TEST af Faaborg Pharma HELO SERIEN – Testfamilien
TEST af MELLISA ansigtspleje

TEST af Faaborg Pharma HELO SERIEN

Flere af vores testere har testet produkter fra Faaborg Pharma nærmere bestemt:

Helo anti-itch 70%
Helo SOS salve
Helo anti-itch lotion
Helo hand
Helo extreme 100%
Ultimate eye serum

Nedenfor er et udpluk af, hvad 5 af familierne siger.

Gitte fortæller:

“Jeg har den sidste tid testet skønne hudpleje produkter fra Faaborg Pharma, som jeg modtog i særdeles flotte og alligevel enkle og dekorative emballager. De behøver bestemt ikke at blive pakket væk, når de ikke er i brug, hvilket gør at man lettere får dem brugt ift. hvis de blev puttet i skabet. Desuden er produkterne i ”stå på hovedet” flasker, så cremerne altid er klar til brug.

Produkterne er uden parfume og parabener; desuden er de ret milde og allergivenlige og kan derfor også bruges til hele familien.

Jeg selv døjer med rosacea og åreknuder på den nedre del af mine ben og dermed ret tør og kløende hud. Helo anti-itch 70% har vist sig at gøre underværker for mig. Når man først har fået den ud af tuben (den er nærmest en tyk salve), så tilfører den fugt og akut kløelindring fra dag 1. Den virker lidt klistret, når man lige smører den på, men den trænger alligevel rimelig hurtigt ind i huden.

Helo SOS salve synes jeg har de samme egenskaber som Helo anti-itch 70%. Den er god til de tørre pletter på kinderne. Den kommer i en lille tube, hvilket gør at den er nem at have med i håndtasken. Den vil helt sikkert fremover være at finde i min håndtaske, når frosten sætter ind.

Hele familien har gjort brug af Helo anti-itch lotion. Den er til den tynde side, så især børnene skal lige være lidt omhyggelige med at få den smurt på kroppen. Ellers er den nem at smøre ind og trækker ret hurtigt ind i huden, hvilket gør, at man ikke føler sengetøjet bliver klistret ind til nat.

Helo extreme 100% har jeg været ret glad for. Den gør virkelig noget godt for min appelsinhud på overarmene. Den fedter lidt, men i forhold til hvor effektiv den er, og hvad den har udrettet, så vejer den bestemt ulemperne op.
Den smukke lyserøde Helo hand creme har været det helt store hit blandt tøserne herhjemme. Min datter på 12 år er vild med at cremen, når den kommer ud af tuben er LYSERØD….og det er moderen nu også. I denne tid hvor vi vasker og spritter hænder ustandselig, så er cremen effektiv. Den har en ophelende effekt på ru og tørre hænder. Den trænger desuden også hurtig ind, så man ikke går og fedter overalt. Og igen; den er nem at snuppe med i tasken, så man har den ved hånden, hvis man får brug for den.

Sidst har jeg testet Ultimate eye serum. Den skulle have en opstrammende og udglattende effekt og være god til alle hudtyper. Jeg synes den virker kølende og også opstrammende, når den lige er smurt på. Så når øjnene er trætte efter en lang dag, er den virkelig kærkommen og man kan nemt blive afhængig af denne lille sag.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min samlede vurdering af Faaborg Pharmas produkter er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er tilhænger af produkter, som kan bruges af HELE familien, så man ikke skal have alt for meget forskelligt stående. Og de dækker familien Danmarks mest udbredte problemer ift. tør hud og eksemer. Det lever Faaborg Pharmas produkter til fulde op til. At de er uden parfume og også allergivenlige er et kæmpe plus.

Holdbarhed: MEGET GOD – Faaborg Pharmas produkter er ret drøje i brug. Selv håndcremen som især blev flittigt brugt af alle herhjemme viste sig at række ret langt.

Pris: GOD – I forhold til kvalitet og rækkeevne, så synes jeg produkterne ligger i den fair og billige ende. Talemåden ”man får hvad man betaler for” passer helt fint her.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne lever helt op til mine forventninger. De gør en masse godt for huden og indeholder mange gode ting. At de er uden parfume og samtidig allergivenlige er et plus.

Mange af Faaborg Pharmas produkter vil helt bestemt være at finde i min families hudpleje sortiment i fremtiden.


Vores tester Gitte har sammen med døtrene Jenny på 12 år og Thora på 9 år testet fra Faaborg Pharma cremer.

Gitte fortæller:
“Alle produkterne er i neutrale pakker som indikerer, at produkterne ikke har noget at skjule.
Man får også lyst til selv at sætte dem frem, for at vide man passer på sig selv. Faaborg Pharma laver kvalitets produkter. Deres fokus er, at lave produkter af højeste kvalitet og hjælpe folk med meget tør hud til gode priser. Vi kender Faaborg Pharma her hjemme fra deres Relief+ Creme.

