BESØG i LEGOHOUSE MAJ 2021 – Testfamilien
TEST af Økologisk Naturlig Olie

BESØG i LEGOHOUSE MAJ 2021

Flere af vores testfamilier har i maj 2021 besøgt LEGOHOUSE i Billund, som atter har fået lov til at åbne efter laaaang tids nedlukning.

Vores tester Mie, hendes mand Jonas og deres to børn, Filippa (5) og Pilou (2) har været på besøg i Lego House.

Mie fortæller:

“Vi har længe talt om at besøge Lego House, så da vi gennem Testfamilien fik mulighed for at tage derud, var der ingen tvivl – vi skulle derud og afprøve de mange LEGO-oplevelser de tilbyder!

Udover at Lego House er en attraktion i sig selv, så er den placeret i Billund – en by som summer af hygge, turisme og oplevelsesmuligheder. Lego House ligger placeret centralt inde midt i centrum og tilbyder rigtig fine tilkørselsforhold og ikke mindst parkering.

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og de har virkelig skabt en tryg & rar atmosfære, hvor både gæster og medarbejdere kan få en god oplevelse med afstand, sprit, 72 timers klodskarantæne & selvfølgelig mundbind/coronapas.

Derudover så har vi aldrig oplevet så engageret og børnevenligt personale som her. Wauw! Fra man træder ind af døren, bliver man straks modtaget af engageret personale, der guider dig til en god og lang dag i LEGO’ens tegn.

Man kan nemlig snildt bruge en hel dag derude – og mange flere! Børnene var underholdt fra første fløjt. Der var ingen kø og der var oplevelser tilpasset både store og små.

Lego House har virkelig formået at kombinere leg og læring, motorik og digitalisering. Selvbyggede biler bliver til racerbiler, der kan køre om kap, børnenes fantasifulde fisk svømmer i digitale akvarier og små bygninger kan flyttes på et digitalt kort, så man kan skabe veje, starte koncerter og fodboldkampe for de små Lego mænd.

Deres nyeste input med bier, blomster og honning (og dermed en fin måde at lære sine børn om bæredygtighed) sætter prikken over i’et!

Vi har i dén grad fået LEGO Masters feber af vores besøg. Børnene fortsatte med Lego, da de kom hjem, efter en dag omgivet af 25.000.000 LEGO-klodser!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Direkte citeret fra en tekst i Lego House: “Vi er alle født med en skabertrang. Unge uspolerede hjerner er ganske enkelt kreative – og helt naturligt angriber børn verden, som var det hele en leg. Men kreativitet er også skrøbeligt og unikt – og noget vi skal passe godt på…. Når du leger med dit barn, giver du næring til den indre kreativitet – nu og i fremtiden”.. Lego House er indbegrebet af skabelse, leg og læring, som taler i både øjenhøjde og til det voksne publikum på samme tid.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego House er så stort og fyldt med så mange forskellige oplevelser, at man snildt kan købe sig et sæsonkort og komme igen og igen – og har man allerede prøvet det hele, så tager man bare en tur igen – og igen – og igen – for Lego er en verden af muligheder og bliver aldrig kedeligt.

Pris og kvalitet: GOD – Entréprisen virker lidt høj, inden man har besøgt stedet første gang, men med den store oplevelse, som de tilbyder og de mange og meget engagerede personaler, gør at prisen stemmer overens med, hvad du får. Derudover sparer man allerede på andet besøg, hvis man køber et sæsonkort!

Alt i alt – Af hjertet – Fem stjerner herfra! Det er IKKE sidste gang vi besøger Lego House!


Mette fortæller

“Hvilken fantastisk oplevelse i Lego House, selvom vi besøger verdens bedste legeplads med legoklodser for tredje gang, blomster det indre legebarn både i voksne og børn.

Drømmer du om at leve i nuet og bare være tilstede i legen med dine børn, vil jeg til hver en tid anbefale Lego House uanset alder, der er noget for alle! Om det så er LEGO’en, arkitekturen, legen, legepladserne eller de fantastiske interaktive stationer er det en fornøjelse, at træde ind i det magiske LEGO univers.

I år var det lidt særligt, da Danmark netop har lukket op for samfundet efter den lange ned lukning pga. af Covid 19, men det var trygt og rart at bevæge sig rundt inden døre med masser af håndsprit og afstand til andre.

Personalet er noget af det rareste og er altid parate til at hjælpe, både store og små, med byggeriet, når vi som forældre indimellem taber pusten, fordi vi har glemt, hvordan man bygger kreativt uden manual, så er der hjælp at hente. Aldrig har jeg mødt så meget engagement, hjælpsomhed og humør blandt en gruppe medarbejdere.

Vi er stadig blown away efter den dejligste dag, vi vender helt sikkert tilbage igen.


