TEST af WiFi “Smart Home”-produkter fra Homeo fra SMARTERY – Testfamilien
TESTFAMILIEN.DK SØGER SENIORTESTERE

TEST af WiFi “Smart Home”-produkter fra Homeo fra SMARTERY

Vores testere Line og Mie har testet tre WiFi “Smart Home”-produkter fra Homeo – et kamera, to Smart plugs (stikkontakter) & en røgalarm i samarbejde med SMARTERY.

Mie fortæller:

“Vi har længe været på udkig efter et alarmsystem til vores hjem – men vi har også haft en ide om, at det ikke behøvede at koste penge hver måned. Derfor synes vi det lød spændende med “Smart Home”-produkterne som forhandles på Smartery.dk, som er vejen til et intelligent hjem gennem Wi-Fi.

Herigennem kan produkterne kobles op på den gratis App “Smart Life”, så vi både kan holde øje med hjemmet OG styre slagets gang i hytten – UDEN at være hjemme!

Alle produkter kan derfor på hver deres måde bidrage til, at give os et trygt & sikkert hjem.

Som I kan se på billederne har vi placeret kameraet på “kontoret” i stuen, som filmer ud i rummet & hen mod entreen, hvor eventuelle ubudne gæster kunne tænkes at komme ind… Når vi tager hjemmefra tænder vi for bevægelses-alarmen og den giver så besked på vores iPhones hvis der er aktivitet. Vi har så faktisk mulighed for at se live-video fra vores hjem og vi kan igennem app’en endda sige til “tyven” at han skal smutte:-)

Den optager også eminent i mørke, så vi kan få kvalitetsbilleder af ham/hende. Vi satser dog på at det ikke bliver en realitet!

Hvis man er lidt kreativ, så kan kameraet jo også bruges som “Nanny-cam” eller til at holde øje med manden imens man ikke er hjemme. Haha!

Find wifi kameraet her.

Udover kameraet som er ideel som alarm & hvis der skulle blive indbrud, så tester vi også WiFi stikkontakter – så kan vi fra app’en slukke/tænde lyset – selv når vi ikke er hjemme. De har også en timerfunktion, det fungerer super godt med fx julelys der skal tænde/slukke når det er mørkt/lyst.

Find wifi røgalarmen her.

Røgalarmen er også tilkoblet WiFi & app’en, så vi får besked på iPhonen hvis der er brand i vores hjem imens vi ikke er hjemme, eller hvis vi ligger & sover. Mega smart!

Find wifi stikontakterne her. 

Udover at vi har været glade for produkterne, så har de også været nemme at installere & tilslutte til Wi-Fi. Vi havde lidt problemer med kameraet, men efter et skriv til deres kundeservice fik vi lynhurtig tilsendt et nyt. Super god service. Endvidere har de flere brugsvejledninger til produkterne på deres hjemmeside, med videoer der illustrer hvordan man kommer igang:-)

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Både kamera & stikkontakter har som nævnt flere anvendelsesmuligheder & hvem kan ikke bruge en røgalarm der fortæller dig om en evt. brand i dit hjem når du ikke er hjemme?

Holdbarhed: GOD. Produkterne virker til at være af ret god kvalitet & de er enormt brugervenlige!

Pris og kvalitet: MEGET GOD.

Smartery.dk hvor produkterne er købt, sælger tingene til en mega skarp pris & giver mulighed for at få et alarmsystem UDEN abonnement.

Vi er fans!


Line fortæller:

“Vi har testet Homeo smart home WiFi kamera, Homeo WiFi stikkontakt m. timer + tænd/sluk via Smart Home App og Homeo smart home røgalarm.

Med Homeo Smart Life app’en kan du styre dine elektriske apparater. Du sikrer, at kaffemaskinen er slukket også selvom du er taget på arbejde.

Tænd lyset når du ikke er hjemme eller tænd for din udendørs belysning i haven.

Mulighederne er mange.

Smart Plug’en passer ind i helt almindelige stikkontakter og forvandler et hvert el-apparat til en smart enhed, som kan tilgås via Smart Life app’en.

Overvågningskameraet er til indendørs brug og du kan trygt tage hjemmefra uden at bekymre dig om ubudnegæster.

Den smarte og lille røgalarm giver dig og din familie besked ved røgudvikling i jeres hjem! Den smarte sensor registrerer røg og giver både lyd via din Smart Life App og med en højlydt hyle tone på mere end 85 dB.

Jeg syntes det er nogle virkelig smarte produkter, men det har for mig været svært at finde ud af hvordan det hele skulle sættes op.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Vi skal alle have brandalarmer i vores hjem.

Holdbarhed: MEGET GOD – tænker det er et produkt der holder foreviget.

Kvalitet/pris: GOD – meget fair priser for produkter af den kvalitet.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIEN.DK SØGER SENIORTESTERE