TEST af Astion Pharma Face Cream, Face Care, Facial Cleaning Gel and Eye Care Serum mv. – Testfamilien
TEST af Najell bærecover (vejrbeskyttelse til bæreselen)

TEST af Astion Pharma Face Cream, Face Care, Facial Cleaning Gel and Eye Care Serum mv.

Flere af vores testfamilier har testet produkter fra Astion Pharma efter eget valg, da der findes forskellige “behov” og problemstillinger hos de forskellige testere.

I denne test har vi fokus på:


Vores tester Christina har testet følgende hudplejeprodukter fra Astion Pharma.

Christina fortæller:

“Dit er mig selv der har testet disse produkter.

Jeg var meget spændt på at teste lige netop dette, da jeg normalt går rigtig meget op i hvilke hudplejeprodukter jeg bruger til mit ansigt. Normalt ville jeg ikke bruge nogle produkter uden parfume, da jeg synes at det lækre og oplevelsen af velvære går af det, hvis ikke der er parfume i produkterne.

Jeg valgte at sige ja til denne test, fordi jeg rigtig godt kan lide mærket og har haft god erfaring med det til hænder og krop.

Jeg kunne ikke nøjes med kun at bruge disse produkter, da det ville være for lidt for mig. Derfor valgte jeg at gøre dem til en del af min hudplejerutine og stadig bruge nogle produkter som havde duft.

Jeg havde i en periode meget tør hud og her var ansigtscremen rigtig god. Faktisk døjede jeg også med da det blev koldt at mine øjenbryn begyndte at klø, her prøvede jeg at smøre øjencremen på og det var bestemt også godt.

Jeg har testet følgende produkter:
– Eye care serum
– Facial cleansing gel
– Face cream

Det produkt som jeg har været mest begejstret for er øjencremen, den trænger hurtigt ind men giver stadig den nødvendige fugt.

Det var let at lægge makeup kort tid efter.

Ansigtscremen var også god. Det var hurtigt at mærke hvor god den er til en tør hud.”

Alle vores test og anmelderser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgene kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I denne test bliver dette vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hudpleje kan ikke undværes og må ikke undværes. Huden er vores og det skal den være hele livet. Derfor er det meget nyttigt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er nogle rigtig fine størrelser produkterne har og den forventede tid der er produkt til er derfor rigtig god. Det er samtidig produkter der kan holde til at være åbne i en god tid så man godt kan nå at bruge det inden de bliver for gamle.

Pris: MEGET GOD – Måske er jeg ikke den rigtige at spørge da jeg normalt bruger rigtig mange penge på dyre produkter, så for mig er det her en super pris som alle kan være med på.

Kvalitet: GOD – Det er lækkert og emballagen passer super godt til produktet og det de står for.


Rikke har sammen med manden Ole og sønnerne Aksel og Johannes testet eksem produkterne fra ASTION PHARMA.

Rikke fortæller:

“Jeg og familien har den sidste måned testet de lækre produkter fra ASTION PHARMA. Produkterne ankom med posten allerede to dage efter, de var bestilt på hjemmesiden. På hjemmesiden tilbyder de en gratis eksemtest, inden man køber noget, da alle deres produkter er fokuseret på eksem. ASTION PHARMA er et af de første eksemprodukter, hvor der IKKE er tilføjet binyrebarkhormon.

Produkternes emballage er i en fin sandfarvet farve kombineret med et rosa strejf, de fik med det samme en plads på hylden i badeværelset.

Vi har testet følgende fire produkter:

Astion Scalp Cure” – denne har de mindste i husstanden også testet, da især min ene søn har en tør og irriteret hovedbund. Når man putter kuren i, er den dejlig kold og lindrer kløe. Kuren fedter ikke hovedbunden, hvilket mange olierede produkter ofte gør.

Astion Daily Repair 70 %” – fugtcreme der er lindrende ift. kløe, jeg har brugt den en gang dagligt efter bad, den blødgør huden, samt er rigtig god mod rødme i huden.

