TEST af påskefrokost-buffet fra Smageriet – Testfamilien
TEST af byggesættet Creator fra Bakoba

TEST af påskefrokost-buffet fra Smageriet

Annonce Smageriet

Flere af vores testfamilier har taget lidt forskud på påskens glæder og testet påskefrokost-buffet fra Smageriet.

Smageriet leverer mad ud af huset til i hele landet. De hjælper med maden, så du kan koncentrere dig om at være den bedste vært på dagen.

Smageriet har altid gratis afbestilling helt indtil 8 dage før levering. Eller du kan sikre dig yderligere med en afbestillingsforsikring, hvor du er dækket frem til selve leveringsdagen – også såfremt aflysning sker på baggrund af et
påbud fra myndighederne, der forbyder forsamlinger over et vist antal.

Se alle deres menuer på www.smageriet.dk


Anna Kathrine fortæller:

“Vi havde virkelig glædet os til, at skulle holde en fin påskefrokost for vores lille boble. Det var skønt, at dække bord, hvor børnene havde været med til at lave pynt og vi havde alle virkelig glædet os til, at skulle have rigtige gæster.


Maden blev på fornemmeste vis leveret, på det præcise tidspunkt, som vi dagen forinden havde modtaget på en sms fra Smageriet.

Sikke en menu – wauw. Når man læser Smageriets menu, kan man allerede fornemme, at der er tænkt over detaljerne og der er gjort meget ud af både udseende og smagsoplevelsen.

Vi har nydt følgende mad:

 • Marineret sild med løg og karrysalat med sprøde æbler
 • Æg med rejer
 • Krydderurtebagt laks serveret med sprøde salater
 • Lammemørbrad med rabarber, kål og kørvel
 • Hjemmelavet hønsesalat med svampemayo
 • Tarteletter
 • Hjemmebagt leverpostej
 • Paneret rødspættefilet
 • Galette med kartoffel og chorizo
 • Babyspinat med melon, agurk og salatost
 • Cheesecake med crumple og syrlig hindbær
 • Rugbrød, brød og smør

Det hele bliver leveret i smukke porcelænsskåle, så det er lige til at stille på bordet. Der står på hver enkel ret, hvordan den skal serveres, varm eller kold og evt. hvor længe den skal varmes – det var så let at gå til.

Maden var en sand oplevelse, og der var ikke en finger at sætte på noget. Alt var gennemtænkt, frisk og med gode smage, som både var traditionelle og nye, og vigtigst af alt, der var rigeligt med mad.

Konceptet for Smageriets påske/pinsefrokost, gør det nemt, at sammensætte din menu ud fra smag, behag og ønsker, via deres overskuelige hjemmeside. Her kan du vælge hvilke retter, som du ønsker, skal serveres til din påskefrokost. Det er muligt at bestille ned til 5 kuverter fra 150 kr.

Det var virkelig en lækker oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bestiller mad fra Smageriet.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det var skønt, at invitere vores boble til en dejlig påskefrokost, hvor vi ikke skulle tænke på andet, end at dække et smukt bord, resten klarede Smageriet til UG.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alt maden var frisk og meget lækker.

Pris: MEGET GOD – De 10 retter, som vi har nydt, kostede 275 kr., hvilket jeg synes, er en god pris, både med tanke på kvalitet, mad og flexibilitet ift. at udvælge retterne selv.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top og man fornemmer klart, at der er kræset for detaljerne og valgt gode råvare.


Trine fortæller:

“Vi har testet 10 retters påskefrokost menu fra Smageriet. Smageriet leverer mad til både små og store selskaber og alt fra tapas til store buffetter og 3- retters menuer.

Allerede inden chaufføren kom, var jeg fan. Vi havde nemlig inviteret bedsteforældre til kombineret tidlig påskefrokost og 4 års fødselsdag. Det var en anderledes, rolig formiddag, da vi kun skulle dække bord. Vi fik en besked aftenen før med tidspunkt for, hvornår chaufføren ville komme med maden. Maden ankom i store brødkasser, sirligt indpakket og med tydelige mærkater på hver enkelt ret. Vi havde også modtaget en mail med vejledning for maden.

Det meste var lige til at sætte på bordet og således allerede anrettet.

