TEST af KOKKEN OG JOMFRUEN HAPSERMENU – Testfamilien
BESØG i LEGOHOUSE MAJ 2021

TEST af KOKKEN OG JOMFRUEN HAPSERMENU

Flere af vores testere har testet Hapsermenuen fra Kokken & Jomfruen, som ud af 19 forskellige retter var sammensat til følgende:

  • Mini burgere med syltede rødløg
  • Hønsesalat
  • Mini wraps med lakse salat
  • Frikadeller
  • Krydderurtebagt laks med chili mayo
  • Samosa’er med kylling tikka masala
  • Kartoffelsalat med persille olie og cherry tomater
  • Emmentaler ost med druer
  • Chokoladekage
  • Samt kuvertbrød med malt og havsalt


Ida fortæller:
“Kender I det når man skal holde fødselsdag for familien… Der skal laves lister, købes ind, ældes boller, gøres rent, laves mad, dækkes bord, brygges kaffe, vaskes op og osv og osv. og inden man får set sig om så er dagen gået, man har ikke fået talt med halvdelen af gæsterne, man er træt og desuden så står opvasken og venter…
Vi kender det i hvert fald alt for godt her hjemme. Så da vi fik muligheden for at teste buffeten fra Kokken og jomfruen til Lærkes fødselsdag, sagde vi straks ja tak!
Hapsermenuen fungerer som en buffet, hvor man selv kan vælge fra eller til af retterne. Man kan vælge fra 5 og op til 19 forskellige retter. Og skal være minimum 10 kuverter.
Vi havde inviteret til frokost, og fik lov til at smage miniwraps med rørt laksesalt, sprøde rugbrøds chips, krydderurtebagt laks med chilimayo, hjemmelavet hønsesalat, samosa, lune deller, mini burgere, kartoffelsalat, ost og chokoladekage.
Hønse- og kartoffelsalat blev serveret i fine glas og laksen i bambus både. Det gav en følelse af at være “ude og spise”. Gæsternes favorit var miniwraps, og der var generel enighed om at kartoffelsalaten var lidt for stor og voldsom. Til gengæld kunne der godt have været lidt mere kage.
Det var virkelig lækkert, varieret og ikke mindst super nemt. Maden blev leveret i kasser lige til døren, der var mærkater på de forskellige fade, så det var nemt at overskue hvad der skulle varmes og hvor længe. Alt blev hentet på adressen igen, et par dage efter.
Familien var ikke til at komme af med igen og da der var rigelig med mad, hev vi det hele frem til aften igen.
Jeg må sige at vi det var virkelig et hit. Jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang vi har fået mad fra Kokken & Jomfuren, til sådan et arrangement. På dagen havde vi mere tid til gæsterne, men især planlægningen op til var reduceret til et minimum og det gav virkelig god mening at slippe nogle tøjlerne og lade nogle andre stå for maden.
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Vores vurdering af hapsere menuen fra Kokken & Jomfruen bliver:
Nytteværdi: GOD – det giver god mening at gøre det lidt nemmere for sig selv en gang imellem.
Holdbarhed: GOD – der var rigeligt med mad, og mange rester! Vi talte om at vi ikke havde behøvet at bestille til alle, men på den anden side så var vi kommet til at mangle kage.
Pris: MIDDEL – det er klart dyrere at gøre det på denne måde, fremfor selv at løbe rundt og stå i køkkenet. Så det er en priorering. Jeg kan sagtens se os gøre det igen, ikke hver gang, men det giver helt sikkert meningen en gang i mellem.
Kvalitet: GOD – generelt synes jeg kvaliteten var god. Man kunne godt smage at det var “buffet-mad” og at det skal passe til mange forskellige mennesker. Der var ikke noget “farligt”, smagene var dejlige men meget milde og maden var super børnevenlig.

Mette fortæller:

“Vi fik lov at teste Kokken & Jomfruens hapsere til Viggas 4 års fødselsdag, hvor vi endelig (pga corona) kunne fylde huset med hele familien.

Og hvor er det da genialt at kunne spare tid i køkkenet og få maden leveret.

Maden blev leveret indenfor det aftalte tidsrum og jeg nød at kunne have gæster uden at bekymre mig om at skulle lave en masse.

Det synes jeg er en god måde at være værtinde på. Man serverer god mad til sine gæster og samtidig også har tid til at være til stede med dem.

Maden var lækker og frisk. Alt var anrettet så det så fint og indbydende ud.

Brødene var en god størrelse, ostebjælkerne i mundrette bider og miniwraps havde tilpas mængde fyld i.

Det var dejligt der var noget til en hver smag (og alder), kyllingespyd , frikadeller og især burgere var et hit hos de mindste. Og særligt hønsesalaten fik mange roser fra de voksne.

