TEST af ØKOLOGISK BABYTØJ FRA WEBSHOPPEN BABYCARLO – Testfamilien
SHOP MODE OG TØJ ONLINE HOS CELLBES.DK

TEST af ØKOLOGISK BABYTØJ FRA WEBSHOPPEN BABYCARLO

To af vores testere har testet økologisk babytøj fra BabyCarlo.

Om BabyCarlo

Bag om BabyCarlo, hører en sød historie til, for ideen bag kom i 2019 under en længere rejse, hvor blandt andet Australien var på rejseplanen. På daværende tidspunkt lå en lille baby i Lauras (indehaver) mave, og under graviditet forelskede hun sig pladask i det australske tøjmærke Purebaby, da de var i Australien. Efter hjemvendt rejse besluttede hun derfor, at vi i Norden ikke skal snydes for det lækre baby- og børnetøjsmærke, og startede denne webshop.

BabyCarlo er et univers af baby- og børnetøj i neutrale, klassiske og friske farver og går fra 0 til 18 måneder. Det er fra det lækre australske mærke Purebaby. Hos BabyCarlo går man op i økologi og bæredygtighed. Derfor er alle produkterne økologiske og emballage af genbrugsplast. Alle produkterne er nøje udvalgt, og det er derfor kun personlige favoritter der er repræsenteret på webshoppen. Sortimentet bliver løbende udvidet og flere produkter vil komme til.


Aynur har testet sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 9 måneder.

Aynur fortæller:

“Vi har været så heldige, at have modtaget en super lækker pakke fra BabyCarlo med masse af lækkert kvalitetsbabytøj til Ella og Noah. Hos BabyCarlo finder du tøjmærket ”Purebaby”, som er et Australsk tøjmærke i den fineste kvalitet til børn i alderen 0-18 måneder. De har så meget fint og behageligt baby- og børnetøj, som er lavet af 100 % økologisk bomuld samt kemikaliefri. Purebabys koncept er at skabe simpelt, enkelt, unikt og behageligt økologisk kvalitetsbørnetøj, hvor fokusområdet er, at skabe en bæredygtig produktion som skåner miljøet.

Ella har modtaget følgende Purebaby tøj:

Noah har modtaget følgende Purebaby tøj:

Det er første gang, jeg har hørt om mærket Purebaby og BabyCarlo. Men da jeg skulle vælge tøj til Ella og Noah, blev jeg fristet, da de har så mange fine ting. Jeg valgte derfor, at købe et ekstra sæt tøj til Ella, da jeg synes deres pige tøj, især deres kjoler, er så fine, og Ella måtte simpelthen også eje Purebaby Winther Meadow Dress.

Alle de styles, jeg har valgt, har en dejlig afdæmpende farve, hvilket jeg godt kan lide, og efter min mening passer til mine børn.

Tøjet har en rigtig god pasform og er alderssvarende mht. størrelserne, især hvis dit barn er til den smalle side, og jeg valgte det i størrelse 12-18 måneder. Ella passer normalt størrelse 80, og hendes tre sæt tøj passede hende perfekt uden at pose. Hvorimod, Noah bruger normalt størrelse 86, og hans sweather kunne godt have været et nummer større, hvis han skal passe tøjet lidt længere, og hvis man har et barn, der er rund om maven, men bukserne havde derimod en perfekt pasform.

Både Winther Meadow Dress, Coastal Blooms Bodysuit Dress samt Rainbow Ruffle Romper har stropper, der kan justeres, så man har mulighed for at justere længden, efter barnets højde samt kryds på ryggen.

Kjolerne og romperen har så mange fine detaljer. Winther Meadow Dress har indbygget bodysuit og flæse detaljer ved skuldrene.

Coastal Blooms Bodysuit Dress har indbygget bodystocking og Rainbow Ruffle Romper har flæse detaljer på ryggen, og i taljen er der elastik for komfort samt træknapper, som gør tøjet mere eksklusiv at se på.

