TEST af Norly & Friends Personlig godnathistorie og godnatsang – Testfamilien
TEST af Astion Pharma med fokus på Scalp Cure

TEST af Norly & Friends Personlig godnathistorie og godnatsang

Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes datter Elin (2 år) testet Norly & Friends Personlig godnathistorie og godnatsang.

Anne-Louise fortæller:
“Elin har altid sovet dårligt, så vi var meget klar på denne test i håb om, at Norly & Friends kunne hjælpe Elin til at falde hurtigere i søvn, samt få en bedre søvn.

Norly & Friends komponerer personlige godnatsange, som skaber ro, tryghed og nærvær som kan hjælpe børnefamilier omkring sengetid. Melodierne er med afslappende rytmer og blide toner som er indsunget af en rolig kvindestemme. Barnets navn bliver sunget i den valgte melodi, så sangen bliver personlig og giver barnet ejerskab over sangen. Når man køber en personlig godnatsang hos Norly & Friends, kan man på deres hjemmeside vælge mellem 4 sange. Når den er indspillet får man besked herom, og kan herefter logge ind på deres app, hvor man finder den indspillede sang, en instrumental (syng-med version), slumremusik, og hvis man har valgt at købe en personlig godnathistorie, så vil denne også ligge i denne app som højtlæsning.

Sangene er bedst egnet til børn i alderen 0-6 år og Norly & Friends giver 100% tilfredshedsgaranti.

Som sagt er der 4 forskellige sange at vælge imellem, som man kan lytte til på deres hjemmeside inden man vælger. Vi valgte “Månen står op”, da vi mente den passede bedst til Elin. Derudover kan man tilvælge en godnatbog, som også bliver personliggjort og som kan være et godt ekstra redskab til putteritualet. Bogen passer til den valgte godnatsang, så det hele hænger sammen.

I bogen er der gjort plads til en lille personlig hilsen til barnet fra giveren. Bogen er med til at bringe nærvær og tryghed når man læser den med barnet inden den personlige godnatsang sættes på.

Bogen indeholder en hilsen, godnathistorie om bamsen Norly og søvnmagien, sangtekst og noder til den valgte sang, plads til at skrive barnets putteritualer ned, og så er den fyldt med flotte og rolige illustrationer i blå farver.

Derudover er godnatbogen både FCC-mærket og svanemærket.

Elin forelskede sig straks i bogen med de flotte illustrationer og havde meget ejerskab over den. “Min” sagde hun bestemt, når hendes søskende nærmede sig bogen. Elins navn fremgår udenpå bogen, i teksten med sangen, selv i noderne er den skrevet ind og til sidst står der “godnat og sov godt Elin”. Vi prøvede det nye putteritual af, allerede den første aften. Vi læste bogen om Norly og søvnmagien og satte herefter godnatsangen på. De første gange valgte jeg udgaven med sang på, men jeg lærte hurtigt teksten og kunne så nøjes med at bruge den instrumentale version, da den havde bedst effekt hos Elin.

Efter nogle dages brug havde vi allerede god effekt.

Jeg oplevede at Elin hurtigere fandt ro og hun vidste, at når bogen var læst, så skulle hun ligge sig ned og lytte til sangen. Jeg har valgt at synge sangen igen og igen indtil hun sover, hvilket typisk tager 15-30 minutter. Før den nye godnatsang tog det typisk 1 time eller mere, så det har klart hjulpet hende. De andre børn er også vilde med sangen herhjemme, så når jeg har puttet Elin når jeg også lige ind og synge sangen for de andre, med deres eget navn indsat, det er simpelthen så hyggeligt.

Jeg synes Norly & Friends lever fuldt ud op til forventningerne, og jeg synes det kunne være en fantastisk dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave til de små, da den virkelig bringer hygge, tryghed og nærvær ind i putningen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Både godnatsang og godnatbog har hjulpet til en hurtigere og bedre søvn hos Elin.

Holdbarhed: MEGET GOD – Bogen er i super godt materiale og meget holdbar. Sangen elsker både Elin på 2 år og Silje på 6 år finder også ro ved den, så jeg tror vi kan få glæde af den længe.

Pris: MEGET GOD – En søvnpakke med bog og sang koster 499,-. Her får du både personlig godnat historie, godnatsang og en app. Jeg synes det er en super fin pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Appen er super nem og brugervenlig, og bogen er i super fint materiale.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Astion Pharma med fokus på Scalp Cure