TEST af Derma Man Pakke – Testfamilien
TEST af ORANGETHEORY FITNESS samt KONKURRENCE

TEST af Derma Man Pakke

Tre af vores testfamilier har testet et Derma Man Pakke bestående af:

Denne pakke er faktisk på tilbud til kun 150 kr. lige nu og er helt oplagt til en fars dags gave.

Derudover har de testet Aftershave balm.

Katharina har testet sammen med sin far og sin mand og fortæller:

“Så blev det tid til fars dags gave – og de to mænd i mit liv, fik denne fine pakke (lidt på forskud) fra Derma man. Produkterne er særligt udviklet til mænd med sensitiv hud.

Hudplejeserien er uden parfume, unødig kemi og så er serien allergimærket og 100 % vegansk. Jeg går selv meget op i, at min hudpleje irriterer min hud mindst muligt og hvorfor putte en masse parfume og unødig kemi i hovedet, når man kan få produkter som er ligeså gode og effektive uden?

Både min mand og min far blev rigtig glade for produkterne, da de begge ikke tåler parfume og får hudirritationer og udslæt af det.

Min far fortæller:

“Hårvoksen er rigtig god og så fedter den ikke – det er faktisk den bedste hårvoks jeg har prøvet. Aftershaven er også rigtig god og minder om den jeg i forvejen bruger, den køler godt på huden og man kan godt mærke, at det er en mild lotion som indeholder aloe vera. Deo roll on er ikke så cremet, som nogle af de andre jeg har brugt før, men jeg har været glad for at bruge den. Jeg er ikke så god til at huske ansigtscreme, så det vil jeg blive bedre til. Shower gelen er helt fantastisk! Den er god til både krop og hår og håret bliver slet ikke tørt, som mange andre 2 i 1 shampoo/shower gel.”

Min mand fortæller:

“Jeg har været glad for serien. Hårvoksen fedter ikke, den holder godt og er nem at vaske ud. Deo roll on kan man tydelig mærke ikke indeholder parfume og unødig kemi, da den ikke stikker i huden, som deo med parfume i. Jeg har ingen hudirritation haft under testperioden og ansigtscremen holder min hud fugtig i lang tid. Showergelen skummer godt og virker godt til både min krop og mit hår. Jeg har en længere periode haft en del tør hovedbund/skæl og har i testperioden oplevet mindre af dette.”

Alle vores tests og anmeldelser på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi går alle sammen meget op i, hvad vi bruger af produkter og især, at det ikke indeholder parfume og unødig kemi. Alle produkterne er uundværlige for mænd/drenge, som ønsker at pleje sin hud på bedste vis.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne har holdt rigtig godt, begge har brugt dem hver dag og der er stadig masser af både voks, showergel og ansigtscreme tilbage.

Pris: MEGET GOD – Lige nu er der tilbud hvor man kan spare 30 % og dermed får dette kit til KUN 150 kr! mega billigt.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er ultra vigtigt, at man er 100 % tryg ved det man putter i sit ansigt for at undgå hudirritationer og udslæt og ved at serien både er allergycertified, uden unødig kemi og parfume, så vil vi sige at det er rigtig god kvalitet.


Anna Kathrine fortæller:

Min kæreste Martin og søn Philip på 5,5 år har testet Derma Man produkter.

Fars dag er en særlig dag herhjemme. Jeg husker dagen fra da jeg var lille, at vi gav min far gaver og det var bare en super hyggelig dag. En skøn tradition, som jeg stadigvæk holder fast i med min egen far, men også ønsker, at mine børn skal opleve med deres far.

Derfor var det skønt, at få lov til at lave denne fars dags test med lækre produkter fra Derma Man.

Min søn Philip på 5,5 år forstår efterhånden, hvad fars dag handler om, og at vi skal overraske far med noget særligt. Derfor synes han, at det var ekstra spændende at blive involveret sammen med min kæreste Martin i farsdagsgaven, som vi overraskede Martin med før tid.

Derma Man laver lækre effektive og allergivenlig hudpleje produkter til mænd uden unødig kemi. Produkterne er specielt udviklet til hud og hår, og alle produkterne er særligt udviklet til sensitiv hud med fokus på rene og naturlige ingredienser. Derma Man er både svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic, så her er garanti for gode kvalitetsprodukter, der ikke indeholder parfume og farvestoffer.

Både min far og Martin skal hver især forkæles med en lækker pakke, der indeholder følgende produkter:

  • Shower Gel – Body, Face & Hair
  • Face Cream
  • Deo Roll-On
  • Mud Wax
  • Aftershave Balm

Shower Gel er en naturlig Shower Gel, der også kan bruges til hårvask, og det er perfekt herhjemme, hvor Martin ønsker, at det skal gå hurtigt i badet. Shower Gel indeholder bl.a. nærende E-vitamin og tilfører huden masser af fugt. Konsistensen er lækker og er drøj i brug.

