TEST af Astion Pharma med fokus på Scalp Cure – Testfamilien
TEST af Astion Pharma med fokus på Hand Cure og Hand Creme – håndcreme til behandling af håndeksem

TEST af Astion Pharma med fokus på Scalp Cure

Flere af vores testfamilier har testet produkter fra Astion Pharma efter eget valg, da der findes forskellige “behov” og problemstillinger hos de forskellige testere. I denne test har vi fokus på:

Astion Scalp Cure


Karin fortæller:

“Den sidste måneds tid har jeg haft fornøjelsen af at teste de skønneste produkter fra Astion Pharma sammen med mine børn Lucca og Marcus.

Jeg selv døjer med ekstrem tør hovedbund så valget faldt naturligt på Astion Scalp cure, som er et produkt der efter sigende skulle afhjælpe dette, ved at gå ind og berolige hovedbunden. Jeg har prøvet en del produkter før uden effekt, så havde en naturlig skepsis. Men må ærligt indrømme at min skepsis er kommet til skamme. Jeg har for første gang nogensinde oplevet at slippe for min tørre kløende hovedbund. Dette er derfor en keeper 😊

Lucca på 11 år døjer med skæleksem i ansigtet omkring hendes øjenbryn og det er særligt slemt om vinteren. Derfor valgte jeg Astion Face Cure i håb om at hendes eksem i ansigtet ville blive forbedret. Hun har selv smurt sit ansigt morgen og aften og der er ingen tvivl om at rødmen og kløen er blevet bedre. Jeg er som mor virkelig begejstret for den da hendes ansigt er blevet så fint 😊

Marcus på knap 10 år får virkelig tør hud i knæhaserne som klør helt forbandet meget. Da han det sidste års tid har været i gang med et viking mærke til spejder er hans knæhaser meget udsatte pga. han altid er i shorts. Derfor har han døjet ekstra meget denne vinter med haserne. Som mor vil man jo gerne sine børn det bedste og med tilbuddet om at teste Astion skin cure som skulle hjælpe på kløen var valget oplagt. Marcus er så glad for kløen er nu væk.

Den har en meget god nytteværdi, og kan bruges hverdag. meget god holdbarhed, virkelig drøj i brug, god pris i forhold til den meget gode kvalitet. Er vild med at den er uden kemi og parfume.

Jeg kan klart anbefale Astion Pharmas produkter, de lever fuldt ud op til det som de selv skriver.

Vores hverdag er ikke længere påvirket af eksem eller tør hovedbund og produkterne har en fast plads på hylden.


Vores tester Anne har sammen med sønnen Malthe på 11 år testet flere produkter fra Astion Pharma.

Anne fortæller:

“Vi har testet flere lækre produkter fra Astion Pharma. Vi kunne selv vælge produkter hjemmesiden, som er nem og overskuelig – opdelt i ”ansigtet, kroppen, hænderne og hovedbunden” så man nemt kan vælge produkter, der passer til de områder, hvor man har tør hud eller eksem. Malthe lider af slem børneeksem over hele kroppen, men specielt i ansigtet og hovedbunden, så vi valgte flg. produkter:

  • Astion Scalp cure
  • Astion Daily Repair 70 %
  • Astion Skin Cure
  • Astion Face cure

I dagligdagen bruger vi en del hormoncremer og fed creme til Malthe for at holde hans børneeksem nede. Vi vil rigtigt gerne undgå at bruge hormoncremerne, da vi ikke mener Malthes hud har godt af det i længden. Derudover har jeg en del steder på kroppen med MEGET tør hud. Det er specielt på albuerne, hvor huden bliver enormt ru og hænger fast i tøjet. Derudover er mine fødder ekstremt tørre, når de på denne årstid er lukket inde i sko og strømper hele tiden. Vi blev derfor super glade, da vi var så heldige at få lov til at teste produkterne fra Astion Pharma. Produkterne er uden cortison og allergi certificerede.

Astion Scalp Cure bruges i tørt hår mod eksem og kløe i hovedbunden. Produktet er nem at påføre i håret og fordeles med en let hovedbundsmassage. Malthe klør ekstremt meget i netop hovedbunden og klør sig til blods. Malthe havde rigtig god gavn af at bruge produktet. Kløen blev lindret og eksemen slået ned.