Ansigtsprodukterne: ”Astion Face Cream” og ”Astion Facial Cleansing Micellar Gel”. Jeg har anvendt begge både morgen og aften, og har især været glad for ansigtsgelen. Den kan også benyttes til rens på læber og øjenlåg. Det er en rensegel, man anvender uden vand, hvilket er rigtig godt for os, der lider af fx Rosacea. Alle produkterne er AllergyCertified. Gelen og cremen går hånd i hånd, og passer godt sammen.

Min samlede vurdering af ASTION PHARMAS produkter er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er henvendt til hele familien, selv de helt mindste, samt de er udviklet til de mange af os, der har eksem og sart hud. Deres produkter er ligeledes noget, som vi alle benytter i dagligdagen: håndcreme, rensegel, kropscreme mv.

Holdbarhed: GOD – Produkterne rækker langt, og selvom vi nu har testet dem i en måned, så er der stadig en del creme mv. tilbage i tuberne. Det meste af emballagen er lavet godt, så der ikke går noget af produktet til spilde.

Pris: MEGET GOD – Rigtig gode priser, hvor du får meget for pengene. Priserne starter fra 89 kr. og slutter ved ca. 200 kr. Så det er priser, der henvender sig til mange.

Kvalitet: MEGET GOD – Inden jeg fik muligheden for at teste produkterne, stod de allerede på min ønskeseddel til jul, da jeg flere gange er stødt på reklamer for mærket, reklamerne har været meget indbydende og gjort, at jeg fik lyst til at købe produkterne. Dette har jeg stadig, da produkterne helt sikkert lever op til deres branding.


Belinda fortæller:

“Vi, min søn og jeg har sammen testet de lækre produkter fra Astion Pharma. Alle deres produkter er AllergyCertified .

På webshoppen kan man tage en eksemtest, hvis man er i tvivl om egen eller f.eks. ens barns eksem. Man besvarer 7 spørgsmål og får straks svar på hvor svær type eksem der er tale om og hvilke produkter der kan anbefales til behandling af netop denne type/sværhedsgrad af eksem.  Det gør det virkelig nemt at finde de rette produkter, til de problemstillinger vi stod med.

Vi modtog tre forskellige produkter:

Astion Facial Cleansing Gel: En all-in-one rensegel, som renser huden uden brug af vand. Produktet har en dejlig konsistens som er nem at arbejde ind i huden og efter påførsel kan gelen let tørres af evt. med en rondel. Jeg går til dagligt ikke med meget makeup, men det der bliver brugt fjernes problemfrit og man ser tydeligt at huden er helt ren og frisk efter brug. Efter at have brugt produktet i godt tre uger oplever jeg at min hud er mere blød og at der er mindre tørre pletter i ansigtet.

Astion Face Care: Det anbefales at man tager kosttilskuddene mindst 3-4 måneder, før man kan se en virkning, da det kan tage tid for kroppen at optage de tilførte aktiver. Jeg har spist to kapsler hver morgen i forbindelse med min morgenmad, i næsten tre uger, så det er nok derfor at jeg ikke ser en tydelig forskel i min hud endnu.

Astion Skin Cure: En creme som bekæmper eksem og behandler symptomer som kløende, tør og irriteret hud, som netop er et stort problem for min søn. Cremen er med til at styrke hudens naturlige skjold, ved at tilføre fugt som også er med til at berolige tør, kløende og irriteret hud. Cremen er tyndere end jeg havde forventet, men ingen problem i forhold til at smøre ud, og den tørrer hurtigt ind i huden og efterlader ikke barnet hysterisk og klistret. Efter ca. tre ugers brug, dog kun efter bad, kan vi allerede se en forskel på min søns hud. Han klør sig betydeligt mindre, huden er knap så ru og tør. 

Min samlede vurdering af Astion Pharmas tre produkter er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Da især Skin Cure cremen dækker de problemer vi har ift. tør hud og eksem. At de er uden parfume og allergivenlige er et kæmpe plus hos os.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er ret drøje i brug, så der er til rigtig mange omgange. Kapslerne rækker til omkring én måned, hvis man følger anvisningerne

Pris: GOD – I forhold til kvalitet og rækkeevne, så synes jeg produkterne ligger i den fair ende. – Jeg mener at man får hvad man betaler for.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg syntes at produkterne har levet op til mine forventninger og endda Skin Cure har overgået forventningen og bliver nu en fast del af vores sortiment.

