TEST af BOBLES BREAK MAD OG MOTORIK BABYPAKKE – Testfamilien
TEST af Relief førstehjælpsprodukter fra Faaborg Pharma

TEST af BOBLES BREAK MAD OG MOTORIK BABYPAKKE

Vores testere Line og Linda har sammen med deres sønner testet bObles nye koncept ”bObles Break Mad og Motorik Babypakke”.

Line fortæller:
“Vi har siden november 2020 testet bObles’ nye koncept og er vilde med det. De har udviklet et 12 måneders forløb med fokus på Mad og Motorik til babyer på 0-12 mdr.

Konceptet består af en babypakke med 8 forskellige bObles (rundt gulv, krokodille, kylling, fisk, donut, sanseterning, bOblesbold og inspirationskort), en goodiebag og 60 online sessioner med børnekiroprakter Sandy Vossen Rasmussen og ernæringsspecialist Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.”
Vi modtog Baby pakken og efterfølgende har vi hver uge kunne se en online session i en facebookgruppe. Sessionerne ligger i gruppen, så det er muligt at se dem, når man selv lige har tid eller at se dem igen efter behov. På sessionerne får man tips til øvelser, viden om motorik og inspiration til ernæring. Der er også mulighed for at stille spørgsmål direkte til de to fageksperter. Jeg har været rigtig glad for at få inspiration til leg og motoriktræning og det har været helt perfekt i denne corona tid, hvor alt har været aflyst. Med vores to ældste børn har vi gået til stimulastik, men efter som Arthur kom til verdenen lige inden Covid-19 ramte, har vi ikke kunne deltage i den slags.

Vores dreng Arthur er en rigtig vildbasse, der elsker at tumle og bObles produkterne er lige sagen. Da vi modtog produkterne var han 10 mdr.

Han blev hurtigt meget glad for sanseterningen, som blev undersøgt grundigt. Den har seks forskellige overflader og især siden med spejlet synes han er sjov.
Online sessionerne har givet en masse viden og inspiration til hans motoriske udvikling. Det har været sjovt at se, hvordan han startede med at bruge kyllingen til at kravle over og 4 måneder senere, hvordan han kunne stable den ovenpå krokodillen.
Sessionerne har været opdelt i øvelser, hvor de forskellige bObles har været i fokus, men også de forskellige sanser (muskel-led-sansen, balancesansen og følesansen). Jeg har fået rigtig meget god viden, som jeg også har kunne drage nytte af til mine piger på 2 og 5 år. Konceptet får min varmeste anbefaling.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne bliver brugt hver dag både af Arthur, men også af vores to piger på 2 og 5 år. De træner motorikken og skaber leg og sjov. Det kan faktisk være helt sjovt at se, hvad pigerne kan finde på, at bruge dem til – det er kun fantasien, som sætter grænser.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Alle vores produkter ser stadig ud som nye efter 4 måneder. bObles produkterne er lavet af fast EVA-skum uden farlige giftstoffer og ftalater og den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulv eller på vægge. Helt sikkert lækker kvalitet og ingen tvivl om de kan bruges de næste mange mange år.

Pris: GOD – Konceptet var designet så man kunne betale for hele pakken ved opstart (3248 kr.) og spare 269 kr. eller dele betalingen over 12 rater af 269 kr. På den måde kan man få hele pakken fra start uden at skulle lave investeringen. Jeg synes det er en helt fair pris for pakken.

Udover produkterne får man virkelig meget viden og inspiration til at tumle med sit barn.


Linda fortæller:
“Vigges smil fortæller ret godt hvor smart det her koncept er <3”

Jeg kendte godt bObles inden denne test og at de har lavet et så smart koncept, hvor der er fokus på både motorik og mad til baby/barn, syntes jeg er mega genialt. Både fordi man her får én samlet pakke med tumlemøbler OG hjælp/gode råd fra faglige eksperter så man nemt kan lege og tumle med sin baby/barn.
En barselsbreake mad og motorik pakke indeholder:

* De 6 klassiske bObles tumlemøbler: Fisk, Kylling, Krokodille, Donut, Terning, mototikmagi kort og det runde gulv.

* En goodiebag med en lille bold, Duplo Lego og små bObles bøger/historier.

* 60 live sessions som er fordelt på 48 live videoer med børnekiropraktor Sandy Vossen Rasmussen og 12 live sessions om mad med Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.
bObles tumlemøbler er lavet af EVA-skum som er helt fri for farlige ftalater. bObles donuts’en er lavet i oppusteligt plast med en EVA-skumknap i midten af den.

Overfladen på tumlemøblerne er skridsikre og fordi de er lavet af EVA-skum laver de hverken mærker på gulvet eller andre steder hvis man feks får trillet ind i en væg eller lign.

