TEST af A-Derma Exomega Control Spray NYHED, Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Repairing Cream – Testfamilien
VELKOMMEN TIL VORES 10 NYE SENIORTESTERE HOS TESTFAMILIEN.DK

TEST af A-Derma Exomega Control Spray NYHED, Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Repairing Cream

Flere af vores testere har testet følgende 3 produkter fra A-Derma.

Nedenfor er vist et udpluk af testernes vurderinger:

Vores tester Line har sammen med sin datter Alberte på 1,5 år testet hudplejeprodukterne fra A-Derma.

Line fortæller:

”Ærlig talt har jeg egentlig altid været en klovn til sådan noget med hudpleje, men jeg skal indrømme, at jeg har fået øjnene op for vigtigheden heraf, efter jeg er blevet mor og lige pludselig skal give min datter de bedst mulige betingelser for en sund og velplejet hud – den skal jo beskytte hende i rigtig mange år.

Siden Alberte var ganske lille, har vi døjet med tørre områder på hendes hud (især på maven og benene). Vi fik anbefalet en bodylotion fra A-Derma, som har vi brugt med god effekt lige siden. Dermed har A-Derma været en fast inventar i vores hjem i et års tid. Da vi fik muligheden for at teste produkter fra netop A-Derma, var jeg derfor ikke i tvivl om, at jeg ville takke ja hertil. Jeg kendte til mærket i forvejen, og jeg vidste dermed, hvad jeg gik ind til i forhold til kvaliteten. Jeg var spændt på at komme i gang med at teste produkterne, så jeg kunne finde ud af, om de levede op til mine høje forventninger. A-Derma er et plantebaseret brand, der er udviklet til at beskytte og pleje alle former for sart hud.

Vi har testet følgende produkter:

A-Derma Exomega Control Spray (199,50 kr.):  

Exomega Control Spray er en nyhed på markedet, som A-Derma netop har lanceret. Det er en almindelig bodylotion, som er kommet i en praktisk sprayflaske, hvilket gør det ekstremt nemt at påføre. Cremen virker kløedæmpende og beroliger øjeblikkeligt samt mindsker irritation forårsaget af tør hud. Den trænger nemt ind i huden og tilfører fugt hertil, hvilket er medvirkende til at genoprette hudens smidighed. Så har man tendens til tør hud, er den denne nyhed virkelig et godt bud på bekæmpelse heraf.

Vi har, som tidligere nævnt, kæmpet med tør hud på Albertes krop, siden hun var ganske få måneder, og vi er kommet frem til, at A-Derma er helt genial til at undgå denne tørhed. Hvis vi ikke smører hendes krop dagligt, bliver huden hurtig tør og irriteret igen. Vi har anvendt Exomega Control Spray på daglig basis i en god måneds tid, og det er helt sikkert en rutine, der er kommet for at blive. Jeg synes virkelig, det er genialt, at cremen er på spray, og at den er så nem at påføre.

A-Derma Exomega Control Foaming Gel 

Denne gel er en beroligende og kløedæmpende vaskegel, der er egnet til tør og irriteret hud samt hud med tendens til atopi. Vaskegelen kan enten smøres direkte på kroppen eller anvendes i badekaret, hvor vi primært har benyttet os af sidstnævnte.

Alberte elsker sæbebobler i vandet, og denne vaskegel skummer perfekt, hvilket jo er win-win, når den samtidig plejer huden.

A-Derma Dermalibour+ Reparing cream 

Hvem kender ikke til røde frostsprængte kinder, røde barnenumser, rifter eller irritation af huden på hænderne? Blot eksempler på irriteret hud, der kan trænge til kærlig pleje. A-Dermas Dermalibour+ Reparing Cream er netop egnet til at behandle eksempler som nævnt ovenfor. Cremen er et irritationsdæmpende plejeprodukt, der beroliger, renser og reparerer huden. I den seneste tid, hvor frostvejret har været medvirkende til frostsprængte kinder og irriteret hud, har vi anvendt denne Reparing Cream med virkelig gode resultater.

Efter at have brugt produkterne i over en måned, kan jeg uden tvivl sige, at de lever op til mine forventninger. Vi er fuldt ud tilfredse med produkterne og vi vil anbefale dem til alle. Uanset om man døjer med tør og irriteret hud eller ej, er det nogle lækre produkter, der efterlader huden blød og lækker. Produkterne kan anvendes af alle, som dermed opnår en dejlig, blød og velplejet hud. En kæmpe anbefaling herfra!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg tør vove at påstå, at de fleste mennesker anvender hudplejeprodukter i en eller anden grad. Vi er selv opmærksomme på at pleje (især) Albertes hud dagligt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug, og der er uden tvivl creme og vaskegel til lang tids brug.

Pris: GOD – Jeg har i skrivende stund fundet følgende priser på ApoPro:

 • Exomega Control Spray 200 ml koster 199,50 kr.
 • Exomega Control Foaming Gel 500 ml koster 176,35 kr.
 • Dermalibour+ Repairing Cream 100 ml koster 121,50 kr.

Jeg finder selv priserne i den lidt dyre ende, men der er dog ingen tvivl om, at pris og kvalitet hænger sammen. Vi vil helt sikkert fortsætte med produkterne herhjemme trods priserne, da vi er meget imponeret.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg har vitterligt ikke en finger at sætte på nogle af de tre testede produkter. Designet er fint og enkelt, og produkterne er nemme at anvende. Nyheden, Exomega Control Spray, er nem at anvende og trænger nemt og hurtigt ind i huden.


Pernille har også sammen med familien testet Exomega Control Foamed Gel, Exomega Control Spray og Dermalibour Repairing crema fra A-Derma Danmark.

Pernille fortæller:

“Vi har testet lækre cremer fra A-Derma, som kom på det helt rigtige tidspunkt, med frost og tørt vejr, som krævede god pleje til huden, især til børnene efter lange dage udenfor i daginstitutionen.

Vi har været virkelig glade for A-Derma plejeprodukterne. De er nemme at bruge, trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Både gel og spray er blevet brugt ved hvert bad og vi har alle mærket, at vores hud er blevet blødere og tendensen til tør hud er blevet minimal efter brug de sidste tre uger. Til børn, som normalt ikke er vilde med at blive smurt ind i creme, har sprayen gjort det hele lidt nemmere og der kan ”leges”, når den skal påføres, da den er sjovere end en normal creme.

