TEST af Astion Pharma med fokus på Anti Itch Spray – Kløedæmpende spray til kløende hud – Testfamilien
TEST af Astion Pharma med fokus på Skin Cure og Face Cure

TEST af Astion Pharma med fokus på Anti Itch Spray – Kløedæmpende spray til kløende hud

Flere af vores testfamilier har testet produkter fra Astion Pharma efter eget valg, da der findes forskellige “behov” og problemstillinger hos de forskellige testere. I denne test har vi fokus på:

Anti Itch Spray – Kløedæmpende spray til kløende hud

Mette fortæller:

“Vi har modtaget lækre produkter fra Astion Pharma, de har en hel serie af produkter målrettet til eksem og og tør hud/hovedbund. Effekten har Astions produkter er klinisk dokumenteret og allergi certificeret. Udover at genopbygge hudens naturlige barriere, skal det også kunne lindre kløe.

Af præcis denne grund glædede jeg mig til at afprøve Astions Pharmas produkter, Bjørk døjer nemlig med massiv kløe om natten og ekstrem tør skællet hud, grundet aluminiumsallergi.

Mit førstehåndsindtryk var super lækre produkter i en neutral emballage i naturlige farver, som nemt kan pryde på vores badeværelseshylde.

Vi har testet følgende produkter:

Daily repair 40 %

Cremen er specielt fremstillet til folk med meget tør, skællende og udsat hud. Mine ben er særlig udsat i denne vintertid. Med et fedtindhold på 40 % lindrer den virkelig hudens irriterende overflade og genopbygger hudens balance. Cremen er let at påføre og meget drøj i brug og har en god forebyggende effekt. Min ben er velplejede og holder bedre på fugten efter jeg er begyndt på at bruge cremen.

Anti itch spray – for immediate relief of itching.

Særlig denne spray havde jeg store forventninger til, da Bjørk er enormt forstyrret af kløe og kradser sig til blods om natten. Sprayen er nem at betjene med få pump på dyssen, har man fået en passende mængde til at dække det kløende område. Selv i søvne kan man overskue at smøre sit barn ind, da det er simpelt og hurtigt overstået. Desværre oplevede vi ikke den effekt vi havde håbet på, effekten varer kun kortvarigt og derfor er vi nødt til at gentage processen flere gange i løbet af en nat.

Skin cure – for itching of eczema

Denne creme kommer i aluminum tube, hvilket jeg ikke havde været opmærksom på inden jeg bestilte. Det kan være problematisk hvis man, som min datter har aluminiumsallergi. Allerede da jeg fik den creme ud på mine hænder begyndte de at blive røde og brænde underligt, jeg smurte min datter en enkelt gang som oplevede det samme ubehag med rødme og svien/brænden. Derfor har vi ikke brugt denne creme yderligere. Grundet mulig allergisk reaktion. Vi har begge ret sart hud, selvom produktet ikke egner sig til vores hudtyper, kan den sikkert være behjælpelig for andre som tåler skin cure.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt at passe på sin hud, har man eksem vil en god creme være must!

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter vi testede er virkelig drøje i brug og holder i lang tid.

Pris: MEGET GOD – Produkterne har et yderst fornuftigt prisleje, især når produkterne holder i lang tid.

Kvalitet: GOD – Cremerne har en god konsistens og god effekt, dog havde den kløestillende spray manglende effekt. Men alt i alt synes jeg produkterne er af høj kvalitet.


Vores tester Lene har sammen med sine tvillinger Liv og Noa på 6 år Astion Pharma.

Lene fortæller:

“Vi har fået lov til at teste tre af Astion Pharmas produkter.

Produkterne kom to dage efter bestilling – så lynhurtig levering. Ligeledes er der lagt prøver med på de resterende produkter i serien.

Jeg har døjet med børneeksem som lille og har meget sart hud i dag. Min pige Liv er 6 år, og er allerede bekendt med flere former for hormoncreme. Jeg har ikke kunnet finde noget, som kunne behandle udbrud godt nok uden hormoner.

Men nu stødte jeg på dette produkt Skin Cure fra Astion Pharma. Det er lind i konsistensen og ikke som de fleste andre cremer til sart hud. Dem har vi typisk oplevet som værende meget fedtende,. Denne test var egentlig tiltænkt Liv, men det vidste sig at være mig selv, som fik et udbrud. Det har jeg behandlet akut med den kløestillende spray; anti itch spray efterfulgt af Skin Cure. Virkelig effektivt. Begge produkter kan svie lidt, hvis der er sår eller skorper på udslæt, men det går hurtigt over.