Vi har testet nogle lækkert cremer. Ungerne snuppede hurtigt Helo Anti-Itch og Helo sos salven.

Helo Anti-Itch er vi alle meget glade for den efterlader huden dejlig frisket op, vi har primært brugt den på arme, ben og mave. I sær benene er lidt ekstra tørre i denne tid.

Min ældste på 12 har Helo Anti-Itch med i idrætstasken, for opfriskning efter badet. Den skal vi helt sikkert selv have igen, når vores er brugt op. Vi har også købt Helo Anti-Itch til bedsteforældrenes pakkekalender.

Jeg blev glad for der var en håndcreme med da jeg lider af voldsom tør hud når vejret bliver vådere og koldere så tør, at den ofte sprækker, især mine tommelfingre lider meget, og oveni med alt dette sprit og håndvaske vi nu foretager os flere gange i timen, så var jeg super glad. Håndcremen kom derfor hurtigt til, at stå på mit arbejdsbord, så den var tilgængelig det meste af dagen.
Men den bliver ikke suget hurtigt ind i huden, hos mig fedter den mere end gør gavn, derfor begyndte jeg at bruge Helo extreme 100% når jeg kom hjem fra job. Men da den skal i køleskabet for ikke, at løbe pga kokosolien der er i, ja så skal den masseres en del før det kommer ud.
Redningen blev Helo sos salven, den trænger hurtigt ind og hjælper ekstra udsatte hænder. Jeg er ikke i tvivl om håndcremen
med den fantastiske lyserøde farve er god, men måske ikke når man som jeg skal have en meget tør creme.
Øjencremen eller eye serum er ikke noget jeg normalt bruger og for mig virker den også meget flydende”.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – da vi ofte har brug for cremer

Holdbarhed/kvalitet: GOD – jeg synes kvaliteten er i top som lovet, men for voldsom tørrer tilfælde som hos, er er ikke alle lige nyttige.

Pris: MEGET GOD – prisen for f.eks Faaborg Pharma Helo Anti-Itch Creme 200ml. er 134.95


Esra fortæller:
“Vi har testet produkter fra Faaborg Pharma”

Helo extreme 100% – Jeg har altid døjet med utrolig tør hud især tørre hæle. Uanset vind og vejr har jeg ikke kunne bekæmpe mine tørre hæle efter adskillige cremer. Helo extreme 100% har været min redning. Jeg har smurt cremen i hælene i max 4 dage, hvorefter al tør hud og sprækker forsvandt! Cremen har en særlig klumpet konsistens pga. cremen indeholder sheabutter og kokosolie. Det vænner man sig hurtigt til. Kan anbefale cremen til alle, der døjer med tørre hæle eller sprækker.

Helo anti-itch 70% – det er en kæmpe tube, hvor man tænker “den får jeg aldrig brugt færdig” lige indtil man finder ud af, hvor lækker den er. Det er en kløestillinde creme med Syricalm, som man sagtens også kan bruge til tør hud fx efter bad. Den er lækker fedtet og giver en dejlig glød og glans på huden.

Helo SOS og Helo hand Sos – indeholder provitamin B5 og cremen har været min store drengs redning, da de bruger håndsprit utallige gange i børnehaven i løbet af dagen og det kan give rigtig grimme sår og sprækker på hænderne! Da cremen har et højt indehold af mandel og kokosolie virker den beskyttende og blødgørende på ekstra tørre og belastede områder. Derfor har min dreng haft stor gavn af cremen og det har hjulpet rigtig meget på sprækker på hans små hænder. Helo hand – det lyserøde mirakel(!) bruger jeg dagligt på mit arbejde, da jeg arbejder på et bosted med udviklingshæmmede unge og vi også spritter hænder konstant. Cremen indeholder vitamin B12, hvorfor den har den lyserøde farve.

Helo anti-itch lotion – som er en bodylotion, som en kvinde IKKE kan undvære. Den har jeg brugt især i forbindelse med vinterperioden er indtruffet og mine skinneben er begyndt at skalle.

Ultimate eye serum – er en serum til sarte øjenomgivelser, som mindsker synlige linjer også er den også med til at fugte og pleje.

Ultimate eye serum reducerer hævede øjenomgivelser, den er god mod mørke rander under øjnene og en optimal opfrisker. Eye serum synes jeg virker lynhurtigt mod mørke rander, når man som mor til to små børn haft nogle dage uden søvn under sygdom eller lignende, kan man godt ligne en vandrende zombie 🙂

Det skal blot duppes på med lette og blide bevægelser.

Serumen har også en opstrammende og udglattende effekt, når man er begyndt at få rynker i øjenomgivelserne (kalder alle kvinder over 30 :))

Jeg kan mærke effekten med det samme jeg smører den på, huden omkring øjnene føles strammere.