Ved rødme og tørre pletter har vi benyttet reparationscremen, for at minimere problemerne hurtigst muligt. Efter brug af reparationscremen er vi fortsat med sprayen, for at risikoen for tilbagevende tør hud er mindst mulig.

Børnene har haft en del irriteret hud, i knæhaserne samt om munden, som vi har brugt reparationscremen til at bekæmpe.

Vi har før haft A-Derma produkter til at minimere tør hud, og især børneeksem som vi har kæmpet meget med, og disse produkter er lige så anbefalelsesværdige som andre produkter fra A-Derma, som vi tidligere har benyttet.

Produkterne er drøje i brug, så selvom prisen er i den lidt højere ende, så er der også til mange ganges brug – hvilket vi er rigtig glade for. Jeg vil til hver en tid anbefale A-Derma produkterne til andre, hvis de har lignende problemstillinger med huden, som vi har haft.

Vores vurdering bliver:

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er drøje i brug.

Pris: GOD – A-Derma sælger produkter af høj kvalitet og som er drøje i brug, hvilket gør prisen fair.

Kvalitet:  MEGET GOD – Efter korttids brug er der mærkbare forbedringer af huden.


Heidi har testet A-Derma sammen med døtrene Filippa på 4 år og Mathilde på 8 mdr. og fortæller:

“Vi har testet disse skønne produkter fra A-Derma og hele familien er faldet pladask for dem. Produkterne er baseret på Rhealba Havre og dennes beroligende og reparerende effekt.

Særligt nyheden Exomega Control Spray har vi været rigtig begejstrede for. Vores børn er normalt ikke særlig glade for at få creme på, men med denne spray er det bare en fest, fordi den kilder dejligt på maven.

Desuden er den virkelig nem at fordele på huden og trænger hurtigt ind. I en travl hverdag med to små børn, er det en stor fordel, da den er super effektiv og efterlader huden blød og velplejet.

Exomega Control Foaming Gel er en beroligende og kløedæmpende vaskegel. Den er flittigt brugt i badekarret af både mor og børn. Den giver den skønneste skum i badet og beroliger huden, så man får et dejligt afslappende karbad. Samtidig er den naturligvis fri for parfume og dermed fantastisk til alle aldre.

Dermalibour+ Repairing Cream er som navnet fortæller en reparationscreme og man må sige, at den lever op til sit navn! Vi har testet den på både rød babynumse, røde babykinder og mors tørre, ødelagte vinterhænder. Den leverer et rigtig godt resultat ved alle formålene, både rødme, tørhed og små revner forsvandt efter ganske få ”behandlinger”. Den trænger desuden hurtigt ind og efterlader ikke huden fedtet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Da man altid har behov for gode og plejende hudprodukter især som børnefamilie. Også endda uden skadelig kemi, så de kan benyttes af hele familien.

Holdbarhed: GOD – De holder længe og er drøje i brug, så der er til lang tid, trods flittig brug.

Pris: GOD – Priserne er fornuftige og helt sikkert pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten ligger helt sikkert i top og efterlader en virkelig velplejet hud.


Mie fortæller:

“Vi kender i forvejen A-Dermas produkter, da det er produkter, som vi har brugt fast til vores unger på hhv. 8 og 12 år. Især den store har døjet meget med atopisk hud og her har deres produkter været guld værd.

Exomega Control har vi brugt i mange år, men det nye er nu, at den kommer på spray. Det er altså super genialt, især fordi Magnus på 8 år, ikke er særlig glad for at få creme på, men med denne går det lidt nemmere. Det skal lige siges, at det kan være lidt svært at styre, når man sprayer det på, men det er nemt at smøre ud og tørrer hurtigt ind i huden.

Sprayen har en plejende, beroligende og kløedæmpende effekt. Den tilfører fugt for at genoprette hudens smidighed og velbefindende.

Exomega Control Foaming Gel er genial til badet.

Det er beroligende og kløedæmpende vaskegel til tør og irriteret hud, samt hud med tendens til atopi hos spædbørn, børn og voksne. Den kan anvendes til både ansigt og krop.

Vi kommer et par dråber i badet, når Magnus hopper i badekarret og jeg bruger den til både ansigt og krop, når jeg selv er i brusebad.

Den er specielt udviklet til at mindske hyppigheden af udbrud (tørhed og irritation).

Efter brug er huden beroliget, fugtet og klar til den efterfølgende pleje.

Dermalibour+ Repairing Cream er god at have til den udsatte hud. Magnus kan godt få små tørre plamager på kinderne i frostvejret eller små rifter, hvor denne creme gør underværker.

Cremen renser og beroliger hudirritationer.  Man kan bruge den til daglige hudproblemer som f.eks. rødme, tørre pletter, kløe, små daglige skrammer og rifter, irritation omkring munden, røde numser og håndirritation.

Ingen af produkterne indeholder parfume.

Min vurdering bliver:

NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – Disse produkter er uundværlige i vores hjem, hvor vores datter har tendens til atopisk hud. De har været vores redning i mange år. Den nye spray er genial især til børn, som ikke er så glad for at blive smurt ind i creme.

HOLDBARHED/KVALITET: MEGET GOD – Det er produkter, som er drøje i brug og som bliver til i helt sterile omgivelser. Takket være den patenterede emballage, der sikrer at ingen udefrakommende kontaminering kan trænge ind, opnås helt igennem sterile produkter, der medfører en minimeret risiko for allergiske reaktioner.

Derudover er A-Derma miljøbeviste fx. kommer det pap der anvendes til A-Dermas emballage fra ansvarlig og bæredygtig skovbrug.

PRIS: MEGET GOD – Priserne er på et niveau hvor alle kan være med. Det er ikke billige produkter, men man får den kvalitet man betaler for.


Elisabeth fortæller:

“Mine børn Noah på 3 år, Malthe på 10 måneder og jeg har gennem den seneste måned testet 3 produkter fra A-Derma.

Produkterne ser indbydende og familievenlige ud.

De signalerer, at der er tale om produkter som hele familien kan bruge fra spædbarn til voksen.

