TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskeplatte 2021 – Testfamilien
TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskebuffet 2021

TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskeplatte 2021

Flere af vores familier har testet en påske-platte fra Kokken & Jomfruen.

Platten koster fra 139,00 kr. pr. kuvert. Der nemlig er EARLY-BIRD-PRIS hvis man bestiller inden den 14. marts kl. 23.59.

Påske-platten indeholder 6 kolde og 2 lune retter.

Bianca fortæller:

“Min familie og jeg havde glædet os meget til at vi skulle holde vores egen lille påskefrokost.

I denne tid hvor man ikke rigtigt kan komme ud og ses med folk som man plejer er det rart stadig at kunne hygge sig med noget lækkert mad med dem man holder af.

Vi er en familie på 5. Min mand og jeg og vores 3 piger. Tiden til at stå i køkkenet hele dagen for at tilberede mad er der bare ikke for vores vedkommende så det er skønt at man hos Kokken & Jomfruen kan få leveret tilberedt mad lige til døren.

Det hele var super nemt. Vi modtog en mail med bekræftelse på vores bestilling. Her fremgik vores ønskede leveringstidspunkt samt oversigt over det bestilte og leveringen skete præcist i det ønskede tidsinterval.

Da vi modtog maden var det anrettet i engangsservice (platter) lige til at stille på bordet.

Der var 2 af retterne som lige skulle lunes inden servering og så var vi derefter klar til at gå til bords.

Sammen med platterne modtog vi et lækkert durumbrød (franskbrød) samt friskbagt rugbrød og smør.

Vi valgte at dele platten lidt op så det var lidt som en 3-retters menu. Vi startede med de kolde retter. Her indeholdte platten velkendte påskeretter som sild med karrysalat, æg og rejer, kamsteg med rødkål og appelsin, brie med vindruer og peberfrugt samt den lækreste hjemmelavede hønsesalat.

Derefter spiste vi de lune retter som var frikadeller med kold kartoffelsalat samt fiskefileter med remoulade og citron.

Frikadellerne var som mor ville have lavet dem og fiskefileterne var også meget lækre.

Jeg synes generelt at fiskefileter som man får udefra har tendens til at være meget tørre, men det var slet ikke tilfældet her. De havde en sprød panering og var friske og bløde indeni – helt perfekte.

Herefter var det tid til desserten som var et lækkert stykke blød brownie med valnødder i og jordbær. Den smagte så godt. Vi har så mætte efter alt det andet mad vi havde spist men desserten var en passende portionsstørrelse så den kunne vi lige have plads til også.

Al maden smagte virkelig godt og det var lækre og friske råvarer. Jeg var inden modtagelse lidt nervøs for hvor friskt det var når det også havde været undervejs i bilen inden levering hos os.

Her må jeg bare sige at der var intet at sætte en finger på.

Pigerne spiste også det meste med stor velbehag og dét i sig selv må være et kompliment til Kokken & Jomfruen da de ellers normalt kan være meget kræsne.

Mange tak for mad. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bestiller derfra.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:MEGET GOD – Lækker mad er altid godt. Vi brugte anledningen til at sidde lidt længere ved bordet og hygge med vores piger. Det nød vi alle sammen – sammen med maden selvfølgelig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi spiste maden den dag det blev leveret. Vi havde også en del tilovers som vi spiste dagen efter. Maden var stadig rigtig lækker på dag 2, men vil selvfølgelig anbefale at man spiser det den dag det leveres.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes prisen på 139/159 kr. er meget fair taget i betragtning hvor meget mad platterne indeholder.

Kvalitet: MEGET GOD – Der var ikke noget at sætte en finger på – maden var frisk og lækker.


Cebrina fortæller:

”Påsken står for døren og det betyder, for mange, at der skal holdes påskefrokost. I år muligvis lidt anderledes end normalt. Vi har fået lov at holde lidt før påske, og prøve årets påskeplatte fra kokken og jomfruen. Vi inviterede et par venner + børn på en lækker frokost. Vi var 4 voksne og 4 børn i alderen 4-7 år. Jeg var mest af alt spændt på portionsstørrelserne, og da maden kom, kunne jeg ånde lettet op.
Vi havde bestilt til 5 personer, og havde så selv købt en leverpostej og en spegepølse. Men det havde vi ikke behøvet. Ungerne hoppede lige i frikadellerne og de sprøde fiskefileter. Og jeg forstår dem godt, for de sad begge to lige i skabet.. Platterne var store og der var 7 forskellige ting på + frikadeller, og fiskefileter. Så altså var der fyld/pålæg til 8-9 forskellige slags madder. Der var 2 hele rugbrød og et virkelig lækkert ciabattabrød med. Der manglede vitterligt ingenting. Vi havde sikkert ikke haft plads til det, men skulle man ønske noget havde det været lækkert med en tartelet til også. Jeg er dog ikke sikker på at vi havde haft plads i maven til det alligevel.
Maden smagte godt, var veltilberedt og næsten vigtigst af alt, så var den frisk.
Noget af det jeg synes er rigtig fint ved årets påskeplatte er at den fås fra kun 139 kr. og kan bestilles helt ned til to kuverter og man kan afbestille HELT GRATIS helt indtil 8 dage før levering. Det er jo noget der giver virkelig god mening i denne tid med afstand og restriktioner.
At få påskefrokosten udefra gjorde også at jeg nåede både træning, bad og rengøring inden gæsterne kom 12.30. Det var helt vildt skønt at kunne bruge tiden på andet end at stå i køkkenet. Og jeg elsker at have god tid til at nusse om et veldækket bord.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – God mad og kvalitetstid med venner og familie er altid en god ting
Holdbarhed: MEGET GOD – Maden var frisk og vi fik rester til frokost dagen efter
Pris: MEGET GOD – Påskeplatten fås fra 139,-
Kvalitet: MEGET GOD – Maden var frisk og smagfuld.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KOKKEN & JOMFRUENs påskebuffet 2021