ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2021? – Testfamilien
TEST af BAKOBA konstruktionslegetøj CREATOR BOKSEN

ER DIN FAMILIE VORES NYE TESTFAMILIE FOR 2021?

Vi får hver dag rigtig mange henvendelser på hvornår vi søger efter nye testfamilier – og nu kan vi endelig svare, at det gør vi NU!

Om præcis 3 dage – nemlig torsdag d. 31. december 2020 vælger vi de nye testfamilier til år 2021 og ansøgningsperioden er i gang.

Vi vil gerne have både mandlige og kvindelige testere og i alle aldre. Der er ingen krav til særlige familiesammensætninger.

HVORDAN SØGER MAN SÅ?

Vi kan virkelig godt lide at vores testfamilier er kreative og elsker at teste og komme med deres vurderinger.

Upload et billede, en story eller en collage med #blivtestfamilie2021 på Instagram (det ER tilladt at søge i story – blot HUSK at tag @testfamilien.dk og @mammarose) og vær kreative i teksten til hvorfor vi skal vælge netop jeres familie til holdet i 2021.

ALLE kan blive testere – det er IKKE er spørgsmål om antal følgere. Vi vælger i blandt jeres stories og opslag på Instagram (vi gemmer dem i højdepunkter så de forsvinder ikke).

Det er et krav, at man har en åben Instagramprofil for at kunne blive tester, da det er en del af vores formidlingskanal. Det er IKKE et krav at man har børn – vi har også testfamilier uden børn.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Husk at alle kan blive medlem af TESTFAMILIENETVÆRKET 2021, hvis man blot ønsker at byde ind på gæstetests i ny og næ.

Og så selvfølgelig husk at følg Testfamilien.dk på FacebookInstagram og Blog.

Hvad vil det egentlig sige at være testfamilie? Det kan du læse om her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i familien. Magnus var sammen med sin søster Anna og sin mor og far den allerførste testfamilie – mød Mie – stifteren af Testfamilien.dk på Instagram-profilen Mammarose.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af BAKOBA konstruktionslegetøj CREATOR BOKSEN