Alle styles er super i kvalitet og design. Tøjet passer året rundt, da du nemt kan style det med langærmede bodystocking og strømpebukser.

Den fine Little Lamb Jumper Sweater har tre træknapper i nakken og broderet et lam på brystet samt lapper på albuerne. Den er så fin og den passer til næsten alt. Den er unisex, og vi har både haft den på Ella og Noah, selvom den er tiltænkt Noah.

Tilsvarende er Hungry Wombat Jumperen også unisex. Der er broderet en wombat på brystet, som er næsten ikke til at stå for. Ved skulderen er der knapper så den lettere kan tages af og på.  Ydermere har den også lapper på albuerne.

Ud over de to sweather har Noah også fået fine Stripe Knit Leggins, der er i hvide og grå striber. Farven er meget neutral, og derfor passer den også til begge køn. Der er elastik i bukserne, hvilket gør, at de sidder godt uden at stramme og/eller gnave. Alle styles er lavet af økologisk bomuld, og giver en blød og nænsom berøring mod dit barns hud.

Tøjet er efter min mening meget pænt, og derfor har mine børn ikke haft det på som hverdagstøj. Alle styles jeg har valgt, er i lyse farver og derfor mere sarte. Men når det så er sagt, så kan alle styles heldigvis tåle at komme i vaskemaskinen og de gange, hvor der har været pletter på tøjet, har jeg lagt tøjet i blød natten over, med pletfjerner, og herefter vasket efter vaskeanvisningerne, og tøjet har bestået vaske testen til perfektion. Alle styles er stadig lækre i kvaliteten, vanvittigt bløde, holder på farven og pasformen.

Vi er meget begejstrede for alle styles. De er bløde, lækre og flotte i design, selv efter vask. Et kæmpe plus er at tøjet er bæredygtigt, hvilket vi går meget op i herhjemme. Herudover er jeg begejstret over, at tøjet ligner præcis det, man ser på billedet, på BabyCarlo’s hjemmeside, både ift. kvalitet og farve. En stor anbefaling herfra os til BabyCarlo.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – Alle børn skal have tøj, og derfor har det en stor nytteværdi. For mig er det vigtigt, at tøjet føles behageligt, og at barnet nemt kan bevæge sig.

Holdbarhed: MEGET GOD – Under hele testperioden har tøjet beholdt facon, og har ikke vist tegn på slid eller farvetab, trods mange vask, og tøjet er stadig dejlig blødt. Det kan holde til at blive brugt mere end 1 sæson, og det eneste minus er, at tøjet ikke kan tåle at komme i tørretumler.

Pris: GOD – Priserne på de styles jeg har valgt ligger mellem 249-349 kr. I min optik er det en ok pris sammenlignet med kvalitet og design, samt at det er økologisk og bæredygtigt. Tøjet er unikt og ligner ikke de meste tøj, der sælges på markedet herhjemme i Danmark. Jeg elsker, at vores børn kan gå i noget tøj, som ikke alle andre har, og derfor synes jeg, at man får meget for pengene her.

Kvalitet: MEGET GOD – Fint, dejlig blødt kvalitets tøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Tøjet har holdt facon og farver, og det er derud over også bæredygtigt og 100 % økologisk.


Vores tester Nora, har testet sammen med sønnen Eddie på 8 mdr.

Nora fortæller:

“Der findes et hav af babytøjmærker, og oftest synes jeg at de på en måde minder meget om hinanden – i hvert fald de tøjmærker jeg har shoppet til mine børn. Det handler nok bare mest om hvilken pris jeg gider betale for det, når jeg tilfældigvis står og mangler noget til en af dem – dog har kvaliteten også noget at sige.

