TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskebuffet 2021 – Testfamilien
TEST af Quut legemåtte fra Andemors Verden

TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskebuffet 2021

Flere af vores testfamilier har testet påskebuffeten 2021 fra “Kokken & Jomfruen”.

Anna fortæller:

“Vi fik lov til at tage påsken på forskud og teste Kokken & Jomfruens påskebuffet.

Du kan vælge mellem 25 forskellige retter. Både koldt, varmt og dessert.

Vi fik leveret 10 forskellige lækre traditionelle påskefrokost retter, med dessert og brødpakken.

  • Lune fiskefileter
  • Karrysild
  • Rejer og æg
  • Lun leverpostej
  • Hønsesalat
  • Tarteletter
  • Grøn salat m. Æblet
  • Lun tærte m. Spinat, ost, tomat og peberfrugt.
  • Varm lammeculotte
  • Citronfromage

Du skal bestille til minimum 5 personer og alt efter hvor mange retter du vælger bliver prisen regnet.

Vi havde bestilt maden, så vi kunne spise kl.13 og vi blev løbende opdateret om hvornår vores buffet ville blive leveret. Kl.11.30 kom maden, med en virkelig sød og rar chauffør. Som fortalte os hvilke retter der skulles lunes i ovnen. Hvilket i øvrigt også stod i ordrebekræftelsen.

Og han fortalte også hvornår han ca. ville afhente service og kasser igen.

Alt var forberedt og klargjort. Og der skulle kun fjernes film fra det meste.

Leverpostej, fiskefileter og tarteletfyld var det eneste der skulle varmes. Da både tærte og lammeculotte kom i en varme kasse – SMART !

Så efter 15-20 var maden klar til at blive serveret.

Alt smagte virkelig godt og lækkert. Min mor var vild med lammeculotten og tog alle rester med hjem. Frederik og Bedstefar roste leverpostejen, jeg var størst fan af hønsesalaten og min søster var pænt glad for citronfromagen.

Selv børnene spiste mad, hvilket hos os er en stor ting.

Vi har idag (dagen efter) modtaget en sms om hvornår de afhenter servicen igen. Og det skal bare stå fremme i kasserne rengjort. Super nemt!

Og igen super fedt med kommunikationen.

Jeg må bare sige, at det absolut ikke er sidste gang vi får mad fra Kokken & Jomfruen hvis vi skal afholde diverse middage. Vi synes alle at, priserne er virkelig gode, servicen er i top, det var nemt og vigtigst – maden var lækker.

Nu har jeg skrevet mange gange i testen at, det smagte virkelig godt – Men det gjorde det virkelig. En rigtig positiv oplevelse fra os og vores gæster.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  GOD – Så bliver det sørme da ikke nemmere at holde diverse traditions middage. Vi vil helt sikkert benytte os af det igen. Så vi ikke skal tænke på indkøb og madlavning imens man jonglere med småbørn.

Pris:  MEGET GOD –  Jeg syntes VIRKELIG at, priserne er fair. Vi testede som sagt påske buffeten og her starter priserne fra 129 kr. pr. Kuvert for 6 retter. Du kan få 7 retter til 144 kr. og 8 retter for 159 kr.

Hvis man vil sammensætte buffet helt selv – så er det minimum til 10 kuverter, ellers kan man bestille en fast menu fra 5 kuverter til 119 kr. eller en påskeplatte fra 2 kuverter til 139 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Det var lækker, traditionelt påskefrokost mad som smagte præcis som det skulle. Og som man kender det. Det var god kvalitet, det så indbydende ud og det var præcis som det skulle være.


Mie fortæller:

“Da der blev udbudt en test fra “Kokken & Jomfruen” skyndte vi os at byde ind. De har i mere end 50 år leveret mad ud af huset til diverse fester, hvor de har sørget for klassiske, velsmagende retter. Derfor så vi frem til at prøve deres fine påskebuffet, som vi testede af i anledning af Pilous 2 års fødselsdag.

Først og fremmest skal det nævnes, at vi i dagene op til dagen for vores lille “fest”, modtog flere mails med information omkring levering osv. Vi følte os derfor i trygge hænder og kunne roligt læne os tilbage og glæde os til at modtage menuen. Vi modtog endda en sms dagen før med info om præcis leveringstidspunkt, som blev overholdt til perfektion.

Derudover var det nemt og ligetil at få maden pakket ud og sorteret indtil gæsterne skulle komme, da der på hver enkelt anretning var påsat klistermærker med information om opbevaring og tilberedningstid.

