TEST af Urban IKI front- og bagmonterede cykelstole – Testfamilien
TEST af påskefrokost-buffet fra Smageriet

TEST af Urban IKI front- og bagmonterede cykelstole

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Vitus (3 år) og Elin (2 år) testet front- og bagmonterede cykelstole fra Urban Iki.

Anne-Louise fortæller:
“Alle vores børn elsker at cykle og særligt Isak på 5 synes det er fedt at komme ud på lidt længere cykelture, men her kan Elin og Vitus dog ikke være med endnu på løbecykel og pedalcykel. Men med de nye cykelstole, hvor jeg kan have begge børn med på cyklen, er det klart nemmere at komme på flere ture og turen til og fra børnehave/vuggestue er ligeledes lettere.”

Cykelstolene fra Urban Iki er i virkelig flot og eksklusivt design – særligt når man sammenligner med de fleste andre cykelstole på markedet. På Urban Iki’s hjemmeside kan man selv sammensætte farver på stolen, så designet passer lige til ens egen smag. Vi valgte, at stolen skulle være i farven “Aotake mint blue “, pude i Minto black, og selerne i samme farve som selve
stolen. Der er et hav af farvekombinationer, så der er en stol der passer alle.

Ordet “iki” stammer fra japansk og bruges om personer, der er originale, stilfulde og spontane – derfor er der mulighed for at sammensætte stolen præcis, så det passer til din stil, så du kan vise og inspirere andre.

Vi har ikke prøvet en frontmonteret cykelstol før, men der er virkelig mange fordele her. Man kan have udsigt til sit barn uden hele tiden at skulle dreje sig, man har barnet lige ved sig, og barnet sidder i forreste række og kan følge med i det hele. Det er meget nemmere at tale med sit barn i mens man cykler, når barnet sidder her. Elin synes det er en kæmpe fest at sidde foran på cyklen, og jeg tror ikke, jeg får hende bag på igen. Barnet spændes fast med en 5-punktssele, som giver komfort og sikkerhed for barnet under cykelturen. Selen lukkes let og åbnes igen ved at aktivere to steder på selen, hvilket gør det sikkert og nemt.

Cykelstolen har en god ergonomisk form og bløde kanter, som gør stolen super god for barnet at sidde i. Det flotte sæde er vandafvisende og sørger for, at barnet ikke får våd numse. Stolen er super nem at montere og afmontere og fodstøtter og remme er nemme at indstille så den passer perfekt til barnet.

Til stolen kan tilkøbes et lille styr som barnet kan holde fast i samt en vindskærm. Jeg tænkte først, at skærmen måske var unødvendig, men den har virkelig været god. Den skærmer for vinden, og

Elin føler sig dejlig tryg bag skærmen. På alle turene til sommer, tænker jeg også den vil være god, i forhold til insekter mm.

Den frontmonterede cykelstol er beregnet til børn i alderen 9 mdr. til 3 år.

Derudover har vi testet en cykelstol til bagstellet – Urban Iki Rear Seat – den er ligeledes med 5- punktssele og er lige så nem at justere, så den passer til barnet. Den passer til et bagagebærer med en bredde på 120 – 175 mm. Cykelstolen er testet til at passe til et barn fra 9 – 22 kg. Den har samme gode komfort som frontstolen og sikkerheden er i top. Den er ligeledes ergonomisk og har et dejligt polstret vandafvisende sæde, så barnet undgår at få våd numse hvis cyklen har stået ude. Den kan ligeledes monteres på en elcykel – så bliver cykelturen ekstra komfortabel.

Derudover fik vi også fine cykelhjelme fra Urban Iki, men mine børns hoveder var for store, så disse kunne vi ikke teste. De er ellers også i virkelig fin kvalitet og med lygte bag på cykelhjelmen.

Stolene er et kæmpe hit og særligt Elin nyder at kunne tage på eventyr på mors cykel, mens hun kan følge med i alt der sker foran. Jeg var spændt, på hvordan det var at cykle med to børn på cyklen, men indtil videre er det gået fint og er ikke nær så tungt som jeg havde forestillet mig. Nu glæder vi os til foråret og sommeren, så vi kan komme på en masse cykelture ud i naturen.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi er så glade for de nye cykelstole og kunne absolut ikke undvære dem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cykelstolene er i super kvalitet og holder i al slags vejr.

Pris: MEGET GOD – jeg er imponeret over hvor billige cykelstolene er, den bagmonterede koster 599 kr. og den frontmonterede koster 499 kr., begge virkelig skarpt priser. Vindskærm og håndtag kan tilkøbes for 100,- .

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækre og i fantastisk kvalitet. Jeg har intet dårligt at sige om disse stole, og de er super elegante.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af påskefrokost-buffet fra Smageriet