TEST af universale rengøringsklude fra WETWIPE – Testfamilien
TEST af Tupperware CrystalWave lille rund sæt, Mikrofiber Vinduesklud og Handy Spiralizer

TEST af universale rengøringsklude fra WETWIPE

Flere af vores testfamilier har den seneste måneds tid testet engangskluden fra danske Wet Wipe, der i over 14 år har udviklet rengørings- og desinfektionsløsninger til bl.a. sundhedssektoren.

Nu er tiden kommet til at tilbyde privatforbrugeren dette unikke produkt. Produktet er nøje gennemtænkt i forhold til kvalitet, brugervenlighed og med tanke på miljøet.

Dette siger et udvalg af testerne om produktet:

Mie fortæller:

“Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville teste de nye Wetwipes til privat brug. Jeg har altid en pakke ved hånden og bruger dem til stort set alt rengøring.

Ét sted hvor de virkelig er geniale er når jeg træner og skal tørre redskaberne af før og efter brug.

Wet Wipe Universal fjerner 99,9% bakterier fra overflader og kan bruges på alle overflader og kontaktpunkter der tåler vand og sæbe for effektiv rengøring.

Jeg bruger dem fx. til en hurtig rengøring på badeværelset.

Og generelt til de kontaktflader jeg kommer i nærheden af.

Kludene er lavet af 100% viskose og er derfor bionedbrydelige.

Efter at have testet kludene privat i et par uger, stødte jeg også på et velkendt mærke på kontoret.

Er helt sikker på at dette er et produkt der er kommet for at blive. Det bliver fast inventar hos os fremover.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – I disse tider med corona er det absolut en nødvendighed med daglig rengøring. Disse Wetwipes har en kæmpe nytteværdi hos os og sparer os for en masse tid og besvær.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er 30 klude i en pakke. Jeg bruger ca. 4-6 om dagen. Så en pakke holder i en lille uges tid hos mig.

Pris: GOD – Omkring 1 kr. pr. serviet. Det er en ok pris og det sparer mig for en masse besvær med flydende sprit og papir til at tørre af med.

Kvalitet: MEGET GOD – Kludene er fremstillet af naturlige bionedbrydelige fibre og testet hos Astma-Allergi Nordic for at blive godkendt. De er i en super god kvalitet.


Mie Isaksen fortæller:

“Jeg tror at de fleste vil være begejstrede for det her produkt, for som det fremgår af navnet – så er det “universelt” & kan bruges til at rengøre stort set alt – med en vild rengøringseffekt på 99,997%! Det bliver ikke meget nemmere i vores travle hverdag med to små børn, at bruge de fugtige engangsklude til at holde hjemme rent & hygiejnisk.

Da kludene kan bruges til effektiv rengøring af alle overflader, er de super aktuelle i disse tider, hvor der er stort fokus på hygiejne i vores kamp imod covid_19. Vi har brugt dem både i hjemmet, i bilen, på vores mobiler og iPads og ikke mindst på farten, hvor de er ret gode til at få tørret diverse områder af, inden børnene fx bruger tingene til at lege med – og ikke mindst til håndtaget på indkøbsvognen.

Derudover, så smed Pilou bleen i december og så er potten altså fast inventar på begge badeværelser. Derfor var det også mega oplagt at teste kludene, da vi ledte efter noget til at gøre potten helt ren efter hvert toiletbesøg. Kludene er også ret effektive til at tørre Pilous højstol af efter maden – jeg er faktisk lidt i tvivl om hvordan vi har kunnet undvære dem?

Indtil nu har Wet Wipe været anvendt på de danske hospitaler og dér har jeg stiftet bekendtskab med deres egenskaber i mit virke som sygeplejerske. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at de skulle være en fast del af vores daglige rengøring/hygiejne i vores familie, da de blev lanceret til private.

Til sidst er det også værd at nævne, at vi bruger netop disse klude, fordi de er bionedbrydelige og europæisk producerede. Det passer godt ind i vores overbevisning om, at vi skal passe på den verden vi lever i – for vores børn og mange generationer frem.