A-Derma Exomega Control Foamed Gel

Vaskegelen skulle virke beroligende og kløedæmpende og det må jeg erkende, at den gør. Den er behagelig at bruge i badet, dog er den lidt for tyndtflydende efter min mening til brug i brusebadet. Børnene elsker at være i karbad, da den skummer godt. Huden bliver efterladt dejlig blød og fugtgivet.

A-Derma Exomega Control Spray

Exomega Control Spray er en bodylotion på spray, som er virkelig fugtgivende og kløestillende. Især Noah og jeg har haft problemer med kløende ben, men efter brug af denne spray, er dette et overstået kapitel for os. Noah synes, at det er sjovt at få creme på nu og han hjælper gerne med at få smurt Malthe og sig selv ind.

A-Derma Dermalibour+ Repairing cream

Denne creme har vi brugt til meget tørre og/eller irriteret steder på kroppen. Noah har haft rødme og tør hud i ansigtet pga. kulde og fugt, og her har Repairing Creme været god. Jeg har længe haft problemer med tørre og ru albuer, disse er nu dejlig bløde.

Jeg kendte ikke til A-Dermas produkter før denne test, men de vil fremover være at finde i vores hjem, særligt i vinterperioden.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Da den virker fugtgivende og kløestillende som angivet.

Holdbarhed: GOD – Drøj i brug undtagen spraylotion, da den næsten er opbrugt på 1 måned.

Pris: GOD – Pånær spraylotion da 200 kr. om måneden på bodylotion er for dyrt for vores budget.

Kvalitet: MEGET GOD – Pænt design og gode produkter.


Sara fortæller:

“Den seneste måneds tid, har vi herhjemme testet produkter fra to af A-Dermas serier –  Exomega Control og Dermalibour +.

Exomega control serien er en plantebaseret hudplejeserie til tør, irriteret og atopisk hud. Produkterne er uden parfume og udviklet af dermatologer.

Dermalibour + serien er en reparationsserie, som kan bruges ved små skrammer, irriteret hud og hud med tendens til atopisk eksem.  Den kan eksempelvis også bruges ved frostsprængte kinder og røde barnenumser, og er naturligvis også uden parfume.

Vores søn Milas på 1,5 år har 7-9-13 aldrig døjet med atopisk eksem, men rød numse og frostsprængte kinder er noget, vi kender til og her har Dermalibour + Repairing creme virkelig haft en god effekt. Cremen er drøj i brug, nem at smøre ud også virker den! Derudover har jeg selv brugt den på irriteret hud, grundet det skiftende vejr, og jeg oplever at rødmen og irritationen forsvinder efter kun få dages brug.

 Exomega control Emollient spray og Exomega control Emollient foaming gel har vi især benyttet i forbindelse med bad. Milas elsker at være i bad og han vil det gerne hver eneste dag – af den grund har vi sørget for at give huden godt med fugt efter badet, og der er Exomega control Emollient spray simpelthen guld værd. Den smarte sprayflaske, som kan spraye uanset om den vender på hovedet eller ej, gør det sjovt at få creme på, og Milas har selv kunnet hjælpe til. Body lotionen er nem at smøre ud og trænger hurtigt ind, også giver den en masse fugt til huden. Faktisk har det slet ikke været nødvendigt med påsmøring dagligt, da Exomega control Emollient foaming gel er skånsom mod huden, og udtørrer den ikke – tværtimod. Vi har benyttet foaming gel’en både i bruseren og i badekaret begge dele med stor succes.

Alle tre produkter kan benyttes af hele familien, hvilket vi herhjemme synes er en stor fordel – på den måde er man fri for at have en masse forskellige produkter og holde styr på, hvem der må bruge hvad. Vi er fuldt ud tilfredse med A-Dermas produkter, og vi vil klart anbefale dem til familie, venner og kollegaer.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle tre produkter er produkter, som vi bruger hver dag, og hverken kan eller vil undvære. Vores hud har så stor betydning for vores velvære og det er derfor enormt vigtigt, at vi plejer den med gode kvalitetsprodukter, som disse fra A-derma må siges at være.

Holdbarhed: MEGET GOD  – Produkterne er drøje i brug, og har derfor en lang holdbarhed – også selvom man bruger dem dagligt.

Pris: MEGET GOD – Alle produkterne koster under 200 kr. og grundet drøjheden holder de længe.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top og produkterne holder hvad de lover.


Vores tester, Christina, har sammen med familien testet 3 produkter fra A-Derma i den sidste måned.

Christina fortæller:

“Vi fik tilsendt 3 produkter fra A-Derma. Deres helt nye Exomega Control Spray, som er en bodylotion på spraydåse. Den virker klødæmpende og beroligende og tilfører en masse fugt. Den kan bruges til både børn og voksne. Vi har være ekstremt glade for denne lotion på spray. Jeg er gravid og den er simpelthen så lækker at smøre den voksende mave ind i, vel vidende at man ikke tilfører sin krop hormonforstyrrende stoffer og parfume.

Min datter på 3 år synes, at det er mega sjovt at få sprayet kroppen ind i lotion og det bliver til en sjov leg, når huden skal fugtes.

Vi var også heldige, at få tilsendt deres Exomega Control Foaming Gel, som er en vaskegel, som kan bruges både i brusebad og badekar. Den skaber et ekstremt dejligt skum i badekarret også er det vildt lækkert, at den er uden parfume og samtidig tilfører huden masser af fugt.

Det sidste produkt som vi har testet er Dermalibour+ Repairing Cream. Det er et irritationsdæmpende plejeprodukt, der øjeblikkeligt beroliger og reparerer huden. Jeg havde fået noget udslæt på mine ører, som kløede rigtig meget. Efter en uge hvor jeg smurte det med cremen, var udslettet forsvundet.

Vi har været glade for alle 3 produkter, men det er klart Exomega Control Spray, som vi er blevet mest afhængig af, og som kommer til at blive et fast produkt på vores badeværelse.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hele familien både spædbørn og voksne kan bruge produkterne.

Holdbarhed: GOD – Produkterne er drøje i brug, dog er Exomega Control Spray næsten tom efter en måned, men den er også brugt dagligt.

