TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol) – Testfamilien
TEST af A-Derma Exomega Control Spray NYHED, Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Repairing Cream

TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol)

Vores tester Mette har sammen med datteren Vigga på 3 år testet cykelstol fra Urban Iki.
Mette fortæller:
“Vi har været heldige at få lov at teste den flotte cykelstol Urban Iki Rear Seat.
Cykelstolen kan selv designes i mange farver og jeg har valgt en sort med brunt tilbehør som der passer til min egen cykel.
Vi var så heldige at få både cykelhjelm og ekstra tilbehør med i en fin lyserød farve, så det er lige til at skifte ud, hvis det ønskes.
Stolen passer til børn fra 9 måneder til 6 år (op til 22 kg). Både 5 punkts selen, fodstøtten samt remmen kan justeres, så det passer til barnet efterhånden som de vokser.

Vi har tidligere cyklet meget, men efter en længere sygdomsperiode hos Vigga er vi kommet væk fra det. Så jeg var spændt på hvad hun ville sige til at komme bagpå cyklen igen. Men hun elsker det stadig og stolen virker helt stabil, tiltrods for hendes 16 kg, så jeg også er helt tryg ved at have hende bagpå.

Derudover sidder cykelhjelmen mega flot på hendes hovede, som giver en ekstra tryghed. Den kan justeres i nakken og er med lys.

Vigga har en fest bagpå cyklen og skubber gerne til mig hvis det går stærkt. Vi er virkelig glade for vores Urban Iki rear Seat og den kommer til at give os mange gode stunder og mulighed for ture længere væk fra vores hjem end klapvognen. En hel ny verden åbner sig og en hel ny slags “frihed”.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle med små børn kan bruge en cykelstol og jeg ville ikke undvære vores.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top og selvom min cykel kun står under halvtag så ses der ingen slid på stolen og den bærer heller ikke præg af de danske vejrforhold.

Pris: MEGET GOD – Stolen koster kun 599 kr og det er virkelig en god pris. Også taget højde for at man selv kan vælge imellem mange farver.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-Derma Exomega Control Spray NYHED, Exomega Control Foaming Gel og Dermalibour+ Repairing Cream