Og da vi ellers var mætte og færdige med at spise var der sørme også lækker dessert i en god størrelse.

Vi var 25 mennesker og havde fået leveret mad til samme antal. Der var rigelige mængder sådan så vi kunne invitere lidt gæster dagen efter og spise rester.

Alt i alt en dejlig fødselsdag hvor Kokken & Jomfruen satte prikken over i’et med deres lækre mad.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg er fan af løsninger der gør det nemmere for mig og samtidig er lidt udover det sædvandlige og det var maden fra Kokken & Jomfruen.

Det bedste af det hele var, at jeg bare skulle vaske servicen, så blev det sågar også afhentet hos mig.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Alt var frisk og lækkert også til rester dagen efter. Der var ingen steder en oplevelse af at der blev sparet på noget.

Pris: MEGET GOD. Prisen er fra 99 kr. pr person, hvilket jeg synes er en god pris for alle de forskellige retter mad.


Nina fortæller:
“Vi bestilte hapser-menuen til vores søns 2 års fødselsdag. Vi var rigtig spændte på at prøve konceptet, idet vi ikke har prøvet mad fra Kokken & Jomfruen i mange, mange år. Vi havde hørt at det havde et lidt blakket ry engang, men det kan jeg fuldt og fast mane til jorden med det samme! Der var ikke en finger at sætte på det.
Leveringen var til tiden af en sød chauffør. Han gav en hurtig, men grundig gennemgang af maden.
Maden var pakket fint ind og var SÅ nem at gå til.
Vi skulle blot varme nogle sliders, brød og samosaer. Alt var flot anrettet og så virkelig appetitligt ud.
Selvom det var en hapser-menu var der rigeligt mad og portionerne havde virkelig flotte størrelser.
Vores gæster nød maden og roste den til skyerne – flere af dem tog en flyer med hjem, til fremtidige selskaber. Vi talte om at det nærmest ikke kan betale sig, at stå med alt det selv.
Endvidere var vi et selskab i alderen 1-64 år og ALLE kunne lide den. Der var vitterligt noget for enhver smag og alder.
Vores menu bestod af lune frikadeller, hønsesalat, røget laks med rugbrødschips og chilimayo, lakseroulade, brød, samosaer, emmentaler stave, sliders, brownies og kartoffelsalat med pesto. Det hele smagte fantastisk! Særligt laksen og mini-burgerne var et hit.
Hvis vi selv skulle handle ind til det, pynt til maden og stå med madlavningen, var det løbet op både tids- og pengemæssigt.
Vi bestiller klart herfra igen!
Kokken & Jomfruen henter også den rengjorte service igen, som man blot stiller ud. Det kan ikke være nemmere!
Vi har haft en skøn oplevelse og kan virkelig, helt oprigtigt anbefale Kokken & Jomfruen.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man skal holde fest eller har et middagsselskab, kan man let slippe for alt besværet. Og man er garanteret skøn mad.
Holdbarhed: MEGET GOD – Al maden var pakket så fint ind og alt var friskt og lækkert!
Pris: MEGET GOD – Prisen er fra 99,- pr. kuvert. Det ville vi ikke kunne gøre det for selv. For ikke at tale om besværet.
Kvalitet: MEGET GOD – Fantastisk kvalitet, gode råvarer og lækker, delikat anretning.

Vores tester Anna Kathrine har sammen med sin familie og venner testet Hapser Menu fra Kokken & Jomfruen

Anna Kathrine fortæller:

“Vi skulle have været gift den 29/5-21, men måtte udsætte det igen pga. Corona. For at dagen ikke skulle føles tom og lidt, lang have vi inviteret 3 hold venner med børn til en dejlig eftermiddag og aften i haven og vejret var med os med 20 grader.

Maden skulle Kokken & Jomfruen stå for, og vi havde virkelig glædet os til at teste deres Hapser menu, som bare lød så fin og lækker.

Alt maden, og tro mig der var rigtig meget, blev leveret indenfor aftalt tid i kasser, så det var nemt og hurtigt at danne sig et overblik over maden.

Det meste blev leveret i fine glasskåle, så det var lige til at stille på buffeten. Der stod på hver enkel ret, hvordan den skulle serveres, varm eller kold, og evt. hvor længe den skulle varmes – det var så let at gå til.

Menuen var virkelig fin og levede helt klart op til vores forventninger. Friskheden og udseendet var i top og det er bare skønt at servere så fin, frisk og lækker mad for ens gæster.

Efter alt den lækre mad, sluttede vi af med en virkelig lækker chokolade kage, som var så lækker og blød – helt perfekt.

Vi vil glæde os til, at bestille mad fra Kokken & Jomfruen en anden gang og kan kun anbefale det til andre.