Pris: Middel – A-Derma er ikke billige produkter og selvom de er drøje i brug, så synes jeg 199 kr. er lige i overkanten for en bodylotion, som skal bruges dagligt og kun lige holder lidt over en måned.


Vores tester Line har sammen med sin søn Malthe på 1,5 år testet 3 forskellige hudpleje produkter fra A-Derma.

Line fortæller:

“Vi har den seneste tid testet nogle enormt lækre hudpleje produkter fra A-derma.

Vi havde set meget frem til at testet produkterne og håbede inden vi begyndte, at vi måske var heldige, at de også havde en effekt på Malthes børneeksem.

Da vi første modtog produkterne, blev jeg meget begejstret for udseendet på produkterne. De fremstår enkelte og neutrale i farverne, så de passer ind på både badeværelse og på hylden på børneværelset, uden at springe lige i øjnene.

Det første produkt, som vi tog i brug var Emollient sprayen. Den er vi blevet meget glade for og er nu en fast del af vores rutine herhjemme. Den er nem at påføre, og trækker hurtigt ind i huden, hvilket er en kæmpe fordel, når man har et barn, som ikke bryder sig om at blive smurt ind i creme flere gange om dagen. Til vores store glæde har den også haft effekt på Malthes børneeksem, som har været under kontrol, siden vi begyndte at bruge denne spray morgen og aften på ham.

Emollient foaming gel er også et fantastisk produkt, som vi bruger i badekaret til Malthe og jeg selv smøre mig ind i under bad. Den er med til at give en smidig og blød hud som ikke udtørre.

Repairing creme er også blevet en fast del af Malthes ”pusle kasse”, som vi benytter, hvis han for kradset hul på sin eksem eller har rød numse. Den virker hurtigt og effektivt og vi behøver ofte kun, at smøre én gang ved bleskift og så er huden pæn igen.

Alle 3 produkter vil jeg klart anbefale, som en del af især børnefamiliens faste inventar til pulsebordet.

Min vurdering bliver: 

Nytteværdi – MEGET GOD –  Alle har godt af at passe på sin hud og pleje den.

Holdbarhed – GOD – Produkterne er drøje i brug, med undtagelse af sprayen, som blev brugt forholdsvis hurtigt op, men vi brugte den også hverdag.

Pris – GOD – Det er gode penge, der er givet ud, og kvalitet koster nogle gange lidt ekstra.

Kvalitet – MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top på disse produkter.


Christine fortæller:
“ADerma er et plantebaseret brand, der specialiserer sig i sart hudpleje. I denne test vil jeg primært have fokus på Exomega control spray, men også komme kort omkring de andre produkter.
Exomega control spray er en bodylotion i sprayflaske. Denne løsning gør det utrolig nemt og hurtigt at få smurt kroppen ind. Vores to mindste børn døjer meget med tør hud på benene, især på knæ og ankler, og de har sjældent tålmodighed til at få creme på. Med sprayflasken tager det den halve tid, og de synes, at det er meget sjovere. Lotionen trænger hurtigt ind i huden og man føler sig ikke fedtet bagefter. Vi ser en markant forskel på deres tørre hud, efter at have brugt denne lotion efter hvert bad. Vores eneste udfordring med dette produkt er at man lige skal lære sprayflasken at kende. De første par gange hvor vi brugte flasken, kom det bare i en tynd stråle, fordi jeg ikke fik trykket hårdt nok, men når der først er styr på den del, går det let som en leg. Det er et produkt, som jeg kan se os fortsætte med at bruge.
Det næste produkt i denne test er Exomega control foaming gel, som er en lækker vaskegel til sart hud. Den efterlader huden blød og uden duft af parfume, så jeg har brugt den til hele familien.
Vores teenager har meget sart hud, der nemt reagerer med rødme ved brug af visse produkter, men denne creme har hun brugt uden problemer.
Jeg lider selv af en kronisk hudsygdom (hidrosadenitis superativa), men i løbet af den sidste måned, hvor jeg har vasket mig med denne, har jeg ikke haft et eneste udbrud, så den er helt sikkert fast inventar på badeværelset fremover.
Det sidste produkt i testen er dermalibour+ repairing cream som er et plejeprodukt, der beroliger, renser og reparer huden. Jeg har brugt cremen på mine vintertørre hænder med stor succes.
Efter daglig brug i ca. 14 dage er rødmen forsvundet og mine hænder er langt mindre ru.
Herefter har jeg kun smurt ved behov. Denne creme vil jeg også bruge i vintermånederne fremover, da det er den første creme, der har hjulpet mine hænder så hurtigt.
Jeg er vild med alle produkterne, især fordi ADerma har en stor fokus på deres miljø påvirkning.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne er virkelig nemme at bruge og gør hvad de lover.
Holdbarhed: GOD – Lotionen er virkelig drøj i brug og en flaske holder længe. Både vaskegel og creme oplever jeg dog at skulle bruge en anelse mere af i forhold til lignende produkter.
Pris: GOD – Produkterne er ikke helt billige, men jeg synes, at de er pengene værd.
Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne er virkelig lækre.

Vores tester Nanna har sammen med sine to døtre og mand testet tre produkter for A-Derma.

Nanna fortæller:

“Vi var så heldige at modtage følgende produkter fra A-Derma:

 • Exomega Control Spray
 • Exomega Control Foaming Gel
 • Dermalibour+ Reparing Cream

Vi så meget frem til at prøve alle produkterne, men især Exomega Control Spray glædede vi os til at prøve. Begge vores piger hader at få creme smurt ud, og de er dagligt generet af kløe fra vaccinationsstik og rødme pga. hudirritation, derfor passede denne test perfekt til os.

A-Derme Exomega Control Spray er så nem at påføre. Cremen er på spray og den er meget behageligt at spraye på huden. Jeg var i starten lidt spændt på “creme på spray”, da vi ofte har haft oplevelser med solcreme på spray, hvor netop sprayen enten skyder voldsomt omkring sig eller efter kort tid går i stykker. A-Derma Exomega Control Spray virker upåklageligt. Uanset hvilken retning man vender den, fordeles cremen langsomt på huden. Cremen trænger hurtigt ind og huden bliver silkeblød. Cremen elskes af både børn og voksne herhjemme, især fordi den også er kløestillende.