Derudover, så har Pilou tendens til børneeksem og derfor prioriterer vi meget gerne produkter i vores hjem, som er godkendt af fx Asthma-Allergy Nordic, som disse klude er.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD! Altså de kan bruges til alt, de har så tårnhøj en rengøringseffekt at de benyttes på hospitaler og vi lever i en verden med nedlukninger, afstand, masker, håndsprit osv. – Wet Wipe er ikke bare nyttige, de er uundværlige!

Holdbarhed: GOD. Kludene holder sig fint fugtige efter åbning og når man aftørrer en overflade holder den sig våd længe nok til at dække et større område – uden at efterlade overfladen helt gennemblødt. Derfor holder de en god rum tid.

Pris og kvalitet: GOD. De kan købes på tilbud til 30 kr. i Rema 1000, hvilket svarer til en pris på ca. 1 kr./stk. Det synes jeg er en fornuftig pris, når man tænker på kludenes mange anvendelsesmuligheder og ikke mindst egenskaber, som vi ikke kan undvære i disse tider!


Mie F fortæller:


Vi har været så heldige at teste dette geniale produkt fra Wetwipe der er danskejet.

Det er vådservietter der er blevet brugt på de danske sygehuse til rengøring. Nu har vi som forbrugere endelig mulighed for selv at bruge det i husholdningen.

De er super nemme at bruge, samme system som med en almindelig vådserviet. De er klar til brug, og kan bruges på alle overflader der tåler vand og sæbe. Genial til skabslåger, køleskabet, spisebordet, barnets højstol. Endnu mere genialt kan de bruges på toilettet.


Jeg bruger dem til alt rengøring i hjemmet, og syntes næsten det er blevet helt sjovt at gøre rent. Tanken om at de rengører og fjerner 99,9% af bakterier gør mig så tryk, specielt med en lille baby i huset, og corona der truer uden for døren.

De er parfume fri, og endnu en bonus er at kludene er 100% bionedbrydelige. Så du skal ikke være bange for at bruge løs af kludene, eller få dårlig samvittighed på klimaets vegne.

Min vurdering af produktet:

Nytteværdi: MEGET GOD, vil anbefale dem til alle jeg kender. De er simpelthen så gode.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD, 1 klud rækker langt. Selvom man ligger godt med knofedt i går de ikke i stykker.

Pris: MEGET GOD, prisen er ca. 30,- for 32 wipes. Jeg synes det er godt givet ud. Når man ved der er næsten 100% rent efter brug. 30,- for at gøre hverdagens rengøring lettere er billigt.


Mette fortæller:

“Jeg modtog Wetwipe med en vis skepsis, jeg har altid været forbeholden med engangsklude af flere årsager. Men nu hvor vi lever i en tid, hvor vi gerne vil optimere vores hygiejne grundet Covid19 er det rart at have Wetwipe lige ved hånden, så jeg med et snuptag kan ordne f.eks. dørhåndtag for snavs og bakterier. Universal servietterne er effektive på alle overflader der tåler vand og sæbe. Kluden har en dokumenteret rengøringseffekt på 99.97% kombinationen af klud og væske gør, at kluden har fået den højeste rengøringseffekt score man kan opnå på tekniske institutter.

Jeg blev ret overrasket over at engangskludene ikke duftede som en parfumeri hvilket er et kæmpe plus, da jeg ofte reagerer meget på dufte og får allergiske reaktioner. Rengøringskludene er godkendt af Asthma allergy nordic hvilket er et varemærke jeg altid kigger efter.

Efter vi har modtaget engangs rengøringskludende har vi brugt dem overalt i stuen til spildte marmelademadder, rengøring af laptops, dørhåndtag mm. Min bedre halvdel har dem sågar med i træningstasken ud på de fælles træningsanlæg i naturen, så racks og stativer andre mennesker har rørt ved får en tur med kluden, inden han tager dem i brug.

