TEST af ”UNO SPIN”,”Rummybrix” og ”Magnetic Art Case” fra RANDOMSHOP – Testfamilien
TEST af Astion Pharma Face Cream, Face Care, Facial Cleaning Gel and Eye Care Serum mv.

TEST af ”UNO SPIN”,”Rummybrix” og ”Magnetic Art Case” fra RANDOMSHOP

Flere af vores testere har sammen med sine drenge testet ”UNO SPIN”,”Rummybrix” og ”Magnetic Art Case” fra RANDOMSHOP.DK

Katrine fortæller:

“Vi er vilde med at spille herhjemme, så denne test passer virkelig godt til os, og vi har virkelig nydt at teste de forskellige spil.

Magnetbog er en opbevaringskasse, hvor man kan åbne den ene side op og på den måde bruge som en mangettavle. Der er 70 forskellige magneter med en masse spændende former, du kan skabe en masse forskellige figurer enten af barnets egen fantasi eller med de medfølgende inspirationskort. Derudover har magnetbogen en side, hvor du kan tegne med en medfølgende tusch, hvor du kan tegne og viske ud igen.

Elliot var virkelig begejstret da vi modtog pakken. Han kastede sig over magnetbogen først. Han elsker at sidde og fordybe sig i den og kan virkelig brug lang tid på at lege med den. Han bruger både sin egen fantasi til at skabe figurer, men bruger også inspirationskortene. Han synes også, at det er sjovt, at vi konkurrere om at lave en figur hurtigst. Magnetbogen er ligeledes nem at have med på tur, den er nem at have med i bilen mm.

Magnetbogen stimulerer samt motiverer barnets fantasi, finmotorik og logiske tænkning, dette gøres på en sjov, spændende og anderledes måde.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – styrker barnets finmotorik, fantasi og logiske tænkning. Giver fordybelse og læring.

Holdbarhed: MEGET GOD – Magnetbogen kan bruges igen og igen,

Pris: GOD – Jeg synes prisen er helt fair, den har flere funktioner og kan følge  barnets udvikling gennem flere år, så ikke en ”bog” der kun holder et enkelt år.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er virkelig en god kvalitet, der er en elastik til at holde bogen lukket, samtidig er der en lille ”revne”, så du kan bruge den som tavle. Magneterne er tykke og i flotte farver.

Jeg er vokset op med at spille og særligt UNO har altid været at finde herhjemme. UNOspin er virkelig en sjov udvikling af det originale UNO, samtidig kan man også bruge UNOspin  som det originale. Spillet er for hele familien. Elliot synes det er sjovt at være med til at spille, han skal have lidt hjælp, men synes særligt, at dreje på skiven er sjovt. Samtidig får han en forståelse af tal og øver sig i at vente på tur. UNOspin  er virkelig også et spil for voksne, det er sjovt, underholdeligt og uforugesigeligt endnu mere end det originale UNO. Pludselig kan føringen vende, når man spinner hjulet, kan alt nemlig ske.

UNOspin er en udvidelse af det originale Uno spil. Jeg tænker, at alle kender UNO, men med UNOspin giver det det originale spil et lille twist, og man skal tænke en smule mere taktisk. Når du trækker et spin-kort, skal hjulet drejes, men om det er til din fordel eller ej, ved man ikke. Det kan være du skal trække en masse kort, kan lægge nogle kort, du kan også skulle vise dine kort eller bytte kort. Det er helt klart et spil, som giver et friskpust til det velkendte UNOspil. Unospin er et spil for hele familien.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – UNOspin er et spil som er sjovt, det er et spil man kender med et nyt twist, som kun gør det bedre og mere forudsigeligt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Spillet UNO er altid populært både for børn og voksne, samtidig med at kvaliteten er i top.

Pris: MEGET GOD – spillet har en rigtig fin pris, og på Randomshops hjemmeside, kan man finde flere kombinationer, f.eks. en sampak med spillet Rummybrix.

Kvalitet: GOD – Kortene er tykke og lamineret, skiven er en god tyk plastik, desværre er kassen ikke nem at holde spillet i.