Overfladen på tumlemøblerne gør at baby/barnet ikke glider og derfor kan de meget nemmere udforske motorikken og udfordre dem selv fordi de hele tiden kan fornemme de er “sikre” og på den måde kan de måske rykke lidt ved deres grænser fordi det er stabilt at tumle på møblerne. Alle tumlemøblerne kan nemt og let vaskes af med en våd klud eller man kan ta’ dem ind under bruseren og gøre dem rene hvis de skulle blive beskidte.

Vi har både hund og kat = vores tumlemøbler kan få hår på sig men de fjernes nemt ved enten at støvsuge dem eller ved at bruge en fnugrulle og vupti så er alle hår og støv væk fra tumlemøblerne.
LIVESESSIONER:

Jeg har ikke haft mulighed for at deltage online hver gang når livesessionerne er blevet sendt fordi det ikke har passet sammen med min søn var vågen men der er det mega  smart at alle livesessions bliver delt og gemt i den gruppe som man bliver medlem af på Facebook ved køb af pakken.

Her kan man så se sessionerne når man tid, gense dem og man kan snakke med andre forældre. Både om tumlemøblerne og mad men også bare hyggesnakke hvis man har lyst til det.

Eksperterne laver opslag så man kan stille spørgsmål og ellers kan man følge med når de går live.

Børnekiropraktor Sandy:
Sandy både forklare og viser hvordan hvert enkelt tumlemøbel kan bruges og hun gør det så alle kan være med. Hun fortæller både hvilke øvelser man kan lave og så opdeler hun det så noget er til den helt lille baby og noget er til tumlingen der selv kan en masse osv. – så der er noget for alle aldre.

Man kan også stille hende spørgsmål og så svarer hun gerne på dem.

Hun fortæller også om finmotorik, øjenbevægelser, koordenering, muskel-ledsansen,  vestibulærsansen m.m.

Sandy kommer hele vejen rundt og man får i den grad inspiration til at bruge bObles tumlemøblerne og viden om ens baby/barns krop ved at følge hendes sessioner.

Specialist i mad til spædbørn og småbørn Kirsten:
Vi er alle forældre på hver vores måde og vores babyer har allesammen forskellige behov.

Jeg syntes det har været fedt at høre en fagpersons viden omkring mad til baby/barn for selvom jeg har min egen holdning til mad så har Kirsten fortalt rigtig meget brugbar viden og der er flere ting som jeg helt sikkert vil tage med mig.

Kirsten er god til at oplyse og informere og hun kommer blandt andet ind på emner som mælk, mælkeprodukter og så selvfølgelig det kæmpe emne mad.

Så uanset om man giver grød, benytter BLW metoden eller en helt anden metode så syntes jeg bestemt hendes sessioner er værd at lytte til.
Indtil nu har vi brugt tumlemøblerne til både leg, motoriske udfordringer men også til helt almindelige hverdagsting som feks når min søn på 8 år hjælper til i køkkenet, ikke kan nå op m.m.

Jeg kan også finde på at bruge fisken hvis der er noget jeg ikke lige kan nå så herhjemme bruger vi allesammen tumlemøblerne.

Udover at styrke motorikken har vi også leget sjove lege med tumlemøblerne.

Man kan feks. lave forhindringsbane m.m. og dét har min søn på 8 år haft rigtig meget glæde af. Han er ekstremt sensitiv og derfor er det ekstra vigtigt hans sanser bliver udfordret af mig for han opsøger det ikke af sig selv og her har bObles tumlemøbler virkelig været en kæmpe hjælp til at kunne udfordre hans sanser gennem leg og en masse sjov.

Vi er KÆMPE fan af bObles tumlemøbler og vil 100% anbefale dem til andre og ønsker man ikke hele denne pakke kan de enkelte produkter også købes separate men i min optik er det virkelig fedt at få hele den samlede pakke.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle kan have glæde af bObles produkter, uanset alder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har virkelig brugt produkterne meget og de ser stadig ud som nye og får man snavs på dem kan det nemt tørres af med en fugtig klud.

Pris: MEGET GOD – En pakke koster 2979 kr hvis man betaler det hele på én gang (man sparer 269kr) og ellers koster det 269kr pr. mdr. I 12 mdr. (Pakken har en værdi á 3248kr) Det er produkter der i nogens optik er i den lidt dyre ende MEN jeg syntes ærligt de er 100% pengene værd. Der er så mange anvendelsesmuligheder og de er imponerende holdbare.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er der ingen tvivl om – Den er fuldstændig i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Relief førstehjælpsprodukter fra Faaborg Pharma