Jeg er virkelig blevet forbløffet over hvor effektive kludene er, de er kommet for at blive som et supplement til vores rengøring i hjemmet, men også til at have med ud på tur, så vi kan evt kan tørre redskaber af i naturen, så vi har muligheden for stoppe evt. smitteveje og bakterier.

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem er ikke vild med effektiv rengøring i en fart?

Holdbarhed: MEGET GOD –  Wetwipe er en engangsklud,så den holder til engangsbrug, præcis som formålet med kluden. Kluden er holdbar i den forstand, at den tåler at blive trukket i og gnubbet på overflader uden at gå fra hinanden eller smuldre på overfladen.

Pris: MEGET GOD – Synes det er en yderst fordelagtigt prisniveau for pakke engangsklude, som har så mange fordele som Wetwipe har.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker kvalitet. Kludene tåler at blive brugt og fibrene suger skidt og snavs rigtig fint.


Randi fortæller:

“Hvem elsker ikke nem rengøring?

Jeg gør, for der er hverken noget sexet eller spændende over rengøring, det er jo bare en nødvendighed, men med Wet Wipe Universal der er det super nemt at få rene flader.

Jeg kender produktet fra mit arbejde for der bruger vi dem, og jeg har tit tænkt hvorfor kan jeg ikke få dem til privat brug, men:                                                           NU ER DE HER!

De kan nemlig nu købes i REMA1000 til 30 kr. for en pakke med 32 stk. og der er bare så meget godt at sige om dem. Først og fremmest er det kun fantasien der sætter grænser for hvor de kan bruges og vi har haft dem med på camping. De super til generel aftørring i hjemmet, men også bilen har fået en tur, ipad, mobiler, tv og så har det været super nu, hvor vi har skulle sælge vores hus og der har været fremvisning båder til hurtig aftørring før og efter. De fjerner nemlig 99,997% bakterier og det er en kombinationen af selve kluden og væsken, der giver den høje rengøringseffekt.

Kludene er fremstillet af 100% naturlige fibre og der er dermed INGEN plastik i og det gør dem  bio nedbrydelige. De er godkendt af Asthma-Allergy Nordic, udviklet i Danmark og produceret på højteknologiske fabrikker i Tyskland og Holland. Så ingen sejltur fra Kina. Firmaet er familieejet og de leverer rengøringsprodukter til sundhedssektoren, kvaliteten er i top.

De er uden farvestoffer og parfume afbryder effektivt smitteveje og så er de bare super nemme at bruge i en travl hverdag. Jeg må også indrømme at vores sko også har fået en tur med de her klude for de kan bruges til alt bare det tåler sæbe og vand og det var bare lige super nemt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det har MEGET stor nytteværdi – det gør rengøring super nemt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vildt god, man skal bare huske at lukke låget så de ikke udtørre efter åbning.

Pris og kvalitet: GOD – Jeg synes prisen er ret fair på de 30 kr. der er til meget rengøring i de 32 klude.


Line fortæller:

“Jeg har testet rengøringsklude fra Wetwipe, som har en dokumenteret rengøringseffekt på 99,9%. Jeg har stiftet bekendtskab med kludene i flere år gennem mit arbejde som sygeplejerske, da de indtil nu har været anvendt på de danske hospitaler. Jeg tøvede derfor ikke med at takke ja til at teste kludene i vores eget hjem, da jeg allerede på forhånd vidste, hvad jeg gik ind til.

I mit virke som sygeplejerske er jeg vant til at spritte alt af efter brug, hvilket jeg ikke helt kan slippe, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg er måske lidt arbejdsskadet, men rengøring og afspritning har derfor altid stået højt på min prioriteringsliste herhjemme for at undgå alle former for smittekilder.

Wetwipe kan bruges til afspritning af alt fra elektronik til borde, stole, dørhåndtag osv., og med den dokumenterede effekt på 99,9% ved jeg, at jeg med sikkerhed fjerner alle bakterier, når jeg anvender dem.

