TEST af Najell bærecover (vejrbeskyttelse til bæreselen) – Testfamilien
Test at Najell kørepose og varmeluffer

TEST af Najell bærecover (vejrbeskyttelse til bæreselen)

Den seneste måned har vores tester Aynur og hendes mand Jacek testet Najell bærecover med deres tvillinger.

Aynur og Jacek fortæller:

“Vi er så heldige, at vi have fået lov til at teste dette super smarte og virkelig lækre bærecover, fra Najell, i farven sandy beige. Den fås i to forskellige farver, sandy beige og morning grey.

Najell er et svensk mærke, som blev grundlagt i 2012. De er kendt for at udvikle innovative babyprodukter, såsom køreposer, babynests/lift og bæreseler, som har et skandinavisk moderne udtryk og, som passer til den ungdommelige og moderne familie, hvor det tydeligt ses på produktets kvalitet, de eksklusive designs, udseende og farve- og materiale valg. De gør en dyd i at skabe produkter, der gør dit liv som forælder nemmere.

Jeg er stor fan af deres koncept, da man kan kombinere flere af deres produkter som har, ikke bare en, men flere funktioner (multifunktionelt), hvilket er et kæmpe plus. Bærecover eller ”vejrbeskyttelse til bæreselen”, som de selv kalder produktet på deres hjemmeside, bruges ikke kun ovenpå bæreselen, men også ovenpå vikler, og den kan sættes på de fleste klapvogne. Da bærecoveret er universal i sin pasform, passer den også til andre bæreseler og vikler på markedet. Vi har testet den ovenpå vores egen bæresele, som er fra Najell (Najell Easy bæresele).

Med hensyn til klapvogn har vi brugt den til vores babyjogger klapvogn, hvor den passer perfekt. Vi har haft stor glæde af den, især når vi har været ude i haven sammen med vores ældste søn, og hvis tvillingerne vågnede fra lur, har det været super nemt at få dem over i klapvognen og sætte bærecoveret på, så de stille og roligt kunne vågne op, uden at fryse. Samtidigt kunne vi holde øje med storebrors leg i haven. Normalt vil jeg fumle rundt med en dyne og bruge tid på at pakke tvillingernes ben og arme ind og, alligevel formår de at sparke dynen væk, så er dette et fantastisk produkt til formålet.

Bærecoveret er virkelig genial i mine øjne, da det er en nem og hurtig måde at beskytte dit barn mod vind, regn, sne og kulde, da den er vind- og vandtæt og hermed holder både dig og dit barn dejligt varmt.  Bærecover har en rem med spændelukning på bagsiden, hvilket gør det muligt at tage sin jakke ud over.

Udover at du spænder bærecoveret bagi så spændes/vedhæftes bærecoveret også til bæreselen ved hjælp af knapper og, på denne måde bliver bærecoveret, hvor den er uden, at den glider ned.

Ydermere er det meget smart at benene på barnet kan pakkes ind så der ikke kommer kulde ind og, samtidig er der et fed detalje, nemlig knapper på begge hjørner af bærecoveret, som du kan knappe op og stikke barnets fod igennem, hvis det nu skulle blive varmt for dit barn.

Babyhuen/hætte kan tages af eller vendes om via lynlås, så man kan tilpasse, hvis barnet sidder vendt mod kroppen eller fremadvendt. Ligeledes kan den indvendige fleecefor fjernes, vha. knapper på indersiden af dækslet og hermed tilpasse vejret.

En anden super detalje er kængurulommen. Både Jacek og jeg selv er vilde med den, og har haft stor glæde af den, især i de her kolde dage med frost grader udenfor, her har lommen været helt perfekt til at holde hænder varme.

Materialet består af 100 % polyester og er Oeko-tex certificeret klasse 1 standard 100, hvilket betyder, at den er kemikaliefri og indeholder ingen animalske produkter. Dette er enormt vigtigt for os, når vi leder efter udstyr til vores børn.

Vi har kun rosende ord til dette produkt og, kan hermed varmt anbefale den, da kvaliteten er virkelig i top. Den er enorm lækker at røre ved, meget let og enkelt i sit udtryk og, hverken fylder eller vejer meget. Den kan med fordel puttes ned i pusletasken eller under klapvogn/barnevogn og komme med på tur, da den kan foldes sammen, så den ikke fylder. Jeg er, vant til at slæbe vores bæresele med på tur, når vi er ude med tvillingerne, enten ligger den i pusletasken eller i barnevognen og, her er bærecoveret nu tilføjet og, vi har haft stor fornøjelse af den, især når den ene tvilling har vågnet på turen og ikke længere ville ligge i barnevogn.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Før vi fik den ville jeg nok mene, at det ikke var en nødvendighed, men efter vi har fået den og testet, synes vi begge, at den har været dejlig, især her i vinter sæsonen, hvor der har været frost grader. Den har også gjort at vores familieture ude i naturen, ikke er blevet afsluttet pga. at tvillingerne har været vågne og har været urolige. Normalt, i disse situationer, har vi været usikre på om tvillingerne kunne holde på varmen med bæresele, men vi har på intet tidspunkt haft tvivlen med bærecoveret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Simple og eksklusive designs, og mega lækkert materiale. Herudover kan den vaskes i vaskemaskinen på 40 grader, hvis den bliver beskidt.

Pris: MEGET GOD – 699 kr. Vi synes det er absolut alle pengene værd, især når man tager dens multifunktioner i betragtning.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er, ligesom Najell’s øvrige produkter, enorm nem at betjene og indstille og, et ekstra plus er, at den har enormt mange fine detaljer. Der er virkelig kræset for kvaliteten samt design.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test at Najell kørepose og varmeluffer