Test at Najell kørepose og varmeluffer – Testfamilien
Turen går forhåbentlig til Frankrig i juni

Test at Najell kørepose og varmeluffer

To af vores testere har testet kørepose samt barnevognsmuffer/håndvarmere fra Najell.

Linda fortæller:

“Ingen kolde hænder og ingen kold baby takket være de her imponerende lækre og varme muffer samt den lige så lækre og varme kørepose fra Najell.

Jeg har kunne teste begge dele i “ægte” vintervejr nu Kong Vinter viste sig fra hans meget kolde side i år.

Jeg har testet produkterne i grader fra +12 og helt ned til -8 grader og jeg må være ærlig og sige at jeg er fuldstændig dybt imponeret.

Fælles for begge dele er at de er lavet i materialer der er 100 % øko-tex standard 100 klassse 1 hvilket betyder de er garanteret frie for skadelige kemikalier.

Mufferne kan fåes i farverne: sort, grå og sand.

Køreposen kan fåes i farverne: sort, grå, sand og grøn.

Mufferne:

Mufferne har dejligt blødt fleece indvendigt og ydermaterialet er vindtæt samt vandafvisende.

De tåler maskinevask på 40 grader.

Mufferne kan justeres så der ikke kommer luft ind ved håndleddet og de passer til alle typer barnevogne samt klapvogne og monteres virkelig nemt og hurtigt omkring styret.

Inde i mufferne kan man vælge om man vil holde direkte på styret eller “pakkes ekstra ind” da der er en lille “lomme” som man kan vælge at have hånden i imens man holder om styret på vognen.

Når jeg har haft almindelige handsker på og det har blæst så har mine hænder godt kunne blive ret kolde når jeg gik med barnevognen fordi man holder hænderne i ro + når har jeg kigget på min mobiltelefon og mine hænder er blevet iskolde havde mine almindelige handsker svært ved at varme hænderne op igen men de her muffer fra Najell er seriøst for vilde. Ikke én eneste gang har mine hænder været kolde pga. blæst eller lave temperaturer og når de er blevet iskolde fordi jeg har kigget på min mobiltelefon har jeg efter få minutter med hænderne i mufferne fået dejligt varme hænder igen.

Jeg er fuldstændig målløs, dybt imponeret og KÆMPE FAN!

Det er SÅ fedt at de fast sidder på barnevognen så de altid er med og så er de meget mere smarte end almindelige handsker for hvis baby feks skal lige have sutten hiver man blot hånden ud og giver baby sutten og så kan man hurtigt få hånden retur i varmen. Jeg er så glad for at det er slut med besværet i forhold til almindelige handsker jeg skulle holde styr eller tabte og som jeg skulle hive af og på hver gang min søn havde brug for jeg gav ham sutten m.m.

Nu har jeg altid dejligt varme hænder når jeg går med barnevognen/klapvognen takket været de lækre varme muffer fra Najell.

Kørepose:

Køreposens fyld hedder “sorona” som er genanvendligt microfiber.

Det smarte ved det er at det holder sin fylde og form – også selvom det kommer i kontakt med vand.

Køreposen er vandafvisende, åndbar samt vindtæt.

Køreposen kan maskinvaskes på 40 grader.

Man kan justere den i længden så den passer til barnets størrelse uanset om barnet er baby eller tumling og på indersiden forneden er der et beskyttende lag så tumlingen sagtens kan beholde fodtøjet på uden køreposen tager skade.

Man kan nemt fæstne den så den sidder fast og indvendigt er der en nem åbning/lukning så man kan få klapvognens seler igennem så de stadig kan benyttes når køreposen bruges i vognen.

Det er så smart lavet at køreposen passer ned i Najell’s babynest/Sleepcarrier hvilket er genialt for så kan køreposen bruges uanset om man har en lille nyfødt eller en tumling.

Vigge er ikke så gammel endnu så det var altid vikle eller barnevogn vi brugte til ham men efter vi modtog køreposen har Vigge kunne sidde sidde i klapvognen uden at blive kold og han har virkelig elsket at han har kunne følge med når vi har været udenfor.

Vi har også gået ture og han har været mega dejlig varm hver eneste gang vi er kommet hjem også selvom vi har gået i snevejr et par gange.

Jeg elsker at man ikke skal slås med dyne, som ryger på jorden osv. Baby/barnet ned i køreposen og så afsted, det er dæleme smart og nemt.

Desværre findes den ikke i voksenstørrelse ellers havde jeg købt sådan en til mig selv for den er så dejlig blød og lækker at jeg har lyst til selv at “putte” i den.