Før billede

Før billede

Efter 3 ugers brug

Efter 3 ugers brug


Christina har sammen med hendes mand Christopher testet produkter fra Astion Pharma.

Christina fortæller:

“Vi har fået lov at være med at teste nogle ret lækre produkter fra Astion Pharma. Både min mand Christopher og jeg lider af tørre og sprukne hænder her i vinterkulden, så det første produkt vi gik i gang med at teste var den ret så lækre håndcreme.

Førstehåndsindtrykket da vi fik den i hænderne, var faktisk at den var nem at smøre ud og fedtede ikke. Hvilket er et stort plus i vores bog. For hvem gider fedtfingre alle vegne. Den virker som en fed creme som vil fedte i lang tid, men det er slet ikke tilfældet. Derudover osse et kæmpe plus at den ikke indeholder en hulens masse skadelige stoffer. Astion Pharmas produkter er alle fri for Cortison og er med til at opbygge hudens naturlige barriere.

Efter godt og vel en uges brug begyndte jeg at opleve at sprækkerne begynde at hele, uden at der kom nye af de dybe sprækker til og den tørre hud min mand oplever er mindsket en del her en måned efter vi startede.

Sprækkerne på mine fingerspidser er reduceret og det virker som om mine negle osse er blevet stærkere her måned efter.

Udover håndcremen har jeg osse testet Face cure da jeg siden mine tidligere teenageår har lidt af skæleksem omkring min næse og pande.

Her oplevede jeg osse bedring. De første dage jeg brugte face cure, blussede eksemen op, der kom rødme og kløen tog osse til, men dette stod beskrevet som helt normalt. Men efter 4-6 dage så begyndte det stille og roligt at blive pænere og pænere. Og idag har jeg stort set intet eksem tilbage, rødmen er helt væk og det samme er kløen. Helt sikkert et produkt der fremadrettet skal være på mit badeværelse.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Face Cure er bestemt et produkt jeg vil blive ved at bruge fremadrettet.

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan slet ikke se at Face Cure har været brugt i en måned. Håndcremen er osse drøj i brug.

Pris: GOD – det er bestemt ikke produkter i den dyre ende, så endnu et plus i bogen.


Katrine fortæller:

Min famille og jer er så heldige, at vi har fået lov til at teste nogle lækre produkter fra Astion Pharma.

Håndcremen er fantastisk, hvis dine hænder er røde og irriteret af hyppige håndvask/spritten af som vi gør en del for tiden. Den beroliger, blødgører og giver fugt til hænderne. Den er nem at smøre ud og den trænger hurtigt ind uden at efterlade huden fedtet. Cremeen kan med fordel anvendes i forbindelse med hudlidelser. Den kan med fordel anvendes flere gange løbet af dagen. Det høje fedtindhold i cremen gør i øvrigt cremen ideel som et beskyttende lag på de udsatte hænder, når børnene skal ud at lege i frostvejret. Det har vi selv brugt meget til vores børn.

Facial cleansing gel er super let bruge, hvis man har en travlt og hektisk hverdag med arbejde og børn og ikke har tid til at rense sin hud med vand og sæbe. Det er en ansigtsrens, den er nem at bruge. Man får en mild rens af huden i ansigtet, uden brug af vand. Produktet skal ikke nemlig ikke skylles af.

Den hjælper med at fjerne snavs i ansigt samt overskydende make-up, uden at det påvirke det naturlige fugtbalance i huden.
Den er super let at bruge. Man putter lidt på en finger og masseres blidt på ind i huden med cirkulære bevægelser til gelen er fordelt i hele ansigtet.

Derefter tag man en vatrondel og fjerner det overskuddene fra ansigtet.

Ansigtsrensen kan anvendes både morgen og aften.