Forretten bestod af:

-Marinerede sild med løg, dild, kapers og karrysalat med sprøde æbler

-æg med rejer , mayonaise, citronperler og dild

-paneret rødspættefilet med grov remoulade og citronbåde

-krydderurtebagt laks anrettet med spæde salater, syltede rødløg, chilimayo og ærteskud

Hertil lækkert rugbrød og franskbrød

Fiskefileterne smagte af fisk og ikke af panering. Hvilket var virkelig lækkert. Favoritten her var laksen, som var rigtig god og godt sammensat ift. surt og sødt og ellers skuffede ingen af de klassiske kolde retter.

De lune retter bestod af klassikere, der hører sig til, men som alligevel havde nogle twists, som vi alle var vilde med.

-hjemmelavet hønsesalat med svampemayo og frisk estragon anrette på sprøde rugbrødschips

-tarteletter med høns og frisk persille

-hjemmebagt leverpostej med bacon og ristede champignon

-galette med kartoffel, fløde, chorizo og springløg

-lammemørbrad med rabarber, kål og kørvel

Galetten er lidt spist med en fin fordeling af kartofler og chorizo. Minder lidt om en tærte, men dejlig cremet.

-babyspinat med agurk, melon, salatost toppet med nødder og rosepeber

Gæsterne udtalte blandt andet om de lune retter: ”hønsesalaten er en klassiker og var let og tung på samme tid og fungerede godt med rugbrødschips.” ”Salaten var et frisk pust og lækker med både feta og melon.”.”God, gammeldaws leverdreng med hele pivetøjet.”

Alt i alt var alle enige om, at menuen var lækker, godt sammensat, smagfuld og varieret. Portionerne var store og maden var nem at tilberede og anrette. Prikken over i’et var desserten, som bestod af en lækker cheese cake med crumble og syrlig hindbær. Den var rigtig, rigtig, rigtig god og tog virkelig kegler, selvom vi næsten ikke kunne spise mere.

Vi har fået mad fra Smageriet før og hver gang, har det været virkelig lækkert. I de her coronatider, er det også en ekstra bonus, at man kan afbestille eller ændre i menuen, antal osv. Helt op til 8 dage før- det giver en god fleksibilitet.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: GOD – Hvis man ikke er til at stå i et køkken og lave mad i flere timer, eller ligesom os kombinerede fødselsdag med påskefrokost, så er det af stor nytte. Der var vitterligt intet arbejde i de få ting, som skulle tilberedes. Det eneste, er opvasken, men den havde været der alligevel.

Kvalitet: MEGET GOD – alle gæsterne var enige i, at der blev uddelt topkarakter. Især fordi det var klassikere, der hører til et påskebord, men med et twist og også nye, kreative retter såsom galetten og cheese caken.

Pris: MEGET GOD – en menu fra 150 kr, hvilket betyder du selv kan sammensætte den og vælge til eller fra. Jeg synes prisen er rigtig god, da der var virkelig meget mad- også mere end vi kunne spise og det er gemt til i dag, hvor vi glæder os til rester. Prisen er også fair, når man tænker på, at der er fisk og kød, som koster.


Nanna fortæller:

“Maden kom helt som aftalt, og blev leveret i kasser, pakket i fade og bøtter med tydelig angivelse af tilberedningstid og opbevaringsanvisninger. Det var virkelig overskueligt at gå til. Lammemørbraden og laksen er tilvalg til menuen, og kom smukt anrettet i portionsglas. Virkelig indbydende at stille på bordet.

Vi havde inviteret vores nærmeste boble af familie, som virkelig var imponerede over menuen! Som værter var vi ovenpå og havde overskud til gæsterne, fordi det hele var så nemt at servere. Enkelte ting skulle vi selv lune 10-20 minutter, resten var lige til at sætte på bordet.

”Leverpostejen smager virkelig hjemmelavet” og ”Der er bare ikke noget at sætte en finger på – det kan du godt lige skrive i testen”, sagde flere af gæsterne.

Menuen indeholdt de klassikere, som alle bare elsker: tarteletter, fiskefileter, leverpostej og æg med rejer. Og så indeholdt den lige et par twists i form af den lækreste krydderurtebagt laks og lammemørbrad med rabarber og kål, som virkelig var prikken over i’et.

Til dessert fik vi portionsanrettet cheesecake med hindbærcoulis! Virkelig lækker! Jeg var særligt vild med, at det ikke var en bærgelé på toppen, men en coulis. Den var frisk og lækker.

Det hele var bare nemt, overskueligt og ikke mindst smagfuldt og veltilberedt! I øvrigt var der RIGELIGT mad! Smageriets påskefrokost får vores varmeste anbefaling, og alle var enige om, at det kunne vi godt finde på at gøre igen! Det giver bare værtsparret overskud ikke at stå for alt madlavningen.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det var en kæmpe lettelse at få leveret alt maden!