Astion skin cure og Astion Daily repair var i en samlet pakke til at lindre eksemplagede områder samt at opbygge meget tør og ødelagt hud. Skin cure kan bruges i stedet for hormoncremer. Malthe har en meget sart hud, da han har været ekstremt hårdt plaget af børneeksem siden han var spæd. Cremerne fungerede desværre ikke helt til hans hud. Den kunne ikke slå eksemen ned og sved i stedet. Vi har dog efter testen overvejet, om Malthe kan være allergisk overfor nogle af indholdsstofferne, da han er multiallergisk. Jeg havde dog stor glæde af begge cremer til mine meget tørre og ru albuer og tørre fødder. Cremen gav fugt til begge områder og huden blev igen blød og lækker. Begge cremer er nemme at smøre ind også selvom den ene er med 70 % fedtindhold.

Astion Face cure er mod skæleksem i ansigtet. Den er nem at påføre som en almindelig creme. Vi havde store forhåbninger til denne creme, da Malthe som på kroppen er hårdt ramt. Desværre var denne creme heller ikke god til Malthes meget sarte hud. Jeg havde igen rigtig god glæde af cremen til tørre områder i hovedet i denne kolde årstid.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra flg. Kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – cremerne er meget effektive til tør hud. De er nemme at smøre ud/påføre i håret. Det er en stor fordel at de er kortison fri og gør huden blød igen.

Holdbarhed: GOD – Astion Pharmas produkter giver meget fugt til huden, som holder fugten i lang tid, så man ikke behøver at smøre så ofte som med andre almindelige fugtighedscremer.

Pris: MEGET GOD – prisen er helt sikkert god set i forhold til priserne på sammenlignelige produkter – også set i forhold til mængden af indholdet.

Kvalitet: GOD – Astion Pharmas produkter levede ikke helt op til forventningerne mht. den eksemplagede hud. Dog er vi ret sikre på, at dette skyldes Malthes multiallergi og meget sarte hud frem for produktets kvalitet. Produkterne levede dog fuldt op til forventningerne i forhold til min tørre hud. Deraf ender ratingen på god.


Lukas og Michael har testet tre lækre cremer fra Astion Pharma. Lukas har børneeksem, og har testet Astion Face Creme. Michael har en grad af skæleksem, og har testet de to produkter mod skæleksem Astion Scalp Cure og Astion Face Cure.

Astion Pharmas cremer er beregnet til brug mod forskellige typer eksem, tør hud og hovedbund. Alle deres cremer indeholder det aktive stof Dermadextin, der danner et tyndt beskyttende skjold. Ved tilfælde af eksem nedbrydes hudens naturlige barriere, som medfører kløe og inflammation. Cremerne genopretter barrieren, og efterlader huden lækker, ren og blød.

Astion Face Cream

Astion Face Creme er en intensiv fugtighedscreme til tør hud eller den daglige pleje ved eksem.

Min søn har i testperioden fået smurt ansigtet 2 gange dagligt. Cremen er nem at smøre ud i ansigtet og trænger hurtigt ind i huden. Lukas er stadig berørt af vinterkuldens frosttørre luft, og hans hud tørrer hurtigt ud efter både ture og søvn. Cremen hjælper dog med at opretholde hans ellers dejlige babyhud, og ser frem til forsætte brugen indtil hans hud igen kan klare sig selv. Han nyder at blive smurt, og vi gætter på han mærker en øjeblikkelig behagelig effekt.

Skæleksem – Astion Scalp Cure og Astion Face Cure

Astion Face Cure er en creme der har en dokumenteret god effekt mod skæleksem, kløe og rødme. Hovedbundskuren Astion Scalp Cure modvirker irritation, kløe og skæl i hovedbunden.

Michael har i årevis døjet med skæl i hovedbunden, i skægget og om næseryggen, og har testet utallige produkter. Scalp Cure bruges efter behov, og er blevet brugt 1-2 gange om ugen i en måned. Før testperioden brugte Michael et skrapt middel fra lægen, der indeholdt binyrebarkhormon, som slog skæludbruddet øjeblikkeligt ned. Michael konkluderer, at Scalp Cure også lindrer kløen øjeblikkelig, og selvom det er nødvenligt at skylle håret igennem efter det er trængt godt ind, så efterlader det hovedbunden i en mere neutral tilstand, som kan vare i op til mere end en uge. Michael vil gerne forsætte med produktet, og tror nu på en bedre fremtid for sin hovedbund.

