TEST af produkter fra StriVectin – Nordbrands – Testfamilien
FÅ LEGO LIFE MAGASIN 4 GANGE ÅRLIGT - HELT GRATIS (OGSÅ FORSENDELSEN)

TEST af produkter fra StriVectin – Nordbrands

To af vores testere har testet produkter af mærket StriVectin fra Nordbrands.

Bianca fortæller:

“Jeg var meget glad for at kunne få lov til at lave denne test. Jeg bliver ikke yngre, og alderen er begyndt at sætte sit præg i mit ansigt. Hele corona situationen med hjemmeskole m.m. og de bekymringer der er fulgt med, har bestemt ikke gjort det bedre.

Produkterne jeg har testet for Nordbrands er Super-C Retinol Brighten & Correct Vitamin C Serum samt Daily Reveal™ Exfoliating pads.

Serum giver via C vitamin og Acerola huden en naturlig glød. Samtidig minimerer den synligheden af fine linjer samt store porer. Den giver en rigtig god fugt til ansigtet også beskytter den samtidig huden imod forurening. Produktet indeholder retinol, der også er kendt som ingrediensen, der bekæmper alderstegn.

Den eksfolierende peeling pads øger hudens naturlige eksfolierings hastighed og giver glød til ansigtet samt lysere hud. Padsene er både med kemisk peeling (syre AHA + BHA + PHA + TXA), samt fysisk peeling med mikropeeling-fiberpude. De fjerner også døde hudceller og giver en jævn hudtone.

Jeg havde inden testen hørt rigtig godt om produkterne, og var derfor spændt på at prøve dem. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger, da jeg i en meget sen alder først er begyndt at passe på min hud i ansigtet via hudpleje. Alderstegnene har allerede gjort sit indtog.

Jeg fik ret hurtigt indarbejdet en god rutine med produkterne.

Hver morgen når jeg stod op, kom jeg serum i ansigtet og derefter den dagcreme, som jeg plejer at bruge. Herefter kunne jeg lægge makeup, men langt de fleste dage var uden makeup, da jeg arbejder hjemmefra.

Serummet har en meget mild duft af blomster og er virkelig blød og skøn at arbejde med. Man fornemmer med det samme, den fugt som den giver til ansigtet, og det efterlader huden blød og lækker.

Om aftenen, når jeg havde været i bad, rensede jeg huden i ansigtet med de eksfolierende pads. Man kan tydeligt mærke den eksfolierende virkning som de har. Det ”bider” en lille smule i huden, når man kører dem henover ansigtet, men intet ubehageligt i det. Efter afrensning/peeling ses det tydeligt på padsene, hvilken effekt de har – huden er renset godt og grundigt af. De eksfolierende pads har i øvrigt en lækker frugtagtig duft, som jeg er helt vild med.

Efter afrensning brugte jeg endnu en gang serum. Jeg brugte ca. 3 dråber hver gang og afsluttede derefter med min natcreme.

Om morgenen var huden i ansigtet stadig blød og fugtet.

Jeg har nu testet produkterne i næsten 2 måneder og resultatet taler for sig selv. Godt nok er mine fine linjer i ansigtet ikke væk. Det havde jeg i øvrigt heller ikke forventet. Men de er i hvert fald betydeligt reduceret og man kan tydeligt se, at der er meget mere glød i ansigtet.

(Billederne herunder er uden nogen former for redigering)

Jeg har tidligere forsøgt mig med lignende produkter i samme prisklasse, dog helt uden held. Så jeg må sige, at jeg virkelig er positivt overrasket over produkterne fra StriVectin.

Begge produkter skal helt sikkert også fremadrettet være en del af min hudpleje rutine. Produkterne får den bedste anbefaling med herfra.

I kan shoppe produkterne hos www.nordbrands.dk

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Hvis man går op i at passe på sin hud, kan man lige så godt vælge sine produkter med omhu. Disse fra StriVectin er et meget godt bud, hvis man spørger mig.

Holdbarhed : MEGET GOD – Jeg har testet produkterne i lige knap 2 måneder og jeg har fortsat både pads og serum tilbage, så produkterne holder rigtig længe.

Pris : GOD – Priserne er lidt i den dyre ende. Serum koster 550 kr. og eksfolierende pads koster 325 kr., men sammenholdt med virkningen synes jeg, at prisen er helt fair.

Kvalitet : MEGET GOD – Produkterne er af høj kvalitet og virkningen, som de markedsføres på, holder uden tvivl.


Aynur fortæller:

Jeg har testet følgende produkter:

StriVectin er et amerikansk mærke, der har udviklet produkter siden 2002. De startede med at lancere en creme mod strækmærker, men senere blev det til et anti-rynke-fænomen, hvor de udviklede en fuld anti-age produktserie, som er lavet med NIA-114TM teknologi. NIA-114 stammer fra B3 vitaminet niacinamid og alle deres serier indeholder dette. Via dette produkt bekæmpes og minimeres synlige ældningstegn som rynker, slap hud, pigmenteringer, ar og alderspletter, og med tiden vil dybe linjer og rynker mindskes, idet huden bliver mere ensartet, får en finere overflade og et mere ungdommeligt udseende. Ydermere øger den hudens fasthed, samt forbedrer hudens farve, overflade og udstråling hvor hudens glød vender tilbage. Produkterne passer til enhver hudtype.