Hvis du, som jeg, hader kulde eller blot ønsker dig dejlige varme muffer og sørge for din baby/dit barn har det dejligt varmt i barnevognen/klapvognen OG hvis du elsker lækker og stilrent kvalitet så kan jeg kun anbefale de her muffer og kørepose fra Najell.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I min optik er både muffer og kørepose nærmest et must så hverken baby/barn fryser eller den der skubber barnevognen/klapvognen fryser.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holdbarheden er i top og trænger muffer eller kørepose til en vask kan de nemt vaskes i vaskemaskinen.

Pris: MEGET GOD – Jeg syntes prisen passer til de lækre produkter man får.

Mufferne/Håndvarmerne koster: 519kr

Køreposen koster: 999kr

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er der ingen tvivl om! Den er fuldstændig i top og virkelig lækker samt stilren.


Almedina fortæller:

“Min datter, Norah på 2,5 år, har været så heldig at modtage en lækker lun vinter-kørepose fra Najell i farven morning grey, som I kan se på billederne. Fantastisk kørepose, som jeg ikke helt forstår, jeg har levet uden, indtil nu.

Før vi modtog denne lækre kørepose, kendte jeg slet ikke til det svenske mærke, som ud over at lave køreposer, også bl.a. laver de fineste ting som babynest/sleepCarrier, bæreseler, puder og tæpper. Det er tydeligt at mærke, at de stræber efter at skabe produkter, der vil gøre livet som forældre bedre og lettere. Og det er jeg altså ret stor fan af. Specielt denne kørepose og ikke mindst dertil hørende håndmuffere – i samme farve, så man matcher sit barns udstyr 😉 En nødvendighed, hvis du spørger mig, i disse kolde tider.

Udover at være lun og nem at bruge, så er designet virkelig pænt og enkelt. Vi har fået lov at teste farven morning grey, som passer så fint til vores sorte klapvogn. Det er en fin kontrast og så er vores barnevogn grå og her matcher den altså helt fint. Vi bruger den nemlig til begge dele lige nu. Vi bruger den som sovepose, når hun tager sin lur i weekenderne i barnevognen (køreposen er nem at montere, da den har huller, som passer til en sele) og så er den perfekt til klapvognen, når vi går ture i den eller hun hurtigt skal afleveres i dagpleje eller hos bedsteforældrene. Både fordi den er så dejlig lun, at hun ikke behøver at blive pakket meget ind inden (her er en hue og jakke nok), men også fordi hun hader, at have lag på lag på, hvor hun næsten ikke kan bevæge sig. Det er en fornøjelse at hente hende fra dagpleje nu, for hun kan holde på varmen samtidig med, hun kan spise en snack og følge med i hvad der sker, uden at fryse.

Vi har ikke en speciel klapvogn, som passer til køreposen. Den er nemlig designet til at kunne bruges i alle ergonomiske klapvogne. Udover at passe næsten alle klapvogne, så anbefales den fra 0-3 år. Det er altså ikke alle køreposer, der kan bruges så længe. Derudover er den så smart lavet, at der er lynlåse i toppen og i bunden, hvilket gør det nemt og let at justere og tilpasse køreposen til ens barn uanset størrelse eller alder. Endnu en vigtig funktion.

Den har faktisk en del smarte løsninger og funktioner, som gør det lidt lettere i hverdagen med et lille barn eller baby. Udover det, så elsker jeg, hvor blød og dejlig den er. Jeg har næsten lyst til at købe sådan en til mig i voksen-størrelse. De går ikke ned på kvalitet og så er min erfaring også (efter at have gået i den i både regn- og snevejr), at trods den bliver våd, så bliver den ikke træls våd, men tørrer relativt hurtigt igen og det er virkelig fedt. Og så er den altså perfekt i både sne og solskin.

Min vurdering af posen er følgende:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er stor fan og mener helt sikkert, at den lever op til den beskrivelse producenten kommer med. Jeg kan forestille mig den næsten kan bruges det meste af året pga. den kan åbnes helt op og lukkes til med lynlåse i begge ender.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg tænker umiddelbart at køreposen vil kunne holde i rigtig lang tid og bruges af flere børn (jeg har helt sikkert tænkt mig at passe godt på den). Desuden har jeg haft den vasket et par gange, for den kan gå i vaskemaskinen også, hvilket er et kæmp plus, da Norah har en tendens til at snacke for meget, når hun sidder i den.

Kvalitet: MEGET GOD. Mega lækker kvalitet, som man kan mærke fra første gang, man har produktet i hænderne. Blødt, lunt og så er det også miljøvenligt.

Pris: MIDDEL. Køreposen koster 999 kr. og kan købes på Najells hjemmeside. For mit vedkommende kan næsten 1000 kr. for en kørepose virke som mange penge, men efter at have testet den (rettere sagt, efter Norah har testet den), synes jeg, at man får et produkt, som lever op til både design og kvalitet og så er den virkelig nem at bruge. Og min tanke er, at når holdbarheden er god og den kan genbruges, så er prisen måske helt på sin plads?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går forhåbentlig til Frankrig i juni