TEST af Panzerglass og rabatkode – Testfamilien
ANBEFALING KONFIRMATIONSMENUEN 2021 FRA SMAGERIET

TEST af Panzerglass og rabatkode

Annonce Panzerglass

Flere af vores familier har testet forskellige produkter fra Panzerglass

Produkterne er bl.a. antibakterielle covers, panzerglas og sprays. Alle produkter, som I også kan få lov til at købe med 25% på hvis I bruger koden PZtest25 her.

Rikke fortæller:
“Med intet mindre end 4 Iphones i familien, der bliver brugt fra den 9 årige og op til den 41 årige, så er der stor risiko for, at disse bliver tabt, skærme samt covers bliver smadret.”

Derfor er det bare et must for os herhjemme, at vi har skærmbeskyttere på, ellers kunne vi simpelthen bruge alle vores penge på nye skærme, eller nye telefoner.


Vi har modtaget 4 PanzerGlass clear cases der beskytter det flotte design på telefonen, samtidigt med, at det giver rigtig god beskyttelse mod slag, ridser og støv. Coveret er transparent, med en plastikramme til at beskytte kameraerne samt kanten hele vejen rundt om telefonen. Og telefonen kan sagtens lades op trådløst selvom coveret er på.

Alle telefonerne har fået monteret PanzerGlass beskyttelsesglas på fronten. Vi plejer faktisk altid, at aflevere vores telefoner i den lokale og så lade dem gøre arbejdet. Men det er jo slet ikke nødvendigt. Det er nemt og enkelt at påmontere det, der medfølger en overskuelig og udførlig trin for trin guide. Beskyttelsesglasset er stødabsorberende og meget modstandsdygtig over for ridser
– og så passer den perfekt sammen med coveret.

Sidst men ikke mindst, så har vi fået lov til at teste ’Panzerglass spray twice a day’. Det er et nyt skærmrensemiddel, der renser skærme fri for snavs og fedt. Det er vandbaseret og uden parfumer, parabener ammoniak og alkohol. Den er anibakteriel og dræber op til 99,999 % af alle almindelige bakterier.

Som tidligere nævnt, er det simpelthen et must herhjemme med skærmbeskyttelse herhjemme.

Jeg ville ønske jeg kunne sige, at det var fordi at børnene ikke altid er så gode til at passe på deres telefoner. Men i virkeligheden er det nok mest mig der er klodset og ofte smadrer mine skærme.

Min vurdering af produkterne fra PanzerGlass:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos os er det et must med skærmbeskyttere og gode covers der beskytter vores telefoner fint

Holdbarhed: GOD – De holder ridser og stød fra skærmene, men der skal ikke så meget til før der opstår små revner i beskyttelsesglasset. Måske er det bare mig der er for hård og taber mine telefoner for meget.

Pris: GOD – Skærmbeskytterne står til 259,95 kr ’Twice a day spray’ står til 99,95 kr og ’Clear case’ coveret står til 229, 95 kr. – og koden PZtest25 giver altså 25% i rabat på hele siden her.

Kvalitet: GOD – Virkelig god beskyttelse både til fronten og bagsiden af telefonen.


Mie beretter:
“Jeg har i en periode testet Panzerglass og et cover fra Panzerglass til min iPhone 11 pro.”
Jeg tør ikke undgå brug af Panzerglass og cover, da min telefon til tider er udsat for lidt modstand i form af en 1 årig, og jeg selv. Forstår ikke hvordan man til tider kan være så uheldig, så jeg priser mig lykkelig for Panzerglass.
Heldigvis fulgte der 2 panzerglass med i denne test, for jeg har allerede smadret det ene. Så længe det kun er panzerglasset, og ikke skærmen i telefonen der går i stykker, er testen bestået og produktet har forhindret det dét skulle.

Telefonen er perfekt beskyttet i både Panzerglass og cover.

Førstehåndsindtrykket er rigtig godt. Det hele kommer i meget fin emballage, og virker så professionelt. Som bonus fulgte der også en antibakteriel spray med, hvilket jo er genialt i denne tid. Jeg tør da slet ikke tænke på hvor mange bakterier der er på sådan en telefon. Et virkelig godt tiltag med sådan en spray.

Min vurdering af produkterne:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle kan have behov for Panzerglass og cover til sin telefon. For man ved aldrig hvornår uheldet er ude.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Panzerglasset gik i stykker efter første fald på gulvet. Måske telefonen har landet uheldigt. Men jeg synes det gerne må holde til lidt mere end et slag.

Pris: MEGET GOD – prisen er 229,95,- for et Panzerglass hvilket er en fair pris for et godt produkt. Det samme koster det cover jeg har testet. Den anti-bakteriellespray koster 99,95,-


Anders fortæller:
“I forbindelse med testen kunne vi få lov at vælge nogle forskellige produkter, og da vi er flere herhjemme med nye enheder, så var det perfekt timinig.”
PanzerGlass er som sådan ikke et nyt produkt i vores hjem, da vi har været flittige brugere af dem. Men på iPads var det helt nyt for os at prøve det. Vi har fået iPads skærmbeskyttelse med det såkaldte Privacy Filter – Her kan man stort set intet se når man sidder ved siden af den der har iPad i brug.

Den funktion tænker vi er helt genial – Specielt hvis man medbringer iPads ude i det offentlige eller til møder på arbejdspladsen eller i skolen.

Vi har ikke Privacy filter på vores telefoner men det er helt bestemt noget vi overvejer hvis vi på et tidspunkt kommer ud for at skulle skifte skærmbeskyttelsen ud.

Trine (Anders’ hustru) synes det er trygt og sikkert at have skærmbeskyttelsen på hendes telefon, fordi den ofte bliver placeret i tasken eller nettet sammen med nøgler og andre ting, som kan ridse skærmen. Det behøver man ikke tænke over med PanzerGlass på.

For min skyld synes jeg det er super dejligt og betryggende endelig at have fået skærmbeskyttelse på børnenes iPads, fordi jeg nok er typen der bekymrer mig lige lovligt meget når nu ungerne synes det er fint at rende rundt med iPads i hånden.

Som nævnt er PanzerGlass ikke nyt i vores hjem, og gennem årene må jeg sige at jeg synes de virkelig har gjort meget for at gøre det let at sætte skærmbeskyttelsen på. Jeg synes personligt selv at PanzerGlass altid har været prioritet 1, da andre lignende på markedet ikke er ligeså robuste og holdbare.

Jeg har her vist et billede af hvad pakken indeholder – som man kan se, er der en hel vejledning med til hvordan det skal gøres. Start med at tøre skærmen af med vådserviet, tør skærmen med mikrofiberkluden – Skulle der så komme noget støv eller andet på inden du påsætter skærmbeskyttelsen, så bruger man lige den fine dust-remover. Det er virkelig nemt.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det skaber en form for tryghed, og det er trods alt billigere at skifte skærmbeskyttelsen end skærmen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Holder til rigtig meget og længe.

Pris: Den er meget retfærdig – også set på holdbarhed og nytteværdi.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er så absolut i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALING KONFIRMATIONSMENUEN 2021 FRA SMAGERIET