er balancen og kendskabet så godt, at han har dem på, imens han går ovenpå de andre bObles møbler og det er straks svære. Jeg har også prøvet balanceskoene og de er virkelig sjove, for både børn og voksne.

Vi har også vendt balanceskoene om, og brugt dem som tumlesten og leget jorden er giftig, og netop de mange forskellige funktioner i hver bObles, gør at det kan bruges til så mange forskellige aldre.

Mini Hesten er så sød og rigtig fin som dekoration på et værelse. Derudover har vi brugt den som tumlesten, eller til leg i badet.

Den ryger også med i Andreas barnevogn og får en køretur sammen med dukkerne.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles kan så meget forskelligt og udvikler børn og deres fantasi, samtidig med at de bliver udfordret motorisk.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD  – Kvaliteten er i top og kan bruges i rigtig mange år.

Pris: GOD – Den lille hest koster 549 kr., minihesten 179 kr. og balanceskoene koster 219 kr. Jeg synes, at priserne er helt fair, der er mange timers leg og sjov i bObles


Christine fortæller:
“Vi har modtaget den fineste pakke fra bObles fra deres nye Pippi kollektion”
Herhjemme er bObles noget for alle vores tre børn på hhv. 10 år, 7 år og knap 2 år. Især vores mindste Vega på knap 2 år har syntes, at denne test var et hit!

Vi har lidt andre bObles og de er altid et hit. Børnene elsker at lave baner af de fine tumlemøbler så disse bObles var velkommen og klar til at gøre deres aktivitetsbane endnu længere.

Vi har modtaget følgende i Pippi Annika serien:
Pippi hest 749,- 
Vippebræt bue 329,-
Bolde 249,-
Mini hest 179,-

I anledningen af Pippi Langstrømpes 75-års fødselsdag har bObles lavet en helt særlig Pippi-serie med farverige tumlemøbler fuld af fantasi og motorisk leg for børn i alle aldre. Vi har modtaget bObles favoritterne fra serien Annika.
Hver gang du køber et produkt fra bObles x Pippi kollektionen, støtter du Red Barnets #pippioftoday initiativ, der arbejder for at hjælpe piger på flugt!

Til jer der ikke kender bObles er deres produkter lavet af kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet.
Den store hest er KLART favoritten. Vega elsker at vippe/gynge på den. Hun bruger den også til at stå på når hun ligger den ned eller som led i en forhindringsbane. Hun kan både sidde forlæns, sidelæns og baglæns.

Størrelse: b 45, h 47, d 16 cm
Hesten kan også bruges sammen med Vippebrættet hvis det skal være mere udfordrerne eller vildere (som når de to store leger)

Vippebrættet er de to stores favorit. De leger en leg, hvor den ene står og vipper og den anden forsøger at skubbe én af. Her træner de deres balance virkelig godt.

Vippebrættet er også brugt som en lille bro eller til at kravle under, af Vega.

Størrelse: L 38, h 12, d 16 cm

Boldene er i tre størrelser. Det er noget de alle tre gerne vil lege med. Jeg er faktisk overrasket over, hvor meget de har brugt dem. De har både trillet til hinanden, sparket “fodbold” og leget med hunden med dem 🙂

De har følgende størrelser: Størrelse: Stor: Ø 15 cm, mellem: Ø11 cm og lille: Ø7 cm

Den lille hest har ikke været brugt lige så meget som de andre dele, den har mest været båret rundt af Vegas lille babyhånd, da den er nem at holde på. Vega har også “gynget” en lille hest ovenpå den store hest og på den måde fundet på en leg.

Vi har altid været og er stadig fan af bObles :)”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles imponerer mig stadig! Det er sjovt at se, hvordan børn ser muligheder i de sjove EVA-skum tumlemøbler.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD  – Intet at sætte en finger på! bObles er som altid kvalitet.

Pris: GOD – Kvalitet og pris hænger sammen og her får du både kvalitet og legetøj der har mange funktioner og kan bruges i mange år.


Mie I afslutter:

“Hjemme hos os, har vi været fans af bObles i rigtig mange år. Ungerne har haft det siden de var små, så jeg er faktisk selv lidt ærgerlig over, at de bliver så store (8 og 12 år).

Heldigvis synes Magnus på 8 år stadig at bObles er et stort hit – omend at det bliver brugt en del anderledes og noget mere praktisk, end da de var helt små.

Næsten dagligt bruger han bObles, som skammel eller stol af den ene eller anden art og også vippebrættet og balanceskoene bliver brugt flittigt.

Magnus har fundet ud at, at hans bObles baner bliver noget mere udfordrende når man prøver at gennemføre den med balanceskoene på.

Vi har testet følgende:

Alle fra den nye Pippikollektion i “Tommy” farverne.

Jeg er vild med at bObles så ofte vælger at støtte et godt formål – og her går der en del af overskuddet til piger på flugt.

Som sagt er mine børn ved at være store og Anna på 12 år bruger primært den store fisk fra bObles som skammel. Hun synes da også at den store pippihest var super sød og ville nok egentlig gerne have haft, at den var lidt større.

Den store hest er lavet, så den passer sammen med vippebrættet, hvilket er en sjov øvelse og så kommer den også lidt op i højden.

Som alle andre bObles, så passer den nye Pippi kollektion godt ind til den perfekte jorden er giftig bane. Det er en leg, man aldrig bliver for gammel til, hvad enten man er barn eller voksen.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er legetøj, som kan benyttes til SÅ utrolig mange ting. Det har en kæmpe stor nytte værdi hos os.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD  – bObles holder bare og er lavet i en super god kvalitet. Selvfølgelig kan der komme små ridser i og brugstegn. De er super nemme at rengøre med en klud eller under bruseren. Det er holde i mange år og gå i arv.

Pris: GOD – Det er nogle rigtig fair priser på Pippikollektionen. Du kan se dem alle her – og når man så samtidigt støtter et godt formål, så kan de jo ikke være meget bedre. Vi er FANS!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af DESIGNSQUARE - dansk design på abonnement