Astion Face Cream er en ansigtscreme som er speciel udviklet mod tør hud i ansigtet. Den er god at bruge efter man har renset sit ansigt. Den er blødgørende og fugtgivende. Den er utroligt nem at påføre. Den er dejlig at bruge. Fedter ikke og huden føles ikke tør. Den er enormt drøj i brug. Der skal meget lidt creme til, for at påføre hele ansigtet. Og det er skønt!

Astion lægger stor vægt på at deres kunder er tilfreds med deres produkter. Derfor kan du få pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds med dem efter 30 dage. Varen skal bare være købt i deres webshop.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det tilpasser sig alle i familien, uanset alder.

Det er nogle utrolig brugbare produkter som alle kan finde interessant og vi kan ikke forestille os at man kan være andet end fuldt ud tilfreds med dem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Astion har en god holdbarhed, da de er drøje i brug.

Pris: MEGET GOD – Prisen er helt som den skal være, den ligger godt i forhold til også konkurrerende mærker og kan også findes på tilbud. Det er priser som en ganske almindelig familie kan være med på.

Kvalitet: MEGET GOD – Astion er bare godt. Der er virkelig ikke meget at sige negativt om det. Vi kendte til Astion inden vi begyndte at teste, men i denne testperiode har vi fået prøvet mange af produkterne af som vi normalt ikke selv ville købe og det er så godt. Jeg (Karen er selv blevet helt tosset med deres facial cleansing gel).


Vores tester Anja har sammen med hendes familie, Rene (48), Cecilie (15), Sofie (12), Sille (11) og Silke (6) testet forskellige produkter fra Astion Pharma.

Anja fortæller:

“Vi har i vores familie tester produkter fra Astion Pharma. Jeg valgte på vegne af familien, at vi skulle teste daily repair, facial cleansing cream, skin cure og anti itch spray.

Min tanke omkring testen var primært mine to døtre, Silke og Cecilie. Silke på 6 år som døjer meget med tørt hud og udslæt af eksem. Hun har lys/sensitiv hud og er rødhåret, så vejrskifte er blandt andet en af de faktorer, der kan slå hendes hud helt ud. Her tænkte jeg at daily repair og skin cure ville være gode produkter. Cecilie på 15 år er i den grad kommet i puberteten, så hun døjer med uren hud både i ansigtet og på ryggen. Her tænkte jeg på facial cleansing cream ville komme til sin ret.

Men efter jeg har haft produkterne i vores hjem, bruges facial cream også af min anden datter Sofie på 12 år, som også døjer med uren hud i ansigtet. Min mand bruger daily repair på sine tørre hænder, især om aftenen inden han går i seng. Jeg bruger især daily repair på mine hænder, som har taget en del skade i vores ombygning, med mur-støv, rockwool mm.

Jeg ved ikke, om jeg ville have købt produktet selv, da jeg ikke kender til produktet i forvejen. Men jeg ved med garanti at daily repair i hvert fald bliver fast sortiment her. Den giver meget mere til vores hud end andre produkter jeg tidligere har prøvet. Den allerstørste fordel ved Astion Pharmas produkter er, at de er utrolig fede og trænger ind, men de sætter sig ikke som et ”fedt-lag” på hænderne bagefter, som jeg ofte synes mange andre produkter har tendens til.

Hvis jeg tidligere har smurt Silke ind på kroppen efter et bad med andet produkt, har jeg følt mig nødsaget til at vaske mine hænder bagefter. Det gør jeg ikke med f.eks. daily repair fra Astion Pharma.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: I vores familie med sart hud har nytteværdien ved produkterne været virkelig stor.

Holdbarhed: Den er svær at sige, de forskellige cremer vi har testet har været drøje i brug, så dermed er holdbarheden lang sammenlignet med andre produkter vi har forsøgt os med til f.eks. tør hud.

Pris: Prisen hænger fint sammen med kvaliteten af produktet. Jeg synes ikke de er dyre, de ligger i et prisleje hvor jeg helt sikkert vil bruge de fleste af produkterne som det foretrukne produkt til eksem f.eks.

Kvalitet: Kvaliteten af produkterne er gode. Blandt andet er deres produkter så gode til at trænge ind, at man ikke føler man er klistret af at have dem påført sin krop.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell bærecover (vejrbeskyttelse til bæreselen)