Face Cure er benyttet morgen og aften, og har i testperioden erstattet Neutrals dag- og natcremer. Effekten af Face Cure har bygget videre på succesen med at smøre ansigtet to gange dagligt, og ydermere har brugen af Face Cure ikke givet et eneste lille tilfælde af tør hud eller skæl om næsen eller i skægget, selvom Michael forsøgte at provokere eksemen, ved at udsætte barberingen et par dage ekstra.

Rating af 3 cremer fra Astion Pharma (Face Cream, Face Cure og Scalp Cure):

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis du eller dit barn har eksem kan Astion Pharmas cremer klart anbefales. De holder hvad de lover, er let tilgængelige og efterlader et godt indtryk på kroppen.

Holdbarhed: GOD – Alle 3 testede produkter anslås til at holde 11⁄2 måned, hvilket er rimeligt. Det hænger naturligvis sammen med prisen, men det er svært at forlange mere for en så god effekt.

Pris: GOD – Behovet som produkterne skal dække, er kontinuerligt, og investeringen er nødvendig, selvom de nævnte lidelser ikke kureres. En lidt længere holdbarhed får vurderingen i top.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne har generelt oversteget forventningerne, og har tilbudt anbefalelsesværdige alternativer til lignende produkter. Hele brandet lever op til deres omdømme.


Maria fortæller:

“Jeg har testet Astion Pharma fantastiske produkter mod tørhed og eksem. Produkterne er udviklet til at hjælpe mennesker der lider af forskellige former for eksem og tørhed i huden. Jeg har i mange år døjet med en tør og irriteret hovedbund. Jeg har efterhånden prøvet alt der var på markedet, men intet hjalp, derfor var jeg især meget nysgerrig på Astion Pharmas scalp cure. Produkterne kommer i en enkelt og let anvendelig emballage og er meget let at anvende.

Jeg har været virkelig imponeret over effekten af produkterne. Jeg har som sagt aldrig fundet et produkt der har kunnet fjerne den irritation og kløe jeg havde i hovedbunden. Allerede efter en uge mærkede jeg store forandringer i min hovedbund og har ikke længere kløe eller irriteret hovedbund.

Jeg har også testet deres håndcreme som igen har hjulpet meget på mine tørre hænder, der trænger til ekstra meget kærlighed her i vintermånederne. Jeg har måtte justere dosissen, da jeg oplever at man ikke behøver nær så meget produkt som ved andre mærker.

Jeg havde samme oplevelse ved deres bodylotion. Har skulle jeg ikke bruge nær så meget produkt og heller ikke nær så ofte for at få den ønskede effekt. Det er virkelig dejligt ikke at skulle bruge store mængder af produkterne for at få den ønskede effekt. Derfor kan jeg varmt anbefale alle at prøve produkterne på egen krop, jeg skal helt sikkert fortsætte med at bruge dem. Jeg har desuden tjekket produkterne på kemiluppen, for at sikre mig, at der ikke var unødvendige kemikalier i, da det er vigtigt for mig. Alle scorede højeste karakter og derfor kan man med god samvittighed bruge produkterne, uden at bekymre sig om kemien. Kvalitetsmæssigt synes jeg at produkterne langt overstiger mine forventninger også prismæssigt. Det udbytte jeg har fået, har været helt vanvittigt, taget i betragtning af, hvor mange penge jeg ellers har brugt på andre produkter. Det har været en øjenåbner, at jeg ikke behøver give flere 100 kr. for et dyrt mærke, for ofte slet ikke at få lige så gode resultater.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er slået helt bagover, hvor godt produkterne har virket, især deres Scalp cure.

Holdbarhed: GOD – Jeg har ikke brugt nær så meget produkt som jeg havde forventet var nødvendigt. Derfor er der produkt til lang tid.

Pris: GOD – Det er en overkommelig pris og ikke i den dyre ende.

Kvalitet: MEGET GOD – Jeg vurdere kvaliteten som meget god, da produkterne virkelig lever op til det de lover.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma med fokus på Hand Cure og Hand Creme – håndcreme til behandling af håndeksem