A-Derma Exomega Control Foaming Gel er en beroligende vaskegel, som mindsker tør hud. Vaskegelen egner sig især i samspil med Control Spray. Vi har kun anvendt dem i samspil, og de har gjort et virkelig godt stykke arbejde. Ingen tør hud i vores familie i hvert fald.

A-Derma Dermalibour+ Reparing Cream er en lifesaver, det er simpelthen et vidundermiddel. Herhjemme er den anvendt til tørre hænder, rød numse, hudirritation pga. ur, og kløe fra vaccinationsstik. Den er fantastisk og klarer alle opgaverne til perfektion.

Alt i alt har vi været yderst tilfredse med testen fra A-Derma, og vi vil fortætte med at anvende  alle tre produkter.”

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne gør præcis, hvad de lover. Vi har haft stor effekt af alle tre produkter.

Holdbarhed: MEGET GOD – Selvom vi har brugt produkterne i en måned, så er der stadig masser produkt tilbage. De er alle tre drøje i brug.

Pris: GOD – Det er selvfølgelig individuelt, hvad man vil give for forskellige produkter. Personligt synes jeg, at produkterne er lidt i den dyre ende, da de har en samlet værdi på knap 500 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne har forskellige gode ingredienser, hvilket gør kvaliteten yderst god.


Stephanie fortæller:

“Vi har været så heldige at teste tre produkter  fra A-Dermas Exomega serie, som vi virkelig har haft meget glæde af og som har været et kæmpe hit hos drengene.

Den måned, som vi har testet produkterne i, har de været en fast del af vores daglige rutine. Deres nye smarte Controle Spray er virkelig smart og nem at bruge samt påføre på kroppen. Den er et kæmpe hit hos drengene, som synes, at det er det fedeste, at sprøjte cremen på kroppen, efter de har været i et lækkert karbad fyldt med dejlige bobler fra deres Controle Foamed Spray.

Herhjemme lider vi desværre alle tre af atopisk/eksem og tør hud, så jeg har været marked igennem efter cremer og showergel, som kan afhjælpe vores tørre og irriteret hud. Efter 3 uger med fast rutine af de tre A-Derma produkter, kan det mærkes på vores hud. Et bad, som normalt efterlader vores hud tør og irriteret, føles nu dejlig blød og smidig, og den skønne Controle Spray, blødgøre og beroliger, samtidig med at den er utrolig lækker at påføre. Sidst men ikke mindst har deres Controle Cream forebygget drengenes tørre, sprukne kinder, som trods kulde er pænere end før vi startede på testen.

Produkterne bliver en rutine og samtidig bliver de en fast del af vores sortiment. Samtidig kan jeg anbefale produkterne til alle som lider af tør,  irriteret og atopisk/eksem hud, eller har børn som har tendens til vinter kinder.”

Nytteværdi: MEGET GOD – Man bruger det ofte og produkterne er gode.

Holdbarhed: GOD – De er drøje i brug og holder derfor længe.

Kvalitet: MEGET GOD – De lever op til forventningerne og er utrolig lækre.

Pris: GOD – De ligger ikke i den billige ende, men når man tænker på, hvor drøje produktet er i brug er prisen rimelig.


Vores tester Manja har sammen med bonussønnen Jonas på 10 år testet produkter fra A-Derma.

Manja fortæller:

“Vi har valgt, at teste produkter for A-Derma, da Jonas har en meget sensitiv hud, og skal helst ikke bruge produkter med for meget parfume i. Jonas har en tendens til at slå ud i armbøjningerne, og lider af tør hud på hænderne specielt i disse Corona tider med sprit. Vi håber på, at vi finder en produktserie, som vil være god for Jonas sensitive hud og at denne serie kunne blive A-Derma.

A-Derma Exomega Control, Emollient spray: Der er noget dejligt og nemt ved denne spray creme. Cremen kan godt være lidt flydende og den kan derfor godt løbe, når man sprayer den på kroppen. Jonas tilføjer, at man skal holde den helt i bund, når man sprayer, eller kan det komme ud i ”klatter”. Når det så er sagt, så tørre cremen hurtigt ind i huden og man føler ikke, at den er fedtet eller klistret på huden. Vi kan godt lide, at den ikke har en kraftig parfumeduft, da det hurtigt kan blive for meget.

A-Derma Exomega Control, Emollient foaming gel: Den har en meget mild duft og vi er alle vilde med den, den dufter nemlig ikke kunstigt af parfume. Den er let at anvende i badet, dog fortrækker vi en pumpe, da emballagen godt kan være stor/tung at vende på hovedet.

A-Drema Dermalibour, repairing cream: Dette er en rigtig fed creme, men man føler allerede ved første anvendelse, at den hjælper både på kløe og på irriteret hud. Man skal ikke bruge særlig meget creme til at dække et område. Denne creme er en creme, som jeg helt klart køber igen, den har hjulpet så meget på Jonas røde/irriteret hud i armbøjningen.

Nytteværdi – MEGET GOD – Vi har haft rigtig stor glæde ved at bruge produkterne, specielt repairing Cremen, da den går ind og virker med det samme. Det har været godt at teste produkter uden for meget parfume og som man føler er gode produkter

Holdbarhed – MEGET GOD – Produkterne holder længe. Vi har testet i snart en måned, og der er stadig masser tilbage.

Pris – GOD – Normal prisen er i den dyre ende, men man kan typisk finde produkterne på tilbud, hvor priserne passer bedre til os.

Kvalitet – MEGET GOD – Kvaliteten af alle produkterne er meget god. Vi er specielt helt vilde med kvaliteten af Foaming gel og Repairing cremen. Hvis Sprayen skulle være på niveau med de andre, skulle den være lidt federe, så den ikke løber så meget.


Vores tester Anne-Louise har sammen med hendes børn Vitus og Elin, testet en række cremer fra A-derma. Både Elin og Vitus lider af børneeksem og atopisk eksem og her er A-Dermas cremer virkelig gode.

Følgende produkter er testet:

 • A-derma Exomega Control Spray (nyhed)
 • A-derma Exomega Control Foaming gel
 • Dermalibour+ repairing cream

Jeg var særligt spændt på at prøve nyheden A-derma Exomega Control spray, da særligt Vitus hader at få creme på, og det derfor ofte er en kamp med de daglige påsmøringer morgen og aften, som desværre er nødvendigt for Vitus.