Når jeg handler på nettet, handler jeg de tøjmærker jeg kender, da jeg ligeledes kender kvaliteten af tøjet og derfor ved hvad jeg betaler for. Da jeg stiftede bekendtskab med BabyCarlo, var jeg også derfor en smule skeptisk, da jeg ikke kendte det. Dog blev jeg hurtigt nysgerrig på det anderledes look, som jeg ikke rigtig er stødt på førhen når jeg har handlet på danske hjemmesider, hvilket fangede mig!

Kvalitet og komfort

Er der noget jeg aldrig har, så er det handlet jeans eller stramme ubehagelige bukser til mine børn, når de har været i tumlealderen. Der er jeg mest til behageligt og komfortabel tøj de kan bevæge sig frit i, og det må man sige er tilfældet hos BabyCarlo. Det virker til at tøjet er tiltænkt afslappet hverdagsbrug, og at det skal være rart for de små at have på.

Eddie har modtaget sættet (sæt 1) Purebaby Rib Kollektion i farven chocolate – Rib kollektionen er fremstillet af det blødeste økologiske bomuldsrib, som både fås i leggings, growsuit og bodysuit. Rib Leggings & Bodysuit har rib overalt med et PB logo som detalje. I livet sidder en elastik for komfort og let påklædning- og er virkelig blødt som smør.

Dernæst faldt jeg over de søde (sæt 2) PUREBABY QUILTED OVERALL – PALE GREY MELANGE. Buksedragten fra Purebaby er både praktisk og behagelig. Nederst er trykknapper rundt i benene så man nemt og hurtigt kan skifte sit barn, uden at tage hele dragten af. Derudover har den trykknapper både i siden og ved brystet så den er let at tage af og på. Længden på stropperne kan justeres i takt med at baby vokser. Også en dejlig og blød buks, som Eddie nemt kan bevæge sig rundt i.

Til sidst valgte jeg en bluse der kunne gå til den fine buksedragt og jeg forelskede mig i den søde sweater (sæt 3) PUREBABY LITTLE LAMB JUMPER. Little Lamb Jumper er også fra Purebaby, og på brystet har den et broderet lam og i nakken tre knapper for let påklædning. Little Lamb Jumperen er lavet af 100 % økologisk bomuld som giver en blød og nænsom berøring mod huden, og man må sige den er blød som et lam. Denne skal helst vaskes i hånden, hvilket kan være tilfældet med noget af tøjet på webshoppen, for at bevare kvalitet, hvilket der informeres så fint om på hjemmesiden.

Jeg er virkelig positivt overrasket over det fine mærke Purebaby og det er ikke sidste gang at Eddie ejer noget derfra – det er blødt, komfortabelt og økologisk – helt perfekt på den fine babyhud.

Den samlede vurdering af Tøjet fra BabyCarlo:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg har været så glad for at klæde Eddie i det fine tøj. Ikke mindst er det behageligt for ham at have på, men også rigtig pænt, hvor kvaliteten stråler ud af tøjet.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Eddie kravler, maser og kurer hen af gulv og klinker, og der er ikke noget slid at se på tøjet. Ligeledes fnuller stoffet heller ikke, så det ser snusket og meget brugt ud efter vask, hvilket jeg virkelig sætter pris på, da det stadig syner flot og nyt når han får det på. Kvaliteten er super lækker med de fineste detaljer i tøjet.

Pris: MEGET GOD – her må jeg også sige at jeg er meget overrasket. Ud fra kvalitet og holdbarheden af tøjet, er priserne meget gode og til at betale.

Sæt 1: Purebaby Rib leggins 149,- og bodysuit 149,-

Sæt 2: Purebaby Quilted Overall 349,- og på tilbud nu til 279,-

Sæt 3: Purebaby Little lamp Jumper 349,-

Er du til kvalitet, økologi og bæredygtighed så er BabyCarlo helt sikkert noget til din lille baby eller tumling. Jeg havde svært ved at vælge og faldt for det hele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MODE OG TØJ ONLINE HOS CELLBES.DK