Rummybrix er det velkendte Rummikub spil. Her skal du danne kombinationer af tal, det kan gøres på to forskellige måder, f.eks. kan man danne talrækker i ens farve (rød 7, rød 8 og rød 9), man kan også lave en talrække med forskellige farver, men samme tal (rød 7, blå 7 og sort 7). Derefter kan man tilføje talbrikker til andre spilleres talkombinationer. Det er et spil, hvor man skal tænke logisk og se muligheder. Det er et spil som man både kan spille med børn, hvor man måske mere har fokus på, at barnet lære tal og får en forståelse for tal, men bestemt også et tal for voksne.

Vi synes virkelig det er et sjovt spil både for børn og voksne. Elliot og jeg har spillet det meget, lidt forenklet, men Elliot (5 år) er meget nysgerrig på tal og Rummybrix giver en god talforståelse, samtidig med, at Elliot skal kunne genkende de samme tal og kunne bygge videre på talrækker.

Spiller man det voksne imellem bliver det mere strategi der tæller ind og selvfølgelig også held.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  MEGET GODRummybrix går aldrig af mode og er et spil for børn, unge og gamle, hvor strategi og held bliver kombineret. Spiller man det med børn er det med til at give børn en god talforståelse

Holdbarhed: MEGET GOD det kan bruges igen og igen, man kan ikke se det har været i brug trods utallige spil.

Pris: MEGET GOD – Spillet har en rigtig god pris, samtidig kan man købe det i en sampak med spillet UNOspin.

Kvalitet: GOD – Det er en rigtig fin kvalitet, men det virker lidt spinkelt, og for både ældre og børn, kan brikkerne være lidt svære at få op.


Michelle fortæller:

“Vi elsker at spille brætspil herhjemme, det er en god måde at være sammen på som familie de dage hvor vejret måske ikke er så godt. Så de to spil vi har modtaget fra Randomshop er blevet godt brugt.

UNO Spin synes drengene er rigtig sjovt. Det at man skal spinne spillepladen rundt når man trækker et spin-kort, er et kæmpe hit, også selvom udfaldet kan være at man skal have flere kort op på hånden. Esajas på næsten 8, kan sagtens spille selv. Jeremias på 6 kan næsten spille selv og Zakarias på 3 år spiller sammen med mor eller far, han får dog altid lov til at spinne pladen. Det er stadig det gode gamle Uno spil, som vi husker det, men med et nyt og sjov twist. Man kan være 2-10 spiller og de anbefaler fra en alder på 7+

Rummybrix, spillede jeg selv meget som barn, dengang hed det dog Rummikub. Men af det jeg husker, er det helt det samme. Det giver i hvert fald den samme hyggestemning som jeg husker når alle brikkerne blev hældt ud på bordet. Her kan alle de 3 store være med, selv Zakarias på 3,5 kan faktisk næsten selv. Det er også lærerigt da vi øver tal og talrækken med drengene på samme tid. Man kan være 2-4 spilleder og de anbefaler fra en alder på 4+.

Vi har også testet Magnetic Art Case, som er en bog/kasse man kan åbne op og så har man en magnettavle på den ene side. Der medfølger 70 forskellige magneter i forskellige former og farver, så man kan lave et utal af figurer og den er supernem at have med sig, f.eks. i sommerhus. Alle drengene har brugt tid på at lave de figurer der er på de inspirations kort der medfølger, men de har også brugt meget tid på at lave deres egne figurer. Især Esajas og Jeremias som er de to mest kreative, har lavet de fineste robotter og raketter af fri fantasi, men også mor og far er blevet lavet i magneter.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, Vi har alle hygget os med at spille spil og lave magnet figurer her i de kolde vinter mdr.

Holdbarhed: GOD, Vi har brugt det en del, især Magnetic Art Case kan man næsten ikke se at drengene har brugt timer ved.

Pris: GOD, Jeg synes priserne er meget fair, da du kan få alle 3 ting til 340 kr. da man kan købe Uno spin og Rummybrix i en sampak.

Kvalitet: MIDDEL-GOD, Magnetic Art Case er af en rigtig fin kvalitet. Rummybrix er dog i en noget dårligere kvalitet end det gode gamle Rummikub, især brikkerne.


Cebrina fortæller:
”Vi har den seneste tid testet den sjove og fine magnetbog fra mierEdu. Bogen indeholder 70 forskellige magneter der kan sammensættes efter fri fantasi, eller man kan udfordre børnene med at de medfølgende inspirationskort, som kommer med forskellige sværhedsgrader.
”Bogen” er egentlig ikke en rigtig bog, men mere en smart opbevarings kasse hvor man har mulighed for at opsætte en magnettavle.  På den modsatte side er der en side som fungere som et whiteboard. Her kan barnet tegne med den medfølgende tusch og kombinere barnets tegnefærdigheder med magnet universet.
Bogen indbyder til mange timers fordybelse og leg, og hos os har både den store på snart 7 og den lille på 4 haft stor glæde af den.
Vi modtog boksen under lockdown vol.2 og lillesøster Freja brugte en hel del tid med den imens storesøster Emma sad med skoleopgaver. Emma brugte den derimod til at koble lidt af efter endt skoletid nogle af dagene.
De bruger også bogen til at bygge figurer af fri fantasi hvor den anden så skal gætte hvad det er de har bygget.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Bogen stimulere børns fantasi og udfordre dem på at skulle kopiere mønstre
Holdbarhed: MEGET GOD – Der er mange timers sjov i bogen
Pris: MEGET GOD – pakken koster 139,95,- Det syns jeg er en rigtig fin pris for den type legetøj.
Kvalitet: MEGET GOD

Memet har også testet sammen med sine børn, Emin på 4år og Amina på 7år.

Memet fortæller:

“Vi har testet UNOSPIN og Magnetic Artcase fra Randomshop som er utrolig underholdende for både børn og voksne.

Unospin

Amina har altid været glad for Uno spillet, og det ligger som en fast ting i vores ”tur-taske” uanset om vi skal kort eller langt. Dog har spillet aldrig rigtig været noget vi har spiller herhjemme, da vi har forbundet det med at tage det med ud.

Med UNOSPIN har vi et rigtig brætspil vi kan tage frem og hygge med omkring bordet. Den spændende nye ting med den spinnende plade gør at spillet bliver mere spændende og meget mere uforudsigeligt.

Med denne nye version har UNO givet nyt liv til det klassiske spil og er helt sikkert noget vi kan bruge mange timer på. Det er allerede blevet børnenes nye favorit, og det er da bestemt ikke et kedeligt spil for de voksne.

Mangler dog en lille kasse til UNO-kortene, så vi var fri for at bruge elastikker.

Magnetic Art Case:

Består af en kasse der kan foldes til en magnetisk tavle hvorpå man kan klæbe de forskellige geometriske figurer på og flytte rundet med det.

Kassen indeholder desuden hjælpekort med forskellige motiver man kan bygge, disse kort er markeret med stjerne efter sværhedsgraden på motivet.

Kortene viser let genkendelige ting og effekter fra dagligdagen.

På bagsiden, af den magnetiske plade er der en whiteboard plade der kan bruges både til magneter men også slippe fantasien løs til at kombinere din tegning og de geometriske figurer.

Emin kan sidde med denne boks i flere timer, mens Amina fortiden går i hjemmeskole. Et gennemtænkt produkt der både rammer de små og de store børn.

Vores vurdering bliver

Nytteværdi: GOD – Begge produkter er yderst nyttige til underholdning og læring, og er meget nemt at gå til.

Holdbarhed: MEGET GOD – Især Magnetic artcase bliver aldrig for kedeligt da det er fantasien der sætter grænserne og dermed ikke noget man har ”gennemført” det er nyt hver gang.

Pris: GOD, Til de penge er det svært at finde så mange timers underholdning, der kan tages frem og bruges igen og igen uden det bliver for kedeligt.

Kvalitet: GOD – Meget god kvalitet på begge produkter, kunne dog godt bruge en kasse til UNO-kortene så vi var fri for vores egne elastikker.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma Face Cream, Face Care, Facial Cleaning Gel and Eye Care Serum mv.