Daily repair har vi brugt på ungernes kroppe. En lidt fed creme, men den trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og lækker.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD er virkelig overrasket over, hvor effektivt produktet.

Holdbarhed: GOD grundet skin cure er lind i konsistensen gør, at den er svær og dosere, og man kan komme til at trykke for meget ud.

Pris: MEGET GOD prisen er relativ lav set i forhold til lignende produkter uden hormoner.

Kvalitet: MEGET GOD virkelig value for money.


Vores tester Marianne har sammen med datteren Mille på 7 år testet Anti Itch Spray samt Daily Repair 40% lotion fra Astion Pharma.
Marianne fortæller at datteren Mille gennem en længere periode har haft udslæt på kroppen og den senere tid især på ryggen, der er forsøgt flere ting uden virkning. Da muligheden for at teste disse produkter byder sig, er hun klar og der viser sig meget hurtig bedring og gode resultater.
ANTI ITCH SPRAY
Hver aften inden sengetid, hvor kløe især er et problem, er Mille blevet sprayet med Anti Itch Spray, lige de første sekunder fortæller Mille at det godt kan svie en smule, lidt som en stikken, men så er kløen til gengæld helt væk og hun kan få ro til at falde i søvn. Sprayen er også nogle gange blevet brugt i løbet af dagen, hvis kløen har været slem, her er det samme princip der gør sig gældende med sekundvarig svien og så er det væk og man kan komme videre.
DAILY REPAIR 40%
Om morgenen samt efter bad har vi brugt Daily Repair 40%, vi valgte denne for at cremen ikke skulle være alt for fed, da Mille har svært ved når det bliver for klistret, men denne absorberes rigtig hurtigt i huden og giver en hel masse fugt, det er skønt at finde et produkt man også kan benytte om morgenen i den faste rutine uden det kræver længere ventetid før man kan få tøj på. Fra vi startede med at bruge produkterne til udslættet var helt væk, gik der maks 14 dage og kløen er fuldstændig forsvundet.
Vurderig af Anti Itch Spray:
Nytteværdi: GOD – Det er jo fantastisk med et hurtigvirkende middel til at tage kløen for børn især.
Holdbarhed: MEGET GOD – Når man har sprayet er virkningen der længe, man er ikke tilbage i kløen efter 5 minutter.
Pris: MIDDEL – prisen ligger i den dyre ende til 199kr, til gengæld har man til rigtig lang tid.
Kvalitet: MEGET GOD – du får hvad du betaler for, og her får man et produkt der virker med det samme og holder længe.
Vurdering af Daily Repair 40%:
Nytteværdi: MEGET GOD – creme har vi altid brug for, denne kan bare lidt mere end almindelige lotions.
Holdbarhed: MEGET GOD – Du mærker hurtig virkningen af at smøre huden om morgenen, den holdes fugtig hele dagen uden at tørre ud.
Pris: MIDDEL – synes det er i den dyre ende, men klart hver en krone værd
Kvalitet: MEGET GOD – har aldrig oplevet et produkt give så hurtige og synlige resultater efter kortvarig brug.
HVAD SÅ NU??
Efter testen og som udslættet er væk, har vi fortsat tænkt os at bruge Daily Repair 40%. Prisen på 299kr er i den dyre ende, men til gengæld så har den udøvet mirakler på kort tid. Vores erfaring har vist os at den virker og er nem at indkorporere i de daglige rutiner.
Anti Itch Spray ved jeg dog ikke om er det første jeg ville vælge i almindelige “problemstillinger” omkring kløe, da den mest henvender sig til større områder med pumpeflasken, men ved udslæt ville jeg ikke tøve et sekund, for den virker og den virker hurtigt.
BESTILLING OG UDSEENDE
Hjemmesiden er super nem at navigere rundt på, alle produkter er delt op i hovedkategorier og fra bestilling til modtagelse gik kun en enkelt dag. Produkterne kommer i neutrale jordfarver, som ser pæne ud hvis man ønsker at have dem stående fremme, de skriger ikke til gæster at her bor en med eksem eller lignende, personligt er jeg glad ved de to produkter vi har testet har pumpefunktion, da det er mit foretrukne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma med fokus på Skin Cure og Face Cure