TEST af streamningtjenesten Amazon Prime Video – Testfamilien
TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol)

TEST af streamningtjenesten Amazon Prime Video

Annonce Amazon Prime Video

Hjemme hos Mie har familien testet streamingtjenesten Amazon Prime Video.

Mie fortæller:

“Faktisk kendte jeg slet ikke til Amazon Prime Video, da jeg blev tilbudt at teste tjenesten. Man kan prøve det helt gratis i 7 dage blot ved at hente appen, der hvor du henter dine apps: søg på Amazon Prime Video, så kommer den frem – eller du kan tilmelde dig på din computer eller tv.

Du har som sagt 7 dages gratis prøvetid og derefter koster det kun koster 45 kr. om måneden at abonnere på Amazon Prime Video.

Det er altså langt billigere end de fleste tjenester vi ellers kender til i Danmark. Herhjemme vi har vi faktisk allerede opsagt en af de andre og lidt dyrere tjenester og erstattet den med denne – for den har nogenlunde samme indhold, men på denne tjeneste er der også film og serier, som KUN kan ses på Amazon Prime Video – de såkalde Amazon Originals.

Derudover har tjenesten alle de populære Film titler, TV-serier og en virkelig god børnekategori (også med dansk tale).

Film titler

Der er virkelig mange fede film-titler. En af de film Thomas hurtigt faldt over var Coming to America.

Det er jo en gammel klassiker – MEN herinde han man altså også er Coming to America 2, som er en Amazon Original, hvilket vil sige, at den kun kan ses på denne tjeneste.

TV-Serier

Der er også rigtig mange fede serier. Thomas elsker at se dokumentar bl.a. om 2. verdenskrig og her faldt han straks over denne serie og han har allerede udset sig for en hel stribe af serier, som han gerne vil se.

Børnekategorien

Magnus har længe snakket om at han ville se “Svampebob: En Rigtig Landkrabbe” og den fandt han på Amazon Prime Video.

 Man kan nemt gå ind og vælge dansk tale.

Der er virkelig mange gode film og serier og vi har alle hver især lavet en liste over dem vi skal se i den nærmeste fremtid.

Prøv det gratis, hvis I har lyst til at tjekke det ud.

I øvrigt er det angivet anbefalet alder på samtlige titler, hvilket gør det nemt lige at vurdere, hvorvidt det er noget, som ungerne skal have lov at se med på.

Du kan se på internettet eller med Prime Video-appen på din telefon, tablet eller udvalgte smart-tv’er – på op til 3 enheder på én gang.

Du kan også se offline med Prime Video-appen, når du downloader titler til din iPhone, iPad, Tablet eller Android-enhed.

Vi kan varmt anbefale denne tjeneste.

#streamingisbelieving #amazonprimevideo #anbefaling #testfortestfamilien

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Urban IKI Rear Seat (bagmonteret cykelstol)