Face Cream har pumpe funktion, som er nem at bruge. Selve cremen har en blød og fin konsistens og trænger hurtigt ind i huden, og efterlader den blød og let kølende. Cremen indeholder bl.a. Aloe vera, sheabutter og E-vitamin.

Deo roll on er antiperspirant og nem at påføre og vigtigst, den tørrer hurtigt ind i huden. Den modvirker svedlugt og opfylder derfor kravene herhjemme, derudover er det selvfølgelig skønt at den passer på den tynde hud i armhulerne.

Mud wax er en god og stærk voks, der holder håret på plads. Mud Wax har en cremet konsistens, som er nem at fordele. Den indeholder mandelolie og sheabutter.

Aftershave Balm har Martin kun prøvet et par gange, da han ikke barberer sig hver dag. Dog er jeg sikker på at hans hud og skæg, ville have godt af at bruge den oftere, så det må han i gang med.

Generelt set er både jeg og Martin fan af designet og looket på serien, som er meget maskulint og har et lækkert udtryk.

Martin synes, at det har været en positiv oplevelse at bruge Derma Man, da de opfylder kravene herhjemme til hudpleje, og hvem vil ikke hellere bruge plejeprodukter, som er fri for unødig kemi og dermed passe ekstra godt på huden. Nu glæder jeg mig blot til at skulle forkæle min egen far med produkterne.

De får en stor anbefaling herfra.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er skønt at kunne glæde og forkæle nogle som man holder af med lækre produkter, som derudover også passer på deres hud i mange år.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje I brug og holder længe. Martin har brugt dem en måneds tid og der er stadigvæk en del tilbage.

Pris: MEGET GOD – Priserne er rigtig gode og starter fra 49,95 kr. og op til 75 kr., hvilket jeg synes er rigtigt gode priser med tanke på kvalitet og holdbarhed.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på Derma Man er i top, da de kun indeholder gode råvarer til huden, så den kan holde I mange år.


Christine afslutter:
“Der kom to virkelig lækre pakker ind af døren fra Derma man”.
Det ene sæt var til “mændene” hjemme hos os og det andet til min far, til farsdags gave. Det er nemlig en helt perfekt gaveide, hvis I spørg mig.

I Derma Man pakken var der:

  • Shower Gel 3i1 200 ml
  • Face Cream 50 ml
  • Deo Roll-On 50 ml
  • Mud Wax 75 ml
  • Aftershave Balm 50 ml

Derma Man serien er en allergivenlig plejeserie til mænd, uden unødig kemi. Alle produkterne er udviklet til særlig sensitiv hud og helt fri for parfume og farvestoffer.

Vidste I, at Derma Man serien er den eneste plejeserie til mænd der både er Savnemærket, Allergi certifiseret og anbefalet af Astma Allergy Nordic? Det var nyt for mig! Men efter vi har afprøvet produkterne kommer det ikke bag på mig. Det er virkelig lækre produkter og jeg elsker tanken bag.
 Shower Gel er brugt flittigt at begge drenge; Den er både til hår, krop og ansigt. Især Joshua på 10 år, er fan af, at han kun skal bruge et produkt i badet, når det skal gå hurtigt 🙂 Desuden indeholder den E-vitamin og plejene ingredienser.

Face Cream har min mand brugt og nydt godt af. Den er virkelig god nem at smøre ud og har en god konsistens. Den efterlader huden blød uden at fedte.

Deo Roll-On er en langtidsvirkende anti-perspirant der beskytter mod svedlugt. Den påføres rigtig nemt og efterlader IKKE skjolder på tøjet, som mange andre godt kan.

Mud Wax har der været kamp om her hjemme. Joshua syntes voksen er nem, selv at tage i håret. Den giver et stærkt holde til begge “mænds” hår og er nem at vaske af fingrene og ud af håret ved almindelig hårvask.

Aftershave Balm virker kølende, giver fugt og beroliger huden efter barbering. Min mand kan godt have tendens til meget tør hud, under skæget og her har denne i særdeleshed været afkølende og fugtgivende.

Alle produkter lever fuldt op til vores forventninger og mere til. Jeg er meget overrasket over priserne på de virkelig gode produkter, som efter min mening er i den meget billige ende.

Lige nu kan I købe en Derma Man Pakke med 30% rabat – den indeholder 4 af ovenstående produkter, undtaget af Aftershave Balm. Den er sat helt ned til 150 kr. for 4 dele.

Den perfekte Fars dags gave, som jeg også har foræret min far.
Jeg vil klart erstatte de produkter vi har nu, når de er brugt op, med nogle nye af samme slags – EN STOR ANBEFALING HERFRA!

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode, plejende produkter er uundværlige.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne holder længe, de er meget drøje i brug. Kvalitet er i top. Der er tænkt over indholdet, hvor der absolut intet parfume er i nogen af produkterne!

Pris: MEGET GOD – Som nævnt ovenover, er jeg positivt overrasket over, hvor billige produkterne egentlig er. I kan finde hele serien her. 


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af ORANGETHEORY FITNESS samt KONKURRENCE