TEST af iPad Klogi cover fra RANDOMSHOP – Testfamilien
TEST af Magsmarters fra RANDOMSHOP

TEST af iPad Klogi cover fra RANDOMSHOP

Flere af vores testfamilier har testet iPad Klogi cover i hård skum fra RANDOMSHOP.

Vores tester Winni har sammen med hendes datteren Filuka og fortæller:

“Filuka er rigtig glad for at se film og spille på hendes iPad, og derfor er det vigtigt at finde et godt cover til beskyttelse.

Vi havde derfor glædet os til at teste dette fine Klogi iPad cover i hård skum, da den har lige hvad vi skal bruge.

Coveret er i pink, da det er Filuka yndlingsfarve, og så har den en rigtig god beskyttelse. Jeg er ikke bekymret længere når hun sidder med iPaden, da coveret både beskytter mod stød og slag.

Coveret kan bruges til flere forskellige IPad modeller, og kommer i flere forskellige farver.

Der er et håndtag forneden på coveret, så den er nem at holde ved, og dette håndtag fungerer også som holder, så iPaden kan stå op. Jeg synes den holder rigtig fint, vi har ikke været udsat for, at iPad en falder, eller tipper forover. Filuka er rigtig glad for hendes cover, da hun både synes den er pæn, og har de funktioner der er nødvendige for at hun kan bruge den.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – Den udfylder sit behov, Filuka kan både holde i håndtaget når hun skal gå med hendes iPad, samt vippe håndtaget så iPaden kan stå på bordet.

Holdbarhed: GOD –  den beskytter mod stød og slag, og er nem at vippe når håndtaget skal bruges så iPaden kan stå på bordet, vi har ikke været udsat for at den er faldet, eller vipper forover.

Pris og Kvalitet: GOD – Priserne ligger i den lidt dyre ende til 399 kr., men er ofte på tilbud på deres hjemmeside til. 199,50 kr hvilket jeg synes er en fin pris.


Christine berette:
“Vega på 2 år har testet det fine børnecover fra Randomshop.
Coveret findes i en del forskellige farver, men vi valgte blot et helt almindelig stort. Ipad coveret er af hårdpresset skum. Der er et fint håndtag i, så barnet nemt selv kan bære rundt på sin iPad samtidig med den er beskyttet mod stød og slag.

Vega er ikke altid lige “forsigtig” med sin iPad, hun er også kun 2 år, så det er naturligt nok.

Vi har derfor været virkelig glade for coveret som har beskyttet hendes først iPad rigtig godt. Den “lever” i hvert fald endnu 🙂

Coveret kan stilles op, så hun også kan se hendes favorit børne-film. Det skal dog næves, at når det står op, er det ikke særlig stabilt.

Ellers er vi rigtig godt tilfredse med coveret som også kun koster 199,50 kr.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: GOD – Ipad’en er fuldt beskyttet! Den tjener sine mål. Dog kunne “stå-funktionen” godt være mere stabil.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det har ingen brugstegn efter 4 uger.

Pris og Kvalitet: GOD – Prisen er 199,50 og en fin pris til kvaliteten.


Katharina afslutter:


“Vi har de seneste to måneder testet et børnevenligt iPad Klogi cover i sort, som giver god beskyttelse til ens iPad. Det er rimelig praktisk, med to børn i huset og vores iPad har da fået en del slag gennem tiden.

Testen kom på et ret godt tidspunkt, da vi skulle hjemmeskole Isabella og vi manglede et godt iPad cover. Dog blev vi lidt skuffede over coverets ’fod’, som der står man kan vippe og så kan iPaden stå op. Det fungerer ikke særlig godt og den væltede så snart man rørte ved skærmen, så dette var ikke særlig optimalt i forhold til at have online undervisning over webcam. Det ville have været bedre, at foden sad lidt mere i spænd, sådan at iPaden ikke vælter og så man ikke behøver sætte en tung skål eller glas bagi, som vi desværre var nødt til.

Men udover dette har vi været rigtig glade for Klogi coveret. Det har et lille håndtag, så børnene lettere kan holde iPad’en f.eks. når de skal ned ad trappen, uden vi skal være nervøse for, om de nu taber den. Den har også været rigtig god at sidde med
og børnene har kunne holde godt på coveret, når de f.eks. har spillet spil eller set en film.

Coveret er lavet i hård skum, så det kan klare ret mange hårde stød og slag og har en fin pris på 199 kr. på tilbud og fås i flere forskellige farver.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – det er et mega nyttigt produkt til ens iPad når man har små børn. Og skal man ikke bruge det til at stå op, så fungerer det ganske fint.

Holdbarhed: MEGET GOD – coveret er lavet i hård skum, er nemt lige at tørre med en våd klud og gøre rent og det virker holdbart.

Pris: MIDDEL – prisen er god på tilbud 199 kr. men normal prisen er 399 kr. og det synes jeg ville være mange penge at bruge, på et cover som ikke kan holde iPad’en stående.

Kvalitet: MEGET GOD – rigtig god kvalitet og det har skånet vores iPad for rigtig mange stød og slag.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Magsmarters fra RANDOMSHOP