A-derma Exomega Control spray er en bodylotion på spray, så man hurtigt og nemt kan påføre creme på sig selv eller sine børn – børnene kan også selv være med her.

Cremen har samme effekt, som man kender fra deres klassiske plejeprodukter i serien. Den tilfører fugt for at genoprette hudens smidighed, og den virker kløestillende og beroliger øjeblikkeligt, samt mindsker irritation forårsaget af tør hud.

A-derma Exomega Control spray består af 97% naturlige ingredienser bestående af Rhelba Havrekim ekstrakt og Filaxerine, der tilsammen har en dokumenteret virkning på tør hud. Cremen kan bruges til spædbørn, børn og voksne.

Vitus og Elin elsker begge denne creme, og det er blevet langt nemmere at få dem smurt uden den daglige kamp, og deres hud bliver efterladt dejlig blød.

Exomega control foaming gel har vi brugt i mange år til badet, da den virkelig er god til børnenes eksem. Den er beroligende og kløedæmpende og giver ikke samme tørhed og irritation, som mange andre vaskeprodukter har tendens til. Den er uden parfume og både renser og beskytter huden mod udtørring under vask. Derudover er den virkelig god og nem at få til at skumme og svier ikke i øjnene. Vi har prøvet mange andre badeprodukter til eksem, men denne er klart vores favorit.

Dermalibour+ repairing cream er et irritationsdæmpende plejeprodukt, der øjeblikkeligt beroliger, renser og reparerer huden. Den er super god til de daglige hudproblemer som fx tørre pletter, kløe, daglige skrammer, irritation omkring munden mm. Denne creme havde jeg faktisk ikke brugt før, men den er virkelig god. Den har rigtig god effekt på de plamager / tørheder hos Vitus, hvor jeg ellers bruger hormoncremer. Den har også reddet Vitus meget røde mund henover de sidste ugers hårde frost. Den bliver helt klart en fast del af vores plejeserie herhjemme til mine sarte børn.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD  – Alle produkterne er virkelig gode og har en super effekt på børnenes eksem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Cremerne er drøje i brug og kan derfor bruges længe.

Pris:  MEGET GOD – A-Dermas produkter er meget fair i prisen – foaming gel er ofte på tilbud til under 100,- og  a-derma exomega control spray koster 199,-.

Kvalitet:MEGET GOD – Cremerne er fyldt med gode ingredienser og er virkelig gode til den vintertørre hud, børneeksem og atopisk eksem og kan derudover bruges til både stole og små.


Line fortæller om A-Derma:

Generelt synes jeg, at produktserien har et flot og indbydende design og illustrerer meget godt, at det er et plantebaseret brand. Jeg har forud for testen også anvendt A-Derma Exomega Control Emollient cream, som jeg har været meget begejstret for og hvorfor jeg gerne ville teste øvrige produkter i serien. Noget jeg er særligt begejstret for ved denne serie er, at de kan anvendes til børn, helt fra de er nyfødte og de er miljøvenlige.

Af de testede produkter, har vores søn især været meget begejstret for Exomega Control Spray. Det at kunne spraye cream på, gør det lidt som en leg. Den er meget flydende og er derfor nem at anvende, men jeg synes ikke, at den trænger nær så godt ind og huden bliver hurtigt tør igen.

Jeg er derimod meget begejstret for Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Reparing Cream. Exomega Control Foaming Gel har været brugt af hele familien i badet. Det er en mere fast sæbe, som giver god fugt til huden. Derudover lugter den godt, men har kun en meget mild lugt, hvilket jeg godt kan lide. Den skummer også i badekarret, hvilket er et hit hos ungerne.

Dermalibour+ Reparing Cream har været rigtig god i denne kolde tid til børnenes kinder. Derudover har jeg tendens til meget tørre hænder her i vinterperioden + at jeg gennem mit arbejde er tvunget til at vaske og spritte mine hænder meget ofte, hvorfor jeg oplever de sprækker. Der har Dermalibour+ Reparing Cream været rigtig god, og repareret de små sprækker/rifter og gjort mine hænder bløde. Jeg har også anvendt den nogle gange på min datters røde numse, hvor den også har haft rigtig god effekt.

Jeg er blevet så glad for Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Reparing Cream den sidste måneds tid, og vil selv købe disse produkter. Jeg synes, at prisen er passende ift. det man får, og personligt vil jeg hellere give lidt mere for et produkt, så længe jeg ved, at det er i orden.

Min vurdering er:

Nytteværdi: GOD – Produkterne er lækre og flere af dem vil jeg selv købe.

Holdbarhed: MEGET GOD – De er drøje i brug og kan derfor bruges over en længere periode.

Pris: GOD – Kvalitet koster lidt ekstra, men ofte kan de findes på tilbud.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top.


Michelle fortæller:

“A-Derma er en hudplejeserie, der er udviklet til tør, sart og irriteret hud. A-Derma er samtidig et plantebaseret brand, hvor den vigtigste ingrediens er havreekstrakt, som er helt særligt for A-Dermas produkter.

Drengene og jeg har fået lov til at teste 3 produkter fra A-Derma.

 • Exomega Control Spray, som er en nyhed
 • Exomega Control Foaming Gel
 • Dermalibour+ Repairing Cream

Deres nyhed, Exomega Control Spray, har vi brugt dagligt, siden vi fik pakken ind af døren. Elijas på snart 1 år, har tildens til at få børneeksem især på mave og ryg, bryst, hals og nakke, så ham smører jeg ind hver morgen og aften. De få gange hvor vi glemmer det f.eks. om morgen, eller har haft så travlt, så vi ikke lige har kunne nå det, der kan vi tydeligt se, at vi sprang over, da han begynder at klø og kradse sig selv. Så vi smører ham ind, så snart han kommer hjem fra vuggestuen, da den er klødæmpende og beroliger øjeblikkeligt huden, men kan helt se på ham, hvordan han falder til ro. Plus den giver masser af fugt og holder huden smidig.