Som sagt har jeg og min store dreng på 5 år altid lidt af tør hud og hvis man skal investere i rigtig gode cremer, som VIRKER skal man ikke gå på kompromis med prisen. Faaborg pharma er en smule dyrere end andre almindelige fugtighedscremer, men det betyder, at man får rigtig lækre produkter til pengene – de er dansk producerede samtidig med, at de er AllergyCertified!

Hele serien er lækker og uden parfume! Det har bestemt været uundværligt at have hjemme hos os!

Cremerne har i hvert fald fået en fast plads i min hylde på badeværelset og kan absolut anbefale til alle(!) der døjer med tør hud”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – man har brug for en god creme, når man lider af tør hud.

Pris: MIDDEL – det er i den dyre ende, men ALLE pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er fantastisk med rigtig lækker design af tuber.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan ikke se, at tuberne har været åbnet. De bliver hverken tørre eller grumsede.


Winni fortæller:
“Jeg modtog den fineste pose med 6 forskellige cremer fra Faaborg Pharmas helo-serie i, og allerede ved første øjekast får jeg et indtryk af at det er professionelle produkter, hvor der er tænkt over tingene.


Jeg har aldrig prøvet Faaborg Pharma før, men har hørt om produkterne, så vi har glædet os til at benytte dem. Jeg kan rigtig godt lide at det er et dansk mærke der oser af professionalisme, og som går op i at der ingen unødvendig kemi skal være i produkterne. Det gør, at jeg har lyst til at bruge produkterne på mine børn med god samvittighed.

Faaborg Pharma er udviklet efter traditionelle apotekerværdier, og beskriver dem selv meget godt, nemlig ærlig hudpleje til hele familien, det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig indenfor hudpleje. Og det er bestemt den følelse jeg sidder med, efter at have prøvet deres helo serie som er udviklet til tør, irriteret og kløende hud.

helo hand – Faaborg Pharma
helo hand er en ophelende og beskyttende creme med vitamin B12 til meget tørre, ru og skadede hænder. Og den er fantastisk, jeg har nu benyttet den i nogle uger, og kan allerede mærke forskel på mine fingre.

Jeg lider af meget tør og ru hud på fingrene, specielt om vinteren, hvor jeg er meget irriteret af det. og jeg oplever allerede effekt. Min hud er mindre ru bare ved brug af cremen 1-2 gange dagligt. Der er faktisk også lavet kliniske studier, som har vist at ved anvendelse af helo hand 2-3 gange dagligt i 12 uger, dannes der en særlig effekt mod kløe, tør og irriteret hud. Den er fantastisk blød og har en fin lyserød farve som stammer fra stoffet vitamin B12.
Kløestillende creme – helo anti-itch lotion, 250 ml, Faaborg Pharma
Er en kløestillende creme syriclam, med Vitamin B5 som fremskynder helingsprocessen. Den har virkelig øjeblikkelig virkning, og vi har brugt den på områder hvor min datter Filuka på 4 år, har haft rødme og kløe, og vi oplevede faktisk allerede bedring efter en enkelt nat. En dejlig blød creme som absorberes hurtigt.

Kløestillende creme – helo anti-itch lotion, 250 ml, Faaborg Pharma
Denne creme er også en kløestillende creme, som er dejlig blød og også absorberes hurtigt. Vi har benyttet denne som lotion efter badet, både på os voksne men også vores datter Filuka som har benyttet den meget. Hun elsker at smøre sig ind i cremer, og disse kan bruges med god samvittighed, da der ingen unødvendig kemi er i.

helo extreme 100% – Faaborg Pharma Faaborg Pharma
Denne creme er lavet på kokosolie og sheabutter, den har en behagelig hinde af olie på huden og giver øjeblikkelig beskyttelse af ekstra tør og følsom hud. Cremen indeholder hverken vand, konservering eller parfume, perfekt hvis huden har brug for ekstra beskyttelse.

ULTIMATE eye serum, 15 ml – Faaborg Pharma
Denne eye serum er fantastisk, jeg får følelsen af friske øjne med det samme. Jeg har to små børn, og får
ikke altid den optimale søvn, og der hjælper denne altså med at fjerne mørke rander og hævede øjenomgivelser. Derudover så plejer dette serum den skrøbelige hud, og efterladen den frisk og udglattet.
Den har en lille pumpe som gør det nemt at bruge, og jeg har været meget glad for at bruge den.

helo SOS salve – Faaborg Pharma
Denne SOS-creme vil jeg sige alle husstande burde eje. Den er simpelthen god til alt. Vi har brugt den rigtig meget til både mine hænder som lige havde brug for lidt ekstra beskyttelse, eller til vores lille datter Freja på 1 år, når hun har haft rød numse eller knopper på kinderne fra savl og kulde. Cremen er til belastet og skadet hud, og har en hurtig beskyttende effekt, og jeg synes vi har oplevet hurtige resultater med denne creme bare efter en enkelt påsmøring. Det gode ved denne helo-serie er, at alle deres produkter ligger blødt på huden, og føles ikke for fed.