Kludene lever fuldstændig op til mine forventninger og er nemme at bruge i en travl hverdag. Herhjemme er vi i hvert fald kæmpe fan af produktet, der helt sikkert er kommet for at blive som en del af vores daglige rengøring.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Sikrer en nem og effektiv rengøring i en travl hverdag.

Holdbarhed: MEGET GOD – En pakke består af 32 stk. og rækker dermed til meget rengøring.

Pris: MEGET GOD – Prisen ligger lige nu på 30 kr. pr. pakke, hvilket jeg synes er en fair pris, som jeg også selv er villig til at betale fremadrettet.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, at kvaliteten er 110% i top, når der er tale om et produkt, der anvendes på landets hospitaler, hvor rengøring er alfa omega for at undgå unødige smittetilfælde.


Ida fortæller:

“Man ved man er mor, når man har gjort rent med vådservietter… Helt ærligt… I en travl hverdag? Hvem har ikke prøvet det? Nå, men det har jeg i hvert fald. Er ikke stolt af det, men det er sket. Derfor er jeg også fuldstændig fan af rengøringsservietterne fra Wet Wipe. Nu kan jeg gøre rent med god samvittighed.

Servietterne kommer i en meget grøn pakke, som ud over farven ligner vådservietter til forveksling.

Pakken har et hårdt plast låg, som lukker tæt, så man undgår at servietterne tørrer ud inden i pakken.

Nu skriver jeg at jeg kan gøre rent med god samvittighed, og det er faktisk på flere niveauer. Kludene er nemlig fremstillet af 100% naturlige fibre og 0% polyester (plastik) – og er derfor bionedbrydelige. Det er en af de ting, som betyder mest for mig, når jeg vælger at bruge lige præcis dem. Vi lever i en verden, hvor vi producere alt for meget plastik og det er dejligt at der er nogle tager der seriøst. Derudover er kludene udviklet i Danmark og produceret på højteknologiske fabrikker i Tyskland – så de kommer altså ikke til Danmark efter en månedlang sejltur fra Kina.

Faktisk er produktet ikke nyt, det har i lang tid været en del af rengøringsartiklerne på danske hospitaler og plejehjem. Fra 1. marts 2021 er de blevet sat til salg på det private marked gennem REMA 1000 i hele landet. Og det er blandt andet i denne anledning at vi har fået lov til at teste produktet. Jeg må da indrømme at man tror lidt mere på produktet, når det bruges i sundhedssektoren, så må det da være i orden.

Jeg har brugt kludende hovedsageligt til overflader, hvor der er en stor kontaktflade, så som håndtag, låger, håndvask mm. Ungerne synes dog det er sjovt at være med til at gøre rent, så de er også blevet afprøvet på gulvet, spejlet, under bordet og på bamserne. De har hver i sær rendt rundt med hver deres pakke, og tørt overfalder af. Produktet er godkendt af Asthma-Allergy Nordic, så de har fået lov til at hygge sig med det.

Vi fik pakken med kludene på et godt tidspunkt, vi havde nemlig lige hevet alt ned fra væggen og skulle til at male vires stue. Nøj var var det bare fedt at have en pakke wet wipes ved hånden, under projektet. Vi rengørende alle vores paneler med kludene

Min vurdering af rengørings- og desinfektions servietter fra Wet wipe:

Nytteværdi: MEGET GOD – man diskutere hvor nytteværdien når nu man har en våd klud man bare kan bruge, MEN jeg m paver sige jeg er fan. Det er virkelig nemt og man kan have dem lige ved hånden. Desuden tager de 99,997% af alle bakterier.

Holdbarhed: GOD – der er 32 klude i en enkelt pakke, og det rækker altså til en del gange.

Pris: MIDDEL – en pakke koster 36,95 kr. det synes jeg faktisk ligger lidt i den høje ende. På den anden side vil jer gerne betale lidt mere for der de gode enskaber.