Exomega Control Foaming Gel bruger vi flittigt, når vi går i bad både drengene og jeg. Det er især den ældste og yngste, der har arvet min sarte og sensitive hud. Så at have fundet dette gode alternativ til alm. shower gel er virkelig fantastisk. Nu er det ikke først, når jeg går ud af badet, at jeg kan pleje min og drengenes tørre og sensitive hud, det kan jeg allerede i badet med denne gel fra A-Derma.

Dermalibour+ Repairing Cream har været guld værd, her de sidste uger hvor vi har haft så hård frost. Især Elijas’ små røde kinder og hals blev smurt dagligt, da frosten var hårdest. Han har også tildens til at kradse sig selv både i dagstimerne, men også i søvne. Der er denne creme fra A-Derma rigtig god, da den er særligt velegnet til små skrammer og rifter.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger hudplejeprodukterne flere gange om dagen, de virker med det samme og er nemme at bruge.

Holdbarhed: MEGET GOD – Nu har drengene og jeg brugt dem i en lille måned, og der er stadig masser tilbage.

Pris: GOD – Jeg giver gerne prisen på 505 kr. for alle 3 produkter da kvalitet og pris hænger sammen og for os virker de bare.

Kvalitet: MEGET GOD – De har en øjeblikkelig beroligende virkning og det er virkelig guld værd f.eks. om aften, hvor det kan været svært at falde til ro/sove hvis maven klør. Konsistensen på produkterne er også god, og de trænger hurtig ind.


Heidi fortæller:

“Jeg var ikke i tvivl om, at vi gerne ville teste A-Derma Exomega control serie.

“Vi har testet 3 lækre produkter fra A-Derma, deres nyhed lotion på spray, foaming gel, samt deres repairing creme.. Prisen for lotion spray er 264,50 DKK for 400 ml, 207,50 DKK for 500 ml og 89 DKK for 50 ml.”

“Deres Exomega control serie er lavet af en effektiv og unik plantebaseret sammensætning af ingredienser, blandt andet havrekim ekstrakt og Filaxerine. Du kan derfor med GOD samvittighed bruge det på selv nyfødte børn, men kan selvfølgelig bruges af alle i familien.

Serien har mange anvendelser og hjælper på tørhed, irritation og kløe i huden. Hvilket passer perfekt herhjemme med to drenge, der har udsat hud, da de begge lider af atopisk hud med eksemområder til tider, der nemt bliver påvirket af koldt og skifteligt vejr.
Faktisk har vi brugt A-Derma exomega control lotion i snart 10 år herhjemme. Netop fordi det virkelig hjælper.

Cremen kommer nu i sprayform og det er genialt, og gør det nemt og hurtigt at påføre cremen. Selvom den nu kommer i sprayform, har cremen stadig en lækker konsistens og er nem at smøre ud, samtidig med at den trænger hurtigt ind i huden. Vigtigst for mig er, at den IKKE efterlader huden fedtet.

Udover drengene er jeg faktisk selv blevet ret glad for at bruge cremen – især her i vinterperioden

Derudover har vi testet deres Foaming gel, som vi også kender ret så godt i forvejen herhjemme. Da børnene lider af atopisk hud, er det faktisk ikke så sundt for dem at bade så meget, samt at sæbe udtørre huden endnu mere. Derfor er det perfekt, at A-Derma Foaming gel ikke indeholder sæbe. Den er skånsom mod huden, virker beroligende også består den af 91% naturlige ingredienser.

Sidst men ikke mindst har vi testet deres dermalibour – repairing creme. En akut creme til særligt udsatte områder. Den indeholder kobber-zink og er en tykkere creme i konsistensen. Den er perfekt til at berolige, reparere skadet hud, rense også reducerer den samtidig spredning af bakterier, hvis du har skrøbelig og revnet hud. Alverdens små hudirritationer, sår m.v. bliver den brugt til og samtidig er den perfekt, hvis du har et spædbarn med f.eks. rød numse.

Alt i alt er produkterne sindssygt alsidige og jeg er vild med, at produkterne er lavet af nærmest 100% naturlige ingredienser.

Produkter der har boet hos os de sidste 10 år og vil også være at finde de næste 10 år.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er vigtigt for mig, at mine børns hud er beskyttet og alt der kommer på deres krop er med omtanke, derfor er A-Dermas produkter perfekte.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle 3 produkter er drøje i brug og holder længe. Vi har testet i 1,5 mdr. og produkterne er ikke tæt på at være tomme, selvom det er begge drenge og jeg der bruger dem.

Pris: RIGTIG GOD – Priserne ligger, som nævnt tidligere, fra 89-264,50 DKK for disse 3 produkter. Jeg synes personligt, at det er en ganske god pris. Produkterne er lavet på gode ingredienser og drøje i brug og virker det, så betaler jeg gerne prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er rigtig god, produkterne er naturlige, certificerede og virkelig gennemtestet.


Camilla fortæller:

“Vi er rigtig glade for, at hele familien har fået lov til at teste produkter fra A-Derma;

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at A-Derma ikke er et ukendt mærke for os. Vi har i forvejen en lang række produkter fra A-Derma, som længe har hjulpet familiens sarte hud. Vi bruger A-Derma hele året – men serien EXOMEGA CONTROL er genial for os igennem vinteren.

EXOMEGA CONTROL i spray form er en ny variant for os. Vi kender cremen og dens kvalitet og effekt, som er fantastisk – men at den kan fås i spray, fungerer helt vildt godt. Nogle gange kan det godt være svært at få Luca på 7år og Alva på 3år til, at få cremen smurt på hele kroppen efter bad og inden sengetid. Men med den her spray kan vi gøre det til en leg og de kan spraye cremen på hinanden med smil og latter. Derudover er den kløedæmpende og mindsker irriteret hud – det er en ren win win.

I tilfælde af tørre pletter og rødme, som kræver lidt mere her-og-nu-aktion, bruger vi reparationscreme fra serien Dermalibour+, som altid har en øjebliklig virkning. Det gælder ligeledes på neglebånd og tørre hænder, efter en masse håndvask og sprit i disse coronatider.

Her er der virkelig tale om nogle produkter, der lever op til høje krav og standarder, til hele familien.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For os og vores lidt sarte og tørre hud, er disse produkter uundværlige.