Min vurdering bliver:

Nytteværd og Holdbarhed: MEGET GOD – Det er skønt at servere lækker mad, og bare kunne koncentre sig om ens gæster.

Pris: MEGET GOD – Kokken og Jomfruens Hapser Menu starter fra 99 kr. pr. person, hvilket er en meget skarp pris.

Kvalitet: GOD – Kvaliteten er god, og hver enkel hapser, var lavet af friske råvare.


Anna fortæller:

“Vi havde så meget brug for en aften med venner vi ikke har set i noget der føles som 100 år, så derfor inviterede vi venner til en aften uden børn, med vino og hasper menuen fra kokken og jomfruen.

Menuen består af forskellige små retter som du selv kan sammensætte. Man skal min. Vælge 5 forskellige hapsere og til min. 10 personer.

Der er 19 forskellige hapsere at vælge imellem.

Det hele var lækkert og så er det bare SÅ nemt at gå til. Få ting skulle varmes, noget skulle serveres kold og noget var allerede portions anrettet. Vi havde placeret alle hapsere på bordet, fordelt ud på mindre fade, så vores gæster selv kunne tage lige hvad de havde lyst til på deres tallerken.

Jeg vil gerne fremhæve mini-wraps’ne med rørt laks – MUMS !!! Dem skal man vælge. Mini burgerene også mums oooog frikadellerne var Frederiks favorit. Alt er lækkert og en vigtig ting, det ser indbydende ud.

Vi har før fået mad fra Kokken & Jomfruen og endnu engang får de vores største anbefaling.

Maden kommer med chauffør ca. 45 minutter inden maden skal spises. Det kommer på fade, i skåle eller portions anrettet i små glas. Alt er nemt at gå til, med nem udførlig plan. Alt service skal vaskes op inden det bliver afhentet først kommende mandag.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man skal holde et arrangement, stort som småt er det rart med hjælp udefra.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er lidt svært at, give en karakter på holdbarhed. Men ALT var friskt…. og psssst det kan også spises dagen efter.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes at Kokken & Jomfruens priser er VIRKELIG gode. Hapsere menuen koster 99 kr. pr. kuvert med min. 5 forskellige hapsere herefter koster hver hapser 15 kr. – Det er da virkelig fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker og indbydende mad. Frisk og god smag !!! Kæmpe anbefaling herfra.


Mie afslutter:
“Magnus fyldte 9 år på Grundlovsdag og det skulle selvfølgelig fejres, nu hvor det igen er tilladt at invitere lidt gæster hjem til “fest”.
Vi skulle have hapsermenu fra Kokken & Jomfruen i dagens anledning, som bestod af 9 små retter.
Kokken & Jomfruen har leveret mad ud af huset i hele landet i mere end 50 år til alle årets og livets anledninger med venner og familie. Kokken & Jomfruen byder på alle de klassiske retter.
Maden kom på det aftalte tidspunkt og var hurtigt anrettet på kun små 15 min. (noget skulle varmes i 20 min)., men det var kun få ting, så alt var klart på samlet 30 min.
Det er virkelig helt genialt at slippe for at tænke på indkøb og madlavning, især fordi maden smager ligeså godt, som vi selv kunne have lavet det.
Middagen dokumenteres og Magnus på nu 9 år sagde, at man næsten skulle tro at det var fars egne frikadeller, så gode var de.

Hapserne er anrettet enten på små fade, i små skåle – de er pyntet og klar til servering.

Man kan frit vælge selv sammensætningen og 5 stk. koster kun 99 kr. og herefter 15 kr./stk. Vi havde fået 7 retter + ost og kage, der var RIGELIGT MED MAD.

Hele familien synes, at det var SÅ lækkert. Især frikadellerne, laksen og hønsesalaten fik rosende ord med på vejen. Og med miniburgere går man aldrig galt i byen.

Magnus ELSKER friske bær og vi havde valgt ikke at lave lagkage. I stedet supplerede vi den lækre brownie med friske bær og creme fraiche og det smagte SÅ lækkert.

Det er bestemt ikke sidste gang at vi skal have mad fra Kokken & Jomfruen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For en som mig, der hader at stå i et køkken, så er dette simpelthen GENIALT.

Holdbarhed: MEGET GOD – Al maden var frisk og lækker, vi havde rester i to dage efter fødselsdagen, men det er jo madvarer med begræset holdbarhed.

Pris: MEGET GOD – Det er en virkelig god pris. Vi fik 9 retter og kunne sagtens have klaret os med 7, men det kommer nok også lidt an på om man bruger det som frokost (som vi gjorde) eller som aftensmad.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er friske og lækre råvarer og kvaliteten er i top.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG i LEGOHOUSE MAJ 2021