I dette tilfælde bliver min vurdering:

Legeværdi/Nytteværdi: MEGET GOD – Det gode ved helo-serien er at det er effektive produkter som virkelig beskytter huden mod både irritation, tørhed og kløe. Derudover kan hele familien bruge disse, da de er uden unødvendig kemi, og der det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig indenfor hudpleje. Derudover så oplever vi virkelig at de virker, og vi er blevet rigtig glade for produkterne, så det bliver bestemt nogle der bliver i hjemmet.

Holdbarhed: MEGET GOD – gode produkter i en fin emballage, der kan stå på badeværelset, og bruges gang på gang. De kommer i gode størrelser, så man ikke skal købe hele tiden, og så er det virkelig effektive.

Pris og Kvalitet: MEGET GOD – priserne ligger i et fornuftigt prisleje hvor alle kan være med. Helo hand 69,95 – helo anti-itch 70% 134,95 – helo anti-itch lotion 119,95 – helo ekstreme 100% 99,95 – ultimate eye serum 150kr ca. – helo SOS salve 66,95. Bestemt pengene værd.


Celine fortæller:
“Jeg har i samarbejde med Testfamilien testet produkter fra Faaborg Pharma. 6 forskellige cremer fra deres helo sortiment, de udvalgte er: Anti-itch 70, Anti-itch lotion, Hand, Extreme 100%, SOS salve og Eye serum.”

Jeg er altid skeptisk i starten når det handler om cremer, da jeg selv er utrolig dårlig til at huske det samt, er typen der ønsker virkning lige fra jeg nærmest åbner emballagen.

Dette ved jeg jo godt ikke er muligt, derfor har jeg også brugt produkterne på mine børn. Det er som om når det gælder ens børn så man villig til, at gøre alt hvad det kræver for, at det skal virke på det såkaldte problem.

Min datter på næsten 3 år, lider meget af sår bag hendes ører. Hun er et meget varmt barn så det er nok en kombination af sved og tør hud der forårsager de sår. Vi har prøvet en masse forskellige produkter og vi har også undgået produkter uden held. Nu prøvede vi SOS Salve. Selve billederne taler jo for sig selv.

-SOS salve har vi også brugt hvis en af børnenes blenumse er blevet en smule rød, så har den beskyttet så det ikke er blevet værre.

-Helo hand, er brugt flittigt i denne sprit tid, selvom jeg er på barsel og kommer minimalt ud så når jeg endelig gør, så bliver der også sprittet godt af ret tit. Sprit er hård for mine hænder og jeg har ekstremt tørre hænder især mine neglebånd. Efter at have brugt helo hand stort set dagligt, så har mine hænder fået det meget bedre. Tørheden er ikke helt væk men det er minimeret markant.
-Anti-itch lotion har jeg brugt på kroppen, jeg er som sagt ikke typen der bruger cremer fordi jeg mildt sagt glemmer det men har brugt denne lotion på baller, ben og mave. Min hud suger det til sig, og huden føles dejlig efter brug. konsistensen let og fedter ikke. Det er et kæmpe plus i min bog.

Modsætning til Anti-itch 70% det er en fed creme, og har brugt den enkelte gange på min datters tørre hud, da hun af og til får tørre pletter rundt på kroppen.

-Eye serum har jeg brugt de fleste morgener og det er en dejligt forfriskelse især efter en hård nat med opvågninger.

-Helo hand, eye serum, SOS salve og Anti-itch lotion er 4 produkter jeg helt klart selv ville købe igen især nu når jeg har set på mig selv og min datter at de har virkning på hende. Samtidig er prisen overskuelig, da tit kan produkter man ofte bruger,

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Med børn kommer der altid noget hvor en god effektiv creme er nødvendigt. Kroppens skal fugtes og plejes.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der bliver brugt meget lidt pr område, så det næsten ikke til at se den er brugt.

Pris: MEGET GOD – Cremerne koster mellem under 100 kr. pånær lotion som lige runder 120 kr. Hvilket er helt fint for os. Betaler gerne det ekstra for en god cream og til den holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkternes indhold og de ingredienser der der brugt, er der nøje tænkt over. Emballagen er super fin, enkel og fangende.


 

1 kommentar

  • Eva P

    De cremer er bare så gode og kan bruges af ALLE. Både børn og voksne. Personligt bruger jeg pt deres eye serum hver dag og har håndcremen i tasken. Herudover er jeg glad for deres anti itch creme og helo feet creme

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MELLISA ansigtspleje