Vores tester Nina har sammen med sin familie, Nicolai på 33 år, August 7 år, Mollie 4 år og Villum 2 år, testet Lego House i Billund.
Nina fortæller:
“Vi har været i  Lego House én gang før, hvor vi var vanvittigt begejstrede. Så vi tog turen fra Helsingør og drog afsted – det skulle vise sig at være hele turen værd – igen.
Bygningen i sig selv er jo storslået. Arkitekturen kan imponere selv de mindste og alt indbyder til leg. Der er trapper på bygningen, med blødt underlag, kæmpe klodser at kravle på og området omkring Lego House er virkelig hyggelig!
Vi blev mødt af to søde unge mænd, som bød os velkommen, og det er kendetegnet ved Lego House – personalet er fantastisk.
Altid smilende, hjælpsomme og man kan mærke, at de oprigtigt gerne vil os. I de forskellige områder er der personale klar til at underholde, fortælle og lege med børnene. Mollie især nød godt af opmærksomheden fra en sød, ung kvinde, der tog sig god tid til at bygge, lege og tale med hende. Kæmpe highfive herfra!
I forhallen bliver man mødt af det kæmpemæssige store Lego-træ, som strejker sig op, så langt øjet rækker. Så er standarden ligesom sat.
Alle konstruktionerne er mindblowing og man imponeres konstant.
Lego House rummer alle aldre – Villum nød området med duplo-toge, mens August og Mollie byggede en interaktiv by, og sådan fortsætter det. Hele vejen igennem huset er der noget for enhver! Det samler hele familien og inviterer til at bygge og lege sammen.
Sidst vi var afsted, nåede vi ikke i kælderen, hvor Lego gennem tiden er udstillet. Det nåede vi idag –  og wow! Sikke en oplevelse og tur ned af Memory Lane.
Vi sluttede af i restauranten, som også er interaktiv. Her samler man sin mad af legoklodser og sender sin bestilling digitalt. Herefter bliver maden sendt ned af et transportbånd og udleveret af robotter. Hvor gennemført er det lige!?
Maden er god! Det er ikke de klassiske (og kedelige) forlystelsesretter, men god kvalitetsmad til både børn og voksne.
Der er så mange små finurligheder og overraskelser, så jeg kan virkelig kun anbefale jer at tage afsted! Det er det fedeste sted!
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man er i området, skal man næsten se det. For os var det også køreturen værd.
Pris: MEGET GOD – Hvis man køber billetterne hjemmefra, koster de kr. 219,-, børn under 2 år er gratis. Det synes vi ikke er slemt, da alt så er tilgængeligt. Når du først har betalt, er der fuld adgang.
Kvalitet: MEGET GOD – Lego House udstråler høj kvalitet. Alt fra bygningen, til wc’erne er fremragende, gennemtænkt og flot!

Michelle fortæller:

“LEGO House – huset hvor næsten alt er bygget i Lego.

Vi har snakket længe om, at vi rigtig gerne ville i Lego House, så da vi blev inviteret, var vi ikke længe om at sige ”ja tak”.

Drengene havde glædet sig i flere dage, så da vi endelig parkerede bilen i parkeringshuset ved Lego House, var de helt i hopla. Parkeringshuset ligger 2 min. gang fra Lego House.

Det hele er bare så imponerende og noget af det første, man bliver mødt af, er et kæmpestort træ, der er bygget midt i bygningen. Træet består af ca. 6 millioner koldser og ville tage en enkel mand 12 år om at bygge.

Mine drenge er alle vilde med dinosaurer, så noget af det første vi skulle se, var selvfølgelig dem. De har bygget 3 store dinosaurer, en i Duplo, en i Lego og en i Lego teknik.

De har delt huset op i farvet zoner – virkelig smart for mindre børn at navigere rundt i. Hver farve har ligesom et tema med forskellige lege/bygge stationer og aktiviteter, hvor fantasien og legen bare kan få lov til at løbe løbsk.

Drengene fik bygget alt fra små søde bier, sjove fisk, smukke blomster, seje biler samt meget mere. Der er også flere områder kun med Lego Duplo til de helt små.

Personalet var også helt i top, om det var for at vise den hurtigste vej til toilettet, fortælle sjove facts eller hjælpe drengene med at bygge det højeste tårn i gule Lego klodser, var de altid parat og let at finde i hele huset.

I deres restaurant kan du få en helt unik oplevelse. Her skal du ”bygge” din egen mad/menu ud af Lego klodser. Hvor du efterfølgende skanner sin lille Lego figur ind på skærmen, der er ved hvert bord.

Så går de små Lego mænd i gang med at lave din mad og når den er klar, bliver den sendt ned til dig på et bånd i en ”Lego kasse”. Hvor der til sidst, nede for enden af båndet, står to robotter der er klar til at udlevere maden til dig.

Ikke nok med at hele denne oplevelse er et restaurant besøg værd, så er maden virkelig også lækker.

Vi nåede slet ikke at prøve alt det vi gerne ville, og kunne sagtens have brugt dobbelt så lang tid. Så det er helt sikkert, at vi skal besøge Lego House igen en anden dag. Vi havde alle en helt fantastik dag både store og små.”


Rikke fortæller:

“Vi har simpelthen haft den skønneste dag i Lego House. ENDELIG er der åbent igen. Vi har været afsted med vores børn på hhv. 11 år, 9 år og 2 år, og der er i den grad noget for alle aldre også for os forældre.

Jeg er helt imponeret over, hvor meget de har styr på hygiejnen ift. Covid-19. Alle klodserne kommer i klodskarantæne efter lukketid – 72 timer for at være helt præcis, og i mellemtiden bliver de selvfølgelig erstattet af nye klodser. Der er sprit standere overalt og de har sågar medarbejdere, der går rundt med små spritdispenserer på ryggen selvfølgelig bygget i Lego!

Mens Lego House har været lukket, er der også sket nye ting. De har omdannet deres Robot Lab fra, at man skulle befri indefrosne Lego minifigurer fra isen, til at man skal være biavler og sørge for, at bierne har de allerbedste betingelser for at lave honning. Virkelig et hit.

Vi har besøgt huset tidligere, men jeg bliver bare lige imponeret hver gang. Deres medarbejdere er bare SÅ søde og rigtig gode til at leve sig ind i børnenes lege. De er imødekommende og er helt nede på børnenes niveau, og selvom vi har et stort aldersspænd på vores børn, så var den lille lige så underholdt som den store. Kæmpe anbefaling herfra. Det er så absolut ikke sidste gang, at vi kommer på besøg i Lego House.”


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Økologisk Naturlig Olie