Holdbarhed: MEGET GOD – De er meget drøje i brug. Dog gør pumpen det lidt nemmere at dosere mængden end den med spray.

Pris: MEGET GOD – Prisniveauet på de produkter vi har testet ligger mellem 120,00 og 200,00 kr. alt efter størrelse, hvilket jeg synes er en fantastisk og rimelig pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi synes virkelig, at der er tale om nogle produkter, hvor man mærker en tydelig effekt pga. en god kvalitet og gennemført udarbejdelse. Udover det trænger de hurtigt ind i huden, så man ikke føler sig fedtet.


Vores tester Marianne har testet Exomega control spray, Exomega control foaming creme og Dermalibour + repairing creme fra A-Derma.

Exomega control spray er en bodylotion med en spraydyse, så man nemt kan påføre cremen på sig selv og sine børn. Cremen har en unik plantebaseret formulering og samtidig har den dokumenteret virkning på tør hud og med tendens til atopi. Den kan bruges til spædbørn, børn og voksne.
Vi var vilde med cremens sprayfunktion, fordi den er så nem at påføre og smøre ud bagefter.
Exomega control foaming gel er en vaskegel til tør og irriteret hud. Den kan også bruges til spædbørn, børn og voksne.
Vi er begejstrede for gelen, der er meget mild og god til tør hud.
Dermalibour + repairing creme er ideel til daglige hudpleje, rødme, tørre pletter, kløe, irritation og røde numser.
Vi har brugt cremen på udslæt, tørre kinder og anden problemhud og har på den måned, vi har testet, set en mærkbar forskel. Vi kan varmt anbefale denne creme.
Min vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkter er plantebaserede og rigtig gode til tør hud.
Holdbarhed: GOD – Umiddelbart virker produktere til at kunne vare længe. Nu er vi tre, der har brugt af dem i en måned.
Pris: MEGET GOD – Jeg synes ikke, at produkterne er dyre, når man tænker på deres kvalitet.
Kvalitet. MEGET GOD –  Cremerne er af meget høj kvalitet og lever op til, at være gode til tør hud og hud med atopi.

Vores tester Tiffanie har sammen med datteren Mynthe, 4 år, og sønnen Felix, 7 år, testet følgende tre produkterne fra A-Derma Danmark.

 • Exomega Control Spray (bodylotion – med spraydyse)
 • Exomega control foaming gel (vaskegel)
 • Dermalibour+ Reparing Creme

Først og fremmest er alle tre produkterne parfumefri og kan bruges af børn og voksne. Endda børn helt ned fra baby størrelse.

Exomega Control Spray er en bodylotion med spraydyse.
Dette er super smart og virkelig nemt anvendeligt. Cremen er super nem at fordele og nem at smøre ud. Ydermere er den super drøj i brug.

For børnenes vedkommende var den også sjov, da der kunne gå ”leg” i at spraye creme på.

Dog vil jeg opfordrer til, at man vælger at ligge et håndklæde, eller andet, ud på gulvet, da man ved spray funktionen godt kan få rester af cremen på gulvet – og dermed få et glat badeværelsesgulv.

Vi har alle fået fugtet vores virkelig vinter tørre krop – og har undgået kløe og tørre kroppe.

Exomega control foaming gel er brugt i badet af børn såvel som voksne. Mynthe har haft en fest med at bruge den – både i badekaret men også til at smøre på kroppen.

Jeg synes umiddelbart, at den har været med til at blødgøre hudens overflade og ligge en ”hinde”.

Min all time favorit er Dermalibour+ Reparing Creme Denne creme har vi altid haft i vores husstand – og den er og bliver bare fantastisk. Som helt lille led Felix af børneeksem og dem har virkelig guld værd – derfor har denne creme fulgt os gennem børnenes liv. Den er perfekt til små rifter, røde numser, knopper, tørre røde områder mv.

Mynthe er selv så opmærksom på vidunder cremen, at hun har en liggende i sin skuffe i børnehaven – og bruger den dagligt.

Produkterne fra A-Derma får mine varmeste anbefalinger.

Min rating på produkterne bliver 5 store stjerner ud af 5.


Vores tester Malene har sammen med sønnen Charlie på 2 år testet A-Dermas produkter.

Foaming gel: Denne krops sæbe er fantastisk, at kunne putte i badekaret, så Charlie kan sidde og få renset de tørre og døde hudceller væk. Den er skummende, og en fest for en lille dreng. Dog så må jeg ærligt indrømme, at jeg selv kun ville købe denne sæbe på tilbud. Det er et miljøbevidst produkt, men det er simpelthen for dyrt for en gennemsnitsfamilie, at skulle investere mere end 150 kr. i en kropssæbe. Dog så er jeg slet ikke i tvivl om, at kvaliteten hænger sammen med prisen. Den er lækker og efterlader ikke tør hud, hvilket hele familien lider af, når der er sæsonskifte.

Bodylotion: Den er fantastisk! men mest fordi den er nem at påføre. Jeg synes den er nem og lækker at påføre som voksen, min søn på 2 var fan af den de første par minutter, fordi at det vat sjovt at spraye med den, men det var alt for koldt for ham, at få på kroppen.

Den er ikke blevet brugt så meget på Charlie på 2 år, men mere af mor. Den har afviklet de tørre vinterben.

Repairing creme: Den har vi kun brugt til ekstrem tørre hænder, i forbindelse med kulde og alt for meget håndsprit. Den er nem at have med i tasken, og hele familien (far, mor og Charlie) elsker den.

Jeg har været glad for alle tre produkter; fordi de lever op til deres kvalitet. Dog så hænger kvaliteten og så lidt sammen med prisen, og det må jeg erkende, at det ikke blive en fast del af budget her hjemme.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD, har brugt den kropssæben og bodylotion, den sidste måneds tid ved og efter hvert bad.

Holdbarhed: GOD, Der er stadig mindst. 50 % tilbage af det hele, så det holder i længere tid.

Pris: MINDRE GOD, Den er for dyr i forhold til vores budget til husholdningen. Hvis vi led af eksem eller lignende, vil det måske være op til overvejelse.

Kvalitet: MEGET GOD, Der er ikke en finger at sætte.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL VORES 10 NYE SENIORTESTERE HOS TESTFAMILIEN.DK