Kvalitet og holdbarhed: MEGET GOD. Kvaliteten var helt i top! Alt var lækkert, veltilberedt og smukt anrettet. Det hele var friskt!

Pris: MEGET GOD. Prisen for en påskefrokost spænder fra 150 kr. pr. kuvert v. minimum 5 kuverter. Vores menu koster 275 kr. Det er mange penge, men som vi talte om, så indeholder den så mange elementer og lækre råvarer, som man aldrig selv ville have fået lavet, så når man vil forkæle sig selv og familien, er det pengene værd.


Mie V fortæller:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste en påskefrokost fra smageriet.

Vi har testet deres påskemenu, som man kan bestille helt ned til fem kuverter. Menuen kan fås fra 150 kr. pr kuvert.
Man kan også bestille en påsketallerken som man kan bestille helt ned til to kuverter. Det synes jeg er et rigtig fint koncept i de her Corona tider, hvor vi ikke kan samles med hele vores familie.
Vi har flere gange fået mad fra Smageriet, fordi det er så nemt, at gå til. Jeg er ikke typen, som bruger lang tid i køkkenet, så derfor er jeg vild med deres koncept.
Maden bliver leveret til døren og et par dage efter bliver al servicen afhentet ved døren.
Det meste af maden er forberedt, så den bare lige skal lunes i ovnen eller serveres. Nogle af retterne kommer endda portionsanrettet.
Vores menu bestod af det kolde bord med:
Æg og rejer, sild, hønsesalat, krydderurte laks og lammemørbrad, samt en lækker salat med spinat og melon.
Dertil var der lune retter med rødspættefilet, leverpostej, tarteletter med høns i asparges, kartoffeltærte. Der er selvfølgelig også brød og smør med.
Til dessert fik vi en cheesecake med crumble og hindbær. Den kan virkelig anbefales.
Har igennem tiden prøvet en del catering firmaer og kvaliteten varierer ofte, men kvaliteten af Smageriet mad er virkelig god.
Vi brugte ca. 30 min på at anrette og varme det hele, hvorefter vi var klar til at nyde selskabet.”
Min vurdering af påskebuffeten og Smageriet er:
Kvalitet/Holdbarhed: GOD – Det er friske råvarer og maden er velsmagende og pænt anrettet.
Nytteværdi: GOD – Det er nem og god mad.
Pris: MEGET GOD – Jeg synes det er en fair pris, når man ser på mængden af mad og kvaliteten. Der er masser af mad og vi har da rester tilbage til dagen efter.

Mie I afslutter:
“Vi har igen i år testet påskefrokostmenuen fra Smageriet.
I år prøvede vi buffetversionen, som bestod af følgende 10 retter.

· Marinerede sild
· Æg med rejer
· Krydderurtebagt laks
· Lammemørbrad
· Hjemmelavet hønsesalat
· Tarteletter med høns
· Paneret rødspættefilet
· Hjemmebagt leverpostej
· Babyspinat med agurk og melon
· Galette med kartoffel
· Cheesecake
· Brød og smør

Vi valgte at dele det op i forretter, hovedretter (lune retter) og dessert.

Maden blevet leveret en halv time før spisetid og var enten lige klar til at sætte på bordet eller klar til at varme i ovnen.

Den lækre cheesekage var lige prikken over i’et på en helt fantastisk madoplevelse. Hønsesalat, fiskefilet, tarteletter og lun leverpostej gik også rent ind hos ungerne, så der var noget for enhver smag.

Man kan selv sammensætte menuen, som man ønsker (ved min. 10 kuverter). Det er muligt at at bestille ned til 5 kurverters buffet eller kun 2 kuverter, hvis man vælger påsketallerken.

Lige pt. kan man få leveret i hele landet for 65 kr. med koden Påskehygge.”

Min vurdering af smageriet er:
Nytteværdi: MEGET GOD – Hos mig, som ikke er den store haj i et køkken, så er nytteværdien MEGET GOD. Jeg kan servere hjemmelavet mad for mine gæster uden selv at skulle have stået i køkkenet i flere timer forinden.
Pris: MEGET GOD – Det er virkelig gode priser, du kan næsten ikke lave den samme mad selv for de penge.
Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Det er kun de bedste råvarer der anvendes, ingen tvivl om det. Holdbarheden er som med andre madvarer. Det var masser af rester til dagen efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af byggesættet Creator fra Bakoba