StriVectin Super-C Retinol Brighthen & Correct Vitamin C Serum

Jeg har været gravid to gange indenfor de sidste 2 år og har begge gange haft graviditetspigmenter. Mine graviditets pigmenter var meget tydelige efter min første graviditet, hvor det hovedsageligt var på panden og lige over læberne, hvilket var enormt irriterende, da det krævede, at jeg skulle dække det hver gang, at jeg skulle ud af døren. Pigmenterne var næsten ved at forsvinde, men så blev jeg gravid med vores tvillinger også kom graviditetspletterne tilbage igen. Derfor har jeg været spændt på at teste StriVectin, da de er kendt for at have en lysende effekt på huden, hvilket jeg har glædet mig til at teste.

Serummet indeholder C-vitamin kombineret med Retinol, hvor C-vitamin har en lysende effekt, mens Ratinol har en korrigerende effekt. Serummet indeholder to former for stabiliseret C-vitamin + rent C-vitamin fra Acerola Cherry juice. C-vitamin arbejder for at lysne op og fremme klar og jævn tonet hud. Retinol arbejder på at udjævne teksturer og linjer. Herudover beskytter formlen huden mod virkningen af frie radikaler. Serummet indeholder ligesom alle andre StriVectin produkter NIA-114, som arbejder på at vedligeholde og gendanne hudbarrieren, samt forstærke virkningen af aktive stoffer. Produktets virkning er blevet testet klinisk og har vist effekt efter 6- 12 uger.

Jeg elsker denne serum, da den er super let at smøre ind i huden også har den et silkeagtigt perlemor udseende, som absorberes hurtigt ind i huden, uden at det klistrer (ikke-klæbrig) og derfor kan man nemt anvende det under ens make-up eller fugtighedscreme.

I starten brugte jeg kun serum om aftenen, men nu er jeg begyndt, at bruge det hver morgen og aften, og jeg har ikke oplevet nogen tørhed, der ofte er forbundet med meget aktive ingredienser. Jeg er begejstret over serummen, og jeg vil fortsætte med at bruge den.

Jeg synes allerede, at jeg kan se en forskel på min hud, da jeg ikke længere har grå og kedelig hud, men derimod har jeg fået min egen naturlig glød tilbage, og med hensyn til mine graviditetspigmenter, så synes jeg, at de mørke pletter også er aftaget efter ca. 5-6 ugers brug.

Min vurdering af serum bliver:

Nytteværdi: RIGTIG GOD – En rigtig god serum er et must for alle og hér er dette produkt meget nyttigt.

Holdbarhed: GOD – Super lækkert design og så er serummen meget drøj, hvilket betyder, at den kan holde længere.

Pris: GOD – Serummens pris på 550 kr. er måske lidt i den dyre ende. Til gengæld er produktet drøj i brug og derfor holder den længere. Samtidig er resultaterne overraskende gode, hvilket retfærdiggør prisen.

Kvalitet: RIGTIG GOD – Der er ingen finger at sætte på kvaliteten. Det er ren luksus for huden.

StriVectin Daily Reveal Exfoliating Pads

Disse pads har en kemisk eksfolierings egenskab, der hjælper en livløs tilstoppet hud på sporet igen, vha. den stærke sammensætning af syrer. Peel pads indeholder nemlig 4 typer syrer AHA, PHA, BHA og TXA.

AHA og PHA hjælper med at exfoliere hudens overflade, rengøre porer og skaber samtidig en masse glød. BHA sætter ind på udbrud, dvs. den går i dybden på huden, hvor hudorme opløses og udbrud elimineres. TXA går ind og udjævner huden og reducerer bl.a. pigmenter samt gamle ar, også har den også en lysende effekt.

Udover kemisk peeling behandles huden også fysisk med en mikropeeling-fiberpude, hvis formål er forsigtigt at fjerne døde hudceller  og give en glødende og jævnhudfarve. I starten brugte jeg exfolieringspads 3 gange om ugen, men er nu gået over til at bruge dem hver aften, efter jeg har renset huden.

Tidligere har jeg altid haft en tendens til at få hudorme, hvis jeg ikke jævnligt, gjorde huden ren og brugte hudorme næse maske. Men efter at jeg har anvendt Peel pads, kan jeg tydelig se at mine hudorme på næsen er elimineret, samt at der ikke er kommet flere til, hvilket er enormt befriende.

Jeg har nu testet produktet peeling pads og jeg er virkelig begejstret over dem:

Nytteværdi: GOD – Det er dejligt med en velplejet hud.

Holdbarhed: GOD – Der er 60 stk. pads i en pakke og jeg synes, at den holder længe, hvis man kun bruger den en gang om dagen.

Pris: GOD –  325 kr. Prisen er fornuftig, taget i betragtning at du får en hurtig effekt.

Kvalitet: GOD – Jeg er meget glad for exfoleringspadsene. De er effektive til at fjerne døde hudceller og hudorme, samt give en naturlig glød i huden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ LEGO LIFE MAGASIN 4 GANGE ÅRLIGT - HELT GRATIS (OGSÅ FORSENDELSEN)