Kvalitet: MIDDEL – selve kvaliteten af kludene er i top. De har en god tykkelse og man føler ikke at man bliver nødt at tage en bunke for at få en effekt. Jeg er vild med alle de ting de kan og indeholder! Der er tænkt over astma og allergi, indholdet af kludene er fremstillet af 100% naturlige fibre og de er produceret i EU.

Jeg synes bare det er ærgerligt, at man ikke har tænkt de samme tanker om selve emballagen, som er plastik, SÅ hermed en opfordring til at kigge på emballagen også. ️


Vores tester Jancy har sammen med familien testet universal rengøringsserviet fra Wetwipe.
Jancy fortæller:
“Wetwipe udvikler rengørings- og desinfektionsklude. Jeg har kendt til Wetwipes produkter i et års tid. Da Coronaen meldte sin ankomst opstod behovet for at spritte og rengøre overflader. På kontoret har vi derfor brugt Wetwipe desinfektionsklude til at tørre diverse overflader af med. Det har været svært, som privatperson, at købe rengørings- og desinfektionsklude til hjemmet. Jeg er derfor glad for at kunne teste Wetwipe rengøringsklude i samarbejde med Testfamilien.
Havde I spurgt mig for 2 år siden, havde jeg ikke vidst hvad disse Wetwipe klude skulle bruges til. I dag kan vi ikke leve uden. De sidste 14 dage har vi brugt rengøringskludene herhjemme, og rengøringen har aldrig været nemmere. Vi har brugt dem til at rengøre iPad, mobil, stole, bilen og ja.. stort set alt. Kludene fjerner effektivt 99,997% bakterier og yder en effektiv rengøring på alle overflader.
Kludene er dejlig bløde. De er ikke hårde ved hænderne og lugter ikke af sprit. De fjerner al skidt, snavs og bakterier fra alle overflader.
Wetwipe anvendes bl.a. på de danske hospitaler og i hjemmeplejen. De er udviklet i Danmark og produceret i Tyskland og Holland. Det bedste af alt er at de er godkendt af Asthma-Allergy Nordic.
Rengøringskludene forhandles nu i Rema1000, så det er nu muligt at købe de professionelle klude til rengøring i private hjem.
Vores vurdering af Wetwipe universal rengøringsserviet
Nytteværdi: GOD – Især i disse Corona-tider hvor der er fokus på hygiejne.
Holdbarhed: GOD – Der er 32 klude i en pakke. Pakken holder længe da kludene ikke tørre hurtigt.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er i top.
Pris: MEGET GOD – Wetwipe kan købes til en god pris. Især når Rema1000 har dem på tilbud til 30 kr.

Rikke afslutter:

“Disse klude er helt nye på det danske marked. Eller i hvert fald for os forbrugere. For de har vært brugt i de sidste 10 år på de danske hospitaler. Produktet er udviklet i Danmark og er faktisk astma allergi godkendte.

Vi har brugt kludene over alt i huset og i vores bil. Især i disse corona tider er rengøring og afspritning vigtig, og disse Wet Wipe har gjort det nemt og enkelt for os. Håndtag, låger og steder med meget berøring har også fået en tur.

Noget jeg godt kan lide ved kludene er, at de er fremstillet af naturlige bionedbrydelige fibre og så giver det mig en stor tryghed at vide, at produktet også anvendes på de danske hospitaler.

Min vurdering af rengøringskludene fra Wet Wipe:

Nytteværdi: MEGET GOD – rengøring er et must, om det er corona tid eller ej.

Holdbarhed/Kvalitet: : MEGET GOD – Kludene er kraftige og holdbare, en hel anden kvalitet end de vådservietter man bruger til børn.

Pris: GOD – En pakke med 30 servietter koster 36,95 kr. Jeg syntes det er en okay pris, hvis man nøjes med at bruge dem til de særligt udsatte områder hvor der er en større forekomst af bakterier.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tupperware CrystalWave lille rund sæt, Mikrofiber Vinduesklud og Handy Spiralizer