Da vi fik pakket maden ud så det ved første øjekast ud som om at menuen var “lille” og vi var lidt nervøse for om der var mad nok. Men det kom så absolut ikke på tale – der var mere end nok!! Vi kan derfor uden tvivl tilslutte os “Kokken & Jomfruens” intentioner om at levere god mad – som der skal være rigeligt af!

Vi testede en stor “VÆLG-SELV”-påske/pinsefrokost med 10 forskellige retter og dertil en brødpakke. Der var således både til det kolde og det varme bord – og noget til enhver smag. Der var endda dessert, i form af en klassisk portionsanrettet citronfromage. “Kokken & Jomfruen” byder også på muligheden for at vælge portionsanrettede påskeplatter og ikke mindst mad ud af huset til mange andre af årets anledninger.

Slutteligt kan vi varmt anbefale “Kokken & Jomfruen” og tilslutte os de mange fine anmeldelser der allerede ligger på Trustpilot. Vores menu rummede mange elementer og var derfor i den dyre ende i forhold til kuvertpris, men der er masser af muligheder for at få leveret en menu uden at det behøver at blive dyrt. Skål og god appetit!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Man kan vel dårligt argumentere imod de mange fordele der ligger i at få leveret mad til døren til sin fest, uden at skulle røre en finger? 🙂

Selv det varme mad var tilberedt og anbragt i en varmekasse, så det kunne ikke blive nemmere!

Holdbarhed: GOD – der var mere end rigeligt mad – vi spiste rester samme aften og endda dagen efter!

Pris og kvalitet: GOD – Da man selv kan justere på prisniveauet afhængig af hvor mange retter man vælger, er der rig mulighed for at finde en menu der er til at betale. Vi synes måske at en kuvertpris på 214 kr. som vores kostede var mange penge, men taget i betragtning af de mange retter og ikke mindst at der også var lam, var prisen faktisk rigtig fin. Alt i alt – meget lækkert mad, som var nemt at gå til. Det er ikke sidste gang vi har prøvet “Kokken & Jomfruen” til en af vores “fester” herhjemme.


Mette afslutter:

“Vi var så heldige at få lov at holde en lille påskefrokost, ungerne og jeg, samt mormor og morbror.

Normalt er vi flere samlet og maden er fra mors køkkengryder. Men i år er alt anderledes og det er tid til at prøve noget nyt.

Så jeg havde glædet mig meget til at få mad leveret lige til døren. Og at der kun lige skulle lunes eller skæres ud før servering.

Nemmere bliver det ikke.

I ugen op til leveringen kommer der en vejledning på mail så man kan se helt præcis hvad der skal gøres med alt maden.

Det er nemt at gå til og fint beskrevet og så jeg synes det er smart at der er tænkt på miljøet så vejledningen ikke er printet ud på forhånd, hvis det ikke er nødvendigt for den enkelte kunde.

Vores buffet bestod af en brødpakke (2 slags brød) og smør, lammeculotte, karrysild, æg og rejer, hønsesalat, fiskefilet, salat, tærte, tarteletter med høns i asparges og selvfølgelig med tilbehør som remoulade, mayo og citron.

Til dessert var der citronfromage med flødeskum.Maden var lækker og velsmagende og vi blev alle godt mætte.

Selv Vigga som er småt spisende havde godt gang i at smage det hele.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.

Maden blev leveret som aftalt, med sms opdateringer om tidspunktet.

Og det hele er jo endnu bedre at Kokken & Jomfruen selv sørger for afhentning af det brugte service, det skal bare lige rengøres.. og det klarer opvaskemaskine jo. Det er virkelig service og så nemt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi har ofte bestilt mad fra Kokken & Jomfruen til livets festlige begivenheder, og det gør det da endnu nemmere at man også kan prioritere sin tid med familien i stedet for at stå i køkkenet en hel dag for at forberede en påske/pinse/julefrokost. Jeg er fan af konceptet. Kokken & Jomfruen er ikke kun til store fester som dåb og runde fødselsdage.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Der er ikke en finger at sætte på kvaliteten. Maden var frisk og velsmagende. Som beskrevet i vejledningen skal maden, af hensyn til holdbarheden og friskheden spises sammen dag, men rester til frokost dagen efter var nu også lækkert og friskt.

Pris: MEGET GOD. Buffeten koster 250 kr pr person med alt. Heri tilkøb af lamme culotte. Samt brød og dessert. Jeg synes det er en rigtig god pris.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